Kirjoittaja Aihe: Jääkiekko #3  (Luettu 29115 kertaa)

Tomsessed

 • #58
 • ***
 • Viestejä: 542
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #120 : 31.08.2017 23:13:51 »
Kuinka moni muu odottelee innolla kauden alkua?
En osaa sanoa, odotanko varsinaisesti innolla, koska tunteet ovat kovin ristiriitaisia. Toisaalta odotan kyllä kovasti, että kausi alkaa ja saa taas kokea sen, kun on kaltaistensa ympäröimä, tunnustetaan samaa väriä ja huudetaan ääni käheäksi omien puolesta. Toisaalta taas en odota ollenkaan tai tiedä mitä ajatella, koska ehdoton lempparini vaihtoi kesän aikana joukkuetta paikallisvastustajan riveihin ja kriiseilen sitä ihan huolella (joo, otan välillä vähän turhan tosissaan asioita). Hän kuitenkin on ennen tätä kautta pelannut meillä koko sen ajan, jota lätkää olen seurannut, joten on vaikeaa ajatella, ettei sitten enää olekaan. Mutta joo, kyllä mä pohjimmiltani kuitenkin odotan. Saapahan tähän elämään taas jotain sisältöä.

Mua vähän ärsyttää, tai ei oikeastaan ihan vähääkään, tämä preseasonin voimasuhteet-keskustelu. Lähinnä siis se, kuinka Tappara on julistettu about kaikkialla lähes varmaksi mestariksi. En mä todellakaan väitä, etteikö siellä todella vahva nippu olisi kasassa, mutta kannattaako koko kautta edes pelata, jos mestari on elokuussa selvillä? Uskon, että ainakin JYP tulee haastamaan lujaa, ja on siellä muitakin. Mitäs mieltä muut on?

Ava & bannu Ingridiltä ♥

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 714
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #121 : 01.09.2017 00:02:09 »
Minä olen aijemmin aktiivisesti seurannut sm-liigaa, mutta into meni kun kivat pelaajat lähti Jypistä silloin, joten ymmärrän Tomsessedin fiilikset tällä hetkellä kyllä. Se vain tympäsee, kun ei siellä ole enää niitä lemppareiksi muodostuneita pelaajia joita seurata. Jyp ei myöskään muutamaan vuoteen oikein hääppöisesti pelannut. Kärjistetysti sanottuna sellaista laiskaa ja innotonta peliä (okei Jyp on ollut aina vahvasti puolustava joukkue, mutta silti) ei vaan millään jaksa katsoa. Tai oikeastaan kuunnella, koska seuraan pelejä suurimmaksi osaksi radiosta. Totta kai hallillakin välillä tulee käytyä katsomassa, mutta telkkarista katsomisesta en ole lähtenyt maksamaan. Nyt kuitenkin vähän taustalta pelejä seuranneena ja hyvän viime kauden jälkeen olen taas menossa mukana. Varsinkin kun mukana on kivoja pelaajia taas! :-D

Uskon, että ainakin JYP tulee haastamaan lujaa, ja on siellä muitakin. Mitäs mieltä muut on?
Kyllä! Viimeiset pelit on näyttäneet erittäin hyvältä tulevaa kautta ajatellen. :> Nyt odotan innolla kyllä mihin asti tällä joukkueella päästään!

Not a cloud in the sky

Humina

 • ***
 • Viestejä: 494
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #122 : 01.09.2017 07:41:48 »
Mä oon innoissani siitä, että kausi on alkamassa, mutta oman jenginkin yltä löytyy kyllä valitettavan isoja varjoja. Hifkillä ykkösveska on sivussa, Lankinen on poissa joulukuuhun asti. Tän piti olla sen kausi, enkä nyt tiedä, mitä ajatella. Jengin pitää nyt laittaa vaan kaikkensa peliin.

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 412
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #123 : 01.09.2017 08:00:48 »
Täällä kans yksi innolla uutta lätkäkautta odottava ihminen! Kausikortti tipahti postiluukusta pari viikkoa sitten, ja yritän parhaani mukaan käydä jokaisessa pelissä, vaikka työpäivinä saattaakin olla puuduttavaa matkata aina suoraan Stadista Lahteen ja heti hallille.

