Kirjoittaja Aihe: KnB: Kahden höhlän talous (K-11, Kagami/Aomine) [3 x ficlet, shufflehaaste]  (Luettu 363 kertaa)

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 271
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Nimi: Kahden höhlän talous
Ikäraja: k-11
Fandom: Kuroko no Basuke
Paritus: Kagami/Aomine
Varoitukset: kiroilua
Vastuunvapaus: Kaikki KnB-maailmaan liittyvä on niiden laillisten omistajien, minä vain leikiskelen.
Haaste: Shuffle

A/N: Kolmas kerta toden sanoo, eh? Piti tähän haasteeseen kirjoitella ihan toisesta pariskunnasta, mutta minkäs teet... Tekisi kyllä mieli muokkailla näitä rankalla kädellä, mutta se ei taida haasteen rajoissa olla sallittua. :D Ficletit (tai tuo yksi on tasan tuplarapsu) eivät sinänsä liity toisiinsa, kunhan vain näyttävät pienen osan näiden kahden arkielämästä. Plus ehkä sille on syynsä, miksi en pahemmin kirjoittele mitään näin lyhyessä ajassa... :D

Marina and the Diamonds - Sex yeah

Kagami tuijotti haastavasti toista suoraan silmiin. Se ei ollut helppoa, sillä toisen käsi oli laskeutunut vihjailevasti suoraan reidelle ja hivuttautui koko ajan ylöspäin, selvänä tavoitteena koskea kaikkein pyhimpään.

”Keskity, jumalauta.”
”Sinuun?” Tumma ääni kuulosti helvetin synnilliseltä, ja Kagamin piti nielaista ennen kuin kykeni jatkamaan.
”Ei kun helvetti tähän toiseen juttuun.”
”Minuun?”
”Nyt, jumalauta.”
”Älä ole noin tylsä, Kagami.”
”Meidän pitää tehdä tämä loppuun.”
”Mutta matikka on niin tylsää.”
”Joo, mutta et saa reputtaa. Momoi tappaa sinut. Ja luultavasti minutkin.”
”Ei olisi ensimmäinen kerta.”
”Olet epäilyttävän kiivas kuolleeksi.”
”No jaa, voin kyllä olla kiivaampikin.”
”Nyt helvetti, keskity. Mikä on x:n arvo, jos y on 15,3?”
”Kuusikymmentäyhdeksän”

Kagami päästi turhautuneen huokauksen. Käsi lipui ylemmäs reidellä ja tarttui vetoketjuun ennen kuin opettaja ehti väistää.

-----

ABBA – Gimme, gimme gimme (man of the midnight)

Kylmä tuuli puski takista läpi. Kagami hytisi juna-aseman laiturilla ja yritti tähytä eteensä. Juna oli jo kuulutettu olevan viitisentoista minuuttia myöhässä ja häntä kismitti seistä täällä kylmässä odottamassa sitä paskiaista. Toisaalta, se paskiainen oli myös hänen poikaystävänsä, mutta paskiainen mikä paskiainen. Pitikin mennä sellaiseen junaan, joka oli aivan tahallaan myöhässä. Olisi parasta olla helvetilliset tuliaiset.

Toinen juna lähti vierestä kolisten ja ihmiset astelivat hänen ohitseen aivan kuin olisivat jo tienneet määränpäänsä. Kagami ei asiasta ollut yhtä varma.

Kulunut vuosi oli ollut täyttä. Koulu, koripallo, koti. Kolme koota, joihin liittyi vielä yksi A. Aomine vitun Daiki, joka ei antanut hänelle heikkoa hetkeä, vaan jokainen asia piti hoitaa joko kunnolla tai ei ollenkaan. Aomine itse oli valinnut sen ”ei ollenkaan” reitin, joten Kagamille oli jäänyt vain se ”kunnolla” vaihtoehto. Pisti potuttamaan, ja teki mieli heittää koko rasvainen jätkä ulos talosta. Mutta helvetti, kun ne kädet sai piirtämään karttaa omaan selkään, sen äänen kuiskailemaan ties mitä rivouksia ja sai nähdä, kuinka se selkä kaareutui mielihyvästä, kun omat kädet saivat toisen menettämään kaiken arvokkuutensa. Aivan helvetin kiihottavaa. Kagami oli päättänyt aina siinä vaiheessa, että toinen sai jäädä.

