Kirjoittaja Aihe: Top Gun: Maverick: Kuumuus on vaiti, Maverick/Rooster, K-11, one-shot  (Luettu 561 kertaa)

Ygritte

 • ***
 • Viestejä: 175
 • [igrit]
Ficin nimi: Kuumuus on vaiti
Kirjoittaja: Ygritte
Ikäraja: K-11
Genre: Slash
Fandom: Top Gun Maverick
Pari: Pete “Maverick” Mitchell, Bradley “Rooster” Bradshaw

Shuffle-haasteen ja 5 biisin tuloksena syntyi tämä lyhyt raapalekokoelma. (Eivät ole täsmämittaisia 100 sanan raapaleita). Kirjoittaminen sujui hieman hitaasti, sillä odotin jokaisen kappaleen alussa mihin suuntaan ne lähtisivät kirjoitusta viemään. Ja kaikki 5 kappaletta olivat minulle täysin tuntemattomia, sillä pistin päälle nettiradiosta arpomani Radio Musan (tästä ei todellakaan tullut mitään uutta suosikkiradiokanavaa:D), koska ajattelin, että heittäydytään tähän haasteeseen nyt kunnolla.


Ensimmäinen kappale:

Maverick vetäisi Roosterin kiinni itseensä. He tanssivat iloisessa nousuhumalassa, jossain Roosterin löytämässä, hämärästi valaistussa latino-clubissa. Maverick oli varma, että heihin suhtauduttiin lähinnä vitsinä. Jos joku olisi oikeasti aavistanut, mitä heidän välillään oli, heidät olisi varmasti heitetty klubilta ulos. Rooster oli pukeutunut rennosti hawaii-paitaan ja shortseihin, mutta Maverick oli laittanut päälleen lennoston valkoisen, tyköistuvan univormun. Maverick ymmärsi tehneensä peruuttamattoman virheen, kun Rooster antoi kätensä hipaista hänen univormunsa etumusta. Valkoinen kangas ei jättänyt mitään arvailujen varaan.
“Teet minut hulluksi.” Maverick kuiskasi. Rooster pyöräytti oranssissa mekossa tanssivan naisen kertaalleen kätensä alta ja kääntyi taas Maverickia päin.
“Niin teen.” Rooster vastasi itsevarmasti ja jatkoi tanssimista. Maverick ei tiennyt kiihottiko vai ärsyttikö häntä Roosterin itsevarmuus.

Toinen kappale:

Niin pitkään, kuin hän muisti, hän oli ollut se itsevarma. Aina, jokaisessa porukassa. Nyt hän tunsi oman itsevarmuutensa sulavan Roosterin edessä kuin pakastimesta otetun ravun kiehuvassa tillivedessä. Helvetti.
Rooster ei osannut latinotansseja. Hän heilutti lanteitaan uskottavasti, mutta hänen kätensä huitoivat kuin hän yrittäisi yhdistää flamencon ja vatsatanssin. Kaikki naiset heidän ympärillään, värikkäissä liehumekoissaan, tuntuivat aistivan Roosterin itsevarmuuden ja kerääntyivät hänen ympärilleen.
Sopii yrittää, Maverick ajatteli mielessään, ja virnisti Roosterille. Näillä naisilla ei olisi mitään, mitä Rooster halusi, ja hän järjestelmällisesti siirsikin heitä pois edestään. Se oli oikeastaan aika huvittavaa. Tarttui vain naisten käsivarsiin, yksi toisensa perään, ja siirsi heidät pois edestään. Rooster halusi varmasti jo lähteä kotiin.

Kolmas kappale:

Musiikki muuttui. Maverick muisti kappaleen olevan niin vanha, että oli itse juhlinut sen tahdissa ollessaan lennostoakatemiassa. Joskaan silloin hänellä ei ollut ketään, kenen kanssa juhlia näin. No, Iceman oli yrittänyt, mutta ei Maverick ollut hänestä välittänyt. Hän oli silloin ollut se itsevarma, sama ominaisuus muissa ei ollut herättänyt hänessä mielenkiintoa.
“Lähdetään.” Maverick kävi kuiskaamassa Roosterin korvaan ja tarttui tätä hetkeksi kädestä. Rooster katsoi häntä kuin olisi odottanut tuota sanaa koko illan. Aivan, kuin ei olisi ollut Roosterin idea lähteä tanssimaan.

Neljäs kappale:

Maverick ja Rooster kävelivät ulos helteiseen iltaan. Maverick tunsi hikoilevansa heti sillä sekunnilla, kun he astuivat hyvin ilmastoidusta klubista kävelykadulle. Univormujen kangas saattoi olla ohutta, eikä välttämättä jättänyt mitään arvailujen varaan, mutta hiostavaa kuin perkele se myös oli.
“Minun täytyy päästä eroon tästä univormusta.” Maverick sanoi Roosterille kuin ohimennen. Ei edes katsonut tätä päin, odotti vain millaisen reaktion toteamus sai aikaan nuoremmassa miehessä.
“Uncle Pete.” Maverick kuuli Roosterin sanovan matalalla äänellä. Juuri sitä reaktiota Maverick oli toivonut. Kuinka Rooster tarttui hänen pieniinkin vihjeisiinsä, ja oli heti valmis toteuttamaan hänen toiveensa. ‘Uncle Pete’ oli yksi niistä. Rooster käytti tätä lempinimeä hänestä vain ollessaan humalassa, ei ilmeisesti kehdannut selvinpäin, mutta nyt he olivatkin humalassa, eikä hän kaivannut Roosterin kainostelua.

