Kirjoittaja Aihe: My Hero Academia: Lime Green Riot, S, Kirishima/Bakugō, ficlet  (Luettu 531 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 466
 • Teetä ja torvisoittoa
Ficin nimi: Lime Green Riot
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: S
Paritus: Kirishima/Bakugō
Genre: Slice of life, fluff

Summary: "Mitä helkkaria..." Bakugō sai järkytykseltään mutistua.

A/N: Sainpas viimein mietittyä jotain pientä Väripalettihaasteeseen (limenvihreä). :D Ficcailu on ollut vähän alavireistä viime aikoina, mutta mikäs tässä koronakaranteenissa kirjoitellessa.***"Tervetuloa! Paina puuta ja tee olo kotoisaksi!" Kirishima virkkoi päästäessään hänet huoneeseensa. Bakugō toljotti.

"Mitä varten sä heilut puolialasti ja pyyhe päässä?"

"Viimeistelin juuri tukanvärjäysoperaation", Kirishima kertoi.

"Ahaa. Samaa kuin aina ennenkin?"

Kirishiman virneestä päätellen tämä oli odottanutkin kysymystä. "Ehei, päinvastoin! Teki mieli kokeilla jotain ihan uutta!"

Bakugō ei ehtinyt esittää tarkentavaa kysymystä, kun Kirishima jo nykäisi pyyhkeen päästään ja liioitelluin elein esitteli hänelle uutta hiustyyliään.

Vihreät. Limenvihreät.

Kirishiman hiukset olivat limenvihreät.

"Mitä helkkaria..." Bakugō sai järkytykseltään mutistua. Kirishima koikkelehti lähemmäs.

"Katso vain lähempää! Eikö ole huisa?"

Bakugō kavahti askeleen taaksepäin ja samassa kuului äänekäs kopsahdus.

Hän siristeli silmiään tokkuraisena ja tajusi huitaisseensa herätyskellon lattialle. Se toimi yhä ja näytti puoli kuutta illalla. Bakugō kömpi istualleen ja kirosi turhan pitkiksi venyneitä torkkujaan. Samalla hän ei olisi voinut olla iloisempi siitä, että kaikki oli ollut pelkkää unta.

Kirishimalla limenvihreät hiukset... Bakugō värähti ja pudisti päätään itsekseen. Ei Kirishima sellaiseen hölmöilyyn ryhtyisi kuuna päivänä. Johan siinä olisi pitänyt alkaa miettiä uutta sankarinimeäkin Red Riotin tilalle.

Lime Green Riot tai jotain muuta yhtä typerää. Koko brändihän siinä kärsisi.

Bakugō pakotti itsensä liikkeelle ja suuntasi lampsivin askelein asuntolan alakertaan. Kaikkialla oli rauhallista, mikä johtui siitä, että moni oli lähtenyt viikonlopuksi käymään kotonaan, eikä asuntolalle jääneistä kukaan ollut ryhtynyt vielä valmistamaan illallista. Lähestyvä koe askarrutti arvatenkin yhtä sun toista.

Kirishiman tunti sitten lähettämän viestin perusteella Bakugō suuntasi kulkunsa olohuoneeseen ja löysikin etsimänsä. Kirishima lötkötti sohvalla televisiota katsellen ja heilutteli jalkaansa tuttuun tapaansa. Bakugō oli aina inhonnut sohvan asettelua – selkänojan puolelta oli helppo kenen tahansa yllättää –, mutta nyt hän lähinnä hymähti itsekseen.

"Hm?" Kirishima käänsi päätään kuullessaan hänen askeleensa. "Ai, sä heräsit."

"Mmm." Bakugō ei vaivautunut sanomaan mitään enempää. Sen sijaan hän käveli Kirishiman taakse ja painoi kasvonsa tämän tulenpunaiseen hiuspehkoon.

"Oho, mikäs suhun meni?" Kirishima naurahti hellästi ja kurkotti kättään pörröttääkseen hänen hiuksiaan. Bakugō murahti lempeän kosketuksen saadessa hänet tahattomastikin hymyilemään, mutta vielä enemmän häntä lämmitti nähdä Kirishimalla tutun väriset hiukset.

"Sä olit tehnyt typeryyksiä mun unessa."

"Voihan rähmä. Haluatko sä valottaa tarkemmin?"

"Nääh, antaa olla."

"Tule sitten tänne."

