Kirjoittaja Aihe: Ace Attorney: Sattuu vain idiooteille | S | Wright/Edgeworth | fluffinen raapale  (Luettu 1500 kertaa)

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 249
Nimi: Sattuu vain idiooteille
Kirjoittaja: Avaruuspiraatti
Fandom: Ace Attorney
Paritus: Phoenix Wright/Miles Edgeworth
Ikäraja: S
Tyylilaji: fluff
Haasteet: FanFic100 (99. Oma valinta: Kuume), Vuosi raapalehtien VII
Vastuunvapaus: Kaikki tunnistettavat hahmot, tapahtumat ja miljööt kuuluvat Ace Attorneyn luojille. En ansaitse tällä rahaa.

A/N: Odo näppärästi muistutti, että mun raapalehtisten DL on ensi viikolla. No, mikäs sen hauskempaa kuin paniikkiraapaleiden kirjoittaminen! Tämä sijottuu Bridge to the Turnabout -keissin keskelle. Harmittaa, ettei päästy yhdessä Edgeworthin kanssa katsomaan Phoenixiä, kun se makasi sairaalassa, joten tässä yhden wrightworth-shippaajan silmin kerrottu pieni snipetti, mitäehkämahdollisesti siellä sairaalassa tapahtui ;)

SATTUU VAIN IDIOOTEILLE
250 sanaa

Phoenix Wright oli maailman onnekkain kovaonninen ihminen, jonka Miles tiesi. Hän oli valmistautunut pahimpaan, kun Larry oli keskellä yötä soittanut hänelle paniikissa ja kertonut, että Phoenix oli tippunut Eagle-jokeen. Miles tiesi hyvin, kuinka vilkas ja hyinen sen virta oli. Phoenix oli onnekas, että oli selvinnyt pudotuksesta hengissä ja pelkin mustelmin. Miles oli silti hermostunut istuessaan Phoenixin sairaalasängyn vieressä ja valvoessaan tämän levotonta unta. Phoenixin kulma oli rypyssä ja hikinen. Hänelle oli noussut korkea kuume, johon voimakkaat lääkkeetkään eivät jaksaneet purra. Phoenixin kasvot olivat yhtä kalpeat kuin sairaalasängyn lakanat. Miles veti tuoliaan lähemmäs ja laski kätensä tämän liian lämpimälle kämmenselälle.

Phoenix havahtui kosketuksesta hereille.

”Olet idiootti”, Miles sanoi, ennen kuin Phoenix ehti tervehtiä häntä. Phoenix katsoi häntä hämillään, mutta suli nopeasti laiskaan hymyyn.

”Mukava nähdä sinuakin.”

Miles puristi Phoenixin kättä, ennen kuin vetäytyi pois. ”Ajattelin, että Larry vitsaili kertoessaan sinun tippuneen palavalta sillalta alas. Olisihan minun pitänyt arvata, että sinä jos kuka todella menisit ja tekisit jotain niin ajattelematonta.”

”Äh”, Phoenix ähisi punastuen ja rapsutti niskaansa. ”Sellaista sattuu kaikille…”

”Vain idiooteille.”

Hän laski kätensä takaisin sängylle ja katsoi Milesia odottaen. Miles epäröi, mutta vei lopulta kätensä takaisin Phoenixin kädelle.

”Kiitos, että tulit takaisin”, Phoenix kuiskasi.

”Jääminen ei ollut vaihtoehto”, Miles vastasi. Hän silitti Phoenixin rystysiä, mutta lopetti, kun tunsi kasvojensa kuumenevan. Hän oli ikävöinyt Phoenixiä enemmän kuin oli ymmärtänytkään.

Phoenixin silmät lipsuivat kiinni. ”Jää vielä hetkeksi. Miles, minä… Minun täytyy pyytää sinulta jotain… jotain tärkeää…”

Phoenixin sanat hiipuivat uneliaiksi henkäyksiksi. Miles hymyili itsekseen ja peitteli Phoenixin käden peiton alle.

”Jään, tietenkin.”"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 352
Paniikkiraapaleet ovat aivan parhaita :D Ihan näin OT, onneksi tuo oma DL tuosta haasteesta meni jo, niin ei tarvitse enää panikoida. Mutta hurjan paljon tsemppiä sulle, toivottavasti saat tavoitteesi täyteen!