Viides kappale:

“Tule tänne” Rooster sanoi, tarttui Maverickia kädestä, ja kiskaisi tämän itseään vasten. Ennen kuin Maverick ehti reagoida mitenkään Rooster nosti hänet vasten läheisen rakennuksen seinää, puristi hänen pakaroitaan ahneesti molemmilla käsillään, ja painoi heidän lantionsa vastakkain.
Maverick taivutti päätään, tarjosi kaulaansa kuin haavoittunut eläin, alistuen ja hulluna kiihkosta, joka kasvoi hänen sisällään. He olivat lähes yhtä julkisella paikalla, kuin ollessaan vielä klubilla, Maverickilla oli päällään valkoinen, helposti tunnistettava univormunsa, ja hänen suustaan pääsi kevyitä huokauksia. Hän suorastaan rukoili Roosteria päästämään hänet irti, tai hän pyytäisi Roosteria ottamaan hänet tässä ja nyt, välittämättä siitä, että joku voisi nähdä heidät.

Angelina

 • Sith Lord
 • ***
 • Viestejä: 6 171
LOL repeilin kun kuvittelin Roosterin havaiji-paidassaan pyörittämässä lantiotaan tanssilattialla samalla, kun ohjailee ympärillä parveilevia naisia sujuvasti muualle :''D Maverick oli kuin teinipoika Roosteria kuolatessaan, mutta onko ihmekään ;) Kyllä sitä näkyä kelpaisi kenen tahansa katsella...

Lainaus
Joskaan silloin hänellä ei ollut ketään, kenen kanssa juhlia näin. No, Iceman oli yrittänyt, mutta ei Maverick ollut hänestä välittänyt. Hän oli silloin ollut se itsevarma, sama ominaisuus muissa ei ollut herättänyt hänessä mielenkiintoa.

Hah, Icemanin ylitsevuotava itsevarmuus ei sitten kiinnostanut Maverickia aikanaan? ;D Se oliskin varmaan ollut aikamoista kukkotappelua, molemmilla kun tuntui tuota egoa riittävän...

Kieltämättä vähän jäi kiinnostelemaan, että mitä biisejä radiosta on soinut kun oot tätä lähtenyt kirjottaan ;D Mutta ihan loistavaa että oot inspaantunut näistä kahdesta, tässä shipissä kun on potentiaalia vaikka mihin <3


ava & bannu ©Inkku ♥

Ygritte

 • ***
 • Viestejä: 175
 • [igrit]
Kiitos kommentista Angelina! :D

Tästä tuli aika hajanainen ficci, sillä musiikki tämän inspiraation lähteenä oli kohtalaisen erikoista. Tästä pitäisi varmaan tehdä haaste, kuuntele Radio Musaa 5 kappaleen verran ja kirjoita samalla ;D Radio Musan sivuilla lukee "Radio Musa soittaa suosikkimusiikkiasi, myös sellaista, jota et tiennyt vielä olevan olemassakaan!" eikä tämä ole valetta. Haluaisin itsekin tietää mitä oikein kuuntelin kirjoittaessani tätä! :D Kaksi kappaletta oli jotain lambadaa, yksi suomenkielinen, yksi ruotsinkielinen ja yksi jotain easy listeningiä.

Mutta pääasia, että sain kuvailla, kuinka Maverick kuolailee Roosterin perään. Koska kuten sanoit, kuka ei kuolaisi :D Tässä shipissä on niiiin paljon mahdollisuuksia, saa kirjoitettua angstia, rakkautta tai kinkkuja, joten oli ihana löytää nämä kaksi :D

Maverick ja Iceman ei toimi itselläni yhtään niin hyvin. Siinä on kaksi vähän turhan itsevarmaa hahmoa. Sellainen lähtökohta oli ehkä nuorempana kiinnostavampi, nyt kiinnostaa kaikki kompleksisuudet ja omituisuudet :D

Claire

 • tuulikannel
 • ***
 • Viestejä: 773
 • ava by Sokerisiipi
Enpä olekaan koskaan aiemmin lukenut Top Gun -aiheista ficciä, mutta vau kun tämä oli hyvä. Mutta voi vitsit, nyt muakin kiinnostaa mitä kultakappaleita  sieltä Radio Musasta on sattunut soimaan, varsinkin Roosterin flamenco- ja vatsatanssicombon innoittamiseksi :D Anyway, tämä fic oli oikein hauskaa ja antoisaa luettavaa! Jostain kumman syystä eikä todellakaan hajua edes että miksi, mutta mielsin alussa ainakin nuo kappaleet siten, että ”ensimmäinen drinkki, toinen drinkki, kolmas drinkki…” Meno kävi railakkaammaksi kappale kappaleelta eli drinkki drinkiltä. En tiedä miksi mun aivot käänsi nuo kappaleet sellaiseksi, ehkä oon väsymyksestä kännissä (lol).

