Kirjoittaja Aihe: FMA: Varaslähtö, k-11, Ed/Ling, ficlet  (Luettu 571 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 172
 • Jos elämä antaa sitruunoita, tehdä grapejuice.
FMA: Varaslähtö, k-11, Ed/Ling, ficlet
« : 14.05.2020 00:34:33 »
Ficin nimi: Varaslähtö
Kirjoittaja: Maissinaksu
Beta: Satunnainen raapustelija
Fandom: Fullmetal Alchemist
Ikäraja: k-11
Paritus: Ed/Ling
Genre: Esileikki

Summary: "Pidän kädestäsi enemmän nykyisellään."

A/N: Minulla ei nyt taaskaan ole hajua, mistä tällainen idea oikein kumpusi. xD Työnimenä tällä oli Sormien imeskely, joka olisi kyllä ollut vähintään kuningaskeisariluokan otsikko.***Ed vetää keuhkoihinsa kylpysalissa leijailevaa tuoksua ja jää katselemaan vettä, joka hämärähkössä valaistuksessa saa oudon tumman sävyn. Hän nojaa päätään altaan reunaan ja hetken kuluttua tiedostaa laskeneensa oikean käsivartensa rennosti sen marmoripinnalle. Metallisen kiillon sijaan hänen silmiinsä osuu märkää ihoa, joka hieman punoittaa veden lämmöstä.

"Mietitkö automailiasi?"

Ed hymähtää kysymykselle ja kääntää katseensa Lingiin, joka lipuu lähemmäs.

"Tavallaan. Mikä lie heikko hetki iski", hän tokaisee ja hautautuu veteen kaulaansa myöten.

Ling jää katselemaan hänen kättään etäisen uteliaana kuin olisi harvoin edes nähnyt käsivarren. Arvet hänen automailinsa entisen portin kohdalla näyttävät keneltä tahansa kysyessä inhoilta, mutta Xingin nuoren keisarinplantun kasvoille kohoaa hymy, juuri sellainen pehmeä, jollainen Lingiä niin hyvin pukee.

"Pidän kädestäsi enemmän nykyisellään."

"Niin minäkin", Ed virnistää, ja kylmät väreet saavuttavat hänen selkäpiinsä Lingin sivellessä hänen hartiansa kaarta etusormellaan. Sormen linja seuraa olkavartta kunnes pysähtyy kyynärpäälle, ja Ling tarttuu hänen käteensä tutkiskellakseen sitä lähempää. Se palauttaa Edin mieleen muistoja, joissa he ovat jakaneet yhdessä hetken tai pari, haudanneet menneisyyden aaveita ja kammoksuneet tulevaa.

Niissä muistoissa Ling oli suonut kimpun kujeellisia suukkoja automailin kovalle pinnalle, ja Edistä oli tuntunut kuin proteesiraajojen kanssa eläminen olisi ollut maailman luontevin asia.

"Olet lämmin." Ling painaa poskensa hänen kämmenselkäänsä vasten. "Ja tuoksut niin hyvälle..."

Ed ei ennätä kommentoida takaisin mitään jäädessään vain tapittamaan Lingiä, joka painaa huulensa ensin hänen ranteelleen ja sitten hänen peukalonsa syrjälle.

"Ling, hei..."

Ling iskostaa viekkaat silmänsä häneen ja ottaa hänen peukalonsa suuhunsa, jäljittelee kielellään sen muotoa ja imaisee sitä lähettäen Edin vatsanpohjaan perhosia. Ed virnistää pienesti, antaa peukalonsa kärjen kaartua Lingin suun sisäpuolta vasten ja luo vinon irveen Xingin nuoren keisarin kasvoille. Ling naurahtaa sabotaasille ja nyrhäisee kostonpoikaseksi hänen sormeaan kulmahampaillaan.

"Kusipää..." Ed murahtaa katsekontaktia rikkomatta.

"Mm-hmm..."

Ling puhaltaa hänen peukalolleen kylmän tuulahduksen ja huomioi vuorostaan hänen muita sormiaan ottaen niitä syvemmälle suuhunsa nuollakseen ja imeäkseen nivel kerrallaan. Edin korvat tavoittavat ahnaita huokauksia, ja hetken hän vain tuijottaa näkyä edessään. Varoen hän kääntää kättään kämmenpuoli ylöspäin. Ling mukautuu hänen liikkeisiinsä ja ottaa hänen sormiaan kurkkuunsa ilman pienintäkään merkkiä epämukavuudesta. Että Ling kehtaakin olla niin taitava sellaisessa.

