Kirjoittaja Aihe: MCU: Mitä sitä suotta hyvää maailmalta panttaamaan | k-11 | Tony/kaikki | "k-11 PWP", 300 sanaa  (Luettu 110 kertaa)

DulzGraham

 • Darling
 • ***
 • Viestejä: 1 170
 • Magnificent Bastard ♥
Author: Dulz
Ikäraja: k-11
Fandom: MCU / Marvel
Disclaimer: En tienaa, en rienaa.
Pairing: Tony Stark/kaikki. HUOM: Peter on täysi-ikäinen
Genre: draama, huumori. (k-11 PWP)

Summary: Tony hymyili leveästi hymykuopat loistaen ja pyörähti ympäri kädet kutsuvasti levitettyinä: ”Muita halukkaita? Thor?”

A/N: Olikin jo korkea aika tälle paritukselle. Mun OTP, after all. Kirjoitettu raapalejuoksuun. Cooperaurille kiitos otsikosta. Täysin self-insert; been there, done that, jne.
Mitä sitä suotta hyvää maailmalta panttaamaan”Hyvät naiset, herrat ja väliinputoajat”, kaikui JARVIS:in miellyttävä ääni kaiuttimista, ”tuon tietoonne, että vuoden vaihtumiseen on kolmekymmentä sekuntia; kaksikymmentäkahdeksan, kaksikymmentäkuusi…”

Puheensorina vaihtui hiljalleen kuorolausunnaksi, johon Peter yhtyi mukaan. Hänen päänsä oli miellyttävän sumuinen. Laskennan saavuttaessa nollan taivas ikkunoiden takana aukesi täyteen kultaisia ja punaisia ilotulitteiden teriöitä, sali puhkesi huutoihin ja vislauksiin ja kakofonian taustalla JARVIS toivotti iloisesti hyvää uuttavuotta. Ympärillä ihmiset suutelivat toisiaan. Peter siemaisi shampanjaa.

Hänen vieressään väkijoukko puhkesi aplodeihin. Tony Stark oli vetänyt Steve Rogersin pitkään ja syvään suudelmaan. Kapteenin korvat punoittivat. Tony päästi irti tämän puvunkauluksista ja viskoi sarjan lentosuukkoja taputtajille. Steve näytti olevan pyörtymäisillään. Tony hymyili leveästi hymykuopat loistaen ja pyörähti ympäri kädet kutsuvasti levitettyinä: ”Muita halukkaita? Thor?”

”Mielelläni”, Thor jylisi, ja sai palkinnoksi sylillisen eksentristä miljardööriä. Väkijoukosta kirposi vislauksia, jotka muuttuivat nauruksi, kunnes Thor vihdoin laski Tonyn takaisin maahan.

Tonyn etsivä katse kohtasi Peterin. Peter suoristi selkänsä, mutta hänen poskensa olivat punaiset, ja ennen kuin ehti ajatella, hän nuolaisi huuliaan. Se riitti. Tony liukui suoraan hänen eteensä ja sujautti käden hänen niskaansa. Peterin aivot löivät itsensä oikosulkuun, mutta hänen suunsa vastasi suudelmaan vaistomaisesti. Tony maistui shampanjalta, tämän suu oli pehmeä ja lämmin ja tämän kieli – se nuoli tulta Peterin huulille. Se oli ohi liian pian. Tony suikkasi suukon hänen poskelleen ja kääntyi kohti seuraavaa uhria, joka sattui olemaan Bruce. Brucen jälkeen uhriksi jäivät Phil Coulson ja vastahakoista esittävä Clint, jolle Tony antoi siitä hyvästä erityisen rajun suudelman. Tony erkani suudelmasta vetämällä Clintin alahuulta hampaidensa välissä. Clint jäi tuijottamaan eteensä suu auki. Natashan Tony ohitti sormea heristämällä, mutta palasi kuitenkin suomaan lempeän suukon.

Lopulta Pepper tarttui varmasti Tonyn käsivarteen. ”No niin, tämä riittää. Kaikki tietävät, kenen kanssa tämä hölmö lähtee jatkoille. Älä kiusaa enempää, Tony.”

