Kirjoittaja Aihe: SK∞: (Epä)suoria jäätelösuudelmia (S, Langa/Reki, ficlet)  (Luettu 2029 kertaa)

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Title: (Epä)suoria jäätelösuudelmia
Author: Larjus
Chapters: Ficlet
Fandom: SK∞ (SK8 the Infinity)
Pairing: Hasegawa Langa/Kyan Reki
Genre: Söpöisä arjen hetki
Rating: S
Disclaimer: SK∞ on Bonesin animaatiosarja, ei millään muotoa minun. En ole saanut tämän kirjoittelusta rahaa.
Summary: Rekin ja Langan yhteinen jäätelöhetki.

A/N: Tämmönen pieni Renga-pätkä, jonka kirjoitin yhdeltä istumalta vielä samana päivänä kun idean sain (kävellessäni töistä kauppaan). Enpä ookaan vielä aiemmin kirjoittanut tästä kaksikosta (kun käytännössä kaikki ideani on olleet Joesta ja Cherrystä), niin kivaa vaihtelua (+ Reki ja Langa ovat ihan mielettömän söpöjä).

Kun kirjoitin eilen tästä ekan version, sanamääräksi jäi sattumalta tasan 500 :D Niin pitihän nyt vähän hioessa pitää huoli, että tasainen sanamäärä pysyy!

Osallistuu Päähahmohaasteeseen (hahmona Reki) ja Idän temppelin paluuseen.(Epä)suoria jäätelösuudelmia


Reki rakasti aurinkoisia vapaapäiviä, jotka sai viettää yhdessä Langan kanssa, ja kohta loman alkaessa niitä riittäisi rutkasti enemmänkin. Skeittaus oli jo hyvän aikaa sitten kietonut heidät yhteen, ja päivät kuluivatkin pitkälti ympäri kaupunkia lautaillen ja temppuja tehden. Niihin hetkiin kuului lähes poikkeuksetta jäätelö, eihän sitä muuten olisi Okinawan ympärivuotista kuumuutta kestänyt kukaan – varsinkaan kesäaikaan. Pienet, rauhalliset tauot Langan seurassa olivat Rekin mieleen muutenkin. Tämän kanssa oli helppo jutella kuin olla hiljaakin.

Sillä kertaa Reki oli valinnut jäätelönsä mauksi mangon. Langan tötterö oli vaniljaa, kuten lähes aina, ja Reki oli tyypilliseen tapaansa ihmetellyt tämän tylsää makuvalintaa. Kioskin vaihtoehdoissa kun olisi ollut niin paljon parempiakin makuja.

”Minä pidän vaniljasta”, oli Langan yksinkertainen vastaus kuulunut.

Mutta ei Rekiä oikeasti hetkauttanut se, minkä makuista jäätelöä Langa itselleen valitsi. Hän nuoleskeli omaa tötteröään ja katseli hajamielisesti kauempana näkyviä värikkäitä hibiskuspensaita. Koska Langa näytti uponneen ajatuksiinsa, hänkin syventyi mietiskelemään itsekseen. Olikohan hän tehnyt jo kaikki läksyt maanantaille? Ei kai. Toisaalta Skate Fanin uusimmassa numerossa oli ollut todella hienoja skeittilautojen tuunausideoita, joita hän paloi halusta päästä kokeilemaan itsekin…

”Mitä makua jäätelösi olikaan?”

Langan äkillinen kysymys sai Rekin säpsähtämään.

”Öh, mangoa”, hän vastasi kehonsa palattua hetkessä takaisin normaalitilaan.

Langa nyökkäsi mietteliään näköisenä ja jatkoi:

”Saanko maistaa?”

Reki vastasi myöntyvästi ennen kuin ehti edes tajuta, miten toisen jäätelötötteröä oli ylipäätään mahdollista maistaa. Niinpä kun hän ojensi jäätelöään Langalle, hän jopa pelästyi tämän ojentautuessa ottamaan siitä pitkän lipaisun.

