Kirjoittaja Aihe: Hetalia, Teetä ja nenäliinoja, S, Ranska/Englanti  (Luettu 770 kertaa)

Sielulintu

  • Teen suurkuluttaja
  • ***
  • Viestejä: 799
Nimi: Teetä ja nenäliinoja
Kirjoittaja: Sielulintu
Ikäraja: S
Fandom: Hetalia
Genre: Hurt/comfort, ehkä hiukan fluff
Paritus: FrUk, eli Ranska/Englanti
Yhteenveto: ”sinulla pitäisi olla otsassasi tatuointi, joka kertoisi kaikille vastaantulijoille, että olet täysin kyvytön huolehtimaan itsestäsi ja omasta terveydestäsi”
Vastuuvapautus: Hetalia hahmoineen kuuluu Himaruya Hidekazille, enkä saa tästä minkäänlaista taloudellista hyötyä.

A/N: Tämä osallistuu haasteeseen 12+ virkettä XIV. Tätä oli melko mielenkiintoista kirjoittaa, eikä kaikkien sanojen sujauttaminen tekstiin mukaan ollut ihan helppoa. Hauskaa tän kanssa kyllä oli, ja haasteena tää oli jotenkin tosi kiinnostava ja inspiroiva. Sanalista löytyy tekstin lopusta. :)
Tässä taas tosiaan ihmisnimet käytössä.
Francis Bonnefoy =Ranska
Arthur Kirkland =Englanti

Teetä ja nenäliinoja

Keväinen iltapäivä kokoushuoneen ikkunoiden takana oli kaunis ja aurinkoinen, mikä muodosti täydellisen vastakohdan Francisin senhetkiselle mielialalle. Hän oli aamulla herännyt jokseenkin flunssaisissa tunnelmissa, eikä suoraan päälakeen porottavan auringon aiheuttama päänsärky ainakaan helpottanut hänen oloaan. Lopulta hän jopa huomasi miettivänsä, oliko nykyisin mahdollista saada ruttotartuntaa, niin surkeaksi hän alkoi olotilansa tuntea.

Silkalla tahdonvoimalla Francis sinnitteli paikallaan antaen Ludwigin puheen ja Alfredin satunnaisten välihuutojen kulkea toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Hänen täytyisi kestää, kunnes tilaisuus päättyisi, sillä kesken pois lähteminen pelkän pienen kevätflunssan vuoksi olisi ollut suorastaan naurettavaa. Hän huokaisi äänettömästi helpotuksesta, kun Ludwig lopulta ilmoitti tiukkaan sävyyn tapaamisen olevan lopultakin ohi.

Hän odotti levottomana varpaankynnellään lattialla pyörivää tyhjää vesipulloa tökkien, että muut poistuisivat ensin paikalta. Viimein jommankumman Italian hiustöyhtökin katosi ovenraosta, ja hän jäi yksin. Sillä hetkellä hän olisi mieluummin kuullut vaikka loputtoman pitkän luennon geenimutaatioista kuin keskustellut yhdenkään liian äänekkään valtiotoverinsa kanssa.

”Miksi sinä jäit tänne haaveilemaan, frog?”
Francis hätkähti niin rajusti, että olisi hyvinkin voinut päätellä hänen juuri kuulleen älyllisen viestin kaukaa avaruudesta. Ympärilleen vilkaistuaan hän huomasi saman tien nurkassa seisoskelevan Arthurin, joka pyöritteli käsissään keltaista teemukia häntä uteliaasti tuijottaen.

”Ei kai sinulla vain sattuisi olemaan yskänlääkepulloa mukanasi?” Francis tiedusteli kamppaillessaan esille pyrkivää yskänkohtausta vastaan.
Francis tunsi olonsa pieneksi, kuin päiväkodista karanneeksi lapseksi hämmentyneen Englantilaisen tuijottaessa häntä tuuheiden kulmiensa alta. Mikä pahinta, poskien kuumotuksesta hän tiesi hennon punan hiipivän parhaillaan kasvoilleen.

”Ei ole, enkä minä aio jättää sinua tänne yksiksesi etsiskelemään olemattomia yskänlääkkeitä, vaan ajan sinut kotiin”, Arthur ilmoitti yllättäen viitaten käskevästi ovea kohti.
”Voin vaikka juoda tuota sinun iänikuista teetäsi, ja olen taas ihan kunnossa.”
Francis näki saman tien, ettei hänen vastaväitteistään ollut mitään hyötyä, ja rehellisesti sanoen hän vihasi pelkkää ajatustakin pitkästä ajomatkasta yksin kokouspaikalta kotiinsa.

