Kirjoittaja Aihe: Miten paeta yksitoikkoista elämää | S | H/D | romanssidraamaa | 8/?  (Luettu 603 kertaa)

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Otsikko: Miten paeta yksitoikkoista elämää
Kirjoittaja: Winga
Ikäraja: S
Paritus: Harry/Draco
Tyylilaji: draama, romanssi
Lyhyesti: Harryn elämä on yhtä tylsyyttä, jonka uudelleen kohtaaminen muuttaa muuksi.
Kirjoittajalta: Jeejee spurttiraapale <333 Eli tämä on siihen ja sitten Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus! #2 -haasteeseen. Yritän ainakin näin alkuun pitää tän spurttiraapaleen mittasena eli 7 raapaleen tarinana mutta kattellaan jos tää inspaa enempäänkin.

Miten paeta yksitoikkoista elämää

1. Hymy

Harrya turhautti. Hän ei jaksanut näitä ainaisia pakollisia julkisia esiintymisiä, joiden perimmäiseksi väitetty tarkoitus oli kohottaa velhomaailman mielialaa, mutta joilla oikeasti koetettiin pönkittää valtaapitävien asemaa.

Kun hänet oli esitelty, hän asteli lavalle, yskäisi, ja aloitti tarkkaan suunnitellun puheen. Hän koetti olla kuulostamatta siltä, että oli tylsistynyt ja pitänyt saman puheen jo viidesti. Hän ei oikeastaan edes miettinyt sitä mitä sanoi, vaan antoi katseensa kiertää huoneessa.

Lopulta se osui mieheen, jota hän ei ollut nähnyt vuoteen. Tämä hymyili hänelle, tai ainakin katsoi häntä hymyillessään. Hymy vaikutti ymmärtävältä hymyltä, ja Harry olisi varmaan takellellut sanoissaan, jos ei olisi osannut pitää puhetta ajattelematta.
« Viimeksi muokattu: 20.05.2020 16:50:00 kirjoittanut Winga »
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
2. Siemen

Draco oli kadonnut, kun Harry pääsi ihmisten seuraan, tai oikeammin kun Harry pääsi eroon muista ihmisistä. Hän olisi halunnut jutella miehelle, tietää miten tällä meni. Kylvää ystävyyden siemenen, hänen päänsä tarjosi lausetta puheesta.

Koska tilaisuudessa ei ollut tuttuja, hän lähti kotiin heti kun saattoi. Siellä häntä odotti pöllö, jolla oli mukanaan vain lyhyt viesti.

Ei kyllä kuulostanut yhtään sinulta se puhe. DM

Harry naurahti. Ei todellakaan, mutta eihän suuri yleisö sitä tiennyt, vaan kuunteli kun hän jauhoi turhaakin turhemmista asioista ainakin vielä.

Kun hän huomasi, ettei pöllö ollut liikkunut, hän kirjoitti vastauksen.

Suuremman hyvän eteen tulee tehdä suuria uhrauksia. HP
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
3. Varoittaa

Pöllö palasi vielä ennen kuin Harry oli ehtinyt sänkyyn.

Pitäisi varmaan varoittaa ystäviäsi siitä, että sinut on aivopesty. Granger varmaan jopa kuuntelisi minua. Joka tapauksessa piti kysymäni, että lähdetkö huomenna kahville? DM

No ainakin se oli totta, Hermione todennäköisesti käskisi Harryn harkita hermolomaa, tai sitten vaihtoehtoisesti pitäisi keittiöpsykologisen istunnon. Pahimmassa tapauksessa passittaisi Harrya taas jonkinlaiseen terapiaan.

Olisin kiitollinen jos et kertoisi. Mutta toki, kerro vain aika ja paikka niin ilmestyn. Huomenna olen vapaa! HP

Pöllö huhuili lähtiessään viestin kanssa ja Harry hymyili sen perään. Ainakaan päivä ei enää tuntunut ihan niin harmaalta ja tylsältä kuin hän oli arvellut ennen juhlallisuuksia.
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 949
Suurempi hyvä ja Drarry! <3 Yhdistelen asioita päässäni näemmä aika vapaasti, ja alkoi ihan naurattaa. Mutta onhan Drarryssa kyse suuremmasta hyvästä. :D

Tämä imaisi iloisesti mukaansa vaikka tarkoitukseni oli vain vilkaista. Tykkäsin hirmuisesti hymyilevästä Dracosta, jota ei mainittu edes nimeltä ensi alkuun! Vielä enemmän tykkäsin Dracon kirjeistä, ihanan tökeröä aloittaa arvostelemalla toisen puhetta. Ja sitten syyttää aivopesusta ja VASTA sitten kysyä kahville. Voi pojat!