Mutta tämä oli varsin suloinen ja kiva pieni pala, vaikka toki aihe (sairaala) ei niin kovin positiivinen olekaan. Lämpö ja välittäminen näkyi tästä ja loppu sai huokaamaan hieman pettyneenä, sillä tietenkin olisin halunnut kuulla mitä tärkeää asiaa Phoenixilla on! Mutta ehkäpä sitä ei sitten kuitenkaan ollut tarkoitettu minun korvilleni ;)

Kivaa kun kirjoitit, toivottavasti inspistä löytyy lisää ja innostut vaikka naputtelemaan rapsuja niihin keskeneräisiin Potter-jatkiksiin :D

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 249
Kiitos Vendela kommentista <3 Tuo on kyllä mystinen juttu, tuo Phoenixin viimoinen lausahdus, jos peliä ei ole pelannut! Pistän nyt spoilerin alle, jos joskus satut ekan trilogian pelaamaan, mutta siis:
Spoiler: näytä
Phoenix pyytää tuolla sairaalassa Edgeworthiä hyppäämään hetkeks pois syyttäjän penkiltä ja puolustamaan asiakastaan siks aikaa, kun Phoenix ite makaa sairaalassa. Mikä on tosi big deal, koska peleissä ei tätä ennen oo saanu pelaa Edgeworthilla JA se on niin syyttäjä, ku olla ja voi. Ja se, että Edgy suostuu, tekee siitä vaan jotenki niin paljon enemmän hnnnnggggh ;;; Niin sitä tärkeää Phoenix olisi kysynyt!


Haha, tämä raapalehtisten selättäminen taitaa olla niitä tuhoon tuomittuja tavoitteita heti alusta lähtien, mutta hei, yrittänyttä ei laiteta jne. Melkein vain tekisi mieli antaa olla, mutta toisaalta kans haluan vähän pistää epäonnistumiselle kapuloita rattaisiin ja jos häviän, häviän ainaki taistellen :D En valitettavasti enää jatka HP-fikkejäni :/ Oon pohdiskellut tuota Rowlingia ja sen transvastasuutta ja omaa panostani HP-fandomiin ja päättäny, että itelleni tulee parhain fiilis, jos annan nyt HP-juttujeni jäädä ja keskityn muihin fandomeihin! Voi olla, että joskus vielä palaan niiden pariin, (jos vaikka Rowlingkin viisastuis :D), mutta tällä hetkellä haluun antaa luovan panokseni fandomeille, jotka on itelleni tärkeämpiä!

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 352
En varmaan tule koskaan pelaamaan tuota peliä, joten kiitos tuosta selvennyksestä ;D Ja kyllähän tuo todellakin selventi asiaa!

Ja pakko kommentoida tähän nyt muutoinkin, vaikka meneekin hieman aiheen eli varsinaisen tekstin kommentoimisen ohi. Ymmärrän hyvin tuon näkökulman HP-ficceihin, ja kiitos myös että asian sanoit suoraan ja rehellisesti. Toki omaa fiilistä kannattaa ehdottomasti kuunnella ja tehdä niin kuin hyvältä tuntuu (Row on kyllä ihan tyhmä). Onneksi maailma on kuitenkin fandomeita pullollaan, joista ammentaa kirjoitettavaa :D Edelleen tsemppiä rapsujen kanssa!

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 249
Vendela, Joo, omaa fiilistä tärkein kuulostella ja vaikka tämäkin päätökseni vähän harmittaa (koen, että varsinki Reunalla horjuva on tosi potentiaalinen tarina ja se on kans ollut terapeuttinen kirjottaa, kun on päässyt tarkasteleen masennusta muustakin kuin vain omasta henkilökohtaisesta näkökulmasta, mutta kuitenkin jonkun hahmon pään sisältä käsin), niin uskon, että pidemmällä juoksulla helpottaa oloa, kun tietää, että on ollut lopulta itelleen rehellinen ja pitänyt päänsä. Eikä se pahitteeksikaan ole, että luovuusmehuja jää enemmän Ace Attorneyyn xDDDD Ja mitä muuta innostuksenkohdetta vielä keksin.

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"