”Aika hyvää”, Langa totesi, kun Reki katsoi lievästi kauhuissaan jäätelöään ja ajatteli: ”Apua! Langahan nuoli tätä, samaa jäätelöä kuin minäkin! Sehän on epäsuora suudelma!”

Langa ei kuitenkaan huomannut toisen sisäistä kauhua. ”Haluatko maistaa minun?” hän kysyi vuorostaan.

”E-ei kiitos…”

Vaikka Langa ei vastannutkaan siihen mitään, torjunta harmitti häntä väkisinkin hieman. Hän jatkoi oman jäätelönsä nuoleskelua hetken, näytti taas omiin ajatuksiinsa uponneelta niin kuin yleensä. Hetken hän vain tuijotti tötteröään, pohti seuraavaa siirtoaan, kunnes sisuuntui. Hän painoi suunsa jäätelöään vasten ja hamusi sitä kevyesti niin, että hänen huulensa tulivat siitä valkoisiksi. Seuraavaksi hän käänsi päänsä Rekin suuntaan, kiskaisi tätä paidasta saadakseen heidän kasvonsa vastakkain ja painoi heidän huulensa yhteen.

Spontaani teko yllätti Rekin niin, ettei hän kyennyt reagoimaan mitenkään. Hän jäätyi paikalleen – tai pikemminkin suli Langan aloittamaan suudelmaan, jumiutui sen luomaan pehmeään hetkeen. Hän palasi todellisuuteen vasta, kun Langa vetäytyi kauemmas, ja vasta silloin hän myös tajusi järkyttyä.

”La-langa!!” hän sopotti niin kimeällä äänellä, että se kuulosti suorastaan koomiselta. ”Mi-mi-mitä sinä – ”

”Minusta oli epäreilua, ettet maistanut jäätelöäni”, tämä sanoi. ”En halunnut olla ainoa, joka ottaa toiselta.”

Rekin mielessä käväisi kyllä ajatus, että olisihan Langa voinut tarjota jäätelöään niin kuin hänkin, mutta muisto äskeisestä suukosta oli yhä vahvana hänen mielessään ja jyräsi alleen kaiken muun aivotoiminnan. Hän maisteli vaniljaa huulillaan, tunsi sen pehmeyden ja lempeyden – vai oliko se vain Langan huulten kosketuksen haamu?

”No, onko hyvää?” Langa kysyi. ”Haluatko lisää?”

Reki nyökkäsi pienesti, ei varmuudella tiennyt sanojen seurausta, muttei yllättynyt, kun Langa painoi huulensa uudestaan hänen omiaan vasten ja nyt paljon rohkeammin hamusi niitä suudelmaan. Tällä kertaa Reki vastasi aloitteeseen lähes yhtä määrätietoisesti.

Vanilja oli sittenkin mitä erinomaisin jäätelömaku – kaikkea muuta kuin tylsä.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2022 17:38:47 kirjoittanut Larjus »

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 187
 • Kurlun murlun
Voii, söpöä Rengaa! <3 Tämä ship kyllä sopii niin hyvin tällaiseen kepeään arkilempeen ja muuhun söpöön. Lähestyvään kesään liittyen myös hyvin sopii tämä jäätelöteema ja oli kivaa lukea, millaisia makuja hahmoille maistuu.

Lainaus
”Minä pidän vaniljasta”, oli Langan yksinkertainen vastaus kuulunut.
Näen kyllä niin tämän, että Langa vain toteaa tällaisen tutulla blank face -naamallaan. :D Vanilja on kyllä vähän tylsä, mutta siinä mielessä feelaan Langaa, että kun kerran löytää jonkin hyvän maun/makuyhdistelmän, miksi sitä sitten vaihtamaankaan lähtisi.

Jotenkin niin rekimäistä myös tuo että Reki hämmentyy totaalisesti epäsuorista suudelmista ja jää vain möllöttämään raasuna. :D Langalle sopii paremmin suora toimintatapa ja olipa hänellä perustekin tekemiselleen. Rekikin sen sitten totesi, ettei se vanilja ehkä niin tylsää olekaan. (Sinänsä kyllä näen kaikki näiden kahden touhut tosi vaniljaisena. :3)

Kiituksia tästä!

