Kirjoittaja Aihe: Kuin leijuisi ilmassa (James/Zelda, James/Lily, romance, K-11)  (Luettu 2922 kertaa)

Eepuska

 • Vieras
// Alaotsikko: Pää pilvissä, jalat maassa.Näin on Jamesin laita.

Title:Kuin leijuisi ilmassa
Author:Eepuska
Genre:romance
Pairing:James/Zelda, James/Lily
Rating:k-11
Summary: Noh, James saa maistaa lemmenjuomaa ja siinä sitten vähän sekoaa (oikeastaan tavallista enemmän) erääseen tyttöön.
Disclaimer:J.K Rowling omistaa kaikki kyseisessä tekstissä olevat hahmot, paitsi Zeldaa, joka on omakeksimäni...
Warnings:Eipä juuri
A/N :Arvaatkos, kuka tyttö on kyseessä, saatatkin jo arvata paritusten avulla...


                                          1 luku

James, Sirius, Remus ja Peter lampsivat vieretysten Kolmea luudanvartta kohti. Heillä näet oli taas Tylyahonretki. James avasi pubin oven. Sisältä tuprahti höyryä. Oli talvi ja viileää, pian olisikin jo joulu.
Kaikki neljä astuivat sisälle, etsivät tyhjän pöydän ja istuvat siihen.
"Hmm...Taidan ottaa kupin kermakaljaa..."James mumisi. Pahaksi onneksi Zelda-niminen tyttö kuuli tämän. Zelda oli korviaan myöten ihastunut Jamesiin ja niinpä hän sanoikin:"Hei, kuulin mitä sanoit, James. Minä voin tarjota sinulle yhden pullon kermakaljaa, jos tahdot."James katsoi Zeldaa hieman epäilevästi, mutta vastasi:"Öh, kai se käy...Kiitti..."
Zelda riensi tiskille ja tilasi pullon. Kun hän sai pullon hyppysiinsä, hän avasi sen korkin ja laittoi sinne lemmenjuomaa. Hän oli säästänyt sitä juuri tähän tarkoitukseen. Sitten hän sulki pullon korkin ja palasi takaisin Jamesin ja muiden luo.
"Tässä oleppa hyvä."Zelda sanoi ja hymyili. James vilkaisi häntä ja hymähti kiitokseksi. Sitten James joi pitkän kulauksen kermakaljaa. Se maistui hieman hmm... erillaiselta, kuin tavallisesti. James pyyhkäisi suupielensä kaavunhihaansa. Zelda katsoi huvittuneena Jamesin reaktiota. Hetken aikaa näytti siltä, kuin James oksentaisi, mutta sitten hetki loppui. James katsoi Zeldaa, kuin ei olisi ikinä tätä nähnytkään. Zelda hymyili viehkeästi, heilautti pitkät vaaleat hiuksensa korvan taakse ja heläytti mitä ihanimman naurun, mitä James oli koskaan kuullut. James hymyili Zeldalle. Hän tunsi punastuvansa. Sirius katsoi kummissaan Jamesia, kun tämä nousi ylös ja lähti Zeldan kanssa käsikynkkää pois pubista.
"No kai mekin sitten lähdetään." Sirius mumisi Remukselle ja Peterille jotka nousivat ylös.
Lunta tuiskutti, kun James ja Zelda tarpoivat kohti Tylypahkaa. He nauroivat kumpikin, kun kiipesivät ylös mäkeä. Sattumoisin Lily marssi Severuksen kanssa heidän takanaan. Lily näytti aika nyreältä, kun taas Severus hieman ylimieliseltä. Kun James halasi Zeldaa, niin se oli Lilylle viimeinen pisara.
"Kuuleppas Potter! Ensinnäkin; on ällöttävää nähdä, miten yrität saada minut mustasukkaiseksi, se ei nimittäin onnistu! Toiseksi; olet ilmeisesti aivopessyt tuon tytön, sillä kukaan täysjärkinen ei piittaa sinusta tippaakaan! Kuulitko! Ei tippaakaan!!"
James katsoi hölmistyneenä Lilyä.
"Muttakun en minä yritä sinua mustasukkaiseksi saada, sillä minä ihan oikeasti pidän Zeldasta."James vastasi maireasti hymyillen Lilylle. Sitten hän lähti Zelda kannoillaan sisälle kouluun.
Sirius sai yökkäillä koko loppupäivän sille, että James puhui koko ajan Zeldasta. Mutta mitä pitemmälle ilta venyi, sitä vähemmän James mainitsi Zeldaa. Lopulta hän näytti siltä, kuin olisi juuri herännyt unesta.
"Missä minä olen? Mitä tapahtui?" hän ihmetteli.Sirius vilkaisi kummissaan Jamesia.
"Tylypahkassa, pönttö! Noh, jatkatko sinä?"Sirius murahti.
"Jatkanko mitä?"
"Olit puhumassa Zeldasta ja sen hullunkurisista vitseistä."
"Enkä ollut! Olin koko ajan Kolmessa luudan varressa juomassa kermakaljaa!" James sanoi närkästyneenä. Yleensä hän vain nauroi Siriukselle, mutta tämä pelleily sai riittää.
"Näyttääkö tämä sinusta Kolmelta luudan varrelta?"Sirius kysyi ja virnisti. James katsahti ympärilleen ja huomasi, että on oleskeluhuoneessa.
No, siinä oli eka luku, toivottavasti piditte!