Joten täällä hän nyt oli, odottamassa poikaystäväänsä, joka palaisi pelistä. Ja oli aivan helvetin onnellinen vaikkakin ärsyyntynyt.

-----

MØ – Walk this way

Aomine ei ollut aivan varma, mitä oli tekemässä. Hän oli herännyt ensimmäisenä ja pyörinyt hetken omalla puolellaan sänkyä, mutta se oli ollut liian turhauttavaa. Kagami tuhisi täysi uni päällä ja lopulta Aomine oli päättänyt, että oli liian raukkamaista herättää toinen kesken kaiken, kun tiesi, kuinka väsynyt toinen oli aina pelin jälkeen. Niinpä hän oli hipsinyt itsekseen keittiöön ja seisoi nyt kahvinkeittimen edessä.

Kolme kupillista. Mutta kuinka monta lusikallista tätä juttua nyt piti laittaa? Kagami oli aina laittanut kaikki kahvit, olihan tämä hänen kämppänsä. Aomine vilkuili kaappia tuskallisen näköisenä. Oli vielä kolmea eri purkkia ja joku pikajuttu erikseen. Mitä helvettiä punapää teki näillä kaikilla?

Oliko sillä jotain eroa, laittoiko kylmää vai kuumaa vettä? Kuumenisihan se kuitenkin.

Jotenkin hänen onnistui saamaan musta jauhe koneen sisuksiin ja saamaan kone vielä päällekin. Kuunnellessaan sen porinaa hän istahti keittiön pöydän ääreen.
”Mitä teet?” Kagamin aamukäheä ääni oli hitosti liian seksikäs.

”Teen kahvia.”
”Ihanaa”, Kagami rojahti hänen viereensä.

”Mitä helvettiä? Miksi se on tuollaista?”

Koneesta nouseva savu ei varmasti kielinyt mistään hyvästä.
« Viimeksi muokattu: 27.03.2016 22:15:09 kirjoittanut Grenade »

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Verinen Paronitar

 • pimeyden kalkkuna
 • ***
 • Viestejä: 1 592
 • monokkeli huurussa
Olen tuota shuffle-haastetta itsekin vähän katsellut pohdiskellen, että pitäisikö kokeilla, mutta se lyhyt kirjoitusaika ja editointikielto ovat sitten muodostuneet ihan ylitsepääsemättömiksi esteiksi  :D  Ilahduttavaa kuitenkin saada jotain shufflea luettavakseen kivasta fandomista, tämän parituksen keskinäinen skisma tuli jotenkin tosi näpsästi esiin kun tekstipätkät ovat näin pieniä.

Lainaus
”Joo, mutta et saa reputtaa. Momoi tappaa sinut. Ja luultavasti minutkin”
Lainaus
Toisaalta, se paskiainen oli myös hänen poikaystävänsä, mutta paskiainen mikä paskiainen.

Näistä pointeista tykkäsin ihan erityisesti. Ah, Momoi <3  Ja tuo jälkimmäinen vaan sopi niiiin hyvin Kagamin suuhun (tai päähän, ajatuksiahan nuo nyt olivat...) Aominea ruodittaessa. Tuossa tokassa pätkässä kyllä pidin muutenkin siitä milteipä fluffiseksi menevästä tunnelmasta, kun asioiden nykytilaa avattiin, ja oli kivaa, etteivät ne pohdinnat olleet mitenkään "liian abstrakteja" vaan niiden kehyksenä oli jokin tietty hetki. Ja haha, myös ajatus siitä, että Aomine on tahallaan valinnut myöhästyvän junan, oli myös varsin kultainen  ;D

Tämä oli mukava pieni yöpala kaikessa leppoisuudessaan, kiitos tästä.
sano mua rovastiks

Beyond

 • Kamui
 • ***
 • Viestejä: 1 879
 • op HaX
Shuffle-haaste on ollut aina yksi omista suosikeistani siksi, että haasteen lopputuloksia on ollut aina mukavaa lueskella. Tavallaan koskaan ei tiedä, mitä eteensä saa, kun musiikki määrittää tunnelman täysin randomilla, mutta toisaalta aina tietää saavansa kepeän lyhyttä luettavaa. :D Tykkäsin kovasti näissä pätkissä arkisista tunnelmista ja pienistä hetkistä, joiden visualisointi on helppoa.

