Kirjoittaja Aihe: Stranger Things: Nakutettu juttu | S, Alexei/Murray  (Luettu 1019 kertaa)

Parris

 • menteur artistique
 • ***
 • Viestejä: 2 921
Nimi: Nakutettu juttu
Kirjoittaja: Ronen
Ikäraja: S
Fandom: Stranger Things
Vastuuvapaus: En omista, en tienaa.
Genre: romance, fluffy
Hahmot: Alexei/Murray
Haasteet: [FINIKESÄ] Kesäbingo (teksti genrellä romance), Fluffy10 #3 (sanalla pian), Ficlet300 (sanalla 17. Erakko)

A/N: Stranger Things tuli bingettyä tossa pari viikkoa takaperin. Ihan huikea sarja. Tämmöinen ficinpoikanen syntyi. Jokin osa aivoista sanoi, että käännä vuorosanat miesten välillä venäjäksi - käytössä oli siis Google-kääntäjä, joten pahoittelut jo etukäteen venäjän kielen turmelusta (korjauksia saa ja pitää ehdottaa). Tämän otsikon piti myös olla ensin jotain ihan muuta, mutta aattelin, että pöhkö otsikko on parempi. Nauttikaahan <3
Alexei ei ollut koskaan aiemmin ollut yhtä onnellinen. He elivät Murrayn kanssa oudossa kuplassa: tekivät peittomajoja ja hautautuivat nauraen niiden uumeniin, katsoivat joka aamu tuntikaupalla nauhoitettuja Looney Tunes -jaksoja, joivat jäätelöpäänsärkyyn asti jäähilejuomia (ja Alexeikin oli oppinut pitämään esanssisesta kirsikasta). Oli olemassa he ja oli olemassa ulkomaailma, ja oli siinä välissä kulkeva teräsaita; raja, jonka sisällä ei ollut muita.

Se ja miesten välisen vuorovaikutuksen luonnollisuus tuntui Alexeista niin oudolta – hän oli läpikotaisin tottunut siihen, että aina jokin muu taho tiesi hänen elämästään lähes enemmän kuin hän itse. Ja jatkuvan tarkkailun alla eläminen oli aivan uskomattoman uuvuttavaa, etenkin kun piilotteli niinkin suurta salaisuutta kuin homoutta. Alexei tiesi Yhdysvalloista sen verran, että homous oli hitusen hyväksytympää kuin Neuvostoliiton uumenissa, mutta silti häntä oli pelottanut uskomattoman paljon lähestyä Murrayta. Onneksi Murray oli joustavamielinen, edes siinä asiassa. Piilotteli ehkä hallituksen salaliitoilta, mutta oli ottanut hänet avosylin vastaan ja alkanut rakastaa kuin ketä tahansa.

Alexei oli suostutellut Murrayn ajamaan harvat pehmoiset karvat päälaeltaan, koska ne olivat saaneet miehen näyttämään vain entistä enemmän hullulta salaliittoteoreetikolta. Tuuhea tumma parta ja siististi rajautuva kalju muodostivat täydellisen tasapainon, joka sopi Murraylle hyvin. Niinpä hänen päänsä kiilteli nyt komeasti pisaroista lauantaisen aamusuihkun jälkeen. Alexei nousi sängyssä polvilleen ja kurottautui hipaisemaan Murrayn laihaa rintakehää, jossa oli tismalleen samankaltaista karvaa.

”Ваш лоб немного влажный.” (”Otsasi on vähän märkä.”)
”Упс.” (”Hups.”)

Murray kiskaisi ympärilleen kietomaansa rispaantunutta pyyhettä kasvojensa yli ja kuivasi kaljunsa huolellisesti. Alexei hymyili leveästi, hapuili kulmikkaat silmälasinsa nenänvarrelleen yöpöydältä ja kurotti sitten pussaamaan Murrayta. Parrakas mies virnisti suudelman perään. Kuivattuaan itsensä Murray pyörähti täkin alle Alexein viereen ja kaappasi tämän syleilyyn. Alexei räpläsi kaukosäätimellä Looney Tunesit pois ja Nakke Nakuttajan tilalle pyörimään ja antautui sen jälkeen täysin Murrayn armoille. Hetken pyörittyään kaksikko lakosi halista makaamaan selilleen ja katseli katon rapistuvaa rappausta.

”Я мог бы остаться здесь навсегда.” (”Voisin pysyä tässä ikuisesti.”)
”С тобой? Сто процентов.” (”Sinun kanssasi? Sataprosenttisesti.”)

Alexei naurahti ja painoi märän suukon Murrayn poskelle, aivan parran ja paljaan ihon rajalle. Televisiossa Nakke Nakuttaja hohotti ikonista nauruaan, ja Murrayn pään päälle syttyi kuvaannollinen hehkulamppu.

”Знаете ли вы, что на ярмарке четвертого июля в одной из игр был плюш Вуди Вудпекер?” (”Tiesitkö, että heinäkuun neljännen päivän markkinoilla yhdessä pelikojuista oli Nakke Nakuttaja -pehmo?”)
”Нет! Почему ты не сказал мне раньше?” (”En! Mikset ole kertonut minulle aiemmin?”)
”Я забыл! Но я подумал, может нам стоит пойти и попытаться выиграть это для тебя? Это массивно.” (”Unohdin! Mutta ajattelin, ehkä meidän pitäisi mennä ja yrittää voittaa se sinulle? Se on massiivinen.”)

Alexein kasvoille nousi miltei mielipuolinen hymy ajatuksen johdosta. Hän, Murray, ja jättimäinen, pullea Nakke Nakuttaja…

”Абсолютно! Когда мы должны идти?” (”Ehdottomasti! Milloin meidän pitäisi mennä?”)
“Скоро. Но мы должны быть осторожны.” (“Pian. Mutta meidän on oltava varovaisia.”)
”Я всегда в безопасности с тобой.” (”Olen aina turvassa kanssasi.”)