Mäkin ymmärrän, että tuntuu pahalta kun suosikit vaihtavat joukkuetta, ja jos hyvissä ajoin tulee ilmoitus siitä, että pelaaja x ei enää jatka seuraavalla kaudella, niin kyllä sitä usein pistää sormet ristiin ja toivoo, että pelaaja lähtee ulkomaille, ettei sitä tarvitse vihollisleirissä katsella. Nyt olin onnekas kun ainoa menetys, joka oikeasti otti tunteisiin, oli Jullen siirtyminen HIFKiin (totta kai siihen suurimpaan inhokkiseuraani.). Bloodin lähtö Ässiin harmitti aluksi, mutta vaikka kyseessä oli hyvä ja kiinnostava pelaaja, niin sen verran jäähyherkkä pelaaja kuitenkin, ettei mikään valtava menetys kuitenkaan. Vastavuoroisesti olenkin sitten päässyt nauttimaan HPK fanien ahdistuksesta siitä, että Borna tulee parin vuoden Amerikan-visiitin jälkeen tänne Lahteen. Vahingoniloa ainoastaan kasvatti se, että Jatkoajan keskustelupalstalla Kerho-fanit oli juuri julkistusta ennen hihitelleet sitä, että meidän joukkueen rakennus oli vähän vaiheessa, kun muutamat neuvottelut tyssäsivät viime hetkillä. Ihan oikein niille :p

Rae vähän ihmetyttää sinun Jypin viime kausien dissaaminen - kuitenkin viime kaudella olivat 3. ja sitä ennen 4. Tietenkin jos Jyväskylässä on ollut korkeat odotukset kaudesta, niin sitten käy käykeen. Itse vaan en ole tottunut odottamaan menestystä omalta joukkueelta, kun 11-12 kauden hopeaa lukuunottamatta ei olla koskaan pärjätty niin hyvin. Viime kauden 7. sijaa pidettiin yleisesti ihan OK sijoituksena, etenkin kun ne pudotuspelien tappiot tuli KalPaa vastaan, joka kuitenkin selvitty finaaleihin.

Niin, se vielä piti sanoa, että triggeröidyin kausiennakosta. Vesa Rantanen kehtasi suoltaa tälläistä sontaa Urheilulehdessä:

Lainaus
Lahdessa on menty vahvasti luonne ja arvot edellä, mutta oikeastaan yksikään pelaaja - eikä myöskään viisikkopelaaminen - ole kehittynyt kahden vuoden aikana.

Rahakkaisiin seuroihin tälle kaudeksi siirtynyt koko Pelicansin ykkösvitja sanoo hei! Samoin koko SiKaKo kenttä ja muut nuoret. Ei kannattaisi kommentoida asioita, joista ei mitään tiedä. En tosin oo yllättynyt kun Rantasella tapana haukkua Pelicans ennen jokaisen kauden alkua.

« Viimeksi muokattu: 01.09.2017 08:02:53 kirjoittanut Karma91 »

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #124 : 01.09.2017 08:43:30 »
Mua vähän naurattaa toi Raen maininta Jypin pärjäämättömyydestä, kun nehän on nimenomaan pärjännyt. Aikoinaan kun asuin Jyväskylässä, ne oli jumittuneet sinne pleijariviivan tuntumaan ja alapuolellekin ja joskus sitten tuli oltua katsomossa katsomassa rökäletappioita. Mutta niin ne ajat muuttuu ja porukka tottuu siihen, että se mikä ennen oli loistavaa, onkin nyt huonoa. Milloinhan se olisi Pelicansin vuoro? Mua olisi himoittanut hommata Kärppien kausikortti, mutta ei taida riittää rahat sekä siihen että matkoihin.  :P

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 714
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #125 : 01.09.2017 12:47:25 »
Rae vähän ihmetyttää sinun Jypin viime kausien dissaaminen - kuitenkin viime kaudella olivat 3. ja sitä ennen 4. Tietenkin jos Jyväskylässä on ollut korkeat odotukset kaudesta, niin sitten käy käykeen. Itse vaan en ole tottunut odottamaan menestystä omalta joukkueelta, kun 11-12 kauden hopeaa lukuunottamatta ei olla koskaan pärjätty niin hyvin. Viime kauden 7. sijaa pidettiin yleisesti ihan OK sijoituksena, etenkin kun ne pudotuspelien tappiot tuli KalPaa vastaan, joka kuitenkin selvitty finaaleihin.

