Kirjoittaja Aihe: My Hero Academia: Vuosiarvioinnin tulokset, S, Eraser/Mic, oneshot  (Luettu 949 kertaa)

Maissinaksu

  • Trubaduuri
  • ***
  • Viestejä: 3 182
  • Kurlun murlun
Ficin nimi: Vuosiarvioinnin tulokset
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: S
Paritus: EraserMic
Genre: Slice of life

Summary: ”Hnngh, you know, tässä on aina se sama ällö fiilis kuin jos veisi porukoille näytille vähän heikompia arvosanoja”, Hizashi totesi vino hymy huulillaan.

A/N: Olipa hieno fiilis yrittää luoda edes suhteellisen uskottavia virallisia asiakirjoja. xD Osa tiedoista on canonia, esimerkiksi tulokset viidessä eri kategoriassa, mutta perinnöllisyys- ja sukulaisjuttujen kohdalla kyse on omista headcanoneistani. Kamalasti riittäisi niistäkin asiaa. ;D Osallistuu haasteeseen Neliottelu.***Hizashi liu'utti kanslian oven auki ja ilahtui huomatessaan, ettei ollut ainoa opettaja paikalla huolimatta siitä, että oli vielä hervottoman aikaista.

”Hey heyy!” hän visersi keltaista makuupussiaan kokoon käärivälle Shōtalle ja tömäytti liitoksistaan pullistelevan salkkunsa pöydälle. ”Huomentapäivää, kyljys.”

”Huomenta”, Shōta tervehti takaisin ääni unen jäljiltä tavallistakin enemmän painuksissa. Hizashin suupielissä nyki hymy. Shōtan reagoiminen ihmeellisimpiinkin hellittelynimiin teki hänet harvinaisen iloiseksi.

”Täälläkö sinä vetelit hirsiä?” Hizashi kysäisi kietoessaan käsivartensa tummatukan vyötärölle. Tavallisesti Shōta kiemurteli irti tuossa tuokiossa ilmaisten kantansa julkisella paikalla – ennen kaikkea työpaikalla – kuherteluun, mutta näköjään tämän refleksit eivät ihan pelittäneet niin varhain aamusta ja kahvikupillisen puutteessa.

”Mmm, tuossa sohvalla”, Shōta sanoi ja vetäytyi lopulta kauemmas hänestä, vaikkakin paljon laiskemmin kuin tavallisesti. ”Ei sillä paikallakaan liiaksi väliä ole, mutta kansliassa on jo valmiiksi oikeassa paikassa aamua ajatellen.”

”Sinä se muutenkin saat unta missä hyvänsä montussa. No jaa oli varmaan hyväkin, ettet ollut kotona pilaamassa uniasi minun säheltämiseni takia”, Hizashi virnisti ja väläytti jäätäviä silmäpussejaan oranssien aurinkolasiensa takaa. ”Ei kai olisi pitänyt alkaa purkaa meilejä enää kolmelta aamuyöstä... Vaan minkäs sitä tekee, jos julkisen tahon ulottuvuudet tavoittelevat huomiota minkä ehtivät!”

”Tuli muuten julkisen tahon ulottuvuuksista mieleen: vuosiarvioinnin tulokset on jaettu.”

No way, eikä? Tänään?” Hizashi ponkaisi tuolistaan. Jollain tapaa hän oli uumoillutkin, että hänen olisi pitänyt muistaa siinä päivässä jotain erikoista.

Vuosiarvioinnin tulokset... Se jos mikä oli aina kohtalaisen sykettä nostava, vaikkakin varsin rutiininomainen hommeli.

Hizashi harppasi opettajien lokeroille kanslian toisella puolella, avasi omansa luukun ja poimi sieltä paksuhkon kirjekuoren.

”Jos kaipaat kirjeveistä –” Shōta aloitti, mutta Hizashi oli jo etusormellaan raastanut kuoren puoliksi auki. Eipä se mitenkään siististi käynyt sillä tavalla, mutta tärkeintä olikin se, mitä paljastuisi sisältä. Hiiteen risut, männynkävyt ja kirjekuoret.

