Kirjoittaja Aihe: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]  (Luettu 464 kertaa)

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 255
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Nimi: Koripallohullun kosimisen ABC
Kirjoittaja: Grenade
Ikäraja: K-11
Fandom: Kuroko no Basuke
Paritus: Aomine Daiki/Kagami Taiga
Varoitukset: runsaanpuoleista kiroilua
Vastuunvapaus: KnB kuuluu sen laillisille omistajille, en saa teoksesta muuta kuin hupia

A/N: Hii, 10.5. on tietysti Aomine/Kagami -päivä ja pitihän poikien merkkipäivään kirjoitella jotain. <3
Osallistuu Multifandom- ja Slam Dunk -haasteisiin

Koripallohullun kosimisen ABC


A: Aloituslämpö
Aomine ei osannut keskittyä. Hemmetti soikoon, eihän tämän pitänyt olla mitään verrattuna siihen, että sai heittää pelissä vapaaheiton ja kaikkien silmät oli kiinnitettynä juuri siihen hetkeen. Ei, silti kämmenet hikosivat. Vaikkei tällä totisesti pitäisi edes olla katsojia tai mitään.

Ei sillä, jos hän pelissä hävisi heittonsa (mitä hän hyvin harvoin teki), ei sillä ollut vaikutusta pitkään, sillä tilanteen sai aina korjattua.

Mutta tässä asia ei olisikaan niin selvä.

Helvetti soikoon, hän aikoi kosia pitkäaikaista idioottipoikaystäväänsä ja se pitäisi tehdä kunnolla, ettei se torvelo voisi voittaa häntä siinäkin. Ehkä Kagami ihan tahallaan vastaisi ei, jotta voisi vain kosia paremmin. Hitollinen oravanpyörä.


B: Baarikaapin tarkistus ihan kaiken varalta
Aomine huokaisi ja nousi sohvalta. Kagami oli vielä kaupassa, jonne hän oli toisen passittanut mukamas puuttuvan riisin takia. Oikeasti hän oli piilottanut riisin kylpyhuoneen vaatekoriin, jonne Kagami ei katsoisi, sillä se oli Aominen pesuvuoro.

Nopea vilkaisu baarikaappiin ja hän suuntasi kohti makuuhuonetta, jossa vaatekaappi retkotti auki. Hän sukaisi hiuksiaan peilin edessä ja yritti miettiä, mitä hittoa pistäisi päälleen. Okei, hän aikoi ehdottaa sille ääliölle, että he menisivät pelaamaan, joten ei mitään ihmeellistä.

Olisi pitänyt hommata uusi paita. Pitäisikö pistää tahallaan kammottavat vaatteet, jotta Kagami ei epäilisi mitään? Pelipaita? Pelipaita Tōōn ajoilta? Ilman paitaa?

Hemmetti, viskipaukku olisi ihan omiaan tähän tilanteeseen.


C: Celsiusasteet mittarista
Aomine nakkasi jonkun paidan päälleen ja katsahti ulos. Melko nätti keli. Pieni tuulenvire ja hiukan pilvistä. Täydellistä. Oli helvetin ärsyttävää, jos aurinko paistoi suoraan silmiin, kun yritti heittää kolmosen viivalta  koriin. Totta kai se usein upposi, mutta silmien siristys ei ollut kaunista. Kagami oli sanonut, että hän näyttäisi hyvältä silmälaseissakin, mutta Aomine oli tuhahtanut ajatukselle. Ei urheilijat sellaisia käyttäneet. Ja sitä paitsi se oli Kagami, joka näytti hyvältä missä tahansa. Varsinkin alasti.

Mitä hän oli tehnyt ansaitakseen tällaisen? Jo helvetti, kuinka monta, seitsemän vuotta? Aivan liikaa, mutta samalla aivan liian vähän. Hän ei saanut tarpeekseen toisesta, ei niin missään nimessä.


D: Dumppaa pelokkaat ajatukset
Hän kuuli oven kalahtavan ja äänen huhuilevan häntä eteisestä. Hätäisesti hän vaihtoi lököttävät kotihousunsa pelishortseihin, tuli sitten vastaan kaupasta palaavaa poikaystäväänsä.
”Daiki? Toin ne hiton riisit.”
”Kiva”, Aomine murahti ja nappasi kauppapussukan Kagamin kädestä.
”Oletko lähdössä pelaamaan?”
”Joo. Ja sinä myös.”
”Hei, ei me olla sovittu mistään tällaisesta.”
”Nyt me sovittiin.”

Kagami tuhahti närkästyneenä, mutta nähdessään Aominen vakavan katseen huokaisi.
”Okei, ihan lyhyt peli vaan. ”
”Totta kai, koska häviät minulle milloin vain.”
”Usko pois, en pelaa ammattilaistasolla ihan turhaan.”
”Ja minäkö pelaan sitten?”
”Saatana, pelataan sitten. Onneksi huomenna on vapaapäivä.”

Kagami katsahti häntä ja virnisti koko valkaistujen hampaidensa leveydeltä.


E: Esivalmistelu
”Oletko päättänyt mihin?”
”Meinasin lähikenttää. Plus katsoin tänään sanomalehdestä, lähikoulun kakaroilla on joku leirikoulujuttu, joten niitä ei pitäisi ainakaan olla siellä. Haluatko syödä ennen?”
”Mitä?”
”Hampurilaiselle?”
”Sinä se jaksat hemmotella”, Kagami ohitti hänet ja taputti häntä perseelle ennen katoamistaan makuuhuoneeseen.

