Kirjoittaja Aihe: Dr. Stone: Coca-Colan takia (S, Gen, triplaraapale)  (Luettu 1081 kertaa)

Larjus

  • ألف ليلة وليلة
  • ***
  • Viestejä: 6 797
  • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
    • twitter
Title: Coca-Colan takia
Author: Larjus
Chapters: Triplaraapale
Fandom: Dr. Stone
Characters: Asagiri Gen
Pairing: Joku pieni (yksipuolinen) Asagiri Gen/Ishigami Senkuu häärii siellä taustalla
Genre: General/drama
Rating: S
Disclaimer: Hahmoista kiitos ja kunnia (ja oikeudet) Inagaki Riichiroulle ja Boichille. En ole saanut tämän kirjoittamisesta rahallista korvausta.
Summary: Miksi Gen käänsi takkinsa Tsukasalle ja valitsi Senkuun?

A/N: Tää triplaraapale syntyi yhdestä pienestä ajatuksesta, ja ajattelin, että sen auki kirjoittamalla pääsis hyvin tutustumaan tämänkin fandomin kirjoittamiseen. Ei sen kummempaa. Harjottelin samalla taas vaihteeksi raapalemitassa kirjoittamista. Tää triplankin kirjoittaminen on vaikeaa, lyhyempää en uskaltanut edes yrittää :D En oo varmaan ikinä taistellut tekstin kanssa näin paljon. Tietyssä sanamäärässä pysyminen on taitolaji, ja mä tykkään jaaritella OTL apua.

Mulla ei ole suuria ajatuksia tästä parituksesta. Mun tumblr (ja osin twitterkin) on täynnä tosi kivaa SenGen-arttia ja onhan se söpöä, mutta pohjimmiltaan en osaa shipata Senkuuta kellekään (tiede on sen waifu). Ehkäpä tää enemmän kiehtookin tälleen yksipuolisena Genin puolelta.

(Kirjotin tän ennen jakson 22 ilmestymistä, ja voi pojat, pakko kyl myöntää, et siinä lopussa oli aikamoinen SenGen-meininki (jopa mäkin tunsin sen :D)
Coca-Colan takiaMiksi Gen oli kääntänyt takkinsa Tsukasalle ja vaihtanut puoltaan, valinnut tieteen?

Coca-Colan takia.

Hänen lojaaliutensa oli ostettu yhdellä pullolla Coca-Colaa.

Tai niin ainakin se virallinen syy meni. Mutta Gen tiesi, ettei Senkuu ollut tyhmä. Ei todellakaan. Vaikka pullollinen Coca-Colaa olikin äärimmäinen harvinaisuus keskellä kivikautta, jotain, mihin vain Senkuu pystyi, kiitos tieteen, ja vaikka Genin lojaaliuden sai hankittua itselleen loppujen lopuksi varsin vähällä, ei häntäkään yhdellä virvoitusjuomalla ostettu. Genille Coca-Cola edusti vanhan elämän arkea, joka oli oikeastaan ollutkin suorastaan luksusta, jotain, minkä vain Senkuu voisi tuoda takaisin. Ja kukapa valitsisi kivikauden karun luolaelämän, kun vaihtoehtona oli tieteen valtakunta (päämääränä kaikki se, minkä ihmiskunta oli saavuttanut vuonna 2019)? Ei Gen ainakaan. Ja Senkuu tiesi sen.

Niin, eihän Genillä muita syitä ollut.

Tai niin hän ainakin itselleen jatkuvasti vakuutteli. Turhaan. Mentalistina Gen oli valehtelun mestari ja puijasi vaikka ketä, mutta itseään hän ei osannut huijata, ei vaikka miten yritti. Kun hän sanoi valinneensa tieteen, hän puhui kyllä totta, mutta syistä syvin ei ollutkaan tiede itse tai sen tuomat mukavuudet. Pelkkä asian ajattelukin toi Genin mieleen sen, joka oli tuonut tieteen mukanaan sille vuosituhannelle. Sen kauniin ihmisen, jonka rubiinisilmät loistivat samaa ivallista mutta hyväntahtoista hymyä kuin suukin. Sen, jonka puheenparsi oli paikoitellen epäkohteliasta, röyhkeääkin, mutta täynnä sitä samaa lempeyttä, jolla nuoripari vannoo vihkivalansa ja sydänystävät tervehtivät toisiaan. Sen, joka oli asettanut itselleen kunnianhimoisen päämäärän ja päättäväisesti kulki sitä kohti, ottaen kaikki halukkaat tasavertaisesti mukaansa. Sen, joka ajatteli teoillaan koko ihmiskuntaa.

Gen tiesi, ettei Senkuu ollut tyhmä. Senkuu tiesi paljon, enemmän kuin kukaan muu voisi koko elämänsä aikana koskaan tietääkään, mutta oli Genin onni, ettei tämäkään kaikkea tiennyt. Senkuu oletti, että Gen oli valinnut hänet ja tieteen valtakunnan Tsukasan ”uuden maailman” sijasta tieteen takia. Coca-Colan takia. Ja se sopi Genille.

Jos Senkuun ei jotain tarvinnut tietää, niin sitä, että Gen oli valinnut tieteen Senkuun takia.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2020 21:39:26 kirjoittanut Larjus »

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を