Itseä ei todellakaan haitannut ficin ”hajanaisuus” kuten itse siis sitä kuvailit, vaan se toi itseasiassa enemmän mielenkiintoa ja vaihtelevuutta ja sopi ficin tunnelmaan todella hyvin. Kiitos todella paljon tästä antoisasta ficistä - tämän lukukokemuksen myötä olen nyt myös yhtä fandomia ja paritusta rikkaampi ! :)

Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

Ygritte

 • ***
 • Viestejä: 175
 • [igrit]
Kiitos kommentistasi Claire! :D

Piti itsekin lukea tuo fikkini uudestaan. Onhan se hieman sekava, vaikka itse sanonkin, mutta ainakin otin haasteesta kaiken irti :D Ja voi hyvinkin olla, että minunkin mielessäni miehet ehtivät hörppiä drinkkejä  ensimmäisen ja viimeisen biisin välillä. Johan miehet käyttäytyvätkin aivan eri tavalla viimeisessä raapaleessa, kuin ensimmäisessä, jossa kiinnijääminen sentään kävi vielä mielessä.

Tavallaan hassua lukea tätä näin jälkikäteen, kun irrallisuuksia on niin paljon, MUTTA eikös se juuri ollut tämän haasteen tarkoitus, että kirjoitetaan mitä mieleen tulee kappaleiden verran ja sitten lopetetaan, eikä korjailla liikoja :D Tämän vuoksi toisaalta yleensä käytän aikaa tekstien korjailemiseen ;D

Mahtavaa, että annoit Top Gunille ja tälle parille mahdollisuuden, sillä näistä kahdesta olisi kyllä vaikka mihin! Kun vaan riittäisi aika kirjoittaa:D

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 1 801
Top Gun jatko-osineen on multa yhä näkemättä, siitä huolimatta että Maverickin ollessa leffateattereissa tuntui, että aivan kaikki kummin kaimoista lähtien suosittelivat katsomaan sen. ;D Ehkäpä vielä joskus! Ja kyllähän tällaisesta kuumasta baaritanssahtelusta nautti kovasti, vaikka hahmot eivät tuttuja kuin omat taskut olleetkaan.

Tosi mielenkiintoinen idea kirjoittaa Shuffle-haasteeseen fikki radiota kuunnellessa, en muista törmänneeni vielä tällaiseen toteutustapaan! Rohkeaa ja kekseliästä! Tosin lukijanahan tässä jää auttamatta harmittelemaan, että fikkiä inspiroineet biisit jäävät arvoitukseksi, musta on nimittäin ihan hirmuisen mielenkiintoista bongailla tuttuja biisejä tämän haasteen teksteistä. Enpä ollut myöskään kuullut aiemmin Radio Musasta. Heidän sivujensa mukaan he soittavat parasta musaa. Miten ihanan epämääräisesti muotoiltu! x) En sinänsä ihmettele, jos ei noussut uudeksi suosikkikanavaksesi.

Angelina olikin kommentissaan nostanut esiin yksityiskohdan, joka iski myös muhun kuin häkä, nimittäin tanssiessaan naisia pois edestään siirtelevä Rooster. Ei siis töni tai työntele vaan nimenomaan siirtää niitä naisia sivummalle. Ah mikä sanavalinta ja mielikuva. Todellakin hulvaton. Mutta myös ihastuttavasta määrätietoisuudesta kielivä juttu. Että tässä sitä tanssahdellaan naisten piirittämänä, mutta yhdelläkään naisella ei ole lopulta ole väliä. Mutta hassua etteivät naiset kuolaa yhtä lailla tyköistuvaan univormuun sonnustautunutta Maverickia (kun puku ei edes jätä mitään arvailun varaan, jestas!), missä vika? Tom Cruisen lookseissa? :'D

Lainaus
“Minun täytyy päästä eroon tästä univormusta.” Maverick sanoi Roosterille kuin ohimennen.
Uuhuhuhuu, kuinka sulavan suoraa viettelyä! :P Ei todellakaan ihme, että moisesta päätyy ripustetuksi seinälle. <3 Oih, tykkäsin muuten erityisesti tästä kohdasta:

Lainaus
Maverick taivutti päätään, tarjosi kaulaansa kuin haavoittunut eläin, alistuen ja hulluna kiihkosta, joka kasvoi hänen sisällään.
Niin kuumasti muotoiltu. Voihan kaulaansa tarjoava, haavoittunut eläin sentään.

Kiitos tästä fikistä! Mun mielestä tää ei ollut yhtään sekava, tämä oli ihanan kiihkoisan välähdyksellinen kokonaisuus! (:
Kirjoittamisen riemusta

Avasta kiitos aijulle!