Aomine nielaisi vaikeasti nähdessään toisen sulkevan oven. Hän syöksähti kohti kassia, jossa oli valmiina jo koripallo ja vesipullot. Ja varapaidan alla visusti piilossa pieni valkoinen rasia. Olisi aika syrjäyttää se homeinen kaverisormus Kagamin rinnalta. Olihan se siinä luvattoman kauan jo roikkunutkin. Aominen olisi pitänyt herätä todellisuuteen jo aikaisemmin. Hänen olisi pitänyt merkata miehensä paremmin aikoja sitten. Muutenkin kuin haalistuvilla merkeillä.


F: Fiini ruokailu
Maji Burger oli torstai-illalla melko vähäisessä käytössä. Nähtävästi ihmiset olivat jo päässeet kotiin tai olivat harrastuksissa, sillä heidän ei tarvinnut kauaa jonottaa saadakseen ruokaa.
”Älä syö liikaa, et jaksa pelata minua vastaan.”

”Älä nyt jaksa mäkättää, Daiki. Olen pelannut viisi vuotta ammattilaisena, tiedän, mitä teen”, Kagami murahti, kun avasi toista hampurilaista kääreistään.
”Ihan sama, mutta en halua pelata mitään puolivillaista peliä.”
”Olenko joskus pelannut sinua vastaan puolella teholla?”
”No pari vuotta sitten joulukuussa –”
”Olin kipeänä, mutta silti pääsin melkein tasoihin. Tuki se leipäläpesi jollain Daiki, ja mennään sitten pelaamaan. Koutsi on opettanut aivan järjettömän liikkeen, jolla pieksen sinunlaisesi maahan.”


G: Gourmet-jälkiruoka
He pääsivät Maji Burgerista puolta tuntia myöhemmin ja kävelivät pienen matkan lähimmälle koripallokentälle.
”Mitä sinulla on jälkiruokana?” Kagami laski kassinsa maahan ja nosti jalkansa penkille venytelläkseen sitä.
”Mitä herra vain haluaa”, Aomine madalsi ääntään ja veti punapään lähelleen.
”Mitä vain?”
”No, ottaen huomioon julkisen paikan”, syvä naurahdus päätti lauseen. Kagami kohotti kulmakarvaansa ja sujautti kätensä pelipaidan alle sivelläkseen lihaksia, joita vain ammattilaispelaajalle saattoi monen vuoden pelaamisesta syntyä.
”Okei, anna tulla. Näytä parhaasi”, Kagami erottautui hieman otteesta ja Aomine nosti kätensä tarttumaan Kagamin leukaan. Hän veti heidät yhteiseen suudelmaan, jossa maistui hampurilaiset ja suola. Erottauduttaessa Kagamin kevyt naurahdus kutitti Aominen sydäntä.


H: Hermostus
Koripallokenttä oli illalla tyhjä. Vierekkäisellä jalkapallokentällä pelasi joku vanhempien miesten joukkue ja heidän huutonsa kajahtelivat ilmassa. Aomine tajusi yhtäkkiä, että he olivat jo täällä asti. Hänen suunnitelmansa oli jo puolivälissä. Hänen –

Ei vittu. Jos hän ei tekisikään mitään. Olivathan he onnellisia näinkin. Miksi pilata hyvää suhdetta jollain sitoutumisella? Eiväthän he nyt mihinkään naimisiin menisi, mutta salaa hän kai oli ajatellut, että rekisteröityminen oli jotenkin hyvä idea.

Eiväthän he edes olleet jutelleet näistä asioista Kagamin kanssa. Mitä nyt joskus mainittiin, että katsopa, tällainenkin laki on mennyt läpi ja katsopa, kuinka ruma sormus, kuka helvetti tuollaisen hommaa.

Mitä vittua hän oli ajatellut?


I: Istu alas ja yritä olla vapisematta
Aominen oli pakko istahtaa läheiselle penkille ja nielaista muutaman kerran. Kagami venytteli vähän matkan päässä selkä häneen päin.

Mitä jos Aomine menisi ja pilaisi kaiken?

He olivat helvetti riidelleet aivan tarpeeksi. Molemmat olivat olleet muualla pelaamassa ja pari vuotta etäsuhteessa olivat olleet todella raskaita, kun molemmat olivat mitä olivat. Jääräpäitä ja itsekkäitä paskiaisia.

Ne ajat olivat nyt ohi, he asuivat yhdessä ja he jakoivat tällä hetkellä nykyisyytensä.
 
Entä jos Kagami ei halunnutkaan jakaa tulevaisuutta?

Miksi helvetissä hän ei ollut kysynyt toiselta?

Aominen teki mieli haudata päänsä käsiinsä, mutta se olisi herättänyt liikaa kysymyksiä.

Kagami kääntyi ja katsahti häntä hymy huulillaan.


J: Juoksukengät mukaan
Aomine tsemppasi itsensä nousemaan penkiltä ja nappasi laukkunsa. Vesipullo penkille ja pikainen tsekkaus varapaidan alle. Siellä se oli edelleen. Hänen pitäisi vain kerätä nyt ajatuksensa, ei yhden tyhmän kysymyksen esittäminen voinut olla näin vaikeaa. Ei sellaiselle pellelle kuin hän oli. Tai ei ainakaan olisi ollut sille teini-ikäiselle pellelle, joka Kagamiin aikoinaan tutustui.

Oli onni, että he olivat molemmat aikuistuneet matkan varrella, mutta toisaalta oli onni, etteivät liikaa. Muuten olisi elämä ollut tylsää.

