Kirjoittaja Aihe: Hazbin Hotel: Sohvasessioiden siveyspoliisi, k-11, Charlie/Vaggie & Husk/Angel, oneshot  (Luettu 784 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 187
 • Kurlun murlun
Ficin nimi: Sohvasessioiden siveyspoliisi
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: Hazbin Hotel
Ikäraja: k-11
Mukana: Charlie/Vaggie & Husk/Angel
Genre: Slice of höntteily :D

Summary: “Jaa että meidänkö pitäisi painaa villaisella se, että sinä täällä pervoat meidän sohvaa keskellä yötä?”

A/N: Tuli viime viikonloppuna tsekattua Linnen (jolle omistan tämän esikoisficcini) kanssa Hazbin Hotel, ja ehkä putosin pieneen kuoppaan sen kanssa. 😅 Sarjan laulutkin ovat soineet loopilla päässä sitä rataa, ettei kevään viimeisistä opiskeluistakaan ole oikein tullut mitään. No jaa, inspiraation rullaaminen on yhtä enkun kurssin sujumista mukavampaa. xD***“Väsyttääkö noin paljon?” Vaggie naurahti, kun Charlie haukotteli molempiin kämmeniinsä niin autuaasti, että ihan silmät vetistivät.

“Oi, ei tässä mitään!” Charlie virkkoi yrittäen näyttää edes puoliksi virkeältä. Kerrankos sitä lähti treffi-iltaa viettämään pidemmän kaavan mukaan aina seuraavan vuorokauden puolelle. Kaikki oli ollut suorastaan täydellistä.

“Täytyypä vielä laskea kunnon vaahtokylpy ennen yöpuulle käymistä!” Charlie intoili, kun he astuivat hotellin ovista sisään. “Maksimaalinen rentoutuminen kutsuu!”

“Kuulostaa hyvältä! Pahastutko, jos liityn seuraan?”

“Miksi pahastuisin?” Charlie ihmetteli, mutta kohtasi sitten tyttöystävänsä ilmeen. “Äh, sinä ja sinun sarkasmisi!”

“Tykkäät kuiten – odotas.”

“Hm?”

Samassa kuului outo kahahdus ja toinenkin jostain läheltä. Charlie ja Vaggie seisahtuivat paikoilleen ja havainnoivat ympäristöään silmät sirrissä. Reflekseiltään nopeampi ja aina niin tarkkaavainen Vaggie ymmärsi ripeämmin, mistä oli kyse. Tämä nyökkäsi kohti hämärästi valaistun aulan selkänoja heitä kohti nököttävää sohvaa.

“Tuolla.”

Charlie ei heti hoksannut, miksi Vaggien huomio oli kiinnittynyt sohvaan, mutta käsinojan yli näkösällä pilkistävä häntä kieltämättä selitti paljon.

Se oli kaiken lisäksi erittäin tuttu häntä.

“Ööh, Husk? Sinäkö siellä?” Charlie kummasteli.

Piru vie...” kuului murahdus ja hetken perästä Huskin yrmeäilmeinen pää kurkisti selkänojan yli. “No terve teillekin.”

“Etkö saanut unta?” Charlie kysyi, mutta Vaggie hänen vieressään pureskeli huultaan naurua pidätellen.

“Eipä tainnut uni olla hirveästi mielessä tuosta naamataulusta päätellen”, Vaggie härnäsi, ja Husk suki äkäisesti joka suuntaan pörröttäviä hiuksiaan käyden entistäkin punaisemmaksi. Silloin Charliekin tajusi, ettei heidän baarimikollaan ollut rihmankiertämääkään yllään.

“No niin, saitte hupinne!” Husk ärähti. “Alkakaapas laputtaa ja huolehtikaa vain omista naamoistanne.”

“Jaa että meidänkö pitäisi painaa villaisella se, että sinä täällä pervoat meidän sohvaa keskellä yötä?”

Mahdollinen vastaus Vaggien näpäytykseen hukkui kehnosti tukahdutettuihin tirskahduksiin, jotka kantautuivat selkänojan toiselta puolelta ja Huskin alta.

“Mitä sanoitkaan siitä pokan pitämisestä?” Husk soi töykeän silmäyksen seuralaiselleen, jonka henkilöllisyys ei käheän hihityksen myötä jäänyt kenellekään pimentoon.

“No minkäs teet, se oli liian hyvä huuli...!”

“Ai, moi, Angel! Helkkari, olipas tämä nyt!” Charlie vinkaisi tietämättä, kenelle heistä meneillään oleva tilanne oli kiusallisin. “Öh, jatkakaa vain, me tästä... Vaggie, yläkertaan, nyt!”