”Hnngh, you know, tässä on aina se sama ällö fiilis kuin jos veisi porukoille näytille vähän heikompia arvosanoja”, Hizashi totesi vino hymy huulillaan. ”Tiedätkö? Sellainen hasardimainen epävarmuus, kun ei osaa ennalta arvata, saisiko isäukko aihetta kunnon ripulihepuliin, vai olisiko luvassa vain riuska taputus hartialle ja kehotus onnistua ensi kerralla vähän paremmin!”

”Voin kuvitella”, Shōta mutisi. ”Minä tosin olisin saanut selkään joka kerran.”

Hizashin virneeseen tuli apea alavire. ”Sinä tosin et koskaan vienyt himaan huonoja arvosanoja.”

”En niin.”

Hizashi hymähti lakoniselle toteamukselle, puristi lempeästi Shōtan hartiaa ja istui takaisin pöydän ääreen tätä vastapäätä.

”Okei, ei se auta kuin ottaa tuomio vastaan...”

Kirjekuoresta paljastui tuttuun tapaan kolme paperia ja yksi pienempi kirjekuori. Hizashi kiinnitti huomionsa päällimmäiseen ja luki.

VALTAKUNNALLINEN SANKARILAUTAKUNTA       11.10.2017
Tokion metropolin keskusyksikkö, Tokion prefektuuriArvoisa vastaanottaja,

13.7.2017 järjestetyn vuosittaisen arvioinnin tulokset on liitetty oheen. Tulokset ovat voimassa seuraavan vuoden arvioinnin tulosten lähettämiseen asti. Seuraava arviointitilaisuus järjestetään 11.7.2018, johon liittyen jaamme lisäinformaatiota kyseisen ajankohdan lähestyessä. Arviointitulokset on päivitetty sisäiseen järjestelmäämme.

Mikäli olette tyytymätön lautakunnan päätökseen, voitte esittää valituksenne kirjallisena erilliselle mukaan liitetylle lomakkeelle. Olkaa ystävällinen ja postittakaa lomake oheisessa vastauskuoressa viimeistään 31.10.2017. Valtakunnallinen Sankarilautakunta kattaa postikulut.


Ystävällisin terveisin,


Pääsihteeri Megane Umai

Tokion yksikön pääjohtaja Nakaichō Majime


Jo vain, sitä samaa mitä aina ennenkin. Hizashi käänsi esiin toisen paperin, joka toi hänen mieleensä perinteiset koulutodistukset.

VALTAKUNNALLINEN SANKARILAUTAKUNTA       11.10.2017
Tokion metropolin keskusyksikkö, Tokion prefektuuri


ARVIOITAVAN SANKARIN HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Sukunimi: Yamada
Etunimi: Hizashi
Syntymäaika: 7.7.1987
Syntymäpaikka: Tokio, Tokion prefektuuri      

Koodinimi: Present Mic
Koulutus: U.A. Sankariakatemia (2002 – 2005)
Sankarilupa myönnetty: 2005


KYKYKOHTAISET TIEDOT

Rekisteröity kyky: Ääni
Tarkempi selvitys: Mahdollista tuottaa kovaäänisiä purkauksia sekä tavoittaa ihmiskorvalla havaitsemattomia matalia ja korkeita taajuuksia.
Ikä kyvyn ilmaantuessa: Vastasyntynyt

Perinnöllisyys: Periytynyt
Lisätietoja: Ylhäällä esitetyn kyvyn omaajia alenevassa polvessa rouva Mimiko Yamada (11.5.1936 –), herra Masahiro Yamada (8.12.1956 –).


ARVIOINNIN TULOKSET

VOIMA
NOPEUS
TEKNIIKKA
OIVALLUSKYKY
YHTEISTYÖKYKY

3/5
2/5
4/5
5/5
5/5

C
D
B
A
A
”Miten kävi?” Shōta kysyi, kun hän oli tiiraillut paperiaan tarpeeksi pitkään.

”Niiden mielestä minä olen hidas!” Hizashi tyrskähti päätään pudistellen, vaikkakaan tulos ei yllättänyt vähääkään. Eipä häntä huimaavalla nopeudella ollut siunattu, se oli myönnettävä, vaikkakaan se asia ei liittynyt millään tavalla siihen, miten taitava hän oli kykynsä kanssa. Arvosanat vain jättivät huomioimatta kaikki loiventavat yksityiskohdat ja asianhaarat puhuen omaa karuhkoa kieltään. Yksinäinen D oli kuin ikävystyttävä tahra parempien tulosten keskellä, mutta sitä se oli. Tuskin hänen nopeutensa oli koskaan arvioitu yli kolmen pisteen. Kolmoseenkin vaadittiin kohtuullisen hyvät tulokset.

”Putosiko nopeuden arvosanasi?”

”Nope, otti ja pysyi kakkosessa.” Hizashi ojensi paperin pöydän yli Shōtalle. ”Tiiraa pois ja vilautapa vähän omaasikin!”

Shōta otti vastaan hänen tuloksensa ja antoi hänelle oman, keskeltä napakasti taitetun paperinsa.

VALTAKUNNALLINEN SANKARILAUTAKUNTA       11.10.2017
Tokion metropolin keskusyksikkö, Tokion prefektuuri


ARVIOITAVAN SANKARIN HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Sukunimi: Aizawa
Etunimi: Shōta
Syntymäaika: 8.11.1987
Syntymäpaikka: Tokio, Tokion prefektuuri

Koodinimi: Eraser Head         
Koulutus: U.A. Sankariakatemia (2002 – 2005)
Sankarilupa myönnetty: 2005


KYKYKOHTAISET TIEDOT

Rekisteröity kyky: Poispyyhkäiseminen
Tarkempi selvitys: Rikkoutumattoman katsekontaktin avulla mahdollisuus estää vastapuolta käyttämästä kykyään. Ei vaikuta kykyihin, jotka luetaan mutaation kategoriaan.
Ikä kyvyn ilmaantuessa: 3 vuotta 8 kuukautta

Perinnöllisyys: Ei periytynyt
Lisätietoja: Lähisukulaisilla ei rekisteröityjä kykyjä.


ARVIOINNIN TULOKSET

VOIMA
NOPEUS
TEKNIIKKA
OIVALLUSKYKY
YHTEISTYÖKYKY

3/5
4/5
6/5
4/5
3/5

C
B
S
B
C
”Hohoo, would you look at that! Olet yhtä pistettä yhteistyökykyisempi kuin viime vuonna! Pehmoilemaanko olet alkanut?” Hizashi virnisti ilkikurisesti.

Shōta soi hänelle huvittuneen naurahduksen. ”Paperikin sen taitaa todeta.”

”Kaiken takana on kiiluvasilmäinen korruptio!” Hizashi vitsaili. ”Sama selittää tuon sinun epäinhimillisen kuusi viidestä tekniikan kohdalla! Tietty sitä joka iikka on saanut tuta nahoissaan, miten häijy kaveri Eraser Head osaa olla, mutta whou... On sinulla homma hallussa.”

”Kiitos vain”, Shōta sanoi vino hymynkare huulillaan. ”Eipä sinullakaan huonoja tuloksia löydy älyssä ja yhteistyökyvykkyydessä. Niiden suhteen minun taas sopisi hieman panostaa.”

”Nooh, älliäsi ei vain päätynyt paperille pääkopastasi yhtä paljon kuin olisi suonut! Minä jos kuka tiedän, että sitä on siellä liiankin kanssa.”

”Hmh, olen imarreltu.”

Tosin”, Hizashi tuumi leukaansa naputellen, ”vastedes, kun sanon sinua pöntöksi, minulla on siihen suorastaan loistopätevä oikeutus. Joten vähän niin kuin in your face, Eraser baby.”

”Tässähän sitä on virallisia papereita, jotka oikeuttavat siihen varsin näppärästi”, Shōta virkkoi tulospaperiinsa nyökäten. ”Minullakin on mustaa valkoisella todisteena siitä, miten nopeutesi toimia vie toisinaan tuhottoman pitkään.”

”Hmm-mm, iskeäpä vyön alle, älypääkutale.” Hizashi tökki jalallaan Shōtan jalkaa pöydän alla ja sai pari tönäisyä takaisin huvittuneen hymyn säestämänä.

”Ei kestä, etanantolvana.”

« Viimeksi muokattu: 17.01.2019 15:18:13 kirjoittanut Ayudara »
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."