Hän sipaisi hetkellisesti valkoista rasiaa rystysillään ja laittoi takaisin paidan alle paremmin. Laukku kiinni ja hän nappasi kenkänsä laittaakseen ne jalkaansa. Vesipullo vielä mukaan ja se oli menoa.


K: Koripallo
”Mitä pelataan?”
”Kolme voittoa?”
”Eli viisi peliä? Se riittää?”
”Katsotaan sitten, kun olet hävinnyt ne kaikki, idiootti.”

Aomine pompautti palloa muutaman kerran maan kautta ja ojensi sitten kätensä suoraan heittämään sen suoraan koriin, jonne se upposikin melko vaivattoman näköisesti.

”Turha esitellä minulle”, Kagami tuhahti, hölkkäsi hakemaan pallon ja spurttasi sen kanssa sitten puolesta välistä kenttää hypäten jo kauan ennen koria. Donkki osui tarkkuudella ja Kagami heitti raukean hymyn valaistessa suupielet pallon takaisin Aominelle, joka vastasi näyttämällä keskisormeaan.

”Vedetään muutama kiekka ensin ympäri, sitten pelataan ne viisi. Katsotaan, mikä on tilanne.”
”Katsotaan, kumpi lopulta todella voittaa.”

Aomine kääntyi vastaamatta Kagamin katseeseen.


L: Lämmittely
He jättivät pallon keskelle kenttää ja lähtivät juoksemaan ympäri kenttää herätelläkseen kroppaansa. Ammattilaisena ei ollut varaa kiusata sitä sen enempää kuin oli tarpeen. Vaikka nyt olikin lepokausi ennen varsinaisen treenikauden alkua, ei venahduksia silti katsottu hyvällä valmennustiimin puolelta.

He pelasivat onnekseen eri joukkueissa. Yhden kauden he olivat pelanneet samassa, mutta siitä ei ollut tullut mitään muuta kuin valtavien egojen paisuttama sotatanner, jossa sai vastustaja jäädä kakkoseksi, kun kaksi tähtipelaajaa ottivat mittaa toisistaan.

Sen jälkeen Kagami oli saanut kutsun toiseen joukkueeseen ja kaikki olivat huokaisseet helpotuksesta. Joskus he pelasivat toisiaan vastaan kunnon peleissä ja se oli molempien mielestä kuumin esileikki olemassa.


M: Mestaruusottelu
He asettuivat vastakkain ja kyräilivät hetken toisen asentoa. Mihin suuntaan asento osoitti, mihin suuntaan silmät lähtivät harhailemaan? Aomine naputti laiskasti palloa vasten kentän röpöläistä materiaalia. He tiesivät yhdeksänkymmentä prosenttisesti toistensa liikkeet ja vaikka melkein kaikki peliskenaariot olikin vuosien aikana käyty läpi, kiinnostus pelaamista kohtaan ei ollut haalennut. Varsinkaan toista vastaan pelattuna.

Syöksähdys oikealle, pallo jalkojen välistä ja takaisin. Kagami sprinttasi perään ja onnistui hypähtämään pallon tielle. Aomine nousi hyppäämään, mutta Kagami tiesi jalkojen asennosta hypyn olevan feikki ja hyppäsi vasta toisella. Hän oli aina ollut parempi hyppäämään, joten sai ilmassa riistettyä pallon ja lähti saman tien viemään peliä toiseen laitaan.


N: Nakkaa selän takaa -kori
Kagamin heittäessä palloa koria päin Aomine ehti ujuttaa kätensä väliin ja pallo kimposi kauemmas. He molemmat syöksähtivät sen perään, mutta koska Aominella oli usein paremmat refleksit, hän ehti muutaman sekunnin ennen kiinni palloon.

Intensiivinen pallopeli eteni puoliväliin kenttää, jossa Aominen onnistui harhauttaa tarpeeksi monimutkaisella kuljetuksella Kagami. Punapää syöksähti puolustamaan koriaan, kun Aomine hyppäsi ilmaan toisen seuratessa.
”Menit lankaan”, hän kommentoi huohottaen raskaasti ja katsoi, kuinka Kagami tajusi, mitä hän oli ajanut takaa.

Hän laski kätensä ja vei sen taakseen, sitten heilauttaen sen selkänsä takaa kohti koria. Kagamin käsi jäi kurottamaan kohti karannutta palloa, kun se jo sujahti koriin.

Yksi voitto.


O: Osuma
”Okei, toinen peli.”
”Jep, tämän aion voittaa”, Kagami äsähti ja korjasi kenkiensä nauhoja.
”Odota hetki, käyn hakemassa –”, Aomine antoi tahallaan lauseen lopun hiipua, kun hän jo lähti kohti penkkiä. Hän vilkuili Kagamia, joka oli kääntänyt selän hänelle ja nappasi nopeasti valkoisen rasian mukaansa.

”Toinen peli?” Kagami kohotti kulmakarvaansa kysyvästi Aominen palatessa.
”Ilomielin”, toinen kommentoi ja he asettuivat samaan aloitusasentoon. Kagamin otsalla helmeili hienoinen hiki ja Aominen reittä poltteli siitä kohtaa, johon rasia osui.

Kagamin aloituksesta he lähtivät takaisin toiseen suuntaan. Muutama harhautus ja Aomine oli pelattu muualle. Kun Kagami kääntyi heittämään koria, Aomine päätti toimia.  Nyt tai ei koskaan.P: Polvistuminen
Kagamin heittämä pallo sujahti suoraan koriin, aivan kuin se oli tehnyt tuhansia kertoja aikaisemminkin. Iän tuoma varmuus omasta heittoprosentista paistoi käsien asennosta.

