Kirjoittaja Aihe: Harry Potter: Wizards Unite -peli  (Luettu 10162 kertaa)

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 265
 • Banneri @ Crysted
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #60 : 11.08.2019 21:29:31 »
Community day meni aika kivasti kun sain puolison houkuteltua lähi-fortressille taistelemaan, oltiin vajaa puoli tuntia. Sain levelin! Paremmin olisi toki mennyt jos olisi lähtenyt pidemmäksi ajaksi jonnekin ihmisten ilmoille, mutta oli muutenkin niin kiireinen päivä ettei jaksanut.

Seuraava eventtikin on taas tulossa... niissä on kyllä aina stressi että saa kuvasivut täyteen! Alkuun on kyllä ihan kiva kun kääröjä tulee.

Odditit on kyllä siitä näpsiä että tietää aika tarkkaan paljonko niihin menee energiaa, kun aika normitaistelu on. Tykkään myös eläinhommista! Ja taikapeleihin on nyt tullut uutta intoa kun sinne tuli uusia kerättäviä. Tylypahka ja ministeriö kyllästyttää.

S.O.S.issa pitäisi nyt kerätä ihmissusia ja hutsuja... vähiin jää! Yks aamuyö kävin kurkkaamassa pihamaalle mutta ei näkynyt. ;D

Iippa

 • urheiluholisti
 • ***
 • Viestejä: 416
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #61 : 11.08.2019 23:42:30 »
Tuo ensi viikolla alkava uusi event tulee ehkä vähän turhan nopeaan näin edellisen perään. Olisi ollut mielestäni paljon mukavampi, jos olisi tullut vasta siinä syyskuun vaihteessa, kun tuo kakkososa eventiin tulee. Tämä eventien määrä jotenkin kadottaa sen pääajatuksen mielestäni, kun on priorisoitava juurikin eventin tehtäviin ja kaikkeen, niin ei oikein ehdi tekemään niitä normaaleja tehtäviä. (Toki olen jumissa siinä SOS-tehtävässä, kun en saa pixieitä vastaani millään, kun kerran aurori olen).

Odditeista olen samaa mieltä, että niitä on kivoin sinällään kerätä, kun ne eivät karkaa jos ei itse kuole. Eniten tulee aina otettua ehdottomasti kumpiakin Tylypahka-kategorioita. Legendoja varsinkin ilmestyy jonkin verrankin juurikin työpaikan kohdalle. Nyt on tullut paljon huonommin pelattua, kun on saapunut opiskelukaupunkiin, eikä oikein reittien varrelle ilmesty mitään mielenkiintoista. Päivittäiset haasteet olen kyllä suunnilleen suoritellut, mutta esimerkiksi itselle lähin fortress on melkein kahden kilometrin päässä.

Mitä mieltä olette olleet muuten noista Dark Detectoreista? Ollaan pari kertaa kaverin kanssa kokeiltu, ja useamman laittamalla on tullut kyllä ihan kivoja harvinaisuuksia. Pitää vain miettiä onko se yksi tai kaksi harvinaista (joiden niidenkään kiinnijäämisestä ei ole takeita) sen arvoista että käyttää useamman detectorin.


Quod scripsi, scripsi.♥

 Ilmakehän olosuhteet

Vlad

 • Sudenmorsian
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 042
 • Loveatar
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #62 : 12.08.2019 07:40:34 »
Mä tavallaan ymmärrän sen, että noita Brilliant eventtejä tulee jatkuvalla syötöllä, koska ne on ainoita tilaisuuksia saada niitä resticted section bookeja, joita tarvii aika paljon ammatin kehittämiseen. Mun mielestä homma ei oikein toimisi, jos niitä eventtejä olisi vaan joskus ja jouluna, vaan silloin ehkä koko skill tree -homma olisi pitänyt tehdä niille punaisille kirjoille pohjautuen, koska niitä saa vähän helpommin. Mutta koska ne tosi monet vaatii nimenomaan niitä vihreitä eventti-kirjoja, niin sillon väkisin eventtejäkin on ja paljon. Kivahan se sinällään olis, jos ehtis pelailla eventtien ulkopuolella enemmänkin, mutta pakko niitä vihreitä kirjojakin on jostain saada - joten veikkaisin, että sen takia Niantic tuuppaa eventtiä eventin perään jatkuvalla syötöllä.

Mä olen kanssa jumissa SOS-tehtävissä niiden formidable pixieiden kanssa. Oon vieläpä professori, joten niitä pitäs kai tulla jotenkin helpommin, mutta kun ei. Saan vaan lähinnä acromantuloita, ihmissusia tai dark wizardeja. Kahdesti oon saanut edes jonkun pixien, mutta toinen oli common ja toinen imppsong, että putkeen meni sekin. En mä tosin oo päässyt taistelemaan kunnolla fortressiin, koska täällä miehen lähellä ei ole yhtäkään. Lähin on useemman kilsan päässä, joten jäi lähinnä yrittäminen jonnekin community dayn jälkimainingeille (kätköilin community dayn pitkälti ohi, joten ei oikein tullut hyödyttyä... tai kyllähän mä samalla pelailinkin, mutta selvästi, kun Tampereella häipyy keskustasta, niin fortresseja ei ole missään. Keskustassakin on ehkä 5 kappaletta ja sitten muualla saa olla onnekas, jos löytää edes yhden).