 


//destine muokkasi luvut yhteen, jatkossa sitten kaikki luvut samaan topiciin
« Viimeksi muokattu: 14.03.2015 21:52:36 kirjoittanut Kaapo »

Velns Meica

 • ***
 • Viestejä: 30
Joo, ihan hyvä alku, kiinnostavaan kohtaan jäit: mitä James tekee nyt?
Hyvä nimi, pidän siitä, mukavan omaperäinen (kuten itse lukukin) ja se sai kiinnotukseni heräämään
Minusta Lilyn reatio ei ollut outo, tai olihan se vähän, mutta onhan se sinnänsä ihan ymmärettävää, että kun näkee tyypin, joka on ollut vuosikausia ihastunut itseensä ja yhtäkkiä halaisi jotain toista, niin kyllä minäkin sanoisin noin.
Tapahtumissa voisi todellakin hidastaa, kuvaile enemmän mitä he tekevät, mikä ilme on kullakin ja mitkä vaatteet kenelläkin on päällä (okei, paras minä sanomaan 8))
Joo, mutta jatkoa toivon, hyvä alku, kuten jo sanoin.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2008 15:27:44 kirjoittanut Velns Meica »
"Se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa jodlaa!"
Lehmäjengi <3

Eepuska

 • Vieras
Kuin leijuisi ilmassa, 2.luku!!! ( James/Lily, romance, k-13)
« Vastaus #2 : 25.05.2008 17:52:17 »
Title (nimi):Kuin leijuisi ilmassa
Author (kirjoittaja):Eepuska
Genre:romance
Pairing (paritus):James/Lily
Rating (ikäraja):k-13
Summary (yhteenveto ficistä - tässä ei ole tarkoitus paljastaa ficin loppuratkaisu vaan herättää lukijan mielenkiinto. Summarya ei myöskään tarvitse kirjoittaa esitelmätyyliin "Harry menee kauppaan ja tapaa epämiellyttävän henkilön menneisyydestään" vaan sen voi esimerkiksi lainata suoraan tekstistä tai kirjoittaa proosatyyliin.): James ei vieläkään tiedä, mikä häneen iski Kolmessa luudanvarressa, ei ainakaan vielä.
Disclaimer (vastuuvapaus, vapautat itsesi tekijänoikeusrikoksista ilmoittamalla, ettet omista esim. henkilöitä):En omista seuraavassa tekstissä olevia hahmoja (paitsi Zeldan), sillä kaikki kunnia kuuluu J.K. Rowlingille.
Warnings (varoitukset):Eipä juuri
A/N (author's note eli kirjoittajan "vapaa sana"):Hmm...Jatkoa viime luvusta. Hauskaahan tätä on kirjoittaa, kiitos erityisen paljon kaikille viime luvun lukijoille ja kommentoineille! Kiitän!
                                          2. luku

