Kirjoittaja Aihe: Multifandom: Vain yksi rakkaus • S • 1.9. One Piece (mikroficcecjä)  (Luettu 713 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 361
Nimi: Vain yksi rakkaus
Fandom: Multifandom (anime- ja manga)
Genre: yksipuolista romantiikkaa
Ikäraja: Sallittu
Vastuunvapaus: Kaikille sarjojen tekijöille kunnia!
A/N: Juu, aloittelin yksi päivä kirjoittelemaan harjoituksen vuoksi dialogipainotteisia 50 sanan mikroficejä. Dialogi itsessään haaste ja suurempi saada ne kaikenlisäksi tähän mittaan. Mietin jo, muovaanko näistä raapaleita, mutta haasteet on hyviä. Ideana kirjoittaa yksipuolisia shippejä eri fandomeista, mutta anime- ja mangapainotuksella eli aasialaisilla fandomeilla. En osaa vielä sanoa, montako näitä on tulossa, mutta sen näkee sitten. Pyrin kuitenkin pitämään ketjun maltillisena ja joskus "valmistuvana", ettei se sitten roiku jonkunlaisena. :D Toki kaikki ovat erillisiä ja irrallisia toisistaan, yms. mutta kuitenkin! ♥

Multifandomissa mukana FMA, KnB, Life is Strange (vaikka onkin ranskalaisen pelitalon, julkaisijana japanilainen Square Enix) sekä tulossa One Piece... ja muita!VAIN YKSI RAKKAUS
Dialogipainotteisia mikroficcejä#1 Ed/Roy, 50 sanaa
(Fullmetal Alchemist)

”Raportti, Teräs”, Roy sanoi ponnettomasti.

”Jätän sen luutnantti Hawkeyelle.”

”Sinun tulisi viettää enemmän aikaa toimistolla.”

”Ei huvita.”

”Pitäisi huvittaa.”

”Ei huvita, eversti.”

”Mene sitten matkoihisi.”

Sana eversti tuntui leijuvan ilmassa vielä Edin lähdön jälkeen. Ed oli liian nuori ja niskuroinnista huolimatta Royn alainen. Edin tunteet häntä kohtaan piti laittaa syrjään.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 08:00:03 kirjoittanut Odo »


»something hidden deep inside«

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 361
A/N: Tämä tuli mieleen jonkun aikaa sen jälkeen, kun olin keskustellut Larjuksen kanssa Kagami ja Kuroko shipistä. Larjus sun kanssa on kyllä huippuja keskusteluja!

#1, Kagami/Kuroko, 50 sanaa
(Kuroko no Basuke)

”MINÄ TYKKÄÄN SINUSTA!” Se oli vaikeinta ja nolointa, mitä Kagami oli koskaan sanonut. Aivan vahingossa hän oli huutanut sen.

”…”

”No?”

”En ole kiinnostunut miehistä.”

”Naisistako sitten? Niin kuin Satsuki Momoi...?!”

”En.”

”Mistä sinä sitten pidät?”

”Koripallosta.”

”Unohda mitä sanoin.” Kagami heilautti kättään ja käveli pois. Hän piti Kurokosta entistä enemmän.


»something hidden deep inside«

Larjus

 • Foorumiyandere
 • ***
 • Viestejä: 6 280
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Lainaus
Larjus sun kanssa on kyllä huippuja keskusteluja!
Awww, kiitos samoin ♥

Onpa sulla tässä semmonen aina kiinnostava aihe. Toki ite kuulun siihen porukkaan joka yleensä lukee molemminpuolisesta rakkaudesta (ja mä varsinkin tykkään just vielä vakiintuneista pareista), mutta vaihtelu virkistää, ja onhan yksipuolinen rakkaus sellainen asia joka koskettaa monia monia ihmisiä ihan oman kokemuksenkin kautta. Joko niin, ettei saa sitä vastakaikua tai ettei sitä voi toiselle antaa.