“Tehkää palvelus ja töräytelkää jatkossa suljettujen ovien takana, niin säästytään joka iikka tällaiselta”, Vaggie murahti ja tarttui Charlien neuroottisen tomerasti ojennettuun käteen.

“Äläs viitsi, kenestä muka ei ole jumalattoman kiihottavaa paneskella julkisella paikalla!” Angel naurahti ja kurkotti kättään sohvan selkänojan yli peukkua näyttäen.

“Ja siinä kohtaa, kun jää kiinni, siitä tulee jumalattoman vaivaannuttavaa!” Vaggie pisti takaisin Charlien raahatessa tyttöystäväänsä päättäväisesti mukanaan.

Touché”, Husk ärähti suupielestään Angelille, joka kohottautui hänkin istumaan, kun piilottelu ei enää onnistunut.

“Äsh, oli miten oli, öitä sinne!” Angel huikkasi hilpeästi heidän peräänsä.

“Öitä, Angel!” Charlie vastasi portaista kykenemättä estämään itseään. Hän tapasi olla niin hiton kohtelias tahtomattaankin, ja pitihän sitä nyt ystävät huomioida. “Öitä, Husk!”

“...juu, öitä”, kuului hiljainen köhähdys.

“Aaaw, hän on niin huomaavainen...!”

“No joo. Vitusti liian hyvä meille kaikille.”

Kieltämättä Charlieta lämmitti kuulla moisia kehuja jopa siinä kiusallisuuden kakofoniassa.

“Että jotkut viitsivät jotain julkisia sohvasessioita... Niin saakelin kornia ja mautonta”, Vaggie tuhahti, kun he olivat päässeet toiseen kerrokseen.

“Noh, sattuuhan tuota! He kaiketi kuvittelivat, ettei hotellin ovi kävisi enää näihin kellonaikoihin”, Charlie tirskahti olankohautuksella.

“Sama se, mikä kellonaika! Ei tämä ole mikään vitun bordelli, jossa sopii kuksia missä sattuu”, Vaggie murahti ja nojasi kädet puuskassa seinää vasten. “Tämä on huipputärkeää asiaa ajava hotelli, jonka eteen olet nähnyt ihan saakelisti vaivaa.”

Charlie kallisti päätään ja vei kätensä tyttöystävänsä poskelle. “Kiitos, muru. Arvostan sielusi paloa.”

Vaggie oli jo nojautumassa suukkoon, kun heidän huomionsa vei lattiantasolla vilistävä hahmo, joka kiherteli itsekseen ja suki pölyhuiskalla kaikkea, mitä käytävällä eteen tuli.

“Niffty?” Charlie kutsui piikaa nimeltä ja vähän hätkähti tämän ainoan silmän kiiluvaa katsetta. “Sinäkin ylhäällä näin myöhään?”

“Sotkua ja pölyä!” Niffty sihisi innoissaan. “Pakko tomuttaa!”

“Ah, aivan...”

“Kuule, Niffty!” Vaggie sanoi sitten, ja Charlie tiesi saman tien, mitä tämä aikoi. “Ehtisitkö tehdä pienen palveluksen?”

“Hmm?”

“Tuolla alakerrassa on meneillään pieni tilanne, joka ehdottomasti vaatisi pientä jahtia pölyhuiskalla”, Vaggie virkkoi vinkaten sormellaan kohti portaita. “Pystyisitkö huolehtimaan siitä? Saatetaan tarvita pieni säikäytys, jotta kaikki moska lähtee.”

Niffty virnisti niin, että hampaat välkehtivät ja kohotti pölyhuiskan taisteluvalmiuteen. Charlie nosti kätensä hieman kauhuissaan suunsa eteen, kun tämä kipitti alakertaan.

“Oletko ihan varma tästä, Vaggie...?”

“Jo vain”, Vaggie totesi tyytyväisenä, ja he jäivät kuuntelemaan hiljaisuutta.

Lisää hiljaisuutta.

Kunnes –

“HUUAAAH!”

“HIIÄÄÄÄÄH, NIFFTY, MITÄ VITTUA? HÄTSHIUH!”

"MOSKAA JA PÖLYÄ!"

“KHÖH KRÖH, VITTUUN SIITÄ HUITOMASTA, SENKIN POLVENMITTAINEN PARASIITTI!”

Charlie päästi tahattomia naurahduksia, kun Huskin ja Angelin mylväisyt jysähtivät heidän korviinsa. Vaggie sen sijaan hekotti ihan kunnolla ja otti hykerrellen hänen kätensä omiinsa.

