Kirjoittaja Aihe: My Hero Academia: Taideteos, S, Hawks/Overhaul, tuplaraapale  (Luettu 763 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 686
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Taideteos
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: S
Paritus: Hawks/Overhaul
Genre: Draama

Summary: Hämärässä musteen värit ovat jääneet satunnaisiksi ääriviivoiksi ja kokonaisuus muodottomaksi massaksi.

A/N: Röhkön makea Overhaul-fanart yakuzatatuointeineen innosti kirjoittamaan jotain kyseisestä hahmosta. Shippiä piti hetken tuumia, mutta äkkiä sekin sieltä ratkesi. Hawksista en toistaiseksi tiedä paljoakaan, mutta eipä haittaa. :D Oli kyllä ihan hämmentävän kummallisen härön outoa kirjoittaa hahmojen etunimillä. o.o***"Nyt minä sen näen", Keigo virkkoo sytyttäessään himmeän lampun. Hämärässä musteen värit ovat jääneet satunnaisiksi ääriviivoiksi ja kokonaisuus muodottomaksi massaksi.

Jo vain, Keigo kyllä tunnistaa taideteoksen sellaisen nähdessään.

Kai suoristaa selkäänsä kiusaantumatta vähääkään hänen häpeämättömästä tuijotuksestaan ja venyttää niskaansa välinpitämättömästi.

"Siinäpä ihailet sydämesi kyllyydestä."

"Älä muuta sano."

Keigo nousee hänkin istumaan ja kuljettaa sormeaan suurimmalla tatuoinnilla, lohikäärmeellä, jonka jokainen suomu on huolellisuudella taiteiltu.

"Sormesi on kostea", Kai sanoo inhoten ja katsahtaa häntä olkansa yli niin hyytävästi, että Keigon sydänveri on seisahtua.

"Saattaa olla", Keigo tuumaa päätään kallistaen, mutta päästää irti tietäen Kain epämukavuuden. Se tapaa kulkea sykähdyksittäin: yhdessä hetkessä tämä on valmis jakamaan itsensä kokonaan hänen kanssaan ja toisessa raapimaan ihonsa rikki vapautuakseen halujen jättämästä hikikerroksesta – se on todiste, joka kielii toisen ihmisen päässeen lähelle. Nytkin Kai kiinnittää kasvoilleen ruttotohtorin nokkaa jäljittevän naamionsa paetakseen huoneessa leijuvaa himon katkua.

Se ei haittaa Keigoa, sillä heidän välillään vallitsee jotain muuta kuin kiintymys toista kohtaan.

Keigo poimii irroneen tulenpunaisen siipisulkansa rypistyneiltä vuodevaatteilta ja käyttää sitä kynänä jäljitellen Kain tatuointien ääriviivoja. Iho ryömii kananlihalle, eikä Kain ilme naamion takana ole yhtään suotuisampi kuin hetki sitten. Keigo tietää ärsyttävänsä tätä hyvän kanssa, leikkivänsä ehkä hengelläänkin.

Kai ei kuitenkaan sano mitään, ja se hymyilyttää häntä.

« Viimeksi muokattu: 31.12.2019 01:17:30 kirjoittanut Maissinaksu »
"But just so you know, I have the hand-eye coordination of a drunk kitten."

Röhkö

 • ***
 • Viestejä: 1 172
 • Oot kuuma.
Huippua, että inspiroiduit mun piirroksesta!

Otit hyvin huomioon Chisakin bakteerikammon. Luultavasti vei aika paljon aikaa, että tyypit ovat päätyneet samaan sänkyyn. Teksti laittaa lukijan pohtimaan, että mitähän tässä on aikaisemmin tapahtunut.
Pidin sanavalinnoista ja rauhallisen hämärästä tunnelmasta. Näistä voisi lukea enemmänkin!

