Kirjoittaja Aihe: Twilight: Dark thoughts, S [In english]  (Luettu 1479 kertaa)

dramaqueen

  • Work In Progress
  • ***
  • Viestejä: 713
  • Good at being weird
Twilight: Dark thoughts, S [In english]
« : 06.01.2013 00:42:39 »
Author: dramaqueen
Fandom: The Twilight Saga.
Age limit: S
Genre: Angst
Disclaimer: I do not, sadly, own Twilight, the books and characters belong to S. Meyer
Warnings: -

Based on Bella's the most painful time period in New Moon.

Dark thoughts

I wanted to let go. Let go of all the pain and hurt and curl into a ball right there on the pavement until the day everything would seize to exist. But, I couldn’t. Because I was half afraid that the moment I loosened my grip on it as a desperate measure to maintain the scraps of my already elusive sanity, the tiny pieces inside of me would crumble into dust, like a sharp blow shatters a mirror. The fragments would fly and spread to the near-by areas cutting the most vital organs that had somehow survived intact. Eventually, the cuts would fester and bleed until finally, forcing my body to collapse in on itself. And that simply wasn’t an option. Because of Charlie. Because of my mom and Jake. People that were counting on me to get better. Of course, I wouldn’t. I couldn’t ‘get better, not exactly. There was one crucial component I needed in the repair. A piece so important, so absolutely vital, that its absence would render such process impossible. That one building block, missing right from the center of the foundation - on which everything was supposed to be resting on - I would never be able to get back.
 
So my only hope was to cling onto the pain with all my strength, because the agony was a reminder - however small or far-fetched- that I was still living, breathing, walking. Just like a planet had to continue to circle around itself just to remind itself that it was still there.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2013 12:29:17 kirjoittanut dramaqueen »

               Ava: Herkkuoone
               Banneri: Ingrid

NicuQ

  • Vieras
Vs: Twilight: Dark thoughts, S [In english]
« Vastaus #1 : 08.09.2013 13:37:48 »
Hoo, hee, hmm.

En nyt tiedä, pitäisikö kirjoittaa kommentti englanniksi vai suomeksi, niin kirjoitan ihan omalla äidinkielelläni, vaikka teksti olikin vieraskielinen. Eli siis siis. En ole koskaan oikeen ollut mikää Twilight-intoilija, en ole ymmärtänyt kaunisteltuja auringonvalossa kimaltelevia keijukaisvampyyreja, mutta oon kyllä lukenut kirjoja ja katsonut pari ensimmäistä elokuvaa. Ihan vaan yleissivistyksen vuoksi. MUTTA SIIS. Hitsi.

Tää teksti oli hyvää, englanninkielisestä sarjasta on tosi usein hankala lukea suomenkielistä tekstiä, varsinkin tämmöistä ajatuspainotteista, joten kieli ainakin oli tosi toimivaa. En oikeestaan mitään kielioppivirheitä huomannut lukiessani ja teksti oli tosi sujuvaa. Tuntui, kuin lukisin ihan tosissaan jotain englanninkielistä kirjaa. Ja se on hienoa. Angstinen tunnelma välittyi hyvin lukijalle ja jotenkin kuulin elokuva-Bellan äänen koko ajan pääni sisällä ja se vain vahvistui, mitä pidemmälle luin. Hitsi, kertakaikkiaan hienoa kuvailua.

Lainaus
The fragments would fly and spread to the near-by areas cutting the most vital organs that had somehow survived intact. Eventually, the cuts would fester and bleed until finally, forcing my body to collapse in on itself.
- Erityisesti tuosta kohdasta pidin. En sitten tiedä, onko se tuon monimutkaisuuden ansiota, mutta pidin kuitenkin. Kirjoitat hyvin englanniksi ja tuli vähän semmoinen fiilis, että jos kirjoitat englanniksi näin taitavaksi, niin mun on kai pakko lähteä etsimään sun suomenkielisiä tekstejäkin.

Näin lyhyeksi tekstiksi tää tiivisti tosi hienosti kaiken sen Bellan tuskan ja masennuksen. Tai vaikken mikään asiantuntija olekaan, niin voin sanoa tän kuvastaneen aika hemmetin hyvin Bellan tuntemuksia ja ajatuksia, tai ainakin ne tuntuivat tosi luontevilta Bellalle, olit saanut tän jotenkin niin IC:eksi, että huh. Pääpointtina oli siis, että tykkäilin tästä ja sä osaat tän tyylilajin kyllä aika hiton hyvin. Kiitos tästä mukavasta(?) lukukokemuksesta. c:

dramaqueen

  • Work In Progress
  • ***
  • Viestejä: 713
  • Good at being weird
Vs: Twilight: Dark thoughts, S [In english]
« Vastaus #2 : 08.09.2013 15:25:55 »
Hitto, nyt kyllä pistit mulle jauhot suuhun. Mitä tollasen palautteen jälkeen voi enää sanoa? Arvaa sainko hirveän hepulin, kun näin tämän? Kiitos, pelastit päiväni. :)

Tiedätkö, niin hullulta kuin se kuulostaakin, musta tuntuu jotenkin luonnollisemmalta kirjoittaa enkuksi. (Niitä ei vaan tule pahemmin julkastua tänne...) En tiedä, johtuuko se sitten lukutottumuksista vai mistä, mutta tuntuu että kaikki ei vaan aina taivu sillä tavalla suomeksi, miten tahtoisin. Varsinkin jos kirjottaa näinkin rönsyilevää tekstiä.

Ja siitä IC:stä: Angst ja raapaleet tuntuvat kummasti vetävän mua aina puoleensa ;)

Thank you for your visit and please come again! I'm glad you enjoyed it.

               Ava: Herkkuoone
               Banneri: Ingrid