“No niin, josko oppisivat olemaan. Mihinkäs me jäätiin?”

“Olimme kai menossa kohti kylpyä?” Charlie hymähti takaisin. “Jos vain millään maltat tuolta siveyspoliisin sivutyöltäsi?”

“Hmm, työmoraalini on joustava sinun kohdallasi”, Vaggie naurahti ja nojautui suukottamaan häntä hellästi.

« Viimeksi muokattu: 03.06.2024 01:50:25 kirjoittanut Maissinaksu »
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Miopod

 • *
 • Viestejä: 2
Ooh ihanaa lisää Hazbin Hotellia! Kattelinki että eikö kukaan muu täälä kato sitä kun ite julkaisin oletettavasti ekan HH ficin tänne parisen viikkoa sitten.  Pitkään aikaan en ookkaan ollut mistään näin obsessoitunut ja kuunnellu kans loopilla soundtrackia jo monta viikkoa.

Tää ficci oli oikein soma! Jännityksellä ootan kans mihin sarjassa Huskin ja Angelin suhde aikanaan kehkeytyy. Toi Niffty kohtaus oli tosi kiva, nauratti poikien reaktiot. XD Tähän fandomiin on niin kiva kirjottaa ku voi luontevasti ja vapaasti laittaa hahmot kiroilemaan.

Linne

 • ***
 • Viestejä: 772
 • Hämmentynyt pesukarhu
Hohoo, kiitos omistuksesta! Kiitos myös seurasta viikonloppuna, vaikka se ei lopulta ihan mennyt suunnitelmien mukaan xD

Olen tämän tietysti lukaissut jo pariinkin kertaan ja mahtavahan tämä on. Tässä muutamia suosikkikohtiani:

Lainaus
“Täytyypä vielä laskea kunnon vaahtokylpy ennen yöpuulle käymistä!” Charlie intoili, kun he astuivat hotellin ovista sisään. “Maksimaalinen rentoutuminen kutsuu!”

Charlie muru, älä koskaan muutu.

Lainaus
"No minkäs teet, se oli liian hyvä huuli...!"

Angie kulta, ole kiltti ja muutu vähäsen. Ihan vähän.

Lainaus
Charlie kallisti päätään ja vei kätensä tyttöystävänsä poskelle. “Kiitos, muru. Arvostan sielusi paloa.”

Totisesti ja varmaan monia muitakin asioita

Lainaus
“HUUAAAH!”

“HIIÄÄÄÄÄH, NIFFTY, MITÄ VITTUA? HÄTSHIUH!”

"MOSKAA JA PÖLYÄ!"

“KHÖH KRÖH, VITTUUN SIITÄ HUITOMASTA, SENKIN POLVENMITTAINEN PARASIITTI!”

Ja sitten tietysti tämä kohta xD Kultaa. Hajosin jo moskalle ja pölylle ja polvenmittainen parasiitti räjäytti potin :D

Kaiken kaikkiaan hahmot vaikuttivat tästä omilta itseiltään ja jotain tällaista voisin hyvinkin kuvitella tapahtuvan sarjan toisella kaudella xD Oikein hupaisa ficci, kiitos tästä!
Kaikki perinteet ovat typeriä. Siksi ne ovat perinteitä

carrowfan

 • vitsi syntyessään
 • ***
 • Viestejä: 1 418
 • On olemassa kinkkuja ja on olemassa lisää kinkkuja
Meikä näki tän sieluni silmin! Saako tätä lisää!
"Papereissa 25, henkisesti aika penikka"
"Ehkä mie aikuistun ku täytän 30...siis 40"
"En mie kaipaa olkapäätä, kunha nostat mut eka ylös täältä"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 187
 • Kurlun murlun
Kiituksia kommenteista! <33

Miopod: Uu, nyt on sitten toinenkin ficci täällä! Lisää on kyllä luvassa tällä inspiksen määrällä. xD Ne laulut ovat kyllä niin pahuksen tarttuvia, eivätkä tahdo millään irrota! Itsekin suurella kiinnostuksella seuraan, miten Huskin ja Angelin välit kehittyvät tulevaisuudessa. <3 Tuo kiroiluhuomio oli myös hyvä ja totesinkin, että S-tason tekstiä tästä sarjasta lieneekin vähän hankalampi kirjoittaa, jos ajatteli pitää autenttisen puheenparren. ;D

Linne: Suurimmaksi osaksi ainakin meni viikonloppu kuten piti! :3 Reissaaminen on aina kivaa ja kivaa sekin, että tämä sarja jäi haaviin kirjoitusideoita tuomaan. Minkäs sille voi, kun hahmot ovat niin kovin valloittavia, omalla tavallaan ne hirveämmätkin. xD Hajoilin itsekin lievästi tuolle polvenmittaiselle parasiitille ja Huskin räyhäämiselle ylipäätään. :D

carrowfan: Mahtavaa, että visuaalistaminen onnistui! :D Varmasti tulee uusia tekstejä tästä sarjasta.