”Sanasi on lakini”, Tony nojautui kohtaamaan Pepperin hymyn huulillaan.


(”Jos kellään teistä on herpes, joudutte kohta ojentamaan minulle Nobelin lääketieteellisistä saavutuksista.”)
« Viimeksi muokattu: 03.05.2021 23:22:09 kirjoittanut DulzGraham »

Pannu by ingrid ♥
OMNIA MUTANTUR, NIHIL INTERIT

Violetu

 • Winterfalcon
 • ***
 • Viestejä: 4 082
 • Until the end of time
Tämä oli hauska, saattoi itse asiassa innoittaa minut eilispäivänä katsomaan Far from Homen (ja siis jestas, jos Peter olisi oikeasti aikuinen, niin starker olisi kyllä allekirjoittaneen shippilistalla ihan selkeästi ;D kaikki se kaipuu, ai että).

Tässäkin tykkäsin Peterin näkökulmasta, tietyllä tapaa vähän ulkopuolinen, vaikka päätyykin lopulta tapahtumien keskiöön :D
Thor ja Tony muhinoimassa juhlahulinoissa tuntuu niin klassikolta, että voisi ihan hyvin olla canonia, kuten oikeastaan koko tämä ficceröinen.

Lainaus
Tony maistui shampanjalta, tämän suu oli pehmeä ja lämmin ja tämän kieli – se nuoli tulta Peterin huulille.
tästä kuvasta tykkäsin kovasti, taitaa olla Peterillä muutenkin jotain syvälle sullottuja tunteita piilossa, kun ylipäätään katsoi Tonya niin tarkasti :D Tää oli kokonaisuudessaan herkullinen.

Kiitos että kirjoitit (ja sori, että vein sun sanan 😂)

~Violet

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 524
Hah lol, tää oli ihan loistava - voisin hyvinkin voisin kuvitella Tonyn jakamassa uuden vuoden kielareita Avengereille :''D Toi Steeb nyt tietty oli mun lemppari, varsinkin kun kuvailit korvien punotusta ja pyörtymäisillään olemista, koska naaawww ♥ No joo, ehkä nyt vähän romantisoin tätä päässäni liikaa ;D

Tykkäsin myös tuosta lopusta jossa Pepper käskee Tonya lopettamaan kiusaamisen -- voin kuvitella taakse jäävät Avengerit suut auki ja silmät lautasina katsomassa Tonyn perään ;) Tää oli oikein hauska pätkä, kiitos tästä ;D


bannu © Inkku ♥

DulzGraham

 • Darling
 • ***
 • Viestejä: 1 170
 • Magnificent Bastard ♥
Violetu: Starker MCU canonissa on jotain... hemmetin syntistä. Oon pussy ja kirjottanu vaan AU!starkeria. Tän piti alun perin olla ihan S-tason ficci, jossa Peter on 15-v jossain uudenvuodenbileissä ja tajuu siinä illan aikana että ei jumalauta herra Stark on aika vitun hot. Mut sit tästä tuli tällainen. (Tää on parempi.)
Lainaus käyttäjältä: violetu
(ja sori, että vein sun sanan 😂)
Ei muistella pahalla xD vaikka pitää tunnustaa, että meinasin saada aivoveritulpan kun yritin tunkea leskenlehteä tähän. (Se olisi ollut jotain todella runollista siitä, miten leskenlehti tukahduttaa suurilla lehdillään muut kasvit, mikä auttaa sitä hallitsemaan elintilaansa vuodesta toiseen, minkä ansiosta se voi sitten kukkia joka vuosi samalla paikalla. Ja jotain siitä, kuinka nää eri aikaan esiintyvät kirkkaat kukat ja tukahduttavat lehdet on suht dualistinen luonne - see? You see who this is about. Ei ois sopinu tän tunnelmaan.)
Kiitos!
 
Angelina eiks vaan ookkin 100% canon  ;D Tony you dirty tease! Kiitos ♥ (Ps. Kiitos kun vapautit mut leskenlehden piinasta. Ja vielä oikein hyvällä tavalla.)

Pannu by ingrid ♥
OMNIA MUTANTUR, NIHIL INTERIT