Kirjoittaja Aihe: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S  (Luettu 678 kertaa)

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 521
Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« : 03.02.2017 23:51:11 »
Ficin nimi - Lasken aina pisamasi
Kirjoittaja - Dokumentti
Beta - SparklingAngel
Ikäraja - S
Genre - Sokeria, fluffya
Paritus - Luna/Ginny
Vastuuvapaus - Rowlingille kaikki kunnia kaikesta tunnistettavasta, minä vähän lainaan, enkä saa rahaa siitä.
Summary - ”Tarkkailin pisamiasi. Nenän vieressä on kaksi uutta jälleen.”

A/N - SparklingAngel lupasi mulle Dracon sängyssä, jos kirjoitan Luna/Ginnyn. Joten tässä olisi toinen femmeni, toinen Luna/Ginny! :D Kiitos Sparks myös otsikosta!<3
Kerään Luna Lovekivan Kerää kaikki hahmot-haasteeseen.Lasken aina pisamasi


Luna tanssahteli liedelle teepannun kanssa vaaleat hiukset heiluen, oman hyräilynsä säestämänä. Vihreä teepannu jäi liedelle tanssiaskelien viedessä pöydän ääreen, jossa hänen aiemmin leipomansa teeleivät odottivat vielä lämpöisinä liinan alla.

Hyräilynsä keskeltä hän kuuli eteisessä oven aukeavan. Hetken aikaa sateen ääni kantautui kovempaa sisälle, kunnes ovi taas sulkeutui paukahtaen. Hypähdellen Luna suuntasi rakastaan vastaan. Ginny oli hylännyt luutansa heti oven suuhun ja pomppi nyt yhdellä jalalla yrittäen saada märkää huispaus saapasta pois jalasta. Sen pari lojui jo hylättynä luudan vieressä. Hymyillen hiukan Luna asteli lähemmäksi sipaisten hieman naisen olkaa. Ginny lopetti yrityksensä suoristaen selkänsä pystyäkseen katsomaan Lunaa silmiin.

Luna näki heti, oli jo tiennyt oven paukahduksesta asti, ettei peli ollut mennyt hyvin. Mutta hän ei kysynyt, eikä kommentoinut. Heidän kotonaan ei keskusteltu huispauksesta, Ginny tahtoi pitää Lunan erillisenä, ei töitä koskevana yksikkönään. Kodin ulkopuolella nainen eli ja hengitti huispausta, kotona oli hän ja Luna.

Luna painoi pienen suukon rakkaansa huulille ja kumartui avaamaan kengän nyörit vetäen sen pois naisen jalasta.

”Käy suihkussa, keitin teetä”, Luna sanoi hellästi noustessaan seisomaan.

Ginny nappasi naisen märkään halaukseen, joka kasteli Lunan oranssin paidan. Naurahtaen hän rutisti toista, silittäen niskan märkiä hiuksia.

”Menehän nyt, ettet vilustu”, Luna naurahti työntäen toista hellästi kohti portaita, painaen vielä viipyilevän suukon syyssäästä viileille huulille.

Luna palasi keittiöön lisäämään teenlehdet pannuun, sauvan heilautuksella lieden alla rätisi pian iloisesti tuli. Hän nosti myös rouva Weasleyn heille antaman vadelmamarmeladi purkin pöydälle, se sopi erinomaisesti teeleipien kanssa ja Luna tiesi Ginnyn pitävän siitä erityisesti.

Kaataessaan teetä kahteen suureen kuppiin tunsi hän käsien kiertyvän lantiolleen ja lämpimiksi muuttuneiden huulien painautuvan niskaansa.

”Kiitos”, Ginny mutisi hänen niskaansa.

Luna hymisi vastaukseksi ja kääntyi kohtaamaan toisen huulet. He istuutuivat pöytään ja Ginny kurkkasi liinan alle.

”Sinä olet leiponut!” nainen hihkaisi innoissaan. ”Olet paras puoliso koskaan.”

Luna hymyili vain vastaukseksi ja katseli mielissään, kun Ginny laittoi marmeladia ensimmäisen teeleivän päälle.

