Kirjoittaja Aihe: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S  (Luettu 1621 kertaa)

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 4 120
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« : 11.05.2015 17:13:48 »
Title: Myrskyn enteet
Author: FractaAnima
Genre: drama
Rating: S
Pairing: Lucius Malfoy/Molly Prewett (Arthur/Molly)
Summary: Kaksitoistavuotiaaksi luihuinen omisti harvinaisen pistävän katseen.
Disclaimer: J. K. Rowling omistaa hahmot, minä omistan mielikuvitukseni. En saa tästä minkäänlaista hyvitystä.

Ficlet

Haasteisiin:
Rarepari10 Vol 2
Rare10 #2
FF50 sanalla 035. Myrsky


Myrskyn enteet

Kaksitoistavuotiaaksi luihuinen omisti harvinaisen pistävän katseen. Nuori herra Malfoy oli erityisen ylpeä puhtaasta verestään ja sen sai kuulla jokainen, joka hänen tielleen sattui. Kerran se oli seitsemäsluokkalainen Molly.
"Väistä vähän senkin kuraverinen rohkelikko", Malfoy sadatteli tönäisten lyhyenläntää tyttöä kylkeen välittämättä siitä, että tämä oli häntä huomattavasti vanhempi.
"Anteeksi nyt vain, herra Malfoy - ", Molly korotti ääntään hitusen ja oikoi paikoiltaan liennutta villabaskeriaan. "- mutta jokainen meistä puhdasverisistä ei koe tarvetta huudella itsestään ympäriinsä saati tunne olevansa oikeutettu tönimään valvojaoppilaita kumoon vapaalla käytävällä", tyttö napautti sauvallaan valvojaoppilaan merkkiä rinnassaan. Hänen äänensä oli auktoriteettinen, muttei mahtaileva. Malfoyn silmät laajenivat ihmetyksestä.
"Sanotko sinä olevasi puhdasverinen?" Pojan katse kävi kolmesti tytön kiireestä kantapäähän läpi ja puntaroi tietoa mielessään.
"Sinuna olisin enemmän huolissani siitä jälkimmäisestä tittelistä. Kymmenen pistettä pois luihuisilta", Molly napautti. Tyttö ei ollut koskaan ollut kovinkaan hanakka ottamaan keneltäkään pois pisteitä, mutta epäoikeudenmukaisuudesta hän verotti aina, oli kyseessä sitten tupa mikä tahansa.

"Tule, Lucius", pojan käsikynkkään tarttui yksi hänen mukanaan kulkevista tytöistä. Vaalea ensiluokkalainen tyttö näytti hiukan pelokkaalta. Malfoy ravisteli tytön hetkessä irti itsestään.
"Päästä irti, Cissy", hän sihahti ja kohensi nopeasti kaapuaan. Narcissa Musta näytti äärimmäisen loukkaantuneelta ja käveli tiehensä mukanaan puolet Malfoyn saattueesta.
"Nyt, suo anteeksi erehdykseni - ", suorastaan lipeväksi muuttunut pojan kieli odotti nimeä valvojaoppilaalta.
"Prewett, Molly Prewett", Mollyn ilme nipistyi suppuun kertoen, ettei hän ollut ympäripuhuttavissa. Pisteet oli jo viety ja sillä selvä.
"Molly", poika toisti nimen pehmeästi, "Minä kyllä hyvitän tämän sinulle. Meidän puhdasveristen tulisi pitää yhtä", Malfoy katsoi tyttöä tiiviisti silmiin ja hetkeksi Molly unohti, että poika oli vasta toisennella luokalla. Luihuisen hahmo oli kylmä ja kova kuin marmori, mutta hänen katseensa oli aivan liian pistävä kaksitoistavuotiaalle. Sitten yhtäkkiä poika hymyili rehvastelevasti ja asteli tiehensä mukanaan loput seurueestaan ja hetken Mollysta tuntui kun häntä olisi juuri nuhdeltu ja imarreltu saman aikaisesti.

Vielä illallakin, kun Arthur syleili häntä oleskeluhuoneen hämäryydessä ja toivotti hyvää yötä, Mollyn mielessä pyöri Malfoyn katse eikä hän kyennyt näkemään Arthurin sinisiä silmiä vaan mielessään kiiluvat harmaat. Myrskyä enteilevän harmaat.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2015 13:11:25 kirjoittanut FractaAnima »


Kun elämä antaa sitruunoita, ryhdy limonadivelhoksi u_u
-Saaps

RaistlinMajere

 • ***
 • Viestejä: 100
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #1 : 17.05.2015 02:23:02 »
ooo Molly/Luciusta! Miks mulla on ihan sellanen muistikuva että oot kirjottanu tällä parituksella ennenkin? :o Mutta jooo, oot tai et niin tykkäsin! Lucius oli jotenkin niiiiiiiiiiiiin ittensä että väkisinkin levis sellainen hienoinen virne naamalle lukiessa sen asenteen äkillisestä muutoksesta ;D Tos tos tästä ^.^

Bing

 • ***
 • Viestejä: 27
 • Draco♥Terhi
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #2 : 22.05.2015 11:36:37 »
No huh huh.. Enpä ole ennen lukenut Lucius/Molly paritusta..
En kyllä tiedä tykkäänkö vai en. Siis, todella hieno mutta..
Miksi Mollyn pitää olla jo Arthurin kanssa... Ei Arthurille saa näin tehdä. :(
Elän ja kuolen Draco Malfoyn vuoksi♥

Harry Potter Kirpputori Facebookissa
https://www.facebook.com/groups/1571436846471607/?fref=ts

Unohtumaton

 • Uno
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 537
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #3 : 01.10.2019 16:22:48 »
Olipa tässä mielenkiintoinen asetelma. Mietin, että mikä tässä jäi päällimmäisenä mieleen, niin ehdottomasti nuoren Luciuksen kuvailu. Hän oli tässä kerrassaan pelottava, ehkä juuri siksi, että käyttäytyi ikäisekseen niin erilaisella tavalla. Selkeästi sillä oli vaikutusta myös Mollyyn. Laskelmoiva, osin jopa manipuloiva käytös noin nuorena enteilee hyvin kasvua kuolonsyöjäksi. Puhdasverisyyteen tarttuminen oli oiva kohta tässä tekstissä, koska se toi konkreettisesti esiin sen, kuinka vahvasti Luciuksen maailmankuva pyörii sen ympärillä.