En puhunut viime kausista vaan vuosista jolloin seurasin Jypin pelejä ja silloin kun tuli alamäki. Ja silloin hyvät pelaajat lähti. Enkä itsekään odota, että Jyp nyt sieltä kultaa toisi joka kausi vaan odotan, että pelataan hyvää jääkiekkoa. Silloin ne pelit olivat minun mielestäni aikasempiin vuosiin nähden heikompaa.

Mua vähän naurattaa toi Raen maininta Jypin pärjäämättömyydestä, kun nehän on nimenomaan pärjännyt. Aikoinaan kun asuin Jyväskylässä, ne oli jumittuneet sinne pleijariviivan tuntumaan ja alapuolellekin ja joskus sitten tuli oltua katsomossa katsomassa rökäletappioita.

Niin ovat pärjänneet. Ihan viime vuonnakin pronssia saivat. Puhun aijemmista vuosista, kun itse seurasin ja jolloin pelien taso minun mielestäni laski.

Argh... olisi pitänyt ilmeisesti lähteä kaivamaan vuosiluvut milloin olen seurannut, kun noista nyt näin takerruttiin. :-D

Not a cloud in the sky

blackwolfer

 • ***
 • Viestejä: 88
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #126 : 01.09.2017 23:30:49 »
Minä, minÄ, MINÄ odotan kauden alkua erittäin paljon! Viime kausi meni vain jotenkuten omaa joukkuetta seuratessa, kun mannerkin oli eri ja kaikennäköistä muuta oli itselläni meneillään mutta nyt tälle kaudelle on taas erittäin kiva päästä hommaan mukaan kunnolla. Lempparipelaajakin palasi taas kotiin, ja ai että se tuntuu hyvältä! Oon aivan täpinöissäni!!! Joukkueen ympärillä on nyt kiva pikku pöhinä, kun harjoitus- ja CHL-pelit ovat menneet oikein mukavasti. Vähän tietysti pelko persiissä, että mitä tästä kaikesta loppujen lopuksi tulee, kun kovasti hypetetään, mutta pakko se on äijiin luottaa, että kyllä siitä hyvä tulee! Ja jos ei tule, aina on seuraava kausi. Ei tää niin vakavaa oo hei! Let's play hockey!!

Onko kukaan vielä lukenut Jääkiekkolehden Liiga-ennakkoa? Minkälainen on? Yhtä kattava kuin ennen ja muutenkin mukiinmenevä?

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #127 : 02.09.2017 10:11:35 »
Rae, en mäkään tarkkoja vuosia tarkoittanut enkä edes tiedä, mutta vuosituhannen vaihteessa eivät ainakaan kummoisesti pärjänneet. Silloin tottui siihen, että ei menestystä ollut näköpiirissä ja piti ottaa ilo irti kaikesta. No toisaalta siihen oli tottunut jo Lahdessa. Täällä Oulussahan on ihan sama meininki. Eihän Kärpätkään ole aina pärjänneet, mutta nykyään on odotukset ilmeisesti aina niin kovat, että hallissakaan ei useinkaan ole kunnolla tunnelmaa.