”Äiti kutsui meidät sunnuntaina perhepäivälliselle”, Ginny kertoi nielaistuaan ensimmäisen suullisen. ”Harry ja Malfoy tulevat myös.”

”Oih, ihanaa, että Dracokin pääsee taas. Minulla on hänelle kiinnostava artikkeli tiivijuurien vaikutuksesta parantavana ainesosana liemissä”, Luna innostui. Ginny pyöräytti silmiään.

”Voimme kertoa kihlauksesta samalla”, Ginny vaihtoi aiheen itselleen mukavammille vesille.

”Miten uskot heidän reagoivan?”

”Jos he ovat onnellisia Harryn puolesta, he ovat varmasti ikionnellisia kihlauksestamme. Äiti todennäköisesti aloittaa hössötyksen häistä”, Ginny sanoi ja soi hellän katseen kihlattuunsa. Luna nyökkäsi hymyillen. ”Sinun täytyisi leipoa useammin, nämä ovat herkullisia”, Ginny lisäsi.

Luna unohtui katselemaan Ginnyn kosteita hiuksia, huulia, joiden suupielet punoittivat hiukan marmeladista. Hän kurottautui pöydän yli pyyhkäisemään ne puhtaiksi toisen sekoittaessa sokeria teehensä. Lunan mielestä Ginny oli kauneinta mitä hän oli koskaan nähnyt. Pisamat hän oli laskenut tuhanteen kertaan, joka kerta oli uusia tai kadonneita, silti hän osasi ne ulkoa.

”Mitä?” Ginny hymyili, kun huomasi tiiviin tarkkailun itsessään.

”Tarkkailin pisamiasi. Nenän vieressä on kaksi uutta jälleen.”

Vastaukseksi punatukkainen vain nyrpisti nenäänsä huvittuneena, mutta hymy vaihtui haukotukseen.

”Mennään nukkumaan”, Luna sanoi nousten keräämään tarvikkeet pöydästä.

Heidän makuuhuoneensa sijaitsi yläkerrassa, portaikon päässä. Ginny oli sisustanut sen vaaleanharmaalla, Lunan maalattua seinille auringonkukkia. He vaihtoivat päällensä lämpimät pyjamat pujahtaen sitten muhkean peiton alle. Luna käpertyi Ginnyn kainaloon, naisen kiertäessä kätensä hänen ympärilleen.

”Tämä on hiukan pelottavaa”, Ginny kuiskasi ja lomitti kylmät jalkansa Lunan jalkojen kanssa, kuten jokaisena iltana.

”Mikä?”

”Tämä. Me, meidän elämä”, Ginny tarkensi ja Luna kohotti päätään jotta pystyi katsomaan rakastaan.

”Tarkoitan vain, en ole tottunut tällaiseen onneen. Ajatus siitä, että olen saanut näin paljon ja se vietäisiin pois nyt on pelottavaa”, Ginny selitti silittäen hiukan Lunan hiuksia pois kasvoilta.

”Onni saattaa osua kenelle vain. Se saattaa myös pettää kenet vain”, Luna totesi jo unisesti.

Ginny naurahti. ”Tuonko pitäisi lohduttaa?”

Luna nosti päänsä ja suuteli toista kaikella rakkaudellaan. Jos se hänestä olisi kiinni, hän pitäisi Ginnyn onnellisena aina. Ginny tuntui saaneen vastauksen kysymykseensä, naisen hengitys tasaantui ja pieni unituhina sai hymyn Lunan kasvoille ennen kuin oma uni vei hänet mennessään.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2017 20:30:57 kirjoittanut Dokumentti »
Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Lunalotta

 • ex-SparklingAngel
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Silmissäs vain on kylmät kyyneleet
  • Smaragdien säihke
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #1 : 04.02.2017 00:50:42 »
Kun oon tässä laittamassa omaa Drarryani tänne, niin huomasin nyt tän sun Ginasi (hieno lyhennös, eikö?)
Söpö ja ihana tää on edelleen, sä osaat kyl kirjottaa ja tää sopii tällaisena hyvin, ja meni tarkastusseulani läpi onnistuneesti :D Ginny ja Luna on niin söpöjä tässä (missä ne ei olis?) ja toi pisamajuttu on ihana yksityiskohta, ja mukavaa että se päätyi myös otsikkoon. :) Kiitän ja menen nyt julkaisemaan Drarrysi!
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