- Mai
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 509
 • ava Claire + bannu Ingrid
Awwww, olipas tämä söötti ja vallan lutuinen, kiva hyvänmielenficci! ^^ Tulipa tästä kesäfiilis, kun oli jäätelöä ja aurinkoista keliä. Ja kivaa lukea tästäkin parista välillä, kun he ovat niin söpöjä ja mukana on vielä sitä kaveruuden uutuutta ja iloa.

Lainaus
Reki oli tyypilliseen tapaansa ihmetellyt tämän tylsää makuvalintaa.
Olen Rekin kanssa ihan samaa mieltä, lol. :D Ja hehee, mangohan sopii hyvin Rekille, kun se on keltaista, vähän kuin Rekin hupparikin.

Lainaus
”En halunnut olla ainoa, joka ottaa toiselta.”
Renga switch, confirmed. :D Ei mutta, voi Langa, onpa hän niin kivan höppänä ja söppänä tässä, oot kivasti tavottanu hänen äänensä tässä ficissä. Totta kai hän kohteliaana kanadalaisena olisi tarjoamassa omaansa myös toiselle.

Kiitos tästä kivasta iltapalasta! ^^
Hyppää lehtikasaan!

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Maissinaksu: Rengasta kun on kyse, niin voiks sitä oikee muuta kirjoittaa ku söpöä :D Se on niitä pohjimmiltaan niin söpöjä shippejä, et ihan hampaat syöpyy siitä suloisuudesta ;D Jäätelö sopii lähestyvään kesään ehdottoman erinomaisesti, vaik veikkaan et Okinawalla on aina säänkin kannalta otollinen aika jäätelölle (mä kyl ite oon niitä joille maistuu paukkupakkasillakin jäätelö).

Vanilja on minustakin aika tylsä maku sellaisenaan, mutta en ole Langaa hänen jäätelövalintansa takia tuomitsemassa ;D Ja jotenkin vanilja vain vaikuttaa niin sopivalta maulta hänelle.
Lainaus
(Sinänsä kyllä näen kaikki näiden kahden touhut tosi vaniljaisena. :3)
Ja siis just tämä :D Sama ajatus oli minullakin mielessä. Aikamoinen vaniljapoika se Rekikin, vaikka valittaakin sen olevan tylsä maku :D

Langa on ehdottomasti toiminnan mies minunkin mielestäni ;D Tai no, onhan Rekikin todella ulospäin suuntautunut ja heidän ystävyydessäänkin teki aloitteet, mut näkisin et kaikkien romantiikkajuttujen kanssa hän olisi sitten paljon varovaisempi ja ujompi, ei yhtä suora kuin Langa. Somasti täydentävät toisiaan siinäkin suhteessa :3

Kiitos itsellesi iihanasta kommentista!


Grenade: Oli itsellekin kiva vaihteeksi kirjoittaa Rengaa, kun MatchaBlossom on jo niin tehokkaasti mädättänyt aivoni 😅😅 He ovat kyllä niin söpö ja pehmoinen pari, heille tällainen soma jäätelösuukkosöpistely sopii täydellisesti. Lähestyvän kesän kannaltakin siinä on kiva aihe kirjoittaa.

Mango on tosiaan hyvä maku Rekille, ihan kun jo hahmoakin miettii. Ajattelin tämän ficin aihion niin, että toisin kuin Langa, hän ei ole "jumahtanut" mihinkään makuun vaan ostaa joka kerta jotain erilaista. Vanilja on hänestä vähän tylsää, ainakin joka kerta syötynä, mutta aika näppärästi saa Langa hänen mielensä muuttumaan ;D

Lainaus
Renga switch, confirmed. :D
Kannatetaan ;D

Ja olipa kiva kuulla, että olin mielestäni tavoittanut Langan äänen ja koko hahmon tässä hyvin. Tää kun oli eka kerta, kun häntä kirjoitan, ja vähän jännitti, että miten oikein lähestyä koko hahmoa ficcailumielessä. Reki kaikessa avoimuudessaan on sinällään yksinkertaisempi ja siksi helpompi kirjoittaa. Vaikka osaa Langakin tarvittaessa olla varsin suora ja yksiselitteinen teoissaan! Ilman muuta pitää jäätelöään tarjota toiselle, olishan se epäkohteliasta toisin (ja siinä voi samalla näppärästi tehdä sen aloitteen, jota Reki todennäköisesti ei uskaltaisi tehdä).