Aomine tunsi hien valuvan paidan kaulukselta selkään, hänen piti nielaista muutaman kerran. Kagami oli nostanut kätensä ylös ja lähti nyt hakemaan palloa takaisin.

”Kiinni!” Kun Kagami heitti pelivälineen takaisin, Aomine palasi takaisin tilanteeseen ajatuksistaan, jotta sai heiton napatuksi. Kagami hölkkäsi takaisin hänen luokseen ja he palasivat aloitukseen.

Aomine huokaisi raskaasti, pallo tuntui painavan tonnin hänen otteessaan ja kädet tärisivät hienoisesti. Kagami katsahti ohiajavaa paloautoa, ja silloin Aomine päätti toimia. Hän otti askeleen taakse päin ja polvistui Kagamin eteen.R: Rietas hymy
Hän pakotti itsensä hymyilemään, kun Kagamin silmät singahtivat häneen. Ennen kuin toinen ehti kommentoida, Aomine asetti pallon maahan ja sanoi sitten:
”Beibi, oletko ase, koska saan sut laukeamaan kuudesti?

”Daiki, mitä helvettiä?” Kagamin suupielet selvästi värähtivät, kun hän yritti piilottaa hymyään. Samalla silmistä paistoi pieni pakokauhu, joka varmasti heijastui Aominen omista silmistä.

”Taiga-”, Aominen oli pakko yskähtää ennen jatkamista. Kagamin silmät porautuivat hänen sinisiinsä, kun hän kohotti ne kohtaamaan Kagamin.

”Tiedän, että meillä on ollut omat riitamme. Ja uskon, että tulee olemaan jatkossakin, koska olet idiootti –”
”Voi saatana nyt, tämähän alkaa hyvin.”
”Hiljaa ääliö, anna minun nyt kerrankin puhua.”S: Suora kysymys
”Kagami Taiga, haluan vahvistaa tämän suhteen. Ja sen --, sen mitä minulle merkitset. Koska tosiasia on, etten olisi näin hyvä, näin hyvässä vauhdissa, ellen olisi törmännyt sinuun. Vaikka tappelemme aivan helvetisti turhista asioista ja aina ei ole kaikki ollut hyvin, niin –”

Aominen oli pakko laskea katseensa ja yrittää selkeyttää ajatuksiaan. Kagami odotti hiljaa toisen jatkavan.

”--, niin kuitenkin rakastan sinua yhtä paljon kuin koripalloa, ehkä enemmänkin. Ja olen iloinen, että olet ollut mukana nämä vuodet, vaikka Amerikan-reissut olivatkin vaikeita. Ja niin –”

Aomine laittoi käden taskuunsa ja veti sieltä vaalean rasian.

”Haluatko olla virallisesti puolisoni tästä lähtien?”


T: Tutinaa polvissa
Noin nyt se oli sanottu. Rasiassa lepäävä metallinen sormus ja kaikki se, mitä se edusti, odotti vain Kagamin vastausta.

Aomine huokaisi ja katsahti punapäätä. Toisen silmiin oli kohonnut kyyneliä, ja Aominen omat polvet tutisivat, kun hän näki ne. Miksi Kagami itki? Hän oli nähnyt toisen itkevän vain muutaman kerran aikaisemmin, ja ne olivat olleet surullisia kertoja.

Mitä tämä tarkoitti?

Oliko tämä virhe?

Ei ollut.

Perkele sentään, hän oli Aomine Daiki. Paskiaisista paskiaisin, hän sai tehdä mitä halusi. Jos hän halusi kosia poikaystäväänsä, hän ei lähtenyt kyselemään keneltäkään neuvoja sellaiseen.

Kukaan vain ei ollut kertonut, että vastauksen odottaminen oli näin perseestä.


U: Uteliaisuus
”No helvetti, sano nyt jotain.”
”Vau Daiki, oletkin aina ollut romanttisuuden huipentuma”, Kagami äsähti, mutta tarttui Aominen käteen ja veti vastapelaajansa ylös. Hieman hämmentyneenä Aomine nosti toisen kätensä hieraisemaan niskaansa. Milloin hän oli viimeksi ollut näin hermostunut? Ja vielä Kagamin edessä?

Varmaan, kun piti kertoa omasta pääsystä amerikkalaiseen joukkueeseen. Mutta sekään ei ollut mitään verrattuna tähän. Tässä oli nyt kyseessä hänen ylpeytensä. He kuitenkin jatkaisivat yhdessä, vaikka vastaus olisikin mikä tahansa.

Kagami irroitti kätensä ja hölkkäsi sanaakaan sanomatta oman treenipussinsa luokse. Napattuaan sen hän tuli takaisin.
”Saatanan idiootti”, Kagami tuhahti tömäyttäessään laukkunsa maahan ja kumartuessaan poimimaan sieltä sinisen rasian käteensä.


V: Vastaus
”Minun piti kysyä samaa sinulta”, Kagami avasi rasian, josta paljastui melko lailla identtinen sormus ja lisäksi kaulaketju.
”Mutta kuten aina, ehdit näköjään ensin.”

Kagami tarttui Aominen ojentamaan rasiaan ja nappasi sormuksen käteensä.
”Vastaus on kyllä. Totta helvetissä haluan tapella kanssasi virallisestikin.”