Olen kaakaoholisti

Puuskupuh henkeen ja vereen

Avasta kunniat Fractalle <3

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 521
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #2 : 04.02.2017 14:56:37 »
SparklingAngel - Gina on oikein hyvä lyhennys. :)
Ihanaa, että osaan mielestäsi kirjoittaa, oon otettu! :D Pisamat on yleensä kivoja ja Luna tykkää niistä Ginnylla! ;) Ainakin minun Lunani. Kiitos kommentista!<3
Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

mursuhilleri

 • ***
 • Viestejä: 660
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #3 : 04.02.2017 21:16:11 »
Tavattoman suloinen otsikko veti minua puoleensa. Sekä paritus. En ole sen suurin fani, mutta kyllä se toimii mielestäni oikein hyvin :) En ole myöskään fluffyisten tekstien ylin ystävä, ja tämä oli omaan makuuni paikoittain jopa liian siirappinen (siihen ei oikeasti vaadita paljoakaan). :D Maininta Harrysta ja Dracosta oli tosi kiva lisä. Mietinkin alussa, että kenet Harry on löytänyt, kun ei ole kerran Ginnyä onnistunut saamaan itselleen ;)

Kiitoksia tästä herttaisesta ficistä, pidin siitä kovasti!


Sano Pasille mooi!

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 521
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #4 : 07.02.2017 09:53:15 »
mursuhilleri - Toivottavasti tämä ei nostanut sokereita liian korkealle kuitenkaan! ;) Fluffy on itsellenikin joskus liikaa, mutta välillä on kiva kirjoittaa tälläisistä superhempeilyä.:) Drarry pääsi mukaan, kun SparklingAngeliltä kyselin kenelle Harryn paritan ja hän ehdotti Dracoa johtuikohan jotenkin mun drarryshippauksesta..., sopi myös mielestäni tähän kivasti kuitenkin. :D

Kiitos kommenteistasi, piristi kovasti!<3
Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

jossujb

 • Q
 • ***
 • Viestejä: 3 048
 • Peace & Love
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #5 : 19.03.2017 10:56:53 »
Ginny/Luna on khyl aika söötti paritus, täytyy myöntää. Ihan siksi minä tämän kommenttikampanjasta otikinkin, kun niin harvoin kuitenkaan tulee luettua femmeä ja Ginny/Luna kuulosti just verran ihkulta että pakkohan sitä.

Hyvin kyllä fluffynen, pörröinen jopa. Tosin kyllä siellä just sen verran oli esim. Lunan pientä mietiskelyä suhteen julkistamisesta ja toisaalta Ginnyn epävarmuutta onnen pysyvyydestä. Jotenkin hirveän lunamaista, että hän ajattelee onnen olevan ja onnen loppuvan hyvin ykskantaan, eikä sen ollut tarkoituskaan lohduttaa :D

Vitsi, mitä mä sanoisin vielä? Tämmösistä hyvän mielen hetken teksteistä on harvoin helppo sanoa mitään järkevää. Mun fiilis oli silleen aww, kuin söpöä <3 Kyllähän sitä itse kukin voi samaistua siihen tulee vähän märkänä kotiin jossa on lämpöstä sekä fyysisesti, että henkisesti. Ilman angstia. Pehmeä kun syli ja lämmin kun kytevä hiillos, eikös totta? Eikai näistä nyt voi sanoa muuta kun, että pitää sielultaan aika kuollut jos tästä ei hyvä mieli tule.

Kiitos.

jjb
Here comes the sun and I say
It's all right

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 521
Vs: Lasken aina pisamasi, Luna/Ginny, S
« Vastaus #6 : 18.04.2017 09:42:57 »
jossujb - Oon unohtanut vastata kommenttiisi, hupsis!
Tämä on tosiaan oikein sokerinen ja pehmoinen, välillä on mukava uppoutua kirjoittamaan tälläistäkin. :) Hyvä, että lämmitti mieltä ja pidit! :)
Kiitos hirmuisesti kommentistasi!<3
Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.