Kiitos sinullekin oikein kivasta ja piristävästä kommentista ^^

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Felia

 • ***
 • Viestejä: 1 605
 • jokainen päivä on sun arvoinen
Kommenttikampanjasta moi!

Aww, mikä ihana kesähöttöpalanen tämä oli! Otsikko vaikutti houkuttelevalta, koska jäätelö. :P Kesä ja jäätelö kuuluu yhteen ja tässä tuo jäätelö oli niin kivasti keskiössä ja johti sitten itse suudelmaan. Äää, niin suloista, sulin totaalisesti. ♥ Ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka vaniljajäätelö on hyvää, niin se on aika... hmm, ei ehkä tylsä, mut liian perusmaku. Onneksi Rekin makuvalinta oli parempi - mango on superhyvää. ;D

Oli hauskaa, kun molemmat oli uppoutuneena omiin ajatuksiin ja sitten tuli tuo toisen jäätelön maistelu - ilmiselvästi Langalla oli taka-ajatus siihen liittyen. ;) Onnistui sitten vielä yllättämään Rekin suudelmalla. Ja näköjään sen jälkeen Reki oli myyty vaniljajäätelölle. Joskus tylsemmästäkin saadaan mielekkäämpää, kun laitetaan oikeanlainen nappula peliin. ;)

Tästä huokui niin ihanasti tuo kesän rento fiilis, ja vielä kun tämmöistä hienovaraista söpöilyä oli, niin aww, täydellistä. ♥ Oli ihana lukea kevyttä kesähömppää; pidin hirmusen paljon! Suuren suuret kiitokset! ♥
minne ikinä sä meet, sinne minä jään
ku siellä missä oot ei oo ikävää

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Felia: Jäätelö + kesä on tosiaan ihan pakollinen yhdistelmä. Ja siinä tosiaan on oivat ainekset pieneen höttöpalaseen :D Ihanaa että sulit ♥

Ei ole vanilja minunkaan lempimaku, se on niin tavallinen yksistään, mutta mielestäni se sopii Langalle niin mainiosti :D Ja hänellä on siinä hyvä tehtävä saada Reki muuttamaan mieltään vaniljasta jäätelömakuna ;D Hänellä todella oli taka-ajatus kun alkoi pyytää maistiaisia (ja kun Reki kieltäytyi hänen tarjouksestaan niin piti ottaa järeemmät aseet käyttöön ;D). Niin helposti sitä käännetään toisen pää!

Söpö kevyt kesähömppä on minustakin aivan ihanaa, joten ihan mahtia että pidit tästä ♥ Kiitokset kommentista!

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 759
Tämä oli aika täydellinen lukijan ensiräpiköinti minulle uudessa fandomissa! Vaikka on uudet hahmot ja uusi maailma, jäätelön syöminen on paras tapa tutustua uuteen maailmaan ;) Tartuin tähän, koska jäätelösuudelmat kuulostivat söpöiltä ja nopean fandom-tarkastuksen jälkeen kiinnostuin myös skeittiympäristöstä (ja joo, minulla kesti ainakin 20 minuuttia tajuta, että SK8 tarkoittaa skate.......... Noh, nyt tiedän ;D). Ja onneksi tartuin, koska olihan tämä nyt hurjan söpö!