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 412
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #128 : 26.10.2017 22:39:01 »
Ihanaa, että kerrankin joku muu tuli nosteleen tätä ketjua ylemmäs, kun musta jotenkin tuntuu siltä, että mä oon aina se, joka tänne tulee jauhamaan tylsistyneenä ja joudun yhdistelemään viestejä, ettei tuu tuplapostattua :P

Millä perusteella te olette päättäneet/löytäneet suosikkijoukkueenne NHL:sta?
Vaikea omalla kohdalla sanoa. Wildia oon kannattanut niin kauan kun oon änäriä kunnolla seurannut, mutta en voi sanoa olevani kuitenkaan mikään varsinainen fani. Ehkä sitä on Koivun ja myöhemmin Granlundin kautta tullut sitouduttua tuon jengin seuraamiseen. Aluksihan mulla oli vaan tapana katsella teksti tv:stä, että onko kukaan suomalainen päässyt pisteille. Saattaa oikeastaan olla, että mun suosikkijoukkueet valikoitui osittain NHL06 pelin myötä, kun siskon kanssa selailimme tuntikausia läpi jokaisen maan liigan jokaisen pelaajan, kun loimme ihan oman joukkueen, jolla pelata. Tuota kautta tuli tutustuttua lähemmin muutamiin pelaajiin ja esimerkiksi Buffalosta muistan tykänneeni, koska Afinogenov pelas siellä. Joka kaudella tulee myös toivottua, että cupin veis sellainen joukkue, jossa pelaa suomalaisia, poikkeuksena Määtän Pingviinit, koska se on niitä harvoja joukkueita, joita en vaan voi sietää. Tiedän, mulla on tosi järkevät syyt ;D

Oon muuten menossa huomenna katsomaan ensimmäistä kertaa KHL-kiekkoa, kun sain töistä ilmaislipun! Oon mietinyt jo pitkään, että vois olla kiva katella vähän itä-liigan meininkiä, mutta se on jäänyt kun Liiga ajaa tärkeysjärjestyksessä edelle. Liigasta puheenollen, mulla on tällä hetkellä aika kaksjakoiset fiilikset. Pelsut on yhä viidentenä ja tänään tuli ilmoitus siitä, että Jesse Mankinen liittyy jengiin, mutta samaan aikaan hirvittäää tuo joukkueen vemppaosasto - siellä on oikeasti enemmän pelaajia loukkaantuneena kuin terveenä! Onneksi maajoukkuetauko tulee tässä kohtapuoliin niin ehkä pari pelaajaa ehtisi toipua pelikuntoon tuona aikana.

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 1 231
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #129 : 27.10.2017 10:56:53 »
Kuulkaa ihmiset, mulla olis kysyttävää.

Millä perusteella te olette päättäneet/löytäneet suosikkijoukkueenne NHL:sta?

Hyppään tännekin vihdoin mukaan! :D En oo vuosiin seurannut liigaa kuin nimellisesti, änäriä sit enemmän. Mutta vastauksena Angelinan kysymykseen, lapsena aloin kannattaa Anaheim Ducksia tai silloinhan joukkue oli vielä Mighty Ducks ja ihan sen takia, kun niillä oli silloin niin hieno logo! ;D Silloin tuli seurattua niitä ja se on sitten jäänyt päälle. Myöhemmin teini-ikäisenä sitten tuli seurattua Teemun uraa siellä ja myöhemmin Sakun ja Teemun pelejä. Nykyäänkin tulee katseltua niiden pelejä ahkerasti.

Toinen lempi joukkue on Wild. Tämä sitten tuli teini-iässä Mikko Koivun myötä. Edelleen seuraan Wildin pelejä. Vähintään katson kaikista peleistä tilastot, mutta yleensä itse pelitkin, jos vain on aikaa. :)
Ava&banner @Waulish
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #130 : 29.10.2017 14:08:12 »
Mä innostuin aikoinaan änäristä sen takia, että oltiin mun veljen kanssa kilpasilla ja pelattiin änäripeliä. Siinä on pakko kompata Karma91:tä. Kehitin pakkomielteen Colorado Avalancheen NHL-pelin kautta enimmäkseen. ;D