Ja kuvittelenko vai onko Harryn viestin perässä oleva huutomerkki merkki siitä, että Harry on poikkeuksellisen innostunut!! En ole tottunut siihen että miehet käyttävät huutomerkkejä mutta olen varmaan vain rajoittunut ja tulkitsen liikoja. ;D

Mutta ai että on ihanaa seurata nyt raapalesarjaa Huniksessa ilman pelkoa suuresta surusta!
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Sisilja: heeee, kiva että eksyit paikalle!  Joo, ainakin on vähän eritasoinen teksti kuin edellinen, halusin jotain söpöä! Yhdistely on hyvä juttu!
Minusta on just Dracolle sopivaa olla vähän tolleen tökerö :D kiva että tykkäsit siitä
Harryn huutomerkki: ehkäpä ;)

Kirjoittajalta: Siis ai kamala kun mietin tätä sanaa jo aiemmin että mitä teen kun musta parasta on just käyttää kaikki sanat, mut sit halusin kirjottaa sallitun tason tekstiä. Oon ite tyytyväinen!

4. Kiihottava

Harry oli lukenut saamansa viestin ehkä kymmenen kertaa ennen kuin oli uskonut, että se todella oli Dracon ehdottaman kahvilan nimi eikä suora ehdotus. Kiihottava kupponen kuumaa ei Harryn mielestä kuulostanut ainakaan lapsiystävälliseltä paikalta, eikä Harry ollut ihan varma, uskaltaisiko siellä tilata mitään. Mutta koska pöllö oli vain tuonut viestin ja lähtenyt sitten pois, Harry ei ollut voinut ehdottaa toista paikkaa, ja kellon lyödessä kolme hän oli ilmiintynyt kahvilan eteen.

Se oli velhokahvila, kuten Harry oli odottanutkin. Astuttuaan sisään hän vilkuili ympärilleen ja löysi Dracon nopeasti, mutta pisti myös merkille, että lapsia siellä ei ollut. Varuillaan hän käveli Dracon pöytään.

“Hei.”
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 949
Aivan törkeä nimi kahvilalle! Tosi hyvä ratkaisu ottaa sana mukaan tuolla tavalla, mahtavan kekseliästä!

Mutta kuinka ihmeessä Draco on kehdannut ehdottaa tuon nimiseen paikkaan menemistä? Tyypinhän pitäisi olla rohkelikko, sen verran on konstailematonta urheutta nyt! Apua. Harryn pohdinnat lapsista ja siitä mitä uskaltaa tilata olivat hauskoja!

Voi Harry, miksei se voisi olla Dracolta myös suora ehdotus? :D

Kylläpä jäi kutkuttavaan kohtaan, tahdon jatkoa hetihetiheti. Odotan kuitenkin kiltisti!
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Sisilja: tässäpä ehkä syy :D ah kiva että oli hauskoja, minusta on kiva ollut pitkästä aikaa kirjottaa tällaisella kevyen humoristisellakin otteella jotain!
Ehkä se olikin molempia ehdotuksena ;)

5. Veistellä

Draco ilahtui silminnähtävästi Harryn tervehtiessä. “Tulithan sinä! Ja ihan ajallaan!” Hän kääntyi kieltään näyttäen katsomaan tiskille päin. Harry hymähti hämmentyneenä lapselliselle eleelle, ja Draco totesi kääntäessään katseensa Harryyn: “Blaise epäili, ettet tulisi ensinkään. Ainakaan tämän nimiseen paikkaan.”

“Miten hän liittyy tähän?”

“Niin, tämähän on hänen kahvilansa”, Draco vastasi ja viittoi Harrya istumaan. “Minä tilasin meille jo etukäteen ihan tavalliset kahvit, mutta jos epäilet jotain, niin voin haistaa kahviasi, olen joutunut tutustumaan Blaisen tarjontaan.”