- Mai
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Olin lupaillut lukea enemmänkin näitä HH-ficcejäsi, kun saan itse katsottua sarjan jaksot loppuun, ja täällä nyt ollaan 8) Ja siis olisin vaikken olisi mitään ennestään sanonut, sillä kyllähän sitä jäi itsekin kaipaamaan lisää vikan jakson jälkeen XD Ficcisi pääsevät täyttämään sitä tarvetta.

Ideahan tässä ficissä oli varsin yksinkertainen ja varmaan juuri siksi niin toimiva! Charlie varsinkin oli niin ihanan viaton, just oma ittensä, ja vaikka Vaggiella ehkä olikin jotain jo heti alkuun mielessään, ajatukset eivät ainakaan minulla olleet pahemmin virittäytyneet mihinkään tuhmaan. Kunnes sitten Husk ja Angel antoivat kuulla itsestään XD

Lainaus
Silloin Charliekin tajusi, ettei heidän baarimikollaan ollut rihmankiertämääkään yllään.
Huskillahan on normaalistikin niin paljon yllään... :DDD Herää kysymys miten paljon Charlie ja Vaggie lopulta näkivätkään 🙈

Lainaus
“Jaa että meidänkö pitäisi painaa villaisella se, että sinä täällä pervoat meidän sohvaa keskellä yötä?”
Tästä tuli mieleen Hopon Poppoo -leffan kohta "älä pervoo mua" XD Klassikko, ja siksi tykkäänkin kun käytit samaa verbiä!

Lainaus
“Äläs viitsi, kenestä muka ei ole jumalattoman kiihottavaa paneskella julkisella paikalla!” Angel naurahti ja kurkotti kättään sohvan selkänojan yli peukkua näyttäen.
“Ja siinä kohtaa, kun jää kiinni, siitä tulee jumalattoman vaivaannuttavaa!” Vaggie pisti takaisin Charlien raahatessa tyttöystäväänsä päättäväisesti mukanaan.
Vaivaannuttavaa kaikille muille paitsi ilmeisesti Angelille ;D Mut no, hän on niin tottunut kaikkeen (🥺) ettei kiinni jääminen tunnu missään! Muutenkin joutuu panemaan enemmän niin, että muut katsovat, kuin ilman yleisöä.

Lainaus
“No joo. Vitusti liian hyvä meille kaikille.”

Kieltämättä Charlieta lämmitti kuulla moisia kehuja jopa siinä kiusallisuuden kakofoniassa.
Charlie on niin kulta kyllä ♥ Ihanaa kun muutkin sen tunnustavat ääneen :3 (Pakko kans todeta vielä tässä kommentissakin, että "kiusallisuuden kakofonia" olisi ihan paras ficin nimi!)

Lainaus
“Sama se, mikä kellonaika! Ei tämä ole mikään vitun bordelli, jossa sopii kuksia missä sattuu”, Vaggie murahti ja nojasi kädet puuskassa seinää vasten. “Tämä on huipputärkeää asiaa ajava hotelli, jonka eteen olet nähnyt ihan saakelisti vaivaa.”
Vaggiekin on niin ihana kannustava ja tukena toimiva tyttöystävä ♥

Lainaus
“Sotkua ja pölyä!” Niffty sihisi innoissaan. “Pakko tomuttaa!”
Vähän tuli naurettua ihan ääneenkin, koska ääääää Niffty on niin ihana! 😂😂♥ Loppu oli sekin varsin hykerryttävä, kun Niffty pääsi tomuttamaan vähän lisääkin ja Vaggie sai rangaistua Angelia ja Huskia siitä, etteivät nämä käyttäydy ihan sataprosenttisen mallikelpoisesti hotellissa :D Saavat hekin hommailla jatkossa suljettujen ovien takana!

Oli kyllä mainio fici, mitäpä muuta sulta voisikaan odottaa. Viihdyttävää ja hauskaa luettavaa, ja pakko kans kehaista, että olit saanut hahmojen äänet vangittua tekstiisi tosi hyvin, niin että kuulin kaikki vuorosanat heidän äänillään! Pystyin myös näkemään koko tarinan alusta loppuun sieluni silmillä kuin tämä olisi joku kohtaus suoraan sarjasta ;D ♥ Kiitokset tästä!

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を