Murray naurahti Alexein sanoille, eikä hänellä ollut niihin lisättävää.

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 081
 • "Montako sahaa tarvitset yhteen runkoon?"
Vs: Stranger Things: Nakutettu juttu | S, Alexei/Murray
« Vastaus #1 : 14.08.2019 23:28:59 »
Tritriitriii, bongasin tämän vasta nyt (et ollut mainostanut mitenkään :D)!

Hmmmm, sanalla sanoen kiintoisa ship ja ennen kaikkea genre. Ihan pirskatin outoa ylipäätään lukea romanttisesta ja fluffisesta Murraysta, mutta sitä tuskin voi kiistää, etteivätkö nämä kaksi olisi ehdottomasti olleet samalla aaltopituudella yhteisen kielenkin ansiosta. Sokerisuuden määrä sai pientä reiänalkua hampaisiin, mutta sallittakoon hemmoille jotain pientä sievää hullun maailman menossa. ^^ Mitä iloa edes olisi sellaisesta poikakaverista, jonka kanssa ei voisi rakentaa majaa ja katsoa Looney Tunesia tuntikaupalla (päteehän tämä tosielämäänkin) ? ;D Venäjän kieliopista en osaa sanoa hölkäsen pöläystä, mutta virkistävää nähdä vaihteeksi vähän erilaista dialogiasettelua. Lisäksi kyrilliset aakkoset ovat vielä joltain osin muistissa, joten oli hauskaa yrittää tavailla sanoja. ^^

Lainaus
"Unohdin! Mutta ajattelin, ehkä meidän pitäisi mennä ja yrittää voittaa se sinulle?"
No mene nyt roskiin tällaisen kanssa. TwT

Lainaus
"Olen aina turvassa kanssasi.”
D;

Ja ai niin, otsikko oli vallan veikeä! <3 Ylipäätään kiitosta tästä, oli erikoinen mutta viihdyttävä. Ja niin saamarin katkeransuloiselta kalskahtava.

- Ayu
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019 23:31:32 kirjoittanut Ayudara »
"Jos olisin tiennyt, että joudun syömään sanani, en olisi puhunut niin paljon."

Naela

 • Jahkailija
 • ***
 • Viestejä: 122
Vs: Stranger Things: Nakutettu juttu | S, Alexei/Murray
« Vastaus #2 : 15.08.2019 21:57:36 »
Voi, en tiennyt tarvitsevani Alexei/Murrayta elämääni, mutta ilman muuta tarvitsen! Tämä oli aivan ihana!

Tässä oli sopivasti tunnelmaa, tunteita ja jännitystä. Alexei ja Murray eivät (taustojensa puolesta ainakaan) ole kuin kaksi ketä tahansa rakastunutta, mutta kuitenkin käyttätyvät ihan tavallisten rakastavaisten tavoin. Tykkäsin siitä, miten tekstiin oli upotettu tuttuja juttuja, kuten Nakke Nakuttajaa ja kirsikkajäähilejuomaa. Pidin myös siitä, että teksti oli varsinkin lopussa ikään kuin sidottu canoniin, joten oli helppo kuvitella näiden tapahtumien olevan totta.

Venäjää en osaa lainkaan, joten en ota kielioppiin kantaa, mutta vuorosanojen kääntäminen oli minusta hyvä idea. Taas yksi asia, joka teki tekstistä ikään kuin todentuntuisemman. Toisaalta haluasin myös nähdä Murrayn opettamassa Alexeille englantia :D

Kiitos tästä pätkästä, tämä oli oikein sydäntälämmittävä!

- Naela

Sokerisiipi

 • Teekeisarinna
 • ***
 • Viestejä: 5 034
 • Raapalemestari
Vs: Stranger Things: Nakutettu juttu | S, Alexei/Murray
« Vastaus #3 : 05.11.2019 21:21:13 »
Kiva tietää, etten ollut ainoa, jonka shippausaivosolut heräsivät Alexein ja Murrayn kohdalla ;D He ovat niin suloinen kaksikko ja etenkin Alexei, hän oli jotenkin niin suloinen ja lapsenomainen, etten kestä ajatellakaan, mitä lopulta kävi. Tämäkin ficci enteilee tyyntä myrskyn edellä, mutta tässä ollaan suloisia ja onnellisia ja nautitaan toisen läheisyydestä ja rakkaudesta. Niin on hyvä. Tähän he voivatkin jäädä, ikuisesti.

//pointsit nokkelasta otsikosta! ;)

Kiitos suloisesta ficistä suloisella parituksella!

kaaos

 • ***
 • Viestejä: 488
Vs: Stranger Things: Nakutettu juttu | S, Alexei/Murray
« Vastaus #4 : 31.03.2020 21:24:59 »
Vaihdokkaista moi!

Nojoo kyllä nyt löi ällikällä tämä paritus ja teksti itsessäänkin. Huikean söpö sopivalla rososuudella! Ja ehdottomasti hyvänmielen teksti :3

Jäätelöpäänsäryt ja venäjä ja koko stranger things. Tämä oli nyt itseasiassa ensimmäinen stranger things fikki, jonka luin. Lapsista lukeminen ei ole kiinnostanut niin en ollut hakeutunut etsimäänkään luettavaa.

Ensin en ollut muistaa keitä on alexei ja murray. Googlasin ja sit taisin jopa ääneen sanoa että JOO! Että mikä onnenkantamoinen mulle kävikään! Uus kivaisa paritus ja miellyttävästi soljuva fikki siitä. Kiitos kovasti!!

kaaos

words make worlds

ava : auro