Sitten änärin seuraaminen jäi vuosikausiksi kunnes Saku meni Anaheimiin ja kaverin kanssa ällisteltiin, että noinko läheisiä ne onkin Teemun kanssa. No Anaheimia tuli seurattua, mutta siinä samalla tuli tutustuttua muihinkin tarinoihin ja pelaajiin. Ja nyt sitten on pakko tunnustaa, että seuraan joukkuetta pelaajien kautta enkä toisin päin. Mulla ei jaksa kiinnostus kestää yhden joukkueen matkassa, joten helposti vaihdan joukkuetta tai seuraan montaa joukkuetta yhtä aikaa. En koe oikein mitään mieltä siinä, että pitäisi seurata vain yhden joukkueen matkaa ja joukkueuskollisuus kuulostaa hölmöltä. Mä haluan katsoa kiinnostavaa ja hyvää lätkää eli poimia rusinoita pullasta. Kiinnostava lätkä vaatii kiinnostavia tapahtumia ja kiinnostavia henkilöitä. Suomalaispelaajien kautta voi kiinnostua jostain seurasta, mutta mua kiinnostaa hyvät pelaajat ja hyvä draama. Liigaan se ei oikein päde, kun suosikkijoukkue pysyy jopa silloin, kun ei tiedä ketä siellä oikeasti enää pelaa.  8)

Angelina, ootko antanut Jetsille mahdollisuuden? Jos vaikka se sytyttäisi vähän ajan jälkeen? Tai sitten vaan nappaat jonkun seuran, joka sytyttää ja katsot, että jaksatko seurata sen matkassa vai kiinnostutko jostain muusta?

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 180
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #131 : 04.11.2017 16:24:41 »
Oli kyllä kiinnostavaa lukea teidän vastauksia, koska oon itsekin miettinyt, että miten ihmeessä ihmiset oikein valitsee joukkueensa, jos siihen ei liity maantieteellistä vaikutusta tai muuten lapsesta saakka tullut jotain joukkuetta seurattua.

Minulle itselleni on itse asiassa käymässä niin, että oon Dokumentin RPF-ficin ansiosta kiinnostunut hieman Vegas Golden Knightsista (aloin lukea ficciä ilman mitään etukäteistietoa jääkiekosta)! Kumppanini seuraa tiiviisti NHL:ää, joten hän aloittaa aamunsa aina edellisen illan pelien tiivistelmiä katsomalla, ja oon sitten itsekin välillä seurannut, että mitä Knightseilla tapahtuu. Kumppani myös kertoilee kaikkea nippelitietoa joukkueesta, mitä hän mm. Redditistä esiin kaivaa - hän taitaa kovasti yrittää saada minusta joukkueen fania. :D Tänään meinataan koettaa katsoa suorana Knightsien peli, kun pelaavat inhimilliseen aikaan. En ole aiemmin katsonut NHL:ää, joten saa nähdä, miten menee.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 1 231
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #132 : 04.11.2017 17:54:39 »
Minulle itselleni on itse asiassa käymässä niin, että oon Dokumentin RPF-ficin ansiosta kiinnostunut hieman Vegas Golden Knightsista (aloin lukea ficciä ilman mitään etukäteistietoa jääkiekosta)! Kumppanini seuraa tiiviisti NHL:ää, joten hän aloittaa aamunsa aina edellisen illan pelien tiivistelmiä katsomalla, ja oon sitten itsekin välillä seurannut, että mitä Knightseilla tapahtuu. Kumppani myös kertoilee kaikkea nippelitietoa joukkueesta, mitä hän mm. Redditistä esiin kaivaa - hän taitaa kovasti yrittää saada minusta joukkueen fania. :D Tänään meinataan koettaa katsoa suorana Knightsien peli, kun pelaavat inhimilliseen aikaan. En ole aiemmin katsonut NHL:ää, joten saa nähdä, miten menee.
Musta on Arte huippua, että oot alkanut kiinnostamaan Knightseista mun ficcini ansiosta! Oon muutenkin tosi otettu, että jaksat sitä seurata ja kiinnostuit siitä, vaikka jääkiekko ei sulle tuttua ollutkaan!<3

Mä oon seurannut Knightsien pelejä, myös mielenkiinnolla (muutenkin kuin tuon ficin takia). On mahtavaa nähdä, että huolimatta kaikista loukkaantumisista ja uudesta joukkueesta he pärjäävät hyvin. Loukkaantumisia heillä onkin sattunut harmillisen paljon, etenkin maalivahtien osalta ja muutama peräkkäinen tappio hurmiollisen alkukauden jälkeen onkin tullut. Mutta taitavat silti olla voittaneet enemmän kuin hävinneet. Toivon kuitenkin heille hyvää kautta ja jään seuraamaan sitä mielenkiinnolla.