Tässä on samanaikaisesti sellaista seesteisyyttä ja kivaa yhteiseloa, kun Reki ajattelee alussa, että Langan seurassa on niin helppo jutella, mutta myös olla hiljaa - ja sitten vastapainoksi tulee tuo paniikki siitä, että jäätelön nuolaisu on melkein sama asia kuin pussaisi ;D Rekin ja Langan persoonat tulevat tässä selkeästi, mutta samalla sujuvasti, ikään kuin rivien välissä esiin ja he tuntuvatkin täydentävän toisiaan juuri sopivasti. Vaikka Reki onkin se, jolla on seikkailullisempi jäätelömaku, Langa onkin se, joka uskaltaa ottaa riskin ja pussata. Reki ei kuitenkaan ole liian pelokas vaan uskaltautuu myöntämään haluavansa uuden suudelman, ja se vasta saikin hymyn kohoamaan huulille! Tähän tekisi mieli laittaa sellainen sydämet silminä -emoji :D

Sinulla on mielestäni hurjan hyvä taito kertoa arkisia tarinoita. Itse tuskailin viimeksi juuri tänään sen kanssa, että onko kerrontani vaan tosi luettelomaista "ensin tein sitä, sitten tätä", kun yritän kuvailla jotain tiettyä tapahtumakulkua, kun taas sinun tekstissäsi kerrot tapahtumien kulun jotenkin todella vaivattomasti! Se on kyllä kivaa lukijalle, sillä näihin on helppo heittäytyä mukaan, kun kerronta on sopivan keveää, mutta sisältää juuri sopivasti yksityiskohtia, ettei hyppyjä tule liikaa :) Tasapaino on siis hallussa, ja siitä minä sinun teksteissäsi tykkään (muun muassa, kaiken arkisöpöilyn lisäksi)!

Tämä oli aivan todella hymyilyttävä ja ihana fluffyinen ficlet, tykkäsin kovasti! Kiitos, että kirjoitit!

between the sea
and the dream of the sea

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
hiddenben: Universaali aihe on aina hyvä valinta, kun hahmot ja koko fandom ylipäätään ei tuttuja ole. Kiva kuulla kans, että sarjan aihe ym. herättivät kiinnostuksen (suosittelen SK8:a oikein lämpimästi ♥).

Rekillä ja Langalla on mielestäni varsin suloinen suhde, se on niin mutkaton ja täydentävät toisiaan erinomaisesti. Rekissä on kyllä paikoitellen pientä hermoilijan vikaa, ja tätä kirjoittaessa mulla oli mielessäni varsinkin kohtaus, jossa hän punastelee pahemman kerran kun Langa häntä niin avoimesti kehuu ;D Reki on päältäpäin katseltuna aktiivisempi ja energisempi, mutta Langalla on sisässään aikamoista päättäväisyyttä ja jopa jääräpäisyyttä, joka sitten putkahtaa aina tarpeen tullen hyvin esiin 😁😊 Niin kuin tässäkin hän otti tilanteen haltuunsa, kun se ei tuntunut muuten etenevän ihan niin kuin hän halusi.

Lainaus
Sinulla on mielestäni hurjan hyvä taito kertoa arkisia tarinoita. -- kun taas sinun tekstissäsi kerrot tapahtumien kulun jotenkin todella vaivattomasti!
Awww, kiitos 🥺🥺 Mä niin tykkään kirjoitella kaikkia arkisia pätkiä, sellainen on jotenkin niin rentouttavaa, niin ihana kuulla että oon jonkun mielestä siinä vielä hyväkin! Musta on ihanaa, kun voin teksteilläni ilahduttaa itseni lisäksi muitakin ♥

Kiitoksia kommentistasi, oon yhtä hymyä sen takia ♥

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 814
Kaivoin tämän luettavaksi hakusanalla Reki/Langa, koska he ovat olleet mielessäni koko kuluneen talven ja kevään. Ja tämähän sopi teemaltaan vallan mainiosti tähän helteiseen kesänalkuun. Reki+Langa+jäätelö! Tietysti nämä hassut höpöt maistavat toistensa jäätelöä ja miksi ei siinä samalla voi vähän suukotellakin (hyvällä tekosyyllä) mikä vaihtuu tekosyystä hyväksi syyksi. Epäilen, että Langa saattaa seuraavalla kerralla ostaa jonkun muun makuisen jäätelöä. Eri makua tietysti mitä Reki haluaa. Ainahan voi maistaa toisen jätskiä uudelleenkin.  :-*

Mukavaa kesää.  :)