Kirjoittaja Aihe: Bleach: Punainen ja kulta [S]  (Luettu 1082 kertaa)

tellie

 • ***
 • Viestejä: 1 384
Bleach: Punainen ja kulta [S]
« : 31.12.2014 01:52:28 »
Ficin nimi: Punainen ja kulta
Kirjoittaja: tellie
Fandom: Bleach
Genre: Romance
Ikäraja: S
Päähenkilöt: Renji, Ichigo, Rukia, Orihime
Summary: Tunteita ilotulitusrakettien hehkussa
A/N: Kaiken maailman ficlettejä IV, viikko 1: uusi vuosi. Ei pitäisi lähettää mitään muiden luettavaksi näin pian sen kirjoittamisen jälkeen, mutta menköön nyt, uudenvuodenaathon kunniaxhi. Hyvää uuttavuotta, Fini!Punainen ja kulta

”Miten kauan vielä?” Orihime kysyi vilkuillen malttamattomana taivaalle.

Ichigo vastasi naurahduksella. Rukia vilkaisi puhelimensa kelloa.

”Muutama minuutti.”

”Anteeksi kun kyselen koko ajan. Pelkään, että se menee ohi ihan huomaamatta.”

Renji tuhahti. ”Se on ilotulitus, Orihime. Sitä on vaikea olla huomaamatta vaikka yrittäisi. Miksi olet niin innoissasi siitä?”

”En ole koskaan ennen nähnyt ilotulitusta uudenvuodenaattona. Se on niin outo tapa.”

Siihen Renjillä ei ollut lisättävää. Mutta uusi vuosi tai vanha, ilotulitusraketit tuskin tiesivät siitä mitään, ja olivat aivan varmasti samanlaisia kesät talvet. Orihimen intoilu tuntui varsin lapselliselta.

Renji lähes toivoi, että olisi kieltäytynyt kutsusta. Mutta oli ollut vaikea sanoa ei, kun Rukia oli pyytänyt mukaansa. Sitä tapahtui nykyisin niin kovin harvoin.

”Hei minä tiedän”, Rukia, se pieni sähikäinen sanoi äkkiä. ”Tehdään niin kuin lännessä. Kun vuosi vaihtuu, niin pussataan deittiämme. Ihan kunnolla.”

Orihime hihitti. ”Eihän näiden pitänyt olla mitkään treffit?”

”No sellaiset näistä tuli, kun Chad ja Ishida eivät päässeet. Mitä sitä tosiasioita kieltämään.”

Orihime lähti leikkiin ja nyökkäsi. ”Sinun täytyy siten luvata pitää silmät kiinni koko ajan. Ja kädet omalla puolellasi.”

”Mutta tuota”, Ichigo yskähti, ”eikö minulta kysytä mitään? Tai Renjiltä?”

Renji vastasi salamannopeasti. Koska, kun vastaan tuli tilaisuus vaikka vain varastaa Rukialta suudelma, Renji ei vastustellut. Ei vastustellut varsinkaan, jos Rukia itse ehdotti suudelmaa. Ei, vaikka Rukia kuulosti hieman liian viattomalta.

Ichigo lakkasi inttämästä ja sulki silmänsä sillä hetkellä, kun ihmiset nelikon ympärillä alkoivat laskea sekunteja vuoden vaihtumiseen.

”Kymmenen! Yhdeksän! Kahdeksan!”

Renjikin sulki silmänsä.

”Seitsemän! Kuusi! Viisi!”

Renji tunsi itsensä idiootiksi pönöttäessään silmät kiinni keskellä katua. Kohta Rukia kumauttaisi häntä kupoliin ja haukkuisi typerykseksi, joka ei osannut erottaa leikinlaskua ja toiveunta todellisuudesta.

”Neljä! Kolme!”

Nenä hipaisi Renjin poskea. Hän käänsi päätään ja löysi suun.

”Kaksi! Yksi! Nolla!”

Ilotulitus alkoi heti nollan jälkeen. Rakettien välähdykset näkyivät suljettujenkin luomien läpi, näky  taivaalla jäi toiseksi hermosignaalien ja kemikaalien ilotulitukselle Renjin aivoissa. Oksitosiini, dopamiini, serotoniini, adrenaaliini... Ne rohkaisivat panemaan parastaan.