Harry istui hämmentyneenä ja kahvin tullessa antoi Dracon haistaa.

“Tavallista on!” Draco totesi ja nyrpisti sitten nenäänsä omalleen. “Hmh. Olkoon.”

Harry ei kysynyt siitä vaan: “Mistä kahvittelupyyntö?”
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 949
Eikä! Blaise! Ihanaa! Ja tuli kyllä ihan puun takaa. Tämmöiset yllätykset on hauskoja!

Söpöä että Draco haistoi Harryn kahvia (hahaa, miten kummallinen lause!). Ihan kuin ne olisivat jo pari, Draco on niin välitön. Edelleen kysyn, mitä urheusjuomaa se Draco on nauttinut! Mikä itsevarmuus, mikä tyyneys. Uuh, tästä voi seurata vain hyviä asioita!

Ja tietysti kielen näyttäminen ansaitsee erityismaininnan, jee!

Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Sisilja: Minusta on aina kauhean hauskaa tuoda Dracon ystävät mukaan :d ja minun näkemys Blaisesta on kyl just se et se vois perustaa tommosen kahvilan :D

kirjottajalta: kännykkäraapale että ehtii. saas nähä saanko huomenna valmiiks kun oon tykästynyt tän kirjoittamiseen! mut sitten ehkä sen jälkeen enemmän kerralla!! tai vaihtoehtosesti edelleen raapale päivässä hmmmmm

6. Me

Draco siemaisi kahviaan mietteliään näköisenä. "No, sinä vastasit aika nopeasti kyllä, että voisi sitäkin miettiä. Että kai Granger sinulle sitten kertoi."

"Ja taisi sinulle sanoa että turha kai sitä on jättää kokeilematta. Niin hän minullekin, että me varmaan tulisimme paremmin toimeen nyt", Harry totesi ja maistoi kahviaan. "Tämä on herkullista! Mitä se sinun on?"

Draco kohautti olkiaan. "Sitä samaa mitä minä join eilenkin. Sellaista estojenpoistokahvia. Moni juo sitä vähän erilaisissa tilanteissa. Mutta Blaise, noh, hän oli sitä mieltä että tarvitsin vähän rohkaisua."

Harry nauroi, vapautuneesti. "No se kyllä selittää miksi selitit aivopesustakin."

"No olihan se sinun puheesi vähän ohjelmoidun oloinen."
« Viimeksi muokattu: 16.05.2020 21:13:12 kirjoittanut Winga »
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Kirjoittajalta: Juu ei tää oo valmis vaikka spurttisanat loppukin :D

7. Aurinkoinen

Keskustelu soljui hyvin, vaikka Harry oli edelleen vähän varuillaan. Yhdessä pöydässä meno näytti yltyvän - johonkin. He olivat jo nauttineet kupit kahvia, jonka tähden Harry koki ihan hyväksi ideaksi kysyä: “Mentäisiinkö ehkä johonkin muualle jatkamaan juttua?”

Blaise oli tietenkin ottanut tämän hetken lähestyä heidän pöytäänsä. “Ohhoh. Minä kiltisti annoin hänelle tavallista kahvia, mutta toisaalta hänhän on aina ollut yllytyshullu rohkelikko. Olin tulossa kysymään haluaisitteko maistaa yhtä uutta jälkiruokaa, aurinkoista unelmaa, mutta teillä taitaa olla jo erilaiset jälkiruuat mielessä.” Hän iski silmää Harrylle ja käveli takaisin tiskille.

Draco nauroi Harryn ilmeelle. “Älä hänestä välitä. Onko sinulla nälkä?”

Päänsä käsiinsä painanut Harry nyökkäsi.
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 949
Ihanaa että tämä ei ole vielä valmis! Koska eihän tässä ole vielä päästy edes ensimmäiseen kaarteeseen!

Estojenpoistokahvi! Hui! Joku voisi kutsua sitä alkoholiksi, mutta lieneekö tämä tehokkaampaa? ;D Harry taas ei moisia kaipaa, suoruutta löytyy muutenkin (paitsi suuntautumismielessä 8))!

