Kirjoittaja Aihe: Kiusoittelua (Severus/Minerva, K-11, tuplaraapale), FF100, raapalehaaste  (Luettu 3017 kertaa)

Puhpallura

  • Vieras
Title: Kiusoittelua
Author: Puhpallura
Genre: tuplaraapale, romance(?), fluffy(?)
Pairing: Severus/Minerva
Rating: K-11
Disclaimer: En omista hahmoja tai paikkoja, vaan Rowling tekee sen.
A/N: Ficci osallistuu viikon 15 raapalehaasteeseen, jonka aiheena on Minerva McGarmiwa, sekä FF100:aan sanalla näkö(aiheena Severus Kalkaros)
En todellakaan ole varma, onko ficci oikeassa paikassa tai onko ikäraja oikea, mutta korjatkaa jos olen väärässä.

Katseeni kiersi opettajien joukossa, ja se pysähtyi vieressäni istuvan Severuksen kohdalle. Tummat silmät vastasivat katseeseeni, ja hymyilin pienesti hänelle. Pienen hetken tummissa silmissä vilahti yllättyneisyys hymystäni, mutta en antanut sen hämätä itseäni, sillä se oli yksi Severuksen tavoista saada minut hämmentymään. Joskus aikoinaan hän oli siinä onnistunut, mutta ei enää. Olin siihen jo vuosien varrella tottunut.

Kiusallani kosketin kaulaani, sillä tiesin Severuksen pitävän siitä eleestä. Hitaasti annoin sormieni liikkua kaulallani. Nautin suunnattomasti Severuksen härnäämisestä sillä tavalla. Laskin katseeni edessäni oleviin papereihin, mutta näin sivusilmällä, kuinka Severuksen kasvoille palasi hänen tavallinen kylmä ilmeensä. Kosketin kädelläni Severuksen haaroväliä, ja tunsin miehen säpsähtävän kosketusta. Minun oli aivan pakko vilkaista Severusta, ja hänen kasvoilleen nousi kiusaantunut ilme, jota ruokin katsomalla häntä vihjailevasti silmiin. Näin hänen katsovan ympärilleen valppaana, aivan kuin varmistuakseen, ettei kukaan muu ollut nähnyt hänen ilmettään tai sitä, mitä juuri tein.

Tahallani liikutin kättäni hänen etumuksellaan, ja kohotin katseeni mieheen ilkikurisesti hymyillen huuliani nopeasti nuolaisten. Miehen tummissa silmissä näkyi näytelty kiukku eleideni vuoksi, mutta tiesin Severuksen pitävän pienestä härnäyksestä, josta itse myös nautin. Ei ollut hauskempaa näkyä, kuin kiusaantunut Severus, joka varmasti olisi mielellään antanut takaisin samalla mitalla. Mutta tiesin, että tekoni tulisi kostautumaan myöhemmin, ja todellakin odotin sitä innolla.

« Viimeksi muokattu: 14.03.2015 20:22:06 kirjoittanut Kaapo »

jossujb

  • Q
  • ***
  • Viestejä: 3 610
  • Peace & Love
Vs: Kiusoittelua (Severus/Minerva, Pg-13, tuplaraapale)
« Vastaus #1 : 13.04.2008 14:37:51 »
En nyt oikeastaan ikinä ole erityisemmin pitänyt Severus/Minerva parista, mutta ei saa olla liian ahdasmieleinen vaan täytyy antautua lukemaan erilaisia asioita, eihän sitämuuten tiedä mistä tykkää :D

Voin kyllä kuvitella mahdollisesn silmäpelin heidän välillään, kiusoittelun ja piruilunkin, se on niin helposti tulkittavissa eroottisiksi värinöiksi. Minä kyllä pidin kovasti tarinasta joka oli tiiviisti esitetty. Jotkut lauseet olivat kyllä mielestäni hiukan epäselviä, ensimmäisellä lukukeralla tuntui kuin olisi hyppinyt vain lauseesta toiseen. Ehkä olisin käyttänyt entteriä ainakin muutamassa välissä, minusta oli kyllä hiukan vaikea lukea.

Mutta ei tässä mitään sen kummempaa valittamista ollut, pidin tarinasta ja sen flirttailevasta otteesta.

Kiittäen: jjb

Here comes the sun and I say
It's all right

Puhpallura

  • Vieras
Vs: Kiusoittelua (Severus/Minerva, Pg-13, tuplaraapale)
« Vastaus #2 : 14.04.2008 13:18:57 »
Kiitos kommentista jossujb  :)

Olet oikeassa, ehkä tuota tekstiä voisi vähän laittaa selkeämmäksi. Täytyypä tehdä siihen pieniä muutoksia, jotta olisi mukavampi lukea :)
On todella hienoa kuulla, että olen saanut esitettyä tarinan tiivistettynä. Yksi ongelmistani raapaleiden kanssa on juuri tuo tunnelman saaminen niihin.
Mutta hienoa kuulla että pidit :)

Witherwings

  • ***
  • Viestejä: 29
  • Anturajalan ikuinen tyttökaveri
Vs: Kiusoittelua (Severus/Minerva, Pg-13, tuplaraapale)
« Vastaus #3 : 15.04.2008 19:57:59 »
Herrajumala! :D Mahtava, nauroin vedet silmissä! Tämä oli I-H-A-N-A!!!! JATKA KILTTI!!!! ;D ;D ;D
Joskus on hyvä etteivät kaikki pidä täysijärkisenä.

Puhpallura

  • Vieras
Vs: Kiusoittelua (Severus/Minerva, Pg-13, tuplaraapale)
« Vastaus #4 : 16.04.2008 19:47:08 »
Kiitos kommentista Witherwings  :)

Hienoa kuulla, että pidit :) Luulen kyllä, että tämä jää ihan tähän, mutta en sulje pois sen mahdollisuutta, että jossakin vaiheessa kirjoittaisin jatkoa :)