Rukiakin käytti kieltä rohkeasti, paljon rohkeammin kuin Renji oli kuvitellut. Aika katosi Rukian makuun, alkoi madella mutta kiitää kuin valonnopeudella. Suudelmassa unohti itsensä, sulautui yhdeksi toisen ihmisen kanssa.

Lupasi rakastaa, paljastaa kirkkaimmat lahjansa ja synkimmät salaisuutensa.

”Oletko varma, että tämä on kilttiä?” Orihimen ääni herätti Renjin todellisuuteen.

Koska, jos Orihime ei suudellut Ichigoa...

Renji avasi silmänsä. Ichigo teki samoin sekunnin murto-osaa myöhemmin. Toisen sekunnin murto-osan kuluttua hän tönäisi Renjin läheltään ja alkoi vuoroin sylkeä, vuoroin pyyhkiä kieltään kädellään.

Rukia nauroi ja osoitti kaksikkoa siinä missä nauramiseltaan kykeni. Orihime hymyili pientä anteeksipyytävää hymyään ja puristi varovasti Rukian kättä, sitä jota piti omassaan. Ele hiljensi naurun, vaikkei se ylöspäin kaartuneista suupielistä ja tuikkivista silmä kadonnutkaan, kun tytöt käänsivät kasvonsa kohti taivasta kuin yhteisestä sopimuksesta. Renji vilkaisi vielä kerran yhä sylkevää Ichigoa ja käänsi sitten katseensa taivaalle.
I am experiencing an unfamiliar sense of motivation.
- Kai, last of the Brunnen-G

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 853
 • kiero ja sarkastinen
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #1 : 05.01.2015 21:21:01 »
Tämähän oli hauska. Slash-fiboja tästä fandomista on vaan pakko arvostaa, ja kaiken lisäksi sattui vielä tulemaan tykkäämääni paritustakin, vaikka herrat eivät kauheasti niistä ilahtuneetkaan. :D

Lainaus
Ei, vaikka Rukia kuulosti hieman liian viattomalta.

Tätä sävyä kyllä kannattaa ehdottomasti varoa, something wicked this way comes...

Uudenvuodenfiilistä raketteineen tuli kivasti, vaikka tässä vuosi jo kerkesikin vaihtua. Ja poikien reaktiot partnerin paljastumiseen olivat hyvin huvittavia. Kiitoksia makupalasta. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


tellie

 • ***
 • Viestejä: 1 384
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #2 : 05.01.2015 21:40:45 »
Hyvä että viihdytti :D Koko idea lähti tosiaan siitä, että romanttisesti pussaillaan rakettien alla, ja morfautui sitten varsin ketterästi siihen, että kuolanvaihtokumppani ei oikein lämmitä Ichigoa xD Ichin ja Renjin parittaminen on kyllä juuri tässä mielessä kovin hauskaa, vaikka en itse tosiaan oikein osaa nähdä niiden kahden pölvästin välillä mitään sen, tuota, syvällisempää suhdetta.
I am experiencing an unfamiliar sense of motivation.
- Kai, last of the Brunnen-G

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 552
 • 707
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #3 : 05.06.2015 11:18:12 »
Kommenttikampanjasta moi o/

Kivaa lukea Bleachia, kun sitä niin harvoin tulee luettua (osittain siksi, että en ole päässyt vieläkään mangan loppuun asti). Tämän löytäminen oli kiva juttu, sillä tykkäsin! Tykkään Ichigosta ja Renjistä hahmona ja yllätyin, kun pojat Rukian huijauksen myötä päätyivät suutelemaan. Oma OTP-fandomista, joten oijjoij<3

Lyhyeen pätkään olit saanut mukavan ja lämpimän tunnelman, vaikka Renji ei ilotulituksen hienouksia ymmärtänyt. Orihimen innostus oli söpöä! Liian viattomalta kuulostavaa Rukiaa olisi kannattanut varoa! Dialogi hahmojen välillä toimi ja kaikki tuntuivat itseltään. :>

Pari virhettä huomasin, mutta ne eivät haitanneet suuremmin lukemista (toisesta en ole edes varma onko se virhe). Muuten oli sujuvaa ja mukavan kevyttä luettavaa.