Voi ei, miksi ne nyt vaihtaisi paikkaa kun ympärilläkin meno yltyy! Tosin, ehkä siihen ei kaivata Blaisea vislaamaan viereen... toisaalta mukava mielikuva sekin.

Nyt kun päästiin spurttailun vaatimista rajoista, voisit seuraavaksi hilata ikärajaa ylöspäin! Khaah, haluan että nää pojat pääsee iholle asti. Oi että!
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 516
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Kommenttikampanjasta hei :)

Nappasin tämän, koska H/D :D ja täytyy sanoa, että minäkin olen varsin tyytyväinen siihen, ettei tämä ole vielä valmis!

Alku tuntui kivan erilaiselta. Toki on varmasti paljon ficcejä joissa Harry pitää puheita jne ja Draco sattuu olemaan yleisössä jne mutta tässä tuo Harryn ulkoaopeteltu ja moneen kertaan pidetty puhe mikä ei ollut häntä itseään oli kiva poikkeus. Myös Dracon lähestyminen oli kiinnostavaa ja jotenkin koen, että tässä on todelliset motiivit ynnä muut vielä edessä päin :D Eli erittäin suurella mielenkiinnolla jään seuraamaan.

Blaisen kahvilan nimi, sekä tuotteiden nimet... loistavaa! Siis aivan täydellisen hykerryttävää ;D En tiedä toivoisinko näiden jäävän vielä tuonne kahvilaan vai suuntaavan johonkin muualle, mutta pääasia toki olisi että pysyisivät yhdessä :) Voisin arvailla varmaan loputtomiin, että mitä tässä seuraavaksi tapahtuu mutta jotenkin tuntuu etten osuisi oikeaan, niin kivasti olet vienyt tätä tarinaa eteenpäin. Joten jatkoa jään odottamaan ja palailen sitten kommentoimaan. Tuollainen rapsu päivässä kuulostaisi kyllä kivalta tahdilta. Nämä ovat olleet mukavan napakoita paloja ja homma on edennyt, muttei kuitenkaan liian nopsaan.

Kiitos tähänastisesta!
Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Sisilja: :D katsotaan mitä sen ikärajan kanssa käy ;) pitäähän sitä vähän lämmitellä ennen semmosia.

Vendela: Voisi kyllä oikeasti ottaa rapsu per päivä niin saisi pidettyä jonkinlaista kirjotusmoodia yllä!  Kiva että tykkäilit hienosta kahvilasta, sitä oli hauska miettiä ja tehnee paluun kyllä! Ja eiköhän tässä pikkuhiljaa taustoja paljastu lisää. Kiitos kovasti kommentista!

8

Draco kävi sanomassa Blaiselle jotain, mitä Harry ei kuullut eikä ehkä halunnutkaan kuulla ja tuli sitten hakemaan Harryn pöydästä.

"Lupaan, että ravintola ei ole mikään… noh sanotaanko vaikka hurmausluola", Draco sanoi naurahtaen ja veti Harryn ylös. "Itse asiassa se on tylsän tavallinen tai tavallisen tylsä, jos Blaiselta kysytään, mutta minusta se on ihan mukava. Voisi sanoa, että jopa romanttinen."

Harry kohotti kulmiaan ja sanoi: "Vaihdatko taktiikkaa uhkarohkeasta hempeäksi?"

"Ei minun taktiikkani ollut täällä uhkarohkeilla! Arvelin vain, että jos et tulekaan niin mieluummin olen vähän ärsyttävän ystävän seurassa kuin odotan tyhmänä jossain hienommassa paikassa."

Harry laski kulmansa ja hymyili. "Sen ymmärrän."
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Sisilja

 • ***
 • Viestejä: 949
Minä ja Harry ollaan pettyneitä jos kyseessä ei ole hurmausluola! Ja huomasin kyllä, että Draco ei vastannut Harryn kysymykseen hempeilystä! Tosin se kyllä sanoi aiemmin suoraan, että ravintola on romanttinen joten paljon ei jää Harrylle arvailun varaan! Nää itse asiassa puhuu motiiveistaan ihanan avoimesti, tykkään. :)
Kirjoittamisen riemusta

Avatarista kiitos aijulle!