Eka vähä aattelin, että olisin hypänny suoraan tohon KnB-ficiin ku ei Ed/Roy oikee nappaa, mutta lukasinpa senkin, ja hyvin toimii  👍 Ed vaikuttaa mun mielestä kuuluvan just siihen porukkaan, joka yrittää olla etäinen ja kylmäkiskoinen, jos ei saa esiin tulleille tunteilleen vastakaikua :D Ja Roy aina niin virallisena asemassaan, mut vois kai sanoo, että niinhän sen kuuluu mennä. Onhan se Ed kuitenkin tosiaan hänen alaisensa.

Lainaus
”Mistä sinä sitten pidät?”

”Koripallosta.”
Hehee, kiva kun pohdintani/ajatukseni Kurokosta inspasivat kirjoittamaan :D tää kuulostaa kans just niin kurokomaiselta vastaukselta. Mitä sitä nyt pojista tai tytöistäkään pitämään kun voi pitää ihan vaa koriksesta. Eikä mikään ihme että moinen saa Kagamin tykkäämään Kurokosta vain entisestään. Ja se, että siitä tykkäämisestä ääneen sanominen on Kagamista noloa, on just niin kagamimaista :D Kuin myös tuo, että hän vahingossa käytännössä huusi sen. Voi toista.
Come to where the magic is,
where the rainbow endsOdo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 361
Larjus, kiitos kommentista! Olen itsekin enemmän shipperi, mutta välillä tekee mieli laittaa suhteet palasiksi ja/tai kärvistellä yksipuolisissa tunteissa. :D Minulla on taipumusta myös tykätä lynkata toinen puolisko joskus, mutta se on toinen tarina se!

Kiva, että lukaisit myös FMA:n! Ed tosiaan on alainen ja myös hirmuisen nuori (toki ficcarina harvemmin viis veisaan siitä, mutta niinhän se on)!

Kiitos itsellesi inspiraatiosta, kun rupesin aihetta tuumimaan! Kagami on niin kamalan kuumatunteinen, kun taas Kuroko on vähän... tiedät kyllä. :D Kagami on sellainen vähän kaikesta, miksi ei tunteidenkin tunnustamisessa ja niissä ylipäätään.

On kyllä huippua, kun Finissä on muitakin KnB:n lukijoita (ja kirjoittajia) tänäkin päivänä, kun itse kurkin fandomia silloin aikanaan, kun ollut vielä itsellä saumoja katsoa!♥A/N: Tästä on myönnettävä, että pelatessani Life is Strangea englannin kielitaidossani oli aikamoisia puutteita ja muutamia (kymmeniä) asioita meni varmasti ohi. Tämä sijoittuu ennen peliä ja kuvaa Chloen ja Rachelin suhdetta, josta jäi aikalailla aukkoja, millainen se 110% varmasti oli pelissä. Menkööt kuitenkin, kun syntyi tämä ficci! ♥

Oho, unohdin itse keskittäväni tämän aasialaisiin fandomeihin! :D Life is Strange on tosiaan ranskalaisen pelitalon luoma, mutta japanilaisen Square Enixin julkaisema, joten menköön!


#4, Chloe/Rachel, 50 sanaa
(Life is Strange)

”Sinä ikävöit taas Maxia”, Rachel huomautti.

”En”, Chloe kielsi ja suukotti Rachelia.

”Olet paras kaverini”, Chloe jatkoi.

”Tiedät, että voisin olla enemmän.”

”Wow, älä imartele.”

”Ei se ole imartelua.”

”Kaikki valehtelevat.”

”Sinäkin valehtelet.”

”Joo, olen yksi kaikista.”

”Pahin kaikista.”

Chloe viskasi Rachelia tyynyllä.

”Paras kaverini, okei?”

”Joo.” Rachel yritti hymyillä.

« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 07:47:52 kirjoittanut Odo »


»something hidden deep inside«

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 361
A/N: Minulla on hieman ristiriitainen suhde Nami/Luffyyn! Välillä ihastun joihinkin shipin fanartteihin ja ylipäätään pidän Namin ja Luffyn vuorovaikutuksesta, mutta silti... Nami taitaa minun mielessäni sitä paitsi kuulua aina Viville tai Robinille. :D

#2, Nami/Luffy, 50 sanaa
(One Piece)

Nami oli pukeutunut parhaimpiinsa.

”Näytänkö sinusta hyvältä?”

”Namilta.”

”Niin, mutta näytänkö… Äh, Luffy! Meillähän on unelma?”

”Sinulla on unelma piirtää maailman kartta.”

”Niin ja sinun –”, Nami yritti.

”On tulla merirosvokuninkaaksi.”

”Kuninkaat tarvitsevat kuningattaren.”

”En minä.” Luffy laittoi olkihatun päähänsä.

Namin sisällä myrskysi, mutta hän tiesi, ettei muuttaisi kapteeninsa mieltä.


»something hidden deep inside«

Larjus

 • Foorumiyandere
 • ***
 • Viestejä: 6 280
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Lainaus
Kagami on niin kamalan kuumatunteinen, kun taas Kuroko on vähän... tiedät kyllä. :D
Joo tiedän ;D Ei voi sanoa kylmä tai edes viileä. Kädenlämpöinen/haalea ennemminkin :D

En eilen ehtinytkään tota Life Is Strange -ficiä lukea ja nyt tungit sitten jo lisää. Mutta eipä se kai mitään, luin nyt sitten molemmat kerralla, vaikkei kumpikaan fandom sillee tuttu ole. Tai no, One Piecestä tiedän jotain ja ne isoissa rooleissa olevat on sillee päällisin puolin tuttuja, mutta Life Is Strangesta en oikeesti tiiä yhtään mitään ;D Mut ei sen väliä!

Näissä jatkui kivasti jo alkanut teema. Ei oo helppoa tulla tunteineen torjutuksi, mutta sitä yrittä jotenkin sopeutua tilanteeseen. (Ja henk. koht. tiedän ettei se torjuminenkaan helppoa ole.) Kurjaahan se on, kun tietää, ettei saa asioihin muutosta. Näissä molemmissa oli kuitenkin mukana vähän yritystäkin, tilanteesta huolimatta :3

Lainaus
”Näytänkö sinusta hyvältä?”

”Namilta.”
Mun aivot aatteli ton Luffyn vastauksen että namilta -> karkilta :D Ja siis onhan Nami kyllä aika namupala et... :D
Come to where the magic is,
where the rainbow endsOdo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 361
Larjus kiitos jälleen kommentista! Jos tykkäät yhtään pelata, suosittelen kyllä vahvasti Life is Strangea, oli sen verran mainio peli. :D Haluaisin pelata sen uudestaan, kun enkkuni on petraantunut ja saisi ehkä enemmän irti, vaikka upea se silti oli.

Joo olin nopea, mutta nyt voi tulla tauko. :D Yritän kuitenkin tässä muistaa (ja jaksaa) myös kirjoitella, vaikka onkin työt ja koulut, mutta kirjoittaminen. <3 Mikroficit on siitä hyviä, että ne on nopeita myös kirjoittaa ja tässä saa "kevyesti" harjoitella tätä dialogipainotteisuutta, joka musta on aina kaikista vaikein osuus (jos otsikointia ei lasketa ;D ).

Lainaus
”Näytänkö sinusta hyvältä?”

”Namilta.”
Mun aivot aatteli ton Luffyn vastauksen että namilta -> karkilta :D Ja siis onhan Nami kyllä aika namupala et... :D

Tälle naureskelin itsekin! Mietin, että pitäisikö se vaihtaa "Tavalliselta" tms., mutta sitten mietin, että tässähän on oiva tilaisuus leikkiä japanilaisella nimellä ja suomenkielellä. :D


»something hidden deep inside«