Lainaus
”Anteeksi kun kyselen koko ajan. Pelkään, että se menee ohi ihan huomaamatta.”
Tämä on se, mistä en ole varma. Luulisin, että kun -sanan eteen tulisi pilkku, mutta en ole ihan varma.

Lainaus
Ele hiljensi naurun, vaikkei se ylöspäin kaartuneista suupielistä ja tuikkivista silmä kadonnutkaan
Tänne oli sattunut typo eli varmaan silmistä. :D
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

tellie

 • ***
 • Viestejä: 1 384
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #4 : 05.06.2015 22:28:23 »
Kiitos kommentista :3 Arvasinkin jo lähettäessäni, että jotain typoa täytyi tekstistä löytyä, kun tosiaan ei ollut normaalisti suosimaani aikaväliä kirjoittamisen ja lähettämisen välillä. (Ja vaikka olisi, niin typoa pukkaa silti.)

Minua vähän yllättää, että tämä on ilmeisesti avautunut lukijoille jollain tavalla lämpinä tai hauskanta tekstinä :D Okei, no, huumoriahan tässä kyllä on, ja alku on lämmin ja toiveikas ihan tarkoituksella... Mutta minulle Rukian temppu näyttäytyy aika julmana varsinkin sillä oletuksella, että Rukia tietää Renjin tunteista itseään kohtaan (ja oletettavista Ichigon tunteista Orihimea kohtaan). Silleen, että oikein järjestää tilanteen, jossa poitsut saavat vähän toivoa, ja sitten viimeinenkin toivo murskataan sen jälkeen (lopun hyvin hienovarainen femmeilyviittaus).
I am experiencing an unfamiliar sense of motivation.
- Kai, last of the Brunnen-G

Räntsäke

 • Vieras
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #5 : 10.01.2016 18:27:26 »
Jaa kommenttikamppanjasta iltaa.. : )

Jes, olipa hyvä, kun uskalsin ottaa sulta Bleachia luettavaksi. Ne pokkarit on kahlattu ehkä noin puoleen väliin, ja toistaiseksi ovat siihen tyssänneet, niin en ole oikein aiemmin uskaltanut koskea fandomista kirjoitettuihin fikkeihin. Vaikka mielenkiintoa kyllä ois... Ehkä tämä toimii innoittajana, että jaksan taas etsiä sen pokkarin, jossa olin viimeksi menossa... : )

Sitten lakkaan offaamasta ja menen asiaan. Tää oli tosi mukava tällanen hyvänmielenpätkä, josta hahmot tunnisti hyvin omaksi itsekseen. Orihime oli vähän... hömelönoloinen, jos se nyt on oikea sana, ja Ichigokin oli oma ihana itsensä. Rakastan sitä hahmoa ja sen luonteenlaatua.

Lopussa naurahdin melkein ääneen, kun pidin tuosta tyttöjen jekusta. Vaikka olihan se myös pikkuisen ilkeä, mut silti. : )

tellie

 • ***
 • Viestejä: 1 384
Vs: Bleach: Punainen ja kulta [S]
« Vastaus #6 : 10.01.2016 18:55:14 »
Kiitos kommentista :) Jos tykkäsit, niin kokeile muutakin miun Bleachia, puolessa välissä sarjaa olet noissa miun ficeissä 100% turvassa spoilereita, en ole varmaan itse edes puolessa välissä sarja nimittäin 8D

Bleachin kunniaksi on sanottava, että siitä on hauska ficata, vaikka ei olisikaan kovin pitkälle edennyt itse teksteissä. Henkilöhahmot ovat jotenkin tosi hauskoja kirjoittaa, sellaisine vähän karikatyrisoituine piirteineen, niin kuin vähän tässäkin tekstissä.
I am experiencing an unfamiliar sense of motivation.
- Kai, last of the Brunnen-G