Ed koukistaa sormiaan, painaa niitä vuorostaan Lingin kitalakea vasten ja nauttii syljen silaamista hengähdyksistä, jotka lämmittävät hänen rystysiään. Sormenpäiden hierova liike alkaa muistuttaa samaa, mitä hän oli sinä iltana aikeissa tälle tehdä, vaikkakin hieman toisaalle. Ajatus saa Edin hymähtämään, ja ennen pitkää hän vetää Lingin istumaan hajareisin syliinsä. Tämä ei pistä vastaan vähäisissäkään määrin.

"Kävikö varaslähtö sinunkin mielessäsi, vai kuvittelenko vain?"

Ling ynähtää mielihyvästä, härnää kielellään suuhunsa livahtaneita tunkeilijoita ja raottaa silmiään luoden Ediin niin haluavan katseen, että hänen ihonsa ryömii kananlihalle.

"Tule tänne, senkin..."

Lauseen loppuosa takertuu hänen kurkkuunsa, kun Ling näykkäisee jälleen hänen kättään, ja Ed tukkii ärsyttävän naurahduksen suudelmaan.

« Viimeksi muokattu: 14.05.2020 10:33:57 kirjoittanut Maissinaksu »
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Larjus

 • Hedonistificcari
 • ***
 • Viestejä: 2 561
 • En halua teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: FMA: Varaslähtö, k-11, Ed/Ling, ficlet
« Vastaus #1 : 14.05.2020 05:13:52 »
Oon tosi fiksu ja tuun näin viideltä aamuyöstä kommentoimaan tätä (vaikka mun pitäiskin laittaa naamani kuntoon töitä varten) ;D

Tällä mun aikaisella lukuajankohdalla on varmaan oma vaikutuksensa siihen, että tätä lukiessa tuli naureskeltua ihan kiitettävästi. Hajosin jo Author's notelle, koska joo, Sormien imeskely olis ollut aikamoista :D Ehkä enemmänkin keisariluokan otsikko? Koska lol Ling.

Tää oli kyl kaiken kaikkiaan kiva fici. Söpökin, vaikka tälle naureskelinkin (syytetään kellonaikaa ainakin osittain). Edin "heikko hetki" oli aikas herttainen, samoin Lingin reaktio siihen. Myönnän et siinä vaiheessa, ku Lingillä oli Edin sormet kurkussaan, alko omakin kakomisrefleksi vähän reagoida (se on mulla tosi herkkä). Toisaalta aika nopeesti mun huomioni siirtyi sitten ihan muualle ( ͡° ͜ʖ ͡°) vaikka teksti ei enää sen jälkeen pitkälle jatkunutkaan. Mutta voihan sitä itsekin vähän miettiä, että mitäs se Ed onkaan aikeissa tehdä myöhemmin sinä iltana...

Että semmoinen varaslähtö sitten ♥ Very nice
Маған олай өкпе төкпе,
Ойлама өтірік деп, бөпе,
қара бері! Мұнда қара!

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 172
 • Jos elämä antaa sitruunoita, tehdä grapejuice.
Vs: FMA: Varaslähtö, k-11, Ed/Ling, ficlet
« Vastaus #2 : 14.05.2020 10:33:21 »
Kiitos kommentista, Larjus! <3 Kiva tietää näin viideltä aamuyöstä vai miten se oli? Melkoisen aikaisin kyllä sait heräillä tänään!

Lainaus
Ehkä enemmänkin keisariluokan otsikko? Koska lol Ling.
Ääh, pahus, en ollut tajunnut tuota mahdollisuutta! xD

Lainaus
Myönnän et siinä vaiheessa, ku Lingillä oli Edin sormet kurkussaan, alko omakin kakomisrefleksi vähän reagoida (se on mulla tosi herkkä)
Oijoi. ^^" Mietin, että tuo saattaa olla vähän iljettävää, mutta kaikkea sitä nämä kaverit keksivätkin itseään ja toisiaan viihdyttääkseen... Sitä voidaan sitten miettiä, mitä Ed olisi aikeissa myöhemmin puuhailla, ehkäpä sekin teksti näkisi jossain kohtaa päivänvalon. :D

- Mai
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 1 327
Vs: FMA: Varaslähtö, k-11, Ed/Ling, ficlet
« Vastaus #3 : 04.10.2020 16:19:40 »
Vai että sellainen varaslähtö... pitihän se arvata, varsinkin kun nuoret herrat istuskelevat kylvyssä (sanoinko jo, että pidän kylpyjutuista ;D). Jotenkin aivan Lingin tapaista keksiä tällaisia temppuja ja ai että, pidin myös tuosta miten he vähän haikeinakin muistelevat automail-aikoja (ja Ed myös kimppua kujeellisia suukkoja, miten suloista) mutta tietenkin nykytilanne on arpineen kaikkineenkin paljon parempi <3 Ed on myös aivan oma itsensä, alun ”mikä lie heikko hetki iski” ja Lingin nimittely ovat niin Ediä. Kiitos tästäkin, tykkäsin!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