Aominesta tuntui kuin hänen polvensa pettäisivät hetkenä minä hyvänsä. Kagami ojensi hänelle sormusta.
”Kysymys kuuluu, haluatko sinä.”
”Taiga, olet ainut, joka on koskaan saanut minut näin idiootiksi. Anna tänne se sormus”, Aominen virnistys valaisi koko kasvot.

”Kai ymmärrät, mitä tämä tarkoittaa?” Kagami avasi korunsa ja Aomine sujautti sormuksen toisen rinnalle.
”No?”
”Ainoat, jotka meidät voi voittaa, olemme me itse.”
« Viimeksi muokattu: 12.05.2016 02:12:53 kirjoittanut Grenade »

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Beyond

 • Kamui
 • ***
 • Viestejä: 1 879
 • op HaX
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #1 : 11.05.2016 16:14:41 »
Jeij, uusi KnB-ficci! <3

Aominen hikoilua tässä tekstissä oli ihan hulvatonta seurailla! :D Naurahdin pointille siitä, että Kagami saattaisi kieltäytyä kosinnasta ihan vain siitä ilosta, että voisi itse tehdä homman paremmin. Eihän tuo huoli mikään täysin perusteeton edes ole, kun näistä kahdesta puhutaan. Muutenkin paljon kivoja pieniä yksityiskohtia oli paljon. Mukavasti nousi esille se, miten Aomine pitää kohtalaisen visusti huolta siitä, ettei edes oma poikaystävä arvaisi romanttisia asioita tapahtuvaksi. Awwailin pyykkikoriin piilotetuille riiseille ja pohdinnoille siitä, olisiko ruma paita tai peräti paidattomuus paikallaan. ^^

Lainaus
”Tiedän, että meillä on ollut omat riitamme. Ja uskon, että tulee olemaan jatkossakin, koska olet idiootti –”
”Voi saatana nyt, tämähän alkaa hyvin.”
”Hiljaa ääliö, anna minun nyt kerrankin puhua.”

Tämä keskustelu on paras kaikessa äreässä herkkyydessään! :')

Hienoa, että suhde saatiin sinetöityä sitten, vaikka Aominea kovasti hermostuttikin ja Kagamin omat suunnitelmat vastaavasta toiminnasta menivät vallan uusiksi. On helppoa uskoa, että nimenomaiselle hahmolle kosiminen on eräs elämän pelottavimmista hetkistä, ja senpä takia lukukokemuksena teksti oli ihan hulvaton. :D

Kiitoksia kivasta luettavasta! <3
Hellät sanat pilaavat ruman maailman,
johon tahdot kuulua ja tappaa Jumalan.

Verinen Paronitar

 • pimeyden kalkkuna
 • ***
 • Viestejä: 1 592
 • monokkeli huurussa
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #2 : 11.05.2016 20:44:26 »
Lukaisin tän jo eilen puhelimella, oli kiva taas tyrskiä julkisissa kulkuneuvoissa  :D

Lainaus
”Hampurilaiselle?”
”Sinä se jaksat hemmotella”

Tässä ficissä oli alusta asti kiva tunnelma ja oli paljon hauskaa sanastelua, mutta jostain syystä tuolle repesin ihan totaalisesti. Ei hele oikeasti, nauran tuolle ääneen vieläkin, tätä paria kun ei tosiaankaan voi miksikään romantiikan multihuipentumaksi kuvitella ja sitten vielä Kagami omassa persoonassaan kuittailemassa siitä... koska siis tokihan hän hoitaisi itse homman paljon Aominea tyylikkäämmin, ihan varmasti :''D  Musta oli myös todella IC:tä, että yksi Aominea eteenpäin potkiva pointti oli se, että täytyy hänen nyt ainakin ennen Kagamia ehtiä ratkaiseva kysymys esittämään.

Se itse kosintahan oli sitten myös todella herkkä ja kaunis, voi apua Aomine on ihan varmasti just sellainen tyyppi , joka hanskaa maailman kaikki törkeät iskurepliikit.

Lainaus
katsopa, kuinka ruma sormus, kuka helvetti tuollaisen hommaa.

Lol. Tällaiset kyllä varmasti palaavat hyvin elävästi mieleen tuollaisessa tilanteessa. Oli myös hauskaa, että se homeinen kaverisormus mainittiin, koska voisin hyvin kuvitella Aominen vähän repivän pelihousujaan (salaa ja hiljaa, tietysti) tuollaisista. Ja totaalisen randomina sivuhuomiona pakko sanoa, että heitto Aominesta silmälaseissa jäi nyt vähän vainoamaan allekirjoittanutta -- kyseinen heppu ei ole koskaan oikein iskenyt muhun mitenkään erityisen hottiksena tapauksena, mutta kun siihen heitettäisiin rillit, niin johan alkoikin kiinnostaa ihan uudella tavalla... Plus olisihan sellainen ihan vitun hervotontakin, Aomine varmaan vihaisi silmälaseja  ;D

Hauska ja symppis teksti siis! Kosinta on vähän sellainen aihe, josta en liiemmin piittaa, joten oli hilpeää lukea siitä tällaisella dudebro-otteella  ;D
sano mua rovastiks

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 876
 • kiero ja sarkastinen
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #3 : 12.05.2016 01:01:35 »
Repesin ekan kerran, kun Aomine pohti, että armas saattaisi kieltäytyä ihan vain kosiakseen itse paremmin. ;D Kohtalaisen onnekas suhde heillä, jos tuo on pahinta mitä voisi tapahtua. <3

Koriskosinta kyllä sopi parille hyvin, onhan se perustaa sille, miksi on edes tutustuttu ja rakastuttu. Aominen hermoilua oli kyllä hauska seurata ja raapaleformaatti oli tässä musta varsin edukseen otsikoita myöten. Kivasti tekstiin oli saatu myös vakavampiakin aiheita kuten se, että vaikkapa toisella mantereella pelaaminen voi aiheuttaa kaikenlaisia suhdeongelmia.