Bakugō kiipesi selkänojan yli ja kävi kyljelleen niin, että hänen päänsä nojasi Kirishiman kylkeen. Heillä ei ollut tapana osoittaa hellyyttä julkisesti, mutta niin kauan kuin asuntolassa oli hiljaista, hänkin saattoi tehdä poikkeuksen. Sitä paitsi sohvalla oli mukava pötkötellä ja Kirishima oli lämmin.

"Sä olit värjännyt hiuksesi vihreiksi", hän totesi sitten. Kirishimalla kesti muutama sekunti reagoida, mutta sitten tämä purskahti nauruun.

"Täh? Vihreiksi?"

"Sellaisiksi hirveän limen tai rään värisiksi."

"Mahtoi näyttää aika hienolta?"

"Sä vielä oikein rynnistit mun luokse ja melkein tyrkkäsit mut nurin!" Bakugō ärähti tönien sormellaan Kirishiman polvea. "Äläkä hytky siinä!"

"Nooh, oles nyt siinä", Kirishima hymähti ja laski kätensä hänen päälaelleen. "Enhän mä nyt sua merisairaaksi tekisi kaiken kärsimyksen päälle."

Bakugō tyrskähti hiljaa ja sulki silmänsä Kirishiman paijatessa hänen hiuksiaan. Se jos mikä oli mallikelpoista hyvittelyä.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2021 15:26:42 kirjoittanut Maissinaksu »
"Teloitettuani kulmakunnan pahamaineisimman ja ainoan mafiapomon minun täytyy lähteä
maanpakoon tätä hänen takapihallaan olevaa helvetin vaarallista riippusiltaa pitkin."

Röhkö

 • ***
 • Viestejä: 1 170
 • Oot kuuma.
Löysinpäs tämän! Kävin toiveikkaasti läpi näitä muiden fandomien osastoja, aloittaen K-18 -fikeistä ja sitten... täältähän tää Sallituista viimein löytyi! XD

Ihanaa oli lukea (KiriBaku)fikkiä pitkästä aikaa! Ja ihan täydestä uskoin, että Kirishima oikeasti värjäsi hiuksensa vihreiksi. Ja sitten lopussa Bakugo ajattelee, että Kirishima hyvittelee unta, todella Bakua.

Sana huisa oli hauska, koitanpa ottaa omaan sanavarastoon. 

- Röh
Mitä tapahtuu ficissä, jossa päähenkilö kirjoittaa ficciä? Ficcinception, K-15

Larjus

 • お前はもう死んでいる
 • ***
 • Viestejä: 4 337
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Minäkin jo ehdin aatella, että Kirishima oli oikeasti värjännyt tukkansa vihreeksi :D Mut ehkä tosiaan ihan hyvä että ei, niin säästyi Bakugou uudelta järkytykseltä ;D Uni oli tarpeeksi. Eikä tartte Kirishiman ryhtyä brändäämään itteään uudelleen. Lime Green Riot kuulostaa joltain bändin nimeltä :D Toisaalta ois se Red Riotkin sopiva nimi bändille.

Lainaus
Koko brändihän siinä kärsisi.
Ja tästähän mä kans onnistuin lukemaan että "bändi" :D Mä niin tartten jonku ficin jossa nää pöljät perustaa bändin!

Lainaus
Bakugō kiipesi selkänojan yli ja kävi kyljelleen niin, että hänen päänsä nojasi Kirishiman kylkeen. Heillä ei ollut tapana osoittaa hellyyttä julkisesti, mutta niin kauan kuin asuntolassa oli hiljaista, hänkin saattoi tehdä poikkeuksen. Sitä paitsi sohvalla oli mukava pötkötellä ja Kirishima oli lämmin.
No voi ♥ Bakugou varsinki on just sen oloinen, ettei oo julkisesti mikää hempeilijä, mutta ihana kun kahdenkeskeisessä rauhassa vähän heltyy. Hyvät lisäperustelutkin hänellä. Mikäs siinä omassa kullassa kiinni pötkötellen :3

Lainaus
Bakugō tyrskähti hiljaa ja sulki silmänsä Kirishiman paijatessa hänen hiuksiaan. Se jos mikä oli mallikelpoista hyvittelyä.
Ja vielä hiusten paijausta loppuun awwww ♥ Yksinkertaista mutta niin somaa. Toimii aina 👍
もう一人の僕に
全てなすりつけていい子ぶる
本当の自分だって
認めたくなかったから
memories