Ensimmäisessä raapaleessa awwailin kovasti näille kahdelle matikan äärellä. Voin todellakin kuvitella, ettei kyseessä ole kummankaan suursuosikki, minkä lisäksi Momoin tuominen mukaan ilahdutti. Olen vakuuttunut siitä, että Momoi on ainoa syy siihen, miksi Aomine saattaa ihan silloin tällöin tehdä yhtään mitään kouluun liittyvää. :D

Lainaus
Ja oli aivan helvetin onnellinen vaikkakin ärsyyntynyt.

Aivan oivallinen fiiliksien kiteyttäjä! :')

Kolmas pätkä nousi näistä kaikista omaksi suosikikseni, koska voih, pienkodinkoneet eivät suinkaan ole helppoja kapineita, eikä ole mitenkään vaikeaa kuvitella, että Aomine ei ole niin kahvi-ihmisiä, että moista osaisi keittää. Kaunis ajatus kuitenkin, vaikka touhusta ei mitään tullutkaan. Repeilen vieläkin kovasti savulle, joka ei kielinyt mistään hyvästä. :'D

Kiitoksia kivasta luettavasta! ^^
Hellät sanat pilaavat ruman maailman,
johon tahdot kuulua ja tappaa Jumalan.

leofurioso

 • ***
 • Viestejä: 1 078
 • Kiitos Koiranruusulle avasta aikoinaan. <3
Pitäisköhän olla huolissaan, kun luin näitä ficlettejä ja pyörin niiden vuoksi naurusta sängylläni. Parasta viihdettä näin pääsykoestressin osalta. Erityisesti toi matikka-pätkä sai jo mut tarttuun laskimeen ja tekeen muutamia kiinnostavia toimituksia siihen kuinka 15,3 johtaa tulokseen 69 :D Kaiken kaikkiaan mahtavat pätkät, noi kaikki kolme. Tuli iloiselle mielelle ja paritus toimii tosi hyvin. Mahtavasta anime/mangasarjasta hienot ficletit, mikäs sen parempaa. Luen näitä ilolla, mutta myös kateudella, kun kirjoitustaitosi loistavaa, joten ehkä pientä painetta silloin meille muille.
-Fire 8)
endless rain,fall on my heart, kokoro no kizu,let me forget, all of the hate, all of the sadness....by X- Japan

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 271
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Jee, kiitoksia kovasti kommenteistanne! <3 Ovat jok'ikinen piristäneet huimasti. ^^ Shuffle-haaste on kyllä haasteiden haaste, meinasi hermot mennä ja ihmettelin, kuinka paljon voikaan ihminen tehdä kirjoitusvirheitä, kun yrittää nopsaan jotain hienoa ideaa saada kirjoitettua ennen kuin aika loppuu. :D Kivaa, että nämä pikkutekstit kuitenkin olivat onnistuneita. Alunperin näitä oli neljä, mutta se yksi oli kyllä melkoisen ala-arvoinen esitys ja loppui vielä hölmösti keskenkin, joten se jäi lopulta julkaisematta ja sai kokea deletoimisen kohtalon. :D


Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi

Larjus

 • Ю́рьевна
 • ***
 • Viestejä: 2 284
 • Пусть же горит, как никогда
  • twitter
Nää sun Kagaminet on kyl ihan parasta. Kirjotat niiden suhteesta niin ihanalla tavalla. On niin päivänselvää, miten paljon he toisistaan välittävät, mutta silti meno ei ole lässyä hempeilyä (vaikka rakastan kyllä sellaistakin ihan mielettömästi). Mut jotenkin näillä kahdella on niin oma uniikki tapansa rakastaa, ja siksikin nää nimenomaan on niin herttainen pari (vaikka mun näkemykset pohjautuukin hyvin pitkälti näihin sun ficeihin ;D Mut se kelpaa mulle varsin hyvin, oon ihan myyty).

