Kirjoittaja Aihe: Skam: Ensiapu (S)  (Luettu 412 kertaa)

Violetu

  • Paritusholisti
  • ***
  • Viestejä: 1 929
  • Good things do happen.
Skam: Ensiapu (S)
« : 19.05.2017 19:40:40 »
Title: Ensiapu
Kirjoittaja: Violetu
Fandom: Skam
Ikäraja: S
Varoitukset: Spoilaa Skamin neljännen kauden viidettä jaksoa! (jos siitä nyt tarvitsee varoittaa, jakso ollut kuitenkin jo yli viikon nähtävissä).
Genre: Draama, hurt/comfort
Summary Pojat ensiavussa neloskauden viidennen jakson jälkeen.

A/N: Tämä tuplaraapale on kirjoitettu pääosin museossa, inspiksen lähteenä taulu, jossa luki Love is all or love is not at all. Fini tarvitsee lisää skamia ja minä tarvitsin jotain lohtua siihen hirveään fiilikseen, jonka viimeisin jakso jätti jälkeensä.

***Love is all or love is not at all


Kaikki jotka koskivat Isakiin, saivat verta käsiinsä. Evenin kaulalla oli punaista siinä kohtaa, mihin Isak oli painanut kasvonsa, kun poikaa alkoi huimata.
Miksi tällaista tapahtui? Miksi juuri silloin, kun kaikki tuntui olevan hyvin?
Kuvitelmat olivat saaneet karun lopun. Even ei osannut hahmottaa mitä oli tapahtunut ja ennen kaikkea miksi. Miksi se oli tapahtunut Isakille eikä hänelle? Hän olisi sen ansainnut, ei Isak.

Ensiavussa heille annettiin jäitä siksi aikaa, kun Isak joutui odottamaan vuoroaan. Kenenkään ei annettu mennä Isakin mukaan vastaanotolle ja Even repi odotushuoneessa kynsinauhojaan kunnes Jonas tarttui häntä ranteesta.
”Isak selviää tästä, hän on vahva”, Jonas sanoi, ja Even lakkasi repimästä, mutta vapina ei hävinnyt mihinkään. Magnus laski kätensä Evenin olalle ja taputteli lohduttavasti, selvästi oikeita sanoja hakien. Mahdi istui hiljaa hiukan kauempana ja puristi yhä käsiään nyrkkiin, avasi ja puristi taas.
Even tunsi palan nousevan kurkkuun.
Kaikki oli ollut niin hyvin vielä ihan vähän aikaa sitten ja nyt tunnelma oli vähän samanlainen kuin joku olisi kuollut. Even yritti pyyhkiä kirvelyä silmistään pois.
Hän ei ollut edes se, joka vuosi verta, ja silti kyyneleet puskivat väkisin pintaan.
”Shh, kyllä se siitä”, Magnus kietoi nyt molemmat kätensä Evenin ympärille kunnon halaukseen ja Even lysähti poikaa vasten. Hän oli niin väsynyt.


***
« Viimeksi muokattu: 22.05.2017 11:50:16 kirjoittanut Violetu »
Vie minut kanssasi yöhön ja
seikkailuun.

Gernumbli

  • ***
  • Viestejä: 208
  • Sisimmässään pieni kiusankappale
Vs: Skam: Ensiapu (S)
« Vastaus #1 : 27.05.2017 21:48:29 »
Voi, hui, tässä oli paljon tunnetta. Voi Even-parkaa... Tää oli uskottava, sopivan tiivis, juurikin sitä tukahdutettua tunnetta (syyllisyys, pelko?) täynnä. Kiitos! Voi ihanaa miten hyvin pohjustettu Skam-fandom on leffojen perusteella, ja ficit vaan täydentää sitä. Kirjota ihmeessä lisää aiheesta, jos vaan jaksat/pystyt!

Kiittäen, minä
"Gnome saliva is enormously beneficial! Luna, my love, if you should feel any burgeoning talent today — perhaps an urge to sing opera or to declaim in Mermish — do not repress it! You have have been gifted by the Gernumblies!"
-Xenophilius Lovegood, Harry Potter and Deathly Hallows