Kirjoittaja Aihe: Kontrollivaikeuksia | max. K-11 | Luihuis-ficlettejä  (Luettu 866 kertaa)

Uncaring

  • Slytherin
  • ***
  • Viestejä: 290
  • "I'm not small, it's the world that's too big!"
Otsikko: Kontrollivaikeuksia
Kirjoittaja: Uncaring
Paritus: Hävytöntä luihuisten paritusta toisilleen, vaihtelee
A/N: Hei kaikki! Tästä piti tulla alun perin raapalesarja, mutta en malttanut pysyä niin lyhyissä teksteissä, joten ficleteillä mennään. Ikäraja löytyy jokaisen tekstin alusta ja tietenkin varoitukset, jos sellaisia on. En osaa sanoa monta näitä tulee, mutta pääasiassa ficletit keskittyvät vuosiin 1993-1998, vaikka poikkeuksia saattaa olla. Ficletit eivät suoranaisesti liity toisiinsa, ellei toisin ole mainittu.


1. Vietit vievät tyttöjäkin | Pansy/Daphne | Ficlet | S


Daphnen hymy sai lähes kenet tahansa veteläksi sukupuoleen katsomatta. Valkea hammasrivistö, eloisat, vihreät silmät pitkine ripsineen, sekä ne huulet. Niiden välistä lennähteli sivaltavia sanoja, mutta ne olivat niin suudeltavat, että Pansyn täytyi laittaa koko itsehillintänsä peliin, ettei nuollut kaunottaren naamaa kesken oppitunnin.

Ja voi, Daphnen keinuvat lanteet, joita kaapu peitti harmillisen usein. Pansy tiesi, että Daphne käytti aina mustia alusvaatteita, sillä hän oli nähnyt tytön niissä lähes yhtä monta kertaa kuin heillä oli koulupäiviä. Niissä Daphne näytti niin hyvältä, että Pansyyn melkein sattui muistella sitä näkyä.

Siksi olikin onni, että tarvehuoneen salakapakassa Daphne joi itsensä niin humalaan, että Pansy joutui saattamaan tytön makuusaliinsa. Aamupalapöydässä Daphne pyöritti lusikkaa puurossaan ja pohti kovaan ääneen, kuka oli tehnyt hänelle fritsun niskaan.

Pansy tiukensi otettaan Dracon käsivarresta.


2. Terästettyä ystävyyttä Blaise/Astoria/Draco | Ficlet | K-11 (kielenkäyttö)

Blaise siemaisi lasistaan hieman giniä. Hän ei nauttinut sen mausta, mutta hän tarvitsi viinaa. Hän ei kyennyt saamaan ajatuksiaan kuriin, mutta ehkä alkoholi tuhoaisi hänen jokaisen aivosolunsa, jolloin ongelma olisi ratkaistu. Miksi, voi miksi muut olivat jo niin kovin humalassa, kun Blaise joi vasta ensimmäistään?

”Jestas mitkä juhlat! Voisivatko nämä vain olla jo ohi?” Draco huokaisi liioitellun raskaasti lampsiessaan Blaisen luo. Blaise viittoi pojan istumaan hänen viereensä oleskeluhuoneen samettisohvalle.

”Ei tässä juomisessa ole edes mitään hauskaa, vituttaa vain ja alkaa miettimään ihan hölmöjä”, Draco jatkoi ja istui alas. Poika pyöräytti silmiään, kun Pansy ja Tracey kiipesivät pöydälle tanssimaan väkijoukon hurratessa ympärillä, eikä mennyt kuin hetki, kun toisen paita lensi jo yleisön joukkoon.

”Joo, en ole ikinä tajunnut, miksi pitää aina juhlia aamuun asti ja heittää vaatteet mäkeen”, Blaise vastasi ja hieroi silmiään. He vajosivat tuttavalliseen hiljaisuuteen.

Blaise nojasi käsiinsä ja antoi katseensa kiertää ympäri oleskeluhuonetta, mutta se pysähtyi nuoremman Greengrassin kohdalla kuin seinään. Blaisen mielestä Astoria oli koko koulun älykkäin ja viehättävin tyttö. Astoria istui itsekseen hieman kauempana muista, mutta seurasi tapahtumia hento hymy huulillaan.
He olivat tavanneet puolivahingossa kirjastossa muutamia kertoja ennen joulua, eikä Blaise ollut saanut kunnolla unta sen jälkeen. Hän oli hiljaa mielessään päättänyt, että pyytäisi Astoriaa treffeille ennen ystävänpäivää.
Blaise käänsi katseensa, kun Astoria huomasi hänen tuijotuksensa. Tyttö nousi ylelliseltä nojatuolilta ja lähti kävelemään hänen suuntaansa. Blaisen sydän jätti pari lyöntiä välistä, kun hän tajusi jääneensä kiinni. Astoria oli varmasti nähnyt suoraan hänen lävitseen!

”Hei kaunokainen!” Draco hihkaisi ja kiersi kätensä hieman ujostelevan Astorian ympärille.

Hetkinen, mitä juuri tapahtui?
Blaisen ajatus kulki liian hitaasti. Hemmetin alkoholi alkoi jo nousta päähän. Miksi hänen toleranssinsa piti olla niin surkea?

”Hei Blaise, et ole varmaan vielä kuullut, mutta me lupauduimme toisillemme joululomalla. Saadaan mennä kihloihin heti, kun Astoria täyttää kuusitoista!” Dracon ääni oli tukahdutettua onnea täynnä, kun hän piteli Astoriaa vyötäisiltä ja hautasi kasvonsa tytön hartiaan.
 
”Ai, no onnittelut ovat varmaan paikallaan!”

Voihan helvetin vittu.

Blaisella ei ollut ikinä yhtä pahaa krapulaa kuin mitä seuraavana aamuna.
« Viimeksi muokattu: 28.01.2019 10:20:17 kirjoittanut Uncaring »


avatar by raitakarkki, banneri ibin