James oli turhautunut. Hän ei ollut saanut vieläkään selville, mikä häneen meni Kolmessa luudanvarressa. Oli inhottavaa olla niin tietämätön. Kaiken lisäksi Lily suhtautui häneen vielä tylymmin kuin tavallisesti. Tänäänkin Lily oli melkein motannut Jamesia naamaan, tosin vain melkein, sillä Sirius oli (onneksi) tullut väliin. James katseli hiljaisena takkatulta ja mietti niitä lukuisia mahdollisuuksia, jotka hänelle olisi voinut sattua.
"James",joku sanoi hänen takanaan. James hätkähti, mutta tajusi, että se olikin vain Zelda.
"Ai.Sinä", James mumisi ja nousi ylös,"Mitä asiaa?"
"Hmm...Ajattelin kysyä, että pidätkö sinä Lily Evansista?"Zelda kysyi teennäisen huolettomasti.
"Jaahas. Ja mitäs se sinulle kuuluu kenestä minä pidän, tai olen pitämättä?"James puuskahti. Zelda hymyili seesteisesti, ja sanoi:"Haluaisitko sinä lähteä kanssani kuutamokävelylle?"
"Kuutamo?Ei hemmetissä lähdetä!"James huudahti. Nyt vasta hän muisti, että tänään oli täysikuu, ja hänen oli mentävä Siriuksen, Remuksen ja Peterin kanssa Rääkyvään röttelöön. Hän sieppasi näkymättömyysviittansa ja riensi pihamaalle. Toiset odottivat jo tällipajun edessä.
"Missä viivyit, Sarvihaara?"Sirius ihmetteli.
"Zelda viivytti.No tulkaa!Missä Remus on?"James mumisi.
"Käskin hänen lähteä edeltä, ei olisi kiva, jos hän muuttuisi täällä", Sirius vastasi. He muuttivat muotoaan, Peter kipitti tällipajun luokse ja painoi puussa olevaa kyhmyä, jotta se ei liikkuisi. Sitten kaikki kolme pujahtivat tunneliin. Ilma haisi tunkkaiselta, joka puolella oli hämähäkin seittejä, kun he kulkivat kyyryssä himmeää valoa kohti. James nousi ensimmäisenä ylös salakäytävästä, seuraavaksi tuli Sirius ja viimeiseksi Peter. Remusta ei näkynyt missään.Ei kai hän vain ollut...Ei, ei voinut...Ei Remus, viisas ja auttavainen voinut mennä Tylyahoon, jossa viattomat ihmiset nukkuisivat sikeästi!James ajatteli. Mutta kun Remusta ei tosiaankaan näkynyt missään, hän alkoi menettää toivonsa. Sitten Sirius äkkäsi röttelön seinässä olevan aukon, ja Jamesin epäilyt kävivät toteen; Remus oli karannut mellastamaan yksin Tylyahoon. James pujahti aukosta ulos viileään ilmaan. Hänen päässään pyöri vain yksi ajatus: Remus puremassa kirkuvia ihmisiä. Hän juoksi minkä sorkistaan pääsi, Anturajalka seurasi kintereillä. Matohäntä oli jäänyt taloon, hänestä ei ollut pitämään ihmissudelle kuria.Kaksikko saapui Tylyahoon. Oli aavemmaisen hiljaista. Sitten kuului ulvontaa ja kirkaisu.Sarvihaara ja Anturajalka ravasivat kohti huutoja ja kovaäänistä murinaa. Kuutamo löytyi. Hänen kyljestään vuosi verta. James työnsi sarvillaan hänet poispäin kiljuvista ihmisistä. Ihmissusi hangoitteli vastaan, muttei voinut Jamesille mitään. Ihmiset huutelivat hämmästyksestä ja kiittelivät luojaansa hirven ja koiran ilmestymisestä. Mutta pari ihmistä eivät todellakaan olleet iloisia; he itkivät polvistuneina noin 18-vuotiaan tytön ääressä. Tyttö vuosi pahasti verta. Sirius huomasi sen ensimmäisenä ja riensi tytön luokse. Tyttö hengitti hyvin raskaasti, hänen silmänsä oli auki. Hän muodosti huulillaan sanat "Se puri minua". Kyynel vierähti tytön silkoiselle poskelle.Nainen, luultavasti tytön äiti katsoi järkyttyneenä tytärtään. Kuului karjaisu. Remus oli kaatanut Jamesi maahan. Ihmissusi lähti etenemään hitaasti kohti ihmisjoukkoa. Sirius hypähti hänen ja ihmisten väliin. Remus kaatui ulvaisten maahan. Sitten hän ei enää liikkunut.James katseli järkyttyneenä Siriuksesta Remukseen.


Siinä oli toinen luku, jatkoa seuraa, joo hieman lyhyehkö...

Peikonsukka

 • ***
 • Viestejä: 101
Kiinnostavaa... Tää on sen tuntunen fic, et voisin halutakki jatkoo, mut en mee viel mitään sanoon, ennenku tulee viel vähän lisää luettavaa. Koita seuraavia saada lukuja vähän pidemmiksi. Korjaa niit virheitä, ja ensinnäki se jäi häiritseen mitä Stargazer sano niist pilkku/piste -hommista. (kaikki tajuu)
 Ja aika outoo on et James juo noin helposti ihailiansa antamaa juomaa, ku eiks oo aika itsestään selvä asia et se lorauttaa lemmenjuomaa joka asiaan mitä James juo. Idea oli kumminki mahtava. Jatkoa lisää, kommentoin sit viel paremmin.

Peikonsukka

 • ***
 • Viestejä: 101
Juu, päätin nyt kommentoida tätäkin lukua, mut oon samaa mieltä Stargazerin kanssa, et voisit kyllä kirjottaa kaksi lukua samalle palstalle. Kommenttini on pääasiassa samanlaista kuin ykköslukuun; tapahtumat etenee edelleen liian nopeasti ja muuta en nyt keksi kommentoitavaa. Petraa vähän kirjoitustasi, niin katotaan tuunko vielä kommaamaan.

Evora

 • Kelmitär
 • ***
 • Viestejä: 131
 • Help!
ihan vaan vinkkinä, että saman ficin jatko luvut laitetaan samaan topsuun ;> (vaikka en mikäään aurori ole nii ajattelin tunkee nokkani tähän asiaan)

Ev
''Ai sä alat naljailee, seinätalja?''
''Kameli!''
''Peura!''
''Hesalainen!''
Avatar by kanelitanko, suurkiitokset!
Last.Fm

destine

 • ***
 • Viestejä: 213
ihan vaan vinkkinä, että saman ficin jatko luvut laitetaan samaan topsuun ;> (vaikka en mikäään aurori ole nii ajattelin tunkee nokkani tähän asiaan)
Luvut nyt muokattu samaan topiciin, jatkossa sitten ihan itse tehdään näin ^^ Halusin laittaa kommenttia, jottet ihmettele, minne lukusi ovat hävinneet.
Therapy has taught me it's all your fault
avatar by xxmiyu_chanxx