Mitä muut on mieltä Golden Knightsien kauden alusta? Aiotteko seurata pelejä? :)
Ava&banner @Waulish
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 180
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #133 : 04.11.2017 18:28:59 »
Hih, ole hyvä, Dokumentti! ^^ ♥

Mä oon seurannut Knightsien pelejä, myös mielenkiinnolla (muutenkin kuin tuon ficin takia). On mahtavaa nähdä, että huolimatta kaikista loukkaantumisista ja uudesta joukkueesta he pärjäävät hyvin. Loukkaantumisia heillä onkin sattunut harmillisen paljon, etenkin maalivahtien osalta ja muutama peräkkäinen tappio hurmiollisen alkukauden jälkeen onkin tullut. Mutta taitavat silti olla voittaneet enemmän kuin hävinneet. Toivon kuitenkin heille hyvää kautta ja jään seuraamaan sitä mielenkiinnolla.
Minusta on NIIN mahtavaa, että tyypeillä on mennyt pelit suhteellisen hyvin siitä huolimatta, että heillä on kai tällä hetkellä neljäs maalivahti käytössä! Ensinnäkin todella harmi ja suorastaan ihmeellistä, että niin monta maalivahtia voikin olla samaan aikaan loukkaantuneena, mutta suuri peukku kyllä näillä nuorille ja kokemattomille maalivahdeille, jotka ovat päässeet kunnon koitoksiin ja ilmeisesti suoriutuneet niistä ihan kiitettävän hyvin. Toivottavasti hyvä meininki jatkuu.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 1 231
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #134 : 04.11.2017 18:44:27 »
Ensinnäkin todella harmi ja suorastaan ihmeellistä, että niin monta maalivahtia voikin olla samaan aikaan loukkaantuneena, mutta suuri peukku kyllä näillä nuorille ja kokemattomille maalivahdeille, jotka ovat päässeet kunnon koitoksiin ja ilmeisesti suoriutuneet niistä ihan kiitettävän hyvin. Toivottavasti hyvä meininki jatkuu.
Ihan oon samaa mieltä! Suuri hatunnosto näille! AHL:stä nostettu muitakin jo peleihin. Seuraavaksi toivoisin, että antaisivat mahdollisuuden Teemu Pulkkiselle, joka on pelannut loistavasti ja olisi kyllä ansainnut näytön mahdollisuuden!
Ava&banner @Waulish
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #135 : 05.11.2017 12:06:11 »
Katsoin eilen ensimmäisen Vegas Golden Knights -pelin. En ole kauhean innostunut siitä, että laajennusjoukkue tuli nimenomaan Vegasiin - uhkapelimekkaan, jossa ei ole kiekkokulttuuria ennestään eikä edes lunta, mutta rahahan se on mikä puhuu ja mihin ratkaisut perustuu. Sehän ei tietenkään ole pelaajien vika, mutta edelleen vähän irvistelen koko Vegas Golden Knightsille. Siksi en oikein osaa päättää, että olenko Vegasin menestyksestä iloinen vai en. Toisaalta olisi aika mahtavaa, jos laajennusjoukkue menestyisi ensimmäisinä vuosinaan, kun sitähän pidetään jämäjoukkueena. Siinä on monelle näytönpaikkaa.  Ja Haula on nyt ykkössentteri.