- Röh
Mitä tapahtuu ficissä, jossa päähenkilö kirjoittaa ficciä? Ficcinception, K-15

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 686
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiitus, Röh! <3 Toisinaan epäselvä juonikehys on mukavan salaperäinen ja tässäkin tarinanpätkässä varsin tarkoituksellinen – eipä minulla itsellänikään ole käsitystä, miten kyseiseen tilanteeseen on päädytty. ;D

- Mai
"But just so you know, I have the hand-eye coordination of a drunk kitten."

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 4 897
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Olipa kiva lukee taas sulta jotain pientä. Fanartit on mukavia inspiraationlähteitä, niitä on tullut välillä itsekin käytettyä.

Tää oli kyl jänskä ku jotenkin en osannut odottaa näin tummasävyistä ja jopa semmosta kevyen pahanenteistä ficiä :D Yleensä aattelis, että tatuointien hipelöinnistä tulis ennemmin jotain söpöä! Oli tää kyllä tosi toimiva näin. Ei kyllä itseäni jäänyt lainkaan häiritsemään se, että miten tähän tilanteeseen on päädytty. Siinä ollaan ja sillä selvä, ei ficeissä enempää tarvita :D Kiva kuitenkin tuo pieni maininta, että heidän välillään vallitsee jotain muuta kuin kiintymystä. Ei ole keskinäistä kiintymystä tällä kertaa XD Antaa vähän osviittaa siitä, missä mennään.

Lainaus
Nytkin Kai kiinnittää kasvoilleen ruttotohtorin nokkaa jäljittevän naamionsa paetakseen huoneessa leijuvaa himon katkua.
Ei hitto tää virke oli makee. Tykkään tosta himon katkusta ja Kain yrityksistä paeta sitä. Mitään fiksuu en osaa sanoo, mut hienolta kuulosti ja tuntu sillee syvällisemmin kaivettunakin siistiltä :D

Loppukin oli tosi kiva, sopivan avoin ottaen muun ficin (ja mun aiemmat höpinät huomioon). Siinä oli kans vähän sitä semmosta pahanenteisyyttä, mistä mainitsinkin. Mut kuten sanottu, hyvin toimii. Ei oo ees semmosta fiilistä et ois pakko saada tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tässä tilanteessa semmoinen tietämättömyys tuntuu jopa turvalliselta :D
"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 686
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Olisipa kyllä niin kivaa osata piirtää, mutta minkäs sitä tekee, kun ei ole inspiraatiota harjoitella. xD Olen kyllä hyvä tekemään lineartia, mutta joku toinen saisi sitten luoda kokonaisuuteen värit, varjot ja tekstuurit...

Lainaus
Tää oli kyl jänskä ku jotenkin en osannut odottaa näin tummasävyistä ja jopa semmosta kevyen pahanenteistä ficiä :D
Totuuden nimissä on sanottava, ettei minulla ollut tästä ficistä minkään valtakunnan muistikuvaa, kun näin kommenttisi. :----D Jotain selittää ehkä sekin, että tämä oli jäänyt listauksestani uupumaan, mutta jotenkin hauska tunne, kun näkee että joo tunnustan tämän kyllä omakseni, mutta missä kohtaa tämä on tänne putkahtanut. xD

En sinänsä shippaa näitä kahta, mutta kyllähän tämä jollain tavalla on aika nasta paritus. Jotenkin juuri sellaisella pahaenteisellä tavalla tästähän saisi aikaan vaikka mitä. Ehkä sellainen hetken tunnelmointi onkin paras skenaario ilman menneitä tai tulevia tapahtumia. :D Hetkessä elämisen taito ja niin edelleen.

Kiitoksia, Larjus! <3

- Mai

PS:
Lainaus
Kiva kuitenkin tuo pieni maininta, että heidän välillään vallitsee jotain muuta kuin kiintymystä. Ei ole keskinäistä kiintymystä tällä kertaa XD
Et dissaa siellä minun hienoa Keskinäistä Kiintymystäni! xD
"But just so you know, I have the hand-eye coordination of a drunk kitten."