”sinulla pitäisi olla otsassasi tatuointi, joka kertoisi kaikille vastaantulijoille, että olet täysin kyvytön huolehtimaan itsestäsi ja omasta terveydestäsi”, Arthur tokaisi heittäessään kylmästä tärisevälle ranskalaiselle auton takapenkiltä löytyneen huovan.
”Ilkeytesi vielä tappaa minut, mon cheri”, Francis vastasi yskähdysten välissä.

Piikikästä vastausta ei kuitenkaan enää tullut, ja äkkiä Francis tunsi pehmeän kosketuksen toisen silittäessä hellästi hiukset pois hänen kasvoiltaan. Äkillinen ystävällisyys ei todellakaan ollut heidän välillään aivan tavallista, eikä Francis osannut väsymyksen sumentamilla aivoillaan ajatella, miten eleeseen tulisi reagoida. Hän ei kuitenkaan ehtinyt tehdä eikä sanoa mitään, ennen kuin paketillinen nenäliinoja jo työnnettiin hänen käsiinsä.
”Saat kiittää onneasi, etten päästänyt sinua yksiksesi eksymään ties minne”, Arthur sanoi hiukan normaalia pisteliästä äänensävyään lempeämmin.
Francis tunsi typerän, Arthurin mielestä varmasti suorastaan idioottimaisen hymyn leviävän kasvoilleen.

Sanalista

1. aurinkoinen
2. päälaki
3. rutto
4. tahto
5. kunnes
6. tiukka
7. varpaankynsi
8. töyhtö
9. mutaatio
10. haaveilla
11. avaruus
12. keltainen
13. pullo
14. päiväkoti
15. hento
16. viitata
17. tee
18. vihata
19. tatuointi
20. ilkeys
21. silittää
22. tavallinen
23. nenäliina
24. eksynyt
25. idioottimainen
Tervetuloa tutustumaan kirjoituksiini
ja seikkailemaan
tarinalabyrintin sokkeloihin

Grazioso

  • Tsadam, Korppari ~
  • ***
  • Viestejä: 150
Vs: Hetalia, Teetä ja nenäliinoja, S, Ranska/Englanti
« Vastaus #1 : 12.04.2018 21:19:41 »
Ihanaa, FrUkia <3.

Mielestäni olit toteuttanut tuon haasteen hyvin! En itse ainakaan huomannut, että teksti olisi ollut jotenkin "töksähtelevää" pakollisten sanojen vuoksi. Jos en olisi tiennyt, en varmasti olisi tajunnut että tässä oli haaste takana. Olit saanut sujautettua kaikki sanat hyvin muuhun tekstiin. Plussaa siitä!

Ja sitten itse tekstiin: ihanaa! Voi että, tykkään aina kaikista "kuumeteemaisista" tarinoista (mitä?) näiden kohdalla. Varmaan johtuu siitä yhdestä jaksosta, missä Englanti on kipeänä ja Ranska ja Amerikka yrittää hoitaa kyseistä vuodepotilasta :D. Englanti oli tässä ihanan huolehtivainen. Kuitenkin niin, ettei se mennyt yli. Englannille sopii tuollainen "vähäinen" auttaminen. Meinaan siis sitä, ettei Englanti hirveästi näytä huoltaan, mutta ilmaisee välittämistään sitten pienin elein. Vaikka kaikkihan me tiedetään että Englanti on ihan in lööv Ranskaan, myönnä pois Iggy!

Ja Ranska parka, kun kipeänä joutuu tekemään töitä. Ja vielä kokouksessa! Tuolla porukalla ei ole ikinä hiljaista, niin ei ihme jos Ranska on entistä väsyneempi.

Lainaus
Francis tunsi typerän, Arthurin mielestä varmasti suorastaan idioottimaisen hymyn leviävän kasvoilleen.

<3
Joo, ei mulla muuta. Ihana ficceröinen, piristi päivää!
« Viimeksi muokattu: 21.12.2018 22:37:17 kirjoittanut Grazioso »
Sometimes only paper will listen to you

Ava ja bannu by Auro

Sielulintu

  • Teen suurkuluttaja
  • ***
  • Viestejä: 799
Vs: Hetalia, Teetä ja nenäliinoja, S, Ranska/Englanti
« Vastaus #2 : 17.04.2018 20:12:38 »
Grazioso: Kiitti taas älyttömän paljon kommentoinnista. :)
Tosi kiva kuulla, että haasteen sanat sopi tonne luontevasti, ja ettei teksti niiden takia töksähdellyt. Kiva myös, että tykkäsit, ja että englannin toiminta tuntui hahmolle sopivalta. :)
Tervetuloa tutustumaan kirjoituksiini
ja seikkailemaan
tarinalabyrintin sokkeloihin