Kirjoittaja Aihe: My Hero Academia: Syntymäpäivälahjoja, S, Tetsutetsu & Kirishima, ficlet  (Luettu 538 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 647
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Syntymäpäivälahjoja
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: S
Mukana: Tetsutetsu & Kirishima
Genre: Slice of life

Summary: ”HYVÄÄ SYNTTÄRIPÄIVÄÄ!” he karjaisivat yhtä aikaa.

A/N: Sen lisäksi, että nämä hahmot ovat muutenkin niin paita ja peffa samanlaisuuksiensa kanssa, myös se yhteinen synttäripäivä on canonia. :D Osallistuu haasteeseen Arkifest II haasteella 4 (pakolliset sanat ryppyinen, pettää, aika, silmäkulma, pahoillaan).***”Kirishima!”

Tetsutetsu olisi voinut hengähtää helpotuksesta pyydystäessään naapuriluokan punapään viimein haaviinsa koulupäivän päätteeksi. Eijirō Kirishima käännähti luokkansa ovella ja osoitti häntä voitonriemuisesti kuin olisi itsekin etsinyt häntä aamusta alkaen.

”Tetsutetsu!” Kirishima mylväisi takaisin ja nappasi jotain laukustaan, mutta Tetsutetsu ei kiinnittänyt siihen liikaa huomiotaan harpatessaan punapäätä kohti. Hän tyrkkäsi paketoidun lahjansa tämän rintaa vasten, ja Kirishima lätkäisi yhtä lailla jonkin pehmeän ja paperiin käärityn melkein hänen naamalleen.

”HYVÄÄ SYNTTÄRIPÄIVÄÄ!” he karjaisivat yhtä aikaa.

”Hei kiitti, ei sun olisi tarvinnut!” Tetsutetsu ehti sanoa ensin.

”Kyllä tarvitsi!” punapää virnisti. ”Sitä paitsi sun ei olisi tarvinnut!”

"Ihan sama!"

"Jep! Avaa se jo!"

Kirishimalta saatu paketti ei ollut yhtä ryppyinen kuin hänen aikaansaannoksensa, mutta siihen oli suollettu sen verran teippiä, että kokonaisuus oli aika huvittava. Ainakin koko höskä pysyi verrattoman hyvin kasassa.

”Ai tämä oli tarkoitus saada auki?” Tetsutetsu virnuili raapiessaan paperia ja teippiä kynnellään.

”Kehtaatkin dissata mun hienoa paketointia.”

”Kyllä kehtaan.”

Kirishima pukkasi häntä kyynärpäällään olematta selkeästi yhtään pahoillaan paketoimisensa lopputuloksesta ja keskittyi sitten nykäisemään oman lahjansa auki. Uteliaana tämä veti esiin mustan t-paidan ja levitti sen käsivarrenmitan päähän nähdäkseen siihen painetun tekstin.

Hard rock!” Kirishima virnisti niin, että hampaiden terävyys pisti silmiin. ”Et ole tosissasi! Ihan mahtava!”

”Jutun mahtavuus piilee monessa merkityksessä!” Tetsutetsu virkkoi ikään kuin Kirishima ei olisi tajunnut piilotettua vitsiä.

”Yeah! Kiitti vain!” Kirishima huudahti ja katsahti sitten antamaansa pakettia naamallaan hassu virneentynkä. ”No, hopi hopi sen kanssa! Mä haluan nähdä sun ilmeen.”

”Tämä on takuulla jotain tosi kummallista”, Tetsutetsu aprikoi saadessaan viimein reiän lahjapaperiin. Pienellä vaivalla hänen onnistui suurentaa sitä sen verran, että lahjan sai vedettyä ulos paperista. ”Kato, mähän sain tämän auki!”

”Oho, nice!”

Kääreestä paljastui viikattu möykky mustaa puuvillakangasta, joka tarkemmalla tutkimisella osoittautui t-paidaksi. Eikä miksi tahansa t-paidaksi.

Heavy metal”, Tetsutetsu luki ääneen ja hänen pokkansa petti totaalisesti. Se ei totta vie ollut ensimmäinen kerta, kun heidän ajatuksensa olivat osuneet niin lähelle toisiaan. ”Kirishima, sä olet ihan paras!”

”Ei kestä kiittää! Tämä on tosin päheämpi kuin tuo sun omasi”, Kirishima virkkoi uutta paitaansa heilutellen.

”No siitä me ollaan eri mieltä!” Tetsutetsu tyrmäsi kommentin osoittamalla hanakasti oman paitansa tekstiä. ”Metallia sen olla pitää!”

”Sitähän sä aina jauhat, peltipurkki!”

”Pakko jauhaa, kun ei se mene sun kivikalloosi muuten!”

Väittely oman superkyvyn paremmuudesta oli aina virkistävää, ja sellaista tapahtuikin heidän välillään vähintään kerran viikossa. Parasta oli ehdottomasti se, ettei se päättynyt koskaan mihinkään kunnolliseen lopputulokseen, eikä kumpikaan heistä ollut kyllästynyt puheenaiheeseen piirun vertaa.