Dark Detectoreista en oo oikein ehtinyt muodostaa mielikuvaa, kun en oo oikein päässyt koklaileen. Ei oo ollut aikaa jäädä kököttään mihinkään 30minuutiks, joten ei oo tullut hyödynnettyä niitä. Täällä ei oikein tunnu ihmiset muutenkaan pelailevan. No, jonkin verran näkyy sitä auraa fortresseissa ja kasvihuoneissa kasvatellaan kaikenlaista koko ajan, mutta noin muuten ei ketään missään. Itse tiedän itseni lisäks kolme pelaajaa tästä kaupungista - ja ne on mulle sukua :D
I love not man the less, but N A T U R E more.

Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas."Always"
1946-2016

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 265
 • Banneri @ Crysted
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #63 : 14.08.2019 16:51:11 »
No joo, onhan eventteihin toki syynsä. Mutta ehkä sen silti pitäisi olla jotenkin muuten toteutettu kun joitain käy pelkät eventti-löydökset tympimään. ;D Ja viimeksi oli kyllä joissain (köh, common drak wizsrd, köh) kohdissa kauhea työmaa. Tämän eventin on kyllä puhuttu olevan helpompi.

Voi sentään kun nyt on nuo ihan kaikkein tylsimmät brillianteina! :D Tosin olen päässyt negatiivisista tunteistani jo enimmäkseen yli! Aika monta on jo napattuna, oon kohdassa kaksi kun en oo jaksanut mennä ulos aukomaan porttiavaimia...

Dark detectoreja kokeilin silloin ekana community dayna, laitoin kolme yhteen majataloon, tulos ei räjäyttänyt tajuntaa vaikka oli siinä muutama erikoisempi. Enimmäkseen toki istuskelin enkä vaellellut ympyrää majatalon ympärillä (mikä kuulemma lisää spawneja).

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 365
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #64 : 21.08.2019 10:41:42 »
Eikö teille muille käy porttiavainten kanssa niin, että peli vaan heittää ulos sieltä ja palkinnot jää saamatta? Ärsyttää kun edellisessä eventissä jäi yksi fragmentti saamatta tuon takia. Onneksi tässä eventissä porttiavaimet on vain 3 km.

Formidable pixiet sain kerättyä, parhaiten niitä tulee kun pelaa vähän isompia tasoja ja jonkun kanssa. Minullakin tällä hetkellä S.O.S.-tehtävissä pitäisi napata hutsuja, vasta 3/5 kerätty. Ihmissudet sentään sain napattua täydenkuun aikaan.

Dark detectoreja en ole koskaan kokeillut, pitäisi varmaan, mutta harvoin tosiaan tulee niin pitkään missään innillä istuskeltua. Community dayn pointtia en ole ihan tajunnut, mutta onhan se kiva kun saa ilmaisia juttuja :D

Vlad

 • Sudenmorsian
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 042
 • Loveatar
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #65 : 21.08.2019 13:51:28 »
Lainaus
Eikö teille muille käy porttiavainten kanssa niin, että peli vaan heittää ulos sieltä ja palkinnot jää saamatta? Ärsyttää kun edellisessä eventissä jäi yksi fragmentti saamatta tuon takia.
Mulla ei oo käynyt, mutta ilmeisesti yleensä, jos poistuu/potkitaan ulos porttiavaimesta ennen kun ehtii kerätä yhtään wrackspurtia se säilyy valikoimassa ja voi yrittää uudelleen ja jos kerkee nappaan yhden, niin sillon sieltä saa periaatteessa viiden wrackspurtin edestä jotain, mutta ehkä ei niitä fragmentejä. Itellä ei ole ollut ongelmia porttiavainten kanssa, enkä oo kyllä itse halunnut kokeillakaan.

Paristi oon itse pelannut fortresseja jonkun kanssa (serkun) ja sillä kertaa taisin saada yhden formidable pixien, en tosin muista mistä kammiosta. Aika paljon hakkailtiin niitä matalampia, koska grindaus. Itse oon kyllä soolona hakkaillut niitä korkeampiakin, oonkohan tähän asti päässyt soolona Tower chamber IV:hen tms. En muista onko se kolmonen vai nelonen nyt, mutta healing potioneja se kyllä söi, koska elite foet ja suht huonot statsit.

Dark detectoreja oon paristi käyttänyt, tähän mennessä suht huonolla menestyksellä. Kyllähän sieltä joskus jotain jännääkin tulee (tyyliin Albus Dumbledore), mutta pääsääntösesti ei. Ne muutamat harvat oikeesti hienot foundablet, joita oon saanut on ollu ihan perusspawneja ilman detectoreita. Näitä on ollut mm. Fawkes ja McGarmiwa, joista jälkimmäisiä sain jopa 2, mikä ihmetytti suuresti, koska ei ollut ainuttakaan potionia käytössä.
I love not man the less, but N A T U R E more.

Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas."Always"
1946-2016

Kuukuiske

 • Mielikuvapakolainen
 • ***
 • Viestejä: 62
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #66 : 20.10.2019 13:07:20 »
Aloin taas uudelleen pelaamaan Wizards Unitea pienen tauon jälkeen. Sain Pimeyden voimat-sivun täyteen ja parin päivän päästä alkaa tapahtuman osa kaksi, jonka aiheena on Kalmanhanaukio 12. Pidin kyllä ykkösosasta paljon, koska oddities on mun yksi lempikategorioista pelissä.

WU on saanut mut kyllä kunnolla liikkeelle ja aktiivisemmaksi, mutta olo tuntuu vähän tyhjältä tapahtuman suorittamisen jälkeen. Onneksi asun alueella, jossa on edes joitakin innejä ilman että täytyy lähteä keskustaan asti.

Tavoitteena olisi saada kerättyä kaikki kuvat, mutta missasin pari tapahtumaa kuten sen Paluu Tylypahkaan. Toivon, että ne tapahtuman fragmentit tulee myöhemmin saataville vaikkapa jonkun muun tapahtuman yhteydessä. Musta on kiva juuri se, että saa kerättyä kaikkea uutta peliin tulevaa materiaalia.
Täysiverinen korpinkynsi.

Hömelö haaveilija.

Kaipaa välillä rauhaa, mutta ottaa mielellään yksityisviestejä vastaan.

Tarinalistaukseni:

https://www.finfanfun.fi/index.php?topic=46407.msg869985#msg869985

Lady Dynamite

 • ***
 • Viestejä: 1 697
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #67 : 24.11.2019 18:07:54 »
Sillon kun PoGo tuli ekan kerran, mulla oli Microsoftin Lumia eikä peliä saanut sille puhelimelle, ja jäin täysin paitsi siitä villityksestä  :-\ ja sitkun viimein sain puhelimen jolle saa sen asennettua, ei oikeen viittinyt enää lähteä siihen juttuun. Jäin odottelemaan Wizards Unitea.

Nimeni ja koodini pelissä: Ayuppears / 6706 8049 4373

Musta on ihan mahtavaa että ne jatkuvasti lisää jotain uutta. Ei pelkästään eventtejä, mutta esim. just tuo lahjojen lähettäminen, ynnämuu. Toivottavasti ois myös mahdollista lähettää viestejä kavereille jossain vaiheessa!
no rain, can't get the rainbow


Sarveiskalvo

 • ***
 • Viestejä: 176
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #68 : 11.12.2019 21:53:44 »
Oon pelaillut epäsäännöllisesti siitä asti, kun peli tuli saataville, mutta en ole lähtenyt samalla tavalla ulkoiluttamaan kännykkää kuin PoGo-intoilun aikaan. PoGo on itseltäni jäänyt aika lailla unholaan mielenkiinnon loputtua, mutta toistaiseksi tällaisena satunnaisena pelailuna Wizards Unite on saanut viihdytettyä.

Formidable pixie -tehtävässä oon ollut jumissa jo pari kuukautta, vaikka oon käynyt tänä aikana arviolta n. 100 kertaa fortresseilla. Saaliina toistaiseksi 4/10 pixietä, tällä tahdilla oon ehkä jo vuoden päästä saanut kaikki kasaan... :D

Kaveriksi saa lisätä, lähettelen lahjuksia aina kun muistan! Sarvelo / 0544 6716 8796
"I'm surrounded by idiots." - Scar

mervii

 • ***
 • Viestejä: 40
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #69 : 15.04.2020 18:59:52 »
Hei tämä peli kiinnostas mua, mutta oon huono englannissa, niin kannattaako tätä peliä kokeilla? Tai kumpi on ns. "helpompi" tämä vai se Hogwarts Mystery?

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 365
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #70 : 16.04.2020 23:49:50 »
Hei tämä peli kiinnostas mua, mutta oon huono englannissa, niin kannattaako tätä peliä kokeilla? Tai kumpi on ns. "helpompi" tämä vai se Hogwarts Mystery?
Kumpikin on kyllä superhelppoja pelata, mutta tietysti tarinaominaisuudet menee vähän hukkaan jos ei niistä mitään ymmärrä. Tarinaltaan helpommin ymmärrettävä on minusta Hogwarts Mystery, kun siinä eletään sitä tarinaa koko ajan, kun taas Wizards Unitessa tarina on siellä taustalla jossain repliikeissä. Toisaalta taas Wizards Unitea on helpompi pelata tarinasta välittämättä. Pelattavuudeltaan ne on aika erilaiset pelit, että kannattaa ehkä valita ihan sen mukaan mitä tykkää pelata :D Että lataa vaikka ihan molemmat ja kokeile. Voit kysyä täällä tai Hogwarts Mysteryn ketjussa jos et ymmärrä miten pelataan.