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 412
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #136 : 05.11.2017 13:28:30 »
En ole kauhean innostunut siitä, että laajennusjoukkue tuli nimenomaan Vegasiin - uhkapelimekkaan, jossa ei ole kiekkokulttuuria ennestään eikä edes lunta

No, tämä pätkä pätee kyllä aika moneen muuhunkin seuraan NHLssä, ekana tulee heti mieleen Carolina ja Florida, joissa on joka pelissä suunnilleen enemmän tyhjiä kuin varattuja penkkejä. Atlantaan yritettiin saada joukkuetta kahdesti ja molemmilla kerroilla se siirrettiin pian pois, kun katsojia ei saatu houkuteltua paikalle. Vegasissa sentään käy paljon turisteja, ja kaikella tuolla niiden rahalla on helpompi markkinoida joukkuetta ja ehkä saada sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole jääkiekkoa enemmän seuranneet, tutustumaan lajiin. Itse en ole erityisemmin Vegasia seuraillut, mitä nyt vähän vilkuillut miten Haula on pelannut.

Mitä mieltä olette muuten siitä, että KHL on uhannut nyt, että nekään ei anna omien pelaajiensa osallistua olympialaisiin? Tämähän siis johtuu siitä, että vieläkin käydään keskustelua siitä, saavatko venäläiset edes osallistua niihin, kun tässä on taas paljastunut lisää käryjä, kun doping-näytteitä on tutkittu uudestaan.
« Viimeksi muokattu: 05.11.2017 13:32:30 kirjoittanut Karma91 »

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 1 231
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #137 : 05.11.2017 14:29:06 »
Vegasissa sentään käy paljon turisteja, ja kaikella tuolla niiden rahalla on helpompi markkinoida joukkuetta ja ehkä saada sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole jääkiekkoa enemmän seuranneet, tutustumaan lajiin.
Just näin ja Vegasissa moni Casino on ostanut kausilippuja ja antaa niitä lainaksi parhaille asiakkailleen. Uskon kyllä, että peleissä riittää katsojia.

Mitä mieltä olette muuten siitä, että KHL on uhannut nyt, että nekään ei anna omien pelaajiensa osallistua olympialaisiin? Tämähän siis johtuu siitä, että vieläkin käydään keskustelua siitä, saavatko venäläiset edes osallistua niihin, kun tässä on taas paljastunut lisää käryjä, kun doping-näytteitä on tutkittu uudestaan.
Tästä munkin piti laittaa, mutta unohdin. Suomen kannalta tää olisi pieni katastrofi, niinkuin monen muunkin maan. En usko, että kuitenkaan lopulta tähän ryhtyvät, kunhan yrittävät kiristää, että pääsevät mukaan olympialaisiin. Jos NHL olisi mukana, tuskin tästä edes puhuisivat. Toivottavasti ei toteudu!
Ava&banner @Waulish
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Riddler

 • ***
 • Viestejä: 52
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #138 : 11.11.2017 23:10:25 »
Mitä mieltä olette muuten siitä, että KHL on uhannut nyt, että nekään ei anna omien pelaajiensa osallistua olympialaisiin? Tämähän siis johtuu siitä, että vieläkin käydään keskustelua siitä, saavatko venäläiset edes osallistua niihin, kun tässä on taas paljastunut lisää käryjä, kun doping-näytteitä on tutkittu uudestaan.
Olisi kyllä kieltämättä mielenkiintoiset kisat jos KHL-pelaajatkaan eivät saisi osallistua, tosin en jaksa uskoa että KOK tekee niin kovaa päätöstä että sulkee Venäjän kisoista dopingsotkujen takia. Nythän pöytä on melkeimpä katettu Punakoneelle kun NHL-pelaajat eivät kisoihin pääse.

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #139 : 14.11.2017 22:18:14 »
Niin siis mä irvistelen NHL-joukkueista sisäisesti aika monelle kuten Carolinelle, Kalifornian joukkueille, Dallasille, Floridan joukkueille ja nyt siis Vegasille. Niin ja tosiaan Nashvillelle.  8) Ja sisäinen elitistini irvistelee sillekin, jos enemmistö porukasta, joka käy peleissä on sellaisia, jotka ei tiedä lätkästä mitään.  ;D