Se, että Kagamikin oli ollut samoissa aikeissa oli hirveän suloista. Ja sitten se vittuileva dialogi, jota herkälläkin hetkellä käytiin. Kiitoksia tästä. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 255
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #4 : 18.05.2016 01:29:12 »
Oi jee, kiitoksia kommenteistanne! <3 ^^

Lainaus käyttäjältä: Beyond
On helppoa uskoa, että nimenomaiselle hahmolle kosiminen on eräs elämän pelottavimmista hetkistä, ja senpä takia lukukokemuksena teksti oli ihan hulvaton.
Näinpä, Aomine on varmaan sitoutuvimmista viimeisin, joten olikin mielenkiintoista kirjoitella miten hän asiaan mahtaisi suhtautua. :D Ja kiva, että huvitti, itse ainakin virnuilin ihan tarpeeksi tätä kirjoitellessani, joten mukava kuulla jotakuta muutakin huvittaneen. ^^

Lainaus käyttäjältä: Verinen Paronitar
tätä paria kun ei tosiaankaan voi miksikään romantiikan multihuipentumaksi kuvitella ja sitten vielä Kagami omassa persoonassaan kuittailemassa siitä...
Hahah, no ei tosiaankaan. ;D Hyvä, että tällanen meininki nauratti, koska en itse ainakaan näkis, että näillä olis mitään kovin sokerihöttöistä juttua. :D Ja mitä silmälasi!Aomineen tulee, niin enpä väittäis, että se ihan pahakaan ajatus olisi... [poistin tästä toimimattoman linkin, rip silmälasi!Aomine]

Lainaus käyttäjältä: Pics
raapaleformaatti oli tässä musta varsin edukseen otsikoita myöten.
Jee, kivaa, että mainitsit tuosta, koska halusin kokeilla tällaista tapaa kerrankin. Plus joidenkin kirjaimien kohdalla sai vähän aikaa lyödä päätä näppikseen ennen kuin mitään irtosi. :D
« Viimeksi muokattu: 06.10.2020 01:33:21 kirjoittanut Grenade »

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Tas

 • Nettikauppias
 • ***
 • Viestejä: 165
 • kitaristit.com - siellä ne aidot kitaristit on
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #5 : 14.06.2016 12:40:02 »
Kagami/Aomine <3
Ensimmäiseks:
Lainaus
Oikeasti hän oli piilottanut riisin kylpyhuoneen vaatekoriin, jonne Kagami ei katsoisi, sillä se oli Aominen pesuvuoro.
Kagami on saanu Aominen tekemään kotitöitä!! Wau! Joskin voi epäillä että Aomine olis lentäny ennen ekan vuoden loppua pihalle jos se ei olis alkanu osallistumaan taloustöihin xD

Aominen hermostus tuntuu itelläkin vatsanpohjassa, se miten se ajattelee jokaista pientä yksityiskohtaa liikaa on ihanaa ;D
Mukavasti tässä tuli parin historiaa käytyä läpi ja jo pienistä yksityiskohdista sai hyvän (ja aika herkullisen) kuvan. Tää oli muutenkin tosi toimiva näin raapalekokoelmana. Silti monistakin kohdista vois lukee enemmänkin, varsinkin:
Lainaus
Sen jälkeen Kagami oli saanut kutsun toiseen joukkueeseen ja kaikki olivat huokaisseet helpotuksesta. Joskus he pelasivat toisiaan vastaan kunnon peleissä ja se oli molempien mielestä kuumin esileikki olemassa.
*drooling*

Lainaus
Olisi aika syrjäyttää se homeinen kaverisormus Kagamin rinnalta. Olihan se siinä luvattoman kauan jo roikkunutkin. Aominen olisi pitänyt herätä todellisuuteen jo aikaisemmin. Hänen olisi pitänyt merkata miehensä paremmin aikoja sitten. Muutenkin kuin haalistuvilla merkeillä.

Ehdottoman hyvä idea. Ihmettelen jos toisen jätkän antama sormus ei pikkasen häiritsis, varsinkin niitä haalistuvia merkkejä tehdessä. ;D

Ehdottoman herkullinen, hauska ja hellyyttävä
Kiitos
~Tas~
"Samasta maljasta myrkyt ja mehukatit
eikä saa toisistaan irti niitä kun ne sekotetaan"
Apulanta

We can be both, God and the Devil.
Since we’re trying to raise the dead against the stream of time.

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 255
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #6 : 16.06.2016 13:32:26 »
Kiitos paljon kommentista! On aina ilo levittää AoKagan ilosanomaa. ^^
Lainaus
Lainaus
Oikeasti hän oli piilottanut riisin kylpyhuoneen vaatekoriin, jonne Kagami ei katsoisi, sillä se oli Aominen pesuvuoro.

Kagami on saanu Aominen tekemään kotitöitä!! Wau! Joskin voi epäillä että Aomine olis lentäny ennen ekan vuoden loppua pihalle jos se ei olis alkanu osallistumaan taloustöihin xD
Mä epäilen samaa kans. :D Jätkän on ollut pakko ottaa imuri käteen ja siivota, jos lopulta on halunnut jäädä lorvimaan Kagamin luokse.