Voihan Molly. Tämän pohjalta jäin miettimään, että minkälainen olisi dark!Molly. Jos nuori nainen olisikin päätynyt kiinnostumaan kuolonsyöjistä tai omaksunut puhdasverisyysideologiaa syvemmin. Tässä Molly on toki varautuneempi ja sen verran varttunut, että ei ole Malfoyn vietävissä - ainakaan kokonaan. Ehkäpä tilanne olisi toinen, jos molemmat olisivat olleet samanikäisiä ja varttuneet koulussa yhdessä. Mielenkiintoinen teksti, kiitos!

ja ilo viilsi heitä miekan lailla
ja heidän ajatuksensa liitivät maille joilla tuska ja ilo virtaavat yksiin
ja kyyneleet ovat siunauksen viini.

listaus

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 257
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #4 : 01.10.2019 20:30:10 »
Tämäpä oli mieleenpainuva ja jännittävä näiden kahden kohtaaminen. Lucius on varmasti ollut jo hyvin nuorena tuollainen, joka täyttää tilan ja pysäyttää myös iältään häntä vanhemmat miettimään kenet ovat kohdanneet ja millä ajattelutavalla varustettuna. Terävä ipana tuo Lucius, monella tavalla.

Mollypa otti pikkasen luuloja pois. Toinenhan päästeli suustansa ennakko-odotuksensa että rohkelikko olisi jästisyntyinen vaikka niin ei ollutkaan. Lucius ei kylläkään ottanut opikseen, mutta Mollya hän ei unohtanut.

Sokerisiipi

 • Teekeisarinna
 • ***
 • Viestejä: 5 440
 • yks pieni höpötiainen
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #5 : 02.10.2019 19:39:30 »
Mielenkiintoinen kahden hyvin erilaisen ja Tylypahkan mittapuulla kovin eri-ikäisenkin hahmon välillä. Kuvailit nuoren Luciuksen kiehtovalla tavalla, ja varmasti oli Mollylle hätkähdyttävää huomata, että joku noin nuori on noin pistävä, itsevarma ja tyly. Molly selvästi vaikuttui Luciuksesta tahtomattaan. Eikä syyttä, kyllä tuollainen kohtaaminen jäisi pyörimään itse kunkin mieleen varmasti pidemmäksikin aikaa. Tyypillistä Luciusta, että hänen asenteensa muuttuu heti, kun kuulee, että toinen onkin kuin onkin puhdasverinen. Todella inhottavia tuollaiset arvot, jotka myrkyttävät noin nuoretkin. Tämä oli kiva, erittäin IC ja canonia kunnioittava ficlet, mutta mitään parituksen viittavaa en tästä kyllä saanut luetuksi. Tavallaan ihan hyvä, koska Lucius on ihan lapsi vielä ja Molly lähes täysi-ikäinen, niin se olisikin tuntunut aika, no, väärältä ;D

Kiitos lukukokemuksesta!

FractaAnima

 • Francesca R. Anima
 • ***
 • Viestejä: 4 120
 • Like Molly Weasley, but Slytherin
Vs: Myrskyn enteet | Lucius/Molly, S
« Vastaus #6 : 25.03.2021 10:18:52 »
Ohups, tännehän on jäänyt koko liuta kommentteja täysin ilman vastauksia.

RaistlinMajere Joo, olen kirjoittanut! Hunajaherttuan suloinen Molly on tällä parituksella ja ainakin suunnitteilla on ollut pidempikin teksti, lienkö siitä sinulle joskus höpötellyt. ::) Tos tos itsellesi :3
Bing Joo, Arthur-parka, aivan liian kiltti, joten onneksi tässä ei sen enempää käynyt mitään. Jo ihan Luciuksen iänkin puolesta. ;D Kiitos kommentista. :)
Unohtumaton Hohoo! dark!Molly! Tuossapa vasta idea, jota pitää päästä jonkin tekstin kanssa tutkimaan. Jos tämän joskus saan tehtyä niin muistuta, että idea lähti ihan ensimmäisenä sinulta! Kiitos <3
Fairy tale Juurikin näin, luulenpa, että molemmat saivat kovinkin tiukan mielikuvan toisistaan kummittelemaan mielen perukoille. Varmasti aikuisenakin katselevat toisiaan vielä pitkään. Kiitos kommentista. :)
Sokerisiipi Kyllä, paritus on tässä hyvin tulkinnanvarainen ja luulen, että tässä voisi olla paritukseen johtava siemen, joka on laitettu itämään ja vaikuttaisi heidän mahdollisiin tapaamisiin joskus tulevaisuudessa. Ja vähän nyt tähän palattuani tekisi mieli sellaista kirjoitellakin. ;D Kiitos kommentista. :)


Kun elämä antaa sitruunoita, ryhdy limonadivelhoksi u_u
-Saaps