Kirjoittaja Aihe: Särjetty sydän [S, Severus/Lily/James]  (Luettu 473 kertaa)

Ilona Bell

  • Potterfani
  • ***
  • Viestejä: 53
  • Tulkaa mainostaa mulle pitkiä potterficcejä!!!!
Särjetty sydän [S, Severus/Lily/James]
« : 13.08.2018 00:09:18 »
Title: Särjetty sydän
Author: Ilona Bell
Beta(t): Ei ole
Genre: romance ja en oo ihan varma, mutt kaitangst, ja sitäkin vain vähän
Pairing: Severus/Lily/James
Rating: S
Summary: Severus tykkää Lilystä... Lily tykkää Jamesista...
Disclaimer: Rowling omistaa kaiken muun, paitsi juonen
A/N: Tässä tulee ficci Sadut Pottereiksi-haasteeseen sadulla Pieni merenneito.
Eka loppuun kirjoittamani ficci joten:
Risuja ja ruusuja? (553sanaa!!!)

~~~~~~~~~~~~

Särjetty sydän

Severus Kalkaros käveli lähes täyden junan käytävillä etsien tyhjää vaunuosastoa. Hänellä, ja hänen ystävällään Lily Evansilla alkaisi tänään viimeinen kouluvuosi. Tai no, eiväthän he enää ystäviä olleet Severuksen haukuttua Lilyä kuraveriseksi pari vuotta sitten. Severus löysi tyhjän vaunuosaston, ja lysähti toiselle penkille istumaan. Hän oli nähnyt viereisessä osastossa luihuisia, joiden joukossa olivat hänen ystävänsä Avery ja Mulciber. Normaalisti, Severus olisi mennyt heidän kanssaa samaan vaunuosastoon, mutta ei nyt. Hän halusi ajatella rauhassa. Severuksesta nimittäin tuntui, että vaikka hän ja Lily eivät olleet enää puheväleissä, hän oli vieläkin ihastunut Lilyyn, ellei jopa rakastunut. Severus istui koko matkan yksin katsoen ikkunasta ulos. Ja sen aikana, junassa istuessaan Severus päätti muuttua. Muuttua ystävälliseksi, ja sellaiseksi, josta Lily piti. Hän päätti voittaa Lilyn itselleen. Sanoivat hänen ystävänsä mitä tahansa.
~~~
Koko vuoden ajan, heti alkajaispidoista lähtien, Severus oli kuin toinen ihminen. Hänellä ei ollut enää kahnauksia kelmien kanssa, vaikka he yrittivät häntä ärsyttääkin. Hänellä ei 150ollut yhtään ystävää, sillä hän ei enää pyörinyt luihuisten kanssa, lisäksi hän kieltäytyi kuolonsyöjyydestä, ja yritti saada Lilyn puhumaan itselleen. Ystävänpäivänä, kun hän vei Lilylle kortin, ja rasiallisen Hunajaherttuan parasta suklaata, Lily sanoi hänelle, ettei voinut olla huomaamatta minkälainen Severus oli nykyään. Sen päivän jälkeen, Severus oli onnensa kukkuloillaan. Hän ja Lily olivat taas ystäviä. Nyt hän voisi helpommin hurmata Lilyn ja voittaa Potterin pojan. Niin. Potterin pojan. Hänet Severus oli jo unohtanut. Hän oli kiinnittänyt niin paljon huomiota itseensä, ettei ollut edes huomannut Potteria ja muita kelmejä, jotka olivat tämän vuoden aikana olleet epätavallisen paljon Lilyn, ja tämän ystävien kanssa. Tosin eihän se välttämättä, ja toivottavasta liittynyt Potteriin mitenkään. Luultavasti yksi kelmeistä, Sirius Black vain liehitteli uutta tyttöä, ja sattui tällä kertaa olemaan Lilyn ystävä. Niin Severus toivoi.
~~~
S.U.P.E.R kokeiden lähestyessä, huhtikuussa, sattui liemien tunnilla onnettomuus. Kukaan, ei tiennyt, minkä liemen kuolonsyöjäluihuiset olivat keittäneet, mutta lopputulos oli se, että Lily Evans makasi tajuttomana maassa, ja hän joutui Pyhään Mungoon. Severus kysyi Mulciberilta, mikä liemi se oli. Mulciber vastasi vain, ettei Severuksen pitänyt puhua hänen kanssaan. Eiväthän luihuiset puhuneet verenpettureille.
Severus oli menettänyt kaiken. Kaiken paitsi Lilyn. Ellei Lily kuolisi. Severus toivoi koko sydämestään, ettei niin kävisi.
~~~
Kuukauden kuluttua, Lily palasi Tylypahkaan. Severus ei nähnyt häntä paljoa, sillä Lily yritti ottaa muut kiinni opiskelussa. Hän näki Lilyä vain tunneilla ja ruokailuissa. Jos he näkivät käytävillä, Lily vain hymyili ja jatkoi matkaansa, luultavasti opiskelemaan. Severus ei tiennyt oliko Lily nyt hänen ystävänsä, tai oliko tämä antanut hänelle anteeksi. Lilyn tuntien, hän saattoi olla vihainen hänelle, koska luuli, että Severus oli mukana sen liemen keitossa. Mutta Lilyhän sanoi, että oli huomannut Severuksen pysyvän erossa ystävistään. Joten luultavasti Lily oli antanut hänelle anteeksi.
~~~
Lukukauden päättäjäispidoissa, kun Lily saapui saliin, Severus tyrmistyi. Lily näytti onnellisemmalta ja iloisemmalta kuin pitkään aikaan. Viime aikoina Lily oli hermoillut kovasti kokeidensa vuoksi, joten oli varmaan vain rentoutunut. Severus päätti toteuttaa aikeensa pitojen jälkeen. Hän aikoi pyytää Lilyä ulos.
Hiljalleen alkoi sali tyhjentyä, kunnes siellä oli enää parikymmentä ihmistä. Severus näki, kuinka Lily poistui salista ilman ystäviään, ja näki tilaisuutensa tulleen. Hän kiiruhti Lilyn perään, ja pysäytti tämän loitsuluokan kohdalla. Hän epäröi, valitsi parhaat sanat, ja pyysi Lilyä kanssaan erääseen Viistokujan kahvilaan, ja valmistautui hukuttamaan Lilyn suudelmiin. Lilyn posket punehtuivat, ja silmät muuttuivat aavistuksen vetistävämmiksi. Severus luuli tämän johtuvan liikutuksesta, mutta hämmästyi, kun Lily hymyili pahoittelevasti, vilautti vasenta kättään ja sanoi: "Olen pahoillani Severus. Mutta olen kihloissa."
~~~
Tyhjältä. Siltä Severuksesta tuntui. Hän oli menettänyt kaiken. Potter oli napannut viimeisen asian Severuksen elämästä.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2019 21:32:53 kirjoittanut Ilona Bell »
❤️Kelmit❤️
❤️Arianna❤️
❤️Adara❤️
❤️Cedarella❤️
❤️Hogwarts❤️

Nämä = elämä