Kiva, että noi yksityiskohdat toimi. Olen jo mielessäni luonut muutamia mahdollisia tulevaisuudenskenaarioita tälle parille, joten jos ne tuntui luontevalta tekstissä, niin jes, hyvä juttu. ^^

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Arion

 • Kelmi
 • ***
 • Viestejä: 628
 • Huffleclaw
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #7 : 12.08.2017 00:31:20 »
:''D

Tuli bongattua tämä jostain, vaikka onkin viime vuodelta, ja kiinnostuin heti, koska AoKaga : 3

Oli kyllä ihan naurattava lukukokemus, ja pidin etenkin lopusta, koska olit yllättävän hyvin onnistunut pitämään hahmot omina itsenään! Ja muutenkin huvitti hyvin paljon lukea heidän kosimiset, kun olivat jo selkeästi nimittelemässä taas toisiaan. xD

”--, niin kuitenkin rakastan sinua yhtä paljon kuin koripalloa, ehkä enemmänkin. Ja olen iloinen, että olet ollut mukana nämä vuodet, vaikka Amerikan-reissut olivatkin vaikeita. Ja niin –”
Hyvin paljon luvattu Aominelta, love it! : 3

Kiitos tästä lukukokemuksesta!
"I think kids will read more good books than we can possibly produce " - Rick Riordan

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 255
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #8 : 13.08.2017 01:57:45 »
Mikäpä muukaan kuin AoKaga, jos on meikäläisestä kyse, haha. Hyvä, jos jätkät vaikuttivat omilta itseiltään! Välillä on tullut kyllä hiuksia harottua ties kuinka moneen suuntaan, kun ei suomen kieli tuppaa mennä sinne suuntaan, minne haluaisi, mutta onneksi lopputulos vaikuttaa oikealta. :D Kiitos paljon kommentistasi Arion! ^^

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Larjus

 • Ю́рьевна
 • ***
 • Viestejä: 2 248
 • Пусть же горит, как никогда
  • twitter
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #9 : 24.09.2020 10:16:02 »
Siis ei helvetti soikoon, tää fici on niin peevelin ihana ja hauska ja kaunis ja omintakeisella tavallaan niin romanttinen, ääää en kestä ♥  En ole vieläkään (muka) ehtinyt edes aloittaa KnB:tä (kyl se varmaan tätä menoa venyy sinne vuoteen 2024 ;D), mutta näiden sun ficien myötä oon ihan myyty tälle parivaljakolle. Kirjoitat heidän suhteestaan niin ihanasti, ja oon varma että tämmönen meininki sopii molempien persooniin ihan täydellisesti (jotenkin ne näyttää just siltä ;D)

Tässä on todella kiva formaatti, ja tuo otsikko sopii siihen ihan täydellisesti, vaikka mulle tuli sitten yllätyksenä, että tässä tosiaan on rapsu (melkein) jokaista aakkosta kohden. Kiva lukea tätä tarinaa ikään kuin pätkissä mutta silti yhtenäisenä jatkumona ja kokonaisuutena. (Ja tossa H:n ja I:n tienoilla sopersin täällä vaan itsekseni ääneen että "tää on ihana", koska jumaliste tää on erittäin hyvä fici.)

Käyttämäsi sanavalinnat ja reteä tyyli oli erittäin ihanaa luettavaa. Muistelen, että niissä muissakin sulta lukemissani AoKagoissa oli samanlainen kirjoitustyyli, ja se kyllä toimii niin vallan mainiosti. Kirosanojen käyttö niin dialogissa kuin kerronnassakin oli mukava lisämauste, ja minäkin voin pelkästään hahmojen pärstöjen perusteella sanoa, että kyllä, kirosanoja ja muutenkin varsin kaunista kielenkäyttöä viljellään ja paljon ;D

Pakko nostaa erikseen esiin muutama kohta, joista pidin erityisen paljon, koska siis äää tää oli niin ihana fici:

Lainaus
Ehkä Kagami ihan tahallaan vastaisi ei, jotta voisi vain kosia paremmin.
Ahaha, ihana :'D Kilpailuhenkisyys kukassaan parisuhteessakin, hyvä niin ♥

Lainaus
'Pitäisikö pistää tahallaan kammottavat vaatteet, jotta Kagami ei epäilisi mitään? Pelipaita? Pelipaita Tōōn ajoilta? Ilman paitaa?
Toi ilman paitaa tuolla lopussa oli ihan täydellinen ;D ♥ Ja muutenkin Aominen hermoilu ja kysymykset. Mitäköhän Kagami olis tuumaillut, jos Aomine olis jättänytkin paidan kokonaan pois ;D Ja tähän panikointiin sopi täydellisesti loppuun se, että Aomine sitten vetikin ylleen vain ihan jonkun randompaidan.

Lainaus
Ja sitä paitsi se oli Kagami, joka näytti hyvältä missä tahansa. Varsinkin alasti.
Erittäin tärkeä lisäys lopussa. Kyllä se Aomine on niin selvästi rakastunut ♥

Lainaus
”Sinä se jaksat hemmotella”, Kagami ohitti hänet ja taputti häntä perseelle ennen katoamistaan makuuhuoneeseen.
Äwäwää toi Kagamin vastaus ja perseelle taputus ♥ Näillä kahdella kyllä on tässä ficissä niin ihana parisuhde! Ei todellakaan mitään imelää vaan romantiikka kukoistaa ihan omalla tavallaan ♥

Lainaus
Mitä nyt joskus mainittiin, että katsopa, tällainenkin laki on mennyt läpi ja katsopa, kuinka ruma sormus, kuka helvetti tuollaisen hommaa.
Ah, ihanat. Siis oikeesti mä en kestä (/w\) On nää kaks niin selvästi luotu toisilleen. Ja voi että tota Aominen hermoilua, reppana ♥ On se Kagami hänelle selvästi niin tärkeä ja rakas 😭 ♥

Ja siis oi että toi kosinta, aivan ihana! Todella suloista tuommoinen sopotus, että joo riidellään paljon varmaan tulevaisuudessakin, koska sinä olet idiootti, mut rakastan sua silti :'3 Ja kyllähän urheiluanimeissa aina se, että rakastaa toista enemmän kuin sen sarjan lajia, kertoo paljon. Voiko sen ultimaattisempaa rakkaudentunnustusta saadakaan?