Nostan aina hattua, että jotkut saa ylipäätään kirjoitettua shufflehaasteessa, multa se ei onnistuisi (tartten aina hautomisaikaa). Oot saanut kivan erilaisia näistä kaikista, mutta yhteinen teema on kuitenkin selvä, jolloin nää toimii kokonaisuutena. Arjen (rakkauden) pieniä palasia, joita lukiessa tulee väkisinkin hymy huulille.

Lainaus
Juna oli jo kuulutettu olevan viitisentoista minuuttia myöhässä ja häntä kismitti seistä täällä kylmässä odottamassa sitä paskiaista. Toisaalta, se paskiainen oli myös hänen poikaystävänsä, mutta paskiainen mikä paskiainen.
En tiedä miks, mutta oon ihan heikkona siihen tapaan osoittaa läheisyyttä/rakkautta, että vaa tyyliin haukutaan/nimitellään toista ja muutenki päällisin puolin vaikutetaan enempi et inhotaan toista :D Semmosta rakkausvittuilua (niin kuin Maissinaksu joskus sanoi). Paskiaiseksi nimittely sopii siihen tyyliin täydellisesti. Mikäs sen intiimimpää :3 (ja kyllä tuossa tilanteessa ketä vain kismittää. Paskiaiseksi nimittely ihan oikeutettua :D)
Lainaus
Joten täällä hän nyt oli, odottamassa poikaystäväänsä, joka palaisi pelistä. Ja oli aivan helvetin onnellinen vaikkakin ärsyyntynyt.
Ja sieltä se rakkaus kuitenkin pukkaa esiin ♥

Mä en oikeesti hei ehk kestä näitä. Ihania hölmöjä kyllä. Opiskella pitäisi, mutta on jotain ihan muuta mielessä ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hörähdin tolle kuusysi-vastaukselle, koska mitäs muutakaan tuossa tilanteessa enää ajattelisikaan. Ja voi että myös tuo kahvinkeittoyritys. Kertoo sekin paljon Aominen tunteista, kun haluaa keittää murulleen kahvia, vaikka itsellä ei olekaan hajua, miten kahvinkeitin toimii ja mitä sinne oikein pitäisi lykätä :'3

Lainaus
Kagamin aamukäheä ääni oli hitosti liian seksikäs.
No kun on Ono Yuuki äänenä, niin tasan on seksikäs :D
+ Tossakin tuli kivasti niitä tunteita esiin, sillä aivan varmasti tuo oli Aominen mielipide!

Ääää nää oli oikein kivaa iltalukemista :3 Kiitän ♥
Маған олай өкпе төкпе,
Ойлама өтірік деп, бөпе,
қара бері! Мұнда қара!

Grenade

 • Call me Grenu
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 271
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Sä et tiedäkään, kuinka paljon tää kommentti on piristänyt! <3 Shuffle-haaste on yksi mun lempihaasteista, ja siinä on kivaa haastaa itseään, kun ei tekstin alussakaan ole ihan varma, mihin suuntaan teksti menee. Näiden kahden toopen kanssa vielä vähemmän. :D Tällaista rakkausvittuilua on ihanaa kirjoittaa, varsinkin näille, jotka ovat lällyjä toisilleen ehkä kerran vuodessa ja silloinkin puoliksi vahingossa. Tosin tajusin just, et se on aika ominaista noin kaikille mun ot-pareille, että rakkauden kieli on vittuilu, oh well...

Lainaus
Tossakin tuli kivasti niitä tunteita esiin, sillä aivan varmasti tuo oli Aominen mielipide!
Saattoi olla myös kirjoittajan mielipide... :DD

Kiitos paljon kommentistasi! ^^

Ei tehä tästä ny numeroo

banneri by Sokerisiipi