Kirishima hengähti näennäisen uupuneesti. ”Tässä tulee nälkä, kun sun kanssa vääntää!”

”Totta puhut!” Tetsutetsu virkkoi ja kaappasi punapään niskalenkkiin. ”Eli paita vaihtoon ja syömään! Antaa yleisön kertoa, kumpi on parempi.”

”Mikä ettei, tosin sä olet jo hävinnyt.”

”Antaa urpojen uneksia.”

« Viimeksi muokattu: 09.04.2018 15:12:47 kirjoittanut Ayudara »
"Itse Zeus kyllä lähetti Akun tänne, mutta hän ei tiennyt, että sukulaispoikani on täysi tumpelo."
- Roope Ankka

Röhkö

 • ***
 • Viestejä: 1 172
 • Oot kuuma.
Pitihän se lukuinto hyödyntää näin heti miitin jälkeen!

Mulle tuli uutena, että pojilla on sama synttäripäiväkin! Näitä kahta saisi olla tulevissa jaksoissa lisää. Vähän kuin kaksoset, joita sarjassa ei muuten ole.

Lainaus
Jutun mahtavuus piilee monessa merkityksessä!
Nimenomaan... Harmi että tää oli vaan S rated.  ;D

Lopusta jää tosi suloinen mielikuva, jossa pojat menevät lahjapaidoissaan ruokalaan ja muut näkevät ne. Aaws.

Yritän epätoivoisesti tehdä tästä kommentista jotenkin rakentavan ja lainaan tähän ainoan häiritsevän aikamuodon:
Lainaus
Tetsutetsu olisi voinut hengähtää helpotuksesta pyydystäessään naapuriluokan punapään viimein haaviinsa koulupäivän päätteeksi.
Tuo konditionaalin käyttö jäi vähän mietityttämään.

Kokonaisuutena ihana pätkä, perinteinen slice of life, joka voisi olla jossain tulevien jaksojen välissä.

- Röh
Mitä tapahtuu ficissä, jossa päähenkilö kirjoittaa ficciä? Ficcinception, K-15

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 647
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiitosta, Röhkö, ja mahtavaa, että riitti vielä lukuintoa! <3 Itselläni oli tarkoituksena avata Netflix vielä kotosalle saavuttua, mutta ei se sitten ihan toteutunutkaan, kun jäin ihailemaan ukkosta. :D

Jep, perinteistä canonin väliin ujutettua slice of lifea! ;D Kyllähän noiden kahden veljeilyä katselisi lisääkin. Maailma kaipaa lisää 1-A:n ja 1-B:n kohelluksia ja lisää rakkautta tälle kaksikolle. :D Lähtökohdiltaankin niin perinteisen ihastuttava vihollisista/kilpailijoista ystäviksi -kuvio. <3 Ylipäätään hahmodynamiikka toimii joko shippinä tai ultrabromancena. Tämä ficci taitaa edustaa sitä bromancea ikärajankin puolesta. Toisaalta ei se bromance aina kevyttä ikärajaa vaadi, theheh.

Jäin tuumailemaan tuota huomautettua konditionaalia, mutta jotenkin perustelisin sen siten, että vaikka Tetsu oli pitkin päivää etsiskellyt Kirishimaa, tilanne ei ollut vielä mennyt ihan niin epätoivoiseksi, että olisi ollut tarvetta kunnolla puhista turhautumistaan ääneen. Se voisi kyllä olla ilmankin tuota konditionaalia, mutta hmm... No jaa, olkoon noin tällä kertaa. 8) Kiitosta vielä!

- Ayu
"Itse Zeus kyllä lähetti Akun tänne, mutta hän ei tiennyt, että sukulaispoikani on täysi tumpelo."
- Roope Ankka

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 4 762
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Awww, vähänkös tää oli söpö ♥ Ihana lukea hahmoista jotka on näin samalla aaltopituudella keskenään, ja vielä sama syntymäpäiväkin, onpa hauskaa. Kuin paita ja peppu tosiaan (tai kaksi paitaa, höhö :D). "Äänekäs hölmö" on niin ihana hahmotyyppi fiktiossa, ja tässä sitä oli sitten oikein kaksin kappalein! En kyl tiedä että miten kiva sivullisille on seurata tollaista sananvaihtoa. Käynee korviin.

Ja ihana miten innokkaita molemmat saamistaan lahjoista! Ei kyllä olis voinut odottaakaan yhtään rauhallisempaa reaktiota :D Onhan tommoset toki niin päheet paidat ja kantajilleen erinomaisesti sopivat. Samalla aaltopituudella pysytään (tai ehkä oikeesti heillä on käytössään vain yksi jaettu aivosolu ;D).

Lainaus
”Jutun mahtavuus piilee monessa merkityksessä!”
Tämäkin se pisti naurattamaan, koska höhöö, niin kypsää ;D Ja sit ku tiiän sunkin huumorintajusi niin eihän tästä voi mitään muuta ajatellakaan. Hard rock monessa mielessä... :D
"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"