Lainaus
”Tiedän, että meillä on ollut omat riitamme. Ja uskon, että tulee olemaan jatkossakin, koska olet idiootti –”
”Voi saatana nyt, tämähän alkaa hyvin.”
”Hiljaa ääliö, anna minun nyt kerrankin puhua.”
Ahaha, ihanat hölmöt ♥ Olen ollut jo pitkään myytynä (koska nää sun ficit), mutta tässä kohtaa kävi niin taas ♥ Olen todella myyty.

Pakko muuten sanoa vielä, että sain hyvät naurut tuosta F-kohdasta, kun Fiini ruokailu meinaa Maji Burgeria ♥ ;D Ja ihana jälkiruoka heillä kans.
Lainaus
Aomine tajusi yhtäkkiä, että he olivat jo täällä asti.
Tosta kyllä onnistuin eka lukemaan että he olivat jo täällä alasti 😂😂😂 Olinki ekat et wtf, eipä tainnut se julkinen paikka sittenkään haitata.

Ja voi miten herttainen lopetus tuo, että Kagami oli yhtä lailla suunnitellut kosivansa Aominea ♥

Lainaus
Kagami tarttui Aominen ojentamaan rasiaan ja nappasi sormuksen käteensä.
”Vastaus on kyllä. Totta helvetissä haluan tapella kanssasi virallisestikin.”

Aominesta tuntui kuin hänen polvensa pettäisivät hetkenä minä hyvänsä. Kagami ojensi hänelle sormusta.
”Kysymys kuuluu, haluatko sinä.”
”Taiga, olet ainut, joka on koskaan saanut minut näin idiootiksi. Anna tänne se sormus”, Aominen virnistys valaisi koko kasvot.
Siis tää dialogi, tää dialogi! Koko fici on niin kerronnan kuin dialoginkin puolesta täyttä kultaa, mä oikeesti en kestäääää ♥ Tää rakkaus joka näistä sanoista välittyy, ääää ♥ Ihana tuo tuolla välissä oleva "haluatko sinä", semmonen pieni epävarmuuden häivähdys siellä yhdessä tappelemisen ja idiootiksi muuttumisen välissä. Ja siis toi "olet ainut, joka on koskaan saanut minut näin idiootiksi" on kyl ehkä yks kauneimpia rakkauden tunnustuksia ikinä ♥

On se hyvä että Kagami suostui kosintaan eikä kieltäytynyt vain voidakseen tehdä sen itse paremmin ;D Taisi kelvata Aominen suoritus hänelle (tai sitten vain pasmat meni vähän sekaisin ja suunnitelmat uusiksi, kun hän oli itse miettinyt ihan samaa mutta Aomine ehtikin ensin).

Eipä tuo kosinta varmaan paljoa heidän suhteeseensa käytännössä vaikuta, mutta hei, saavatpahan tapella yhdessä virallisesti ♥ Ja homeinen kaverisormus sai (toivon mukaan ei ruman) päivityksen ;D

Маған олай өкпе төкпе,
Ойлама өтірік деп, бөпе,
қара бері! Мұнда қара!

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 255
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: KnB: Koripallohullun kosimisen ABC [Aomine/Kagami, K-11]
« Vastaus #10 : 06.10.2020 01:32:28 »
Mä en ehkä kestä tätä sun kommenttia, aaaaaa. Vieläkin, vaikka oon lukenu tän jo jotain kymmenen kertaa, edelleen vaan hymyilyn höpsösti täällä, kun tää on niin kiva. Aomine ja Kagami on mulle se The Pari, jonka kanssa saan otp-feelssit vaikka pyykkien lajittelemisesta ja joskus ne on pakko purkaa ficin muotoon, joten onhan se ihan kiva, että joku eksyy näitä ihan lukemaankin. :D Erityisen otettu olin dialogimaininnasta, koska se on yksi lempiasioitani kirjoittaa ja sen kanssa aina joudun tuskailemaan, kun ei kaikki aina kuulosta sujuvalta suomeksi, mutta näiden kahden toisilleen kuittailua on kuitenkin aina loppujen lopuksi ilo kirjoittaa. Kyllä sen kaiken vittuilun alta kuitenkin paistaa välittäminen, vaikka kumpikaan ei sitä halua myöntää. <3

Lainaus
Tosta kyllä onnistuin eka lukemaan että he olivat jo täällä alasti 😂😂😂 Olinki ekat et wtf, eipä tainnut se julkinen paikka sittenkään haitata.
No se vasta oliskin :DDDD Vaikka tuskin julkinen paikka olisi Aominea ainakaan lopulta pysäyttänyt, lol.

Kiitos, kiitos vallan ihanasta kommentistasi, tää on kyllä piristänyt ihan sikapaljon! ^^ <3

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi