Kirjoittaja Aihe: Jälki-istunnossa (S, James Potter/Sirius Musta, 3,5-raapale)  (Luettu 371 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 489
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Nimi: Jälki-istunnossa
Paritus: James Potter/Sirius Musta
Ikäraja: S
Kirjottaja: Vendela
Tyylilaji: Fluff
Pituus: 350 sanaa
Vastuuvapaus: Rowling omistaa, minä lainaan.

Tiivistelmä: James ja Sirius ovat joutuneet jälki-istuntoon, mutta Siriuksen ajatukset harhailevat jossain muualla. Sitten James sanoo jotain yllättävää.

Vapaa sana: Tämä idea on muhinut mielessäni jo ikuisuuden ja nyt sain vihdoin rutistettua tämän ulos! Kuinka voikin yhden pienen tarinan kirjoittaminen olla joskus työn ja tuskan takana ;D
Kiitos Angelinalle joka heitti idean tähän Raapalekaivossa!
Teksti on oikolukematon, virheet ovat omiani.


Osallistuu haasteisiin: Fluffy10 #4, Raapalekaivo ja FFF1000 sanalla 258. PurppuraJälki-istunnossaLiemiluokan ovi kolahti kiinni Kuhnusarvion jälkeen.

”Sinne menivät taikasauvat”, James huokaisi pettyneenä.
”Olitko oikeasti ajatellut, että hän antaisi meidän pitää ne?” Sirius kysyi huvittuneena.

Vastaukseksi James kohautti olkaansa, huokaisi ja ryhtyi käärimään hihojaan.

”No, ei auta kun käydä hommiin.”

Siriuksen katse vaelsi pitkin ruskettuneita käsiä, jänteviä lihaksia jotka väreilivät kun James tarttui ensimmäiseen noidankattilaan.

”Yh, mitä ne ovat näissä oikein keittäneet?” James nyrpisti nenäänsä purppuraiselle tahmalle, jota oli kattilan sisä- ja ulkopuolella.
”Mmmh”, Sirius hymyisi ja pureskeli huultaan miettiessään miltä nuo sormet tuntuisivat, jos ne kietoutuisivat jonkun muun kuin käytetyn kuurausharjan ympärille.
”Hei, en minä yksin aio tätä urakkaa tehdä”, James tuhahti, kun Sirius seisoi edelleen paikoilleen jähmettyneenä.
”Aivan”, Sirius pakotti itsensä liikkeelle.


Kaksi tuntia myöhemmin kasa noidankattiloita hohti puhtauttaan, James venytteli selkäänsä ja Sirius antoi katseensa vaeltaa. Jamesin niska kutsui Siriuksen huulia ja tämän kasvoilla oleva hymy sai Siriuksen sydämen tykyttämään.

”Mitä sinä katsot?” Jamesin ääni oli yllättävän pehmeä ja Sirius hätkähti.
”En mitään”, epätoivoisesti Sirius mietti kuinka pelastaa tilanne, sillä James ei varmasti ilahtuisi hänen ajatustensa todellisesta suunnasta.

”Kuule”, James sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen, ”oletko sinä koskaan suudellut kenenkään kanssa?”
”Mitä?” Sirius ähkäisi yllättyneenä.
”Mietin vain, että minä en ole ja olisi varmaan hyvä… harjoitella”, nyt Jamesin poskilla läikehti puna.
”Niinkö?” Sirius räpytteli silmiään, hän ei ollut aivan varma mitä James yritti sanoa.
”Jos siis olisi joku, joka haluaisi myös harjoitella”, James vilkaisi Siriusta nopeasti mutta käänsi katseensa lattiaan. ”Haluaisitko sinä?”

Viimeiset sanat olivat niin hiljaiset, että Sirius joutui nojautumaan eteenpäin. Vasta hetken päästä niiden merkitys iskostui hänen mieleensä ja hänen sydämensä jätti lyönnin välistä. Tarkoittiko James sitä oikeasti? Vai oliko tämä pila? Miksi James haluaisi? Eikö tämä ollutkaan ihastunut Evansiin? Vai halusiko James vain oikeasti harjoitella, että osaisi sitten Evansin kanssa?

Kysymykset risteilivät Siriuksen mielessä ja hiljaisuus venyi.

”Anteeksi”, James sanoi lopulta, katsomatta Siriusta, ”ehkä minä ymmärsin katseesi väärin.”

Paniikki syöksyi kuin jääkylmä vesi Siriuksen suoniin. James oli nähnyt hänen katselevan? Eikä tämä nyt pelleillytkään? Eikä ehkä halunnut tätä Evansin vuoksi? Ellei Sirius kohta tekisi jotain, tilaisuus olisi ohi eikä uutta ehkä tulisi koskaan.

Kiireesti Sirius harppasi parhaan ystävänsä eteen, kumartui ja painoi huulensa tämän pehmeille huulille.©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 469
AAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW ♥ Jälki-istuntofluffi parasta ja olit musta saanut tosi hyvän toteutuksen aikaan näin lyhyellä sanamäärällä! Tässä oli just kaikki tarpeellinen, vaikka toki ymmärrän mitä meinasit ettei tää ollut ehkä ihan niiiin fluffyinen, kuin alunperin halusit.

Rakastan vaivihkaista tuijottelua ja tuollaista epävarmuutta toisen tunteista ja tarkoitusperistä, ne vaan toimii aina ja vielä kun niitä oli korostettu tollasella kevyen seksuaalissävytteisellä lustauksella, nams ;) Toivottavasti Sirius sai lopulta vastauksia kysymyksiinsä, tähän tekstiin niitä ei onneksi tarvittu. Tää toimi just hyvin näin ♥


ava © dicapriho
bannu © Inkku ♥

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 1 658
Oi että, olipa ihanaa päästä lukemaan tällainen James/Sirius -iltapala! Tykkäsin tästä kovasti, Angien sanoin jälki-istuntofluff on kyllä oikeasti aina toimiva asetelma :D Mutta ihan totta, fluffya tässä ei kuitenkaan ole liikaa vaan se fluff on oikeastaan kaikkitietävän lukijan ilona, kun taas pojat joutuvat hermoilemaan ja pohdiskelemaan kahdestaan :P

Tykkään näistä teksteistä, joissa yksi (tai molemmat) hahmoista tuijottaa toista ja ihastelee lihaksikkaita käsivarsia ja niskaa ja vain unelmoi siitä, että tulisi kosketetuksi ja saisi itse koskettaa. Erityisesti silloin, kun hermoilija on Sirius, sen söpöys korostuu :D Mutta ah, onneksi James oli samoilla linjoilla Siriuksen kanssa, onko parempaa! Etenkin tuo ”Anteeksi”, James sanoi lopulta, katsomatta Siriusta, ”ehkä minä ymmärsin katseesi väärin.” oli jotenkin sellainen täydellinen lausahdus, joka luotsasi tämän raapaleen päätökseensä :P Tämä oli söpö ja ihana, kiitos!

between the sea
and the dream of the sea

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 489
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Angie, hihii, hyvä että tässä oli kaikki mitä pitikin vaikka se fluffy jäikin vähän vähälle :D Uskon, että näiden kahden matka on vasta alussa ;) Ihanaa kun kommentoit, kiitos!

hiddenben, olet oikeassa etteivät James ja Sirius oikein päässeet perille toistensa ajatuksista ja tunteista. Syynä oli niinkin tylsä juttu kun sanojen loppuminen ::) Toki olisin voinut kirjoittaa tästä joko pidemmän tai sitten useamman rapsun mittaisen tarinan, mutta se tullut mieleeni ennen kuin nyt, joten tämä nyt on mitä on ;D Mukavaa kuitenkin, että lyhyydestään huolimatta tämä toimi jollain tasolla :) Kiitos paljon kommentista!

©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!