Kirjoittaja Aihe: Lennä takaisin, S  (Luettu 1234 kertaa)

Claire

  • ***
  • Viestejä: 587
  • tuulikannel
Lennä takaisin, S
« : 05.06.2013 22:58:48 »
Title: Lennä takaisin
Author: Claire
Rating: S
Summary: Olet siinä, olet poissa.

A/N: Ja lisää raapaletta pukkaa! Mun pitäisi varmaan jossain vaiheessa alkaa kirjoittelemaan vähän pitempiäkin tekstejä, mutta hyvä kun saan edes raapaleen kerran puolessa vuodessa väsättyä. No, mitäs pienistä. Tämä nyt oli tällainen iltainen luonnos, jonka päätin julkaista (hyvä vai ei? Sen saatte te päättää). Pikku vinkiksi niille, joilla saattaa olla tämän tulkinnassa vaikeuksia tai muuten vaan ei tunne pääsevänsä sisälle tarinaan (sanon vain, koska mun tekstini sattuvat joskus olemaan vähän sellaisia), niin miljööksi kuvittelen sairaalahuoneen, jossa olen läheiseni kanssa, ja no. Loppu selviää lukemalla.

Osallistun tällä Originaali10-haasteeseen. Heitättehän kommentilla, ihan minkälaisella tahansa!


Lennä takaisin


Olet siinä, olet poissa. Hetken ajan vain (ja tuskin sitäkään) saatoin nähdä hymyn huulillasi, mutta ehkä vain kuvittelin. Niin kovin syvältä sydänjuuristani sen tiesin ja tunsin ja toivoin, kunnes lopulta totesin - ehkä tunteet huijaavat joskus minuakin.

Mutta se, että olemme tässä, kertoo paljon sinusta ja minusta ja meistä. Me emme väistä tai kiistä, sillä tärkeintä on, että olet yhä siinä. Tasainen piip, piip, piip -rytmi täyttää huoneen sinun pulssiasi matkien, ja minä hymyilen, sillä kuoleman hiljainen huuto ei ole tavoittanut sielujamme.

Ja sillä siipesi jaksavat, jopa omiani paremmin. Minne niillä aiot lentää, on sinun päätöksesi, vaan voi kun kuulisit toiveeni.

Lennä takaisin.
Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

Mightyena

  • ***
  • Viestejä: 454
  • ヨホホホ♪
Vs: Lennä takaisin, S
« Vastaus #1 : 20.09.2013 23:12:58 »
Heips! Etsiskelin nollakommattuja lyhyitä tekstejä ja tämä vaikutti kivalta. c:

Haluan uskotella itselleni, että olisin ymmärtänyt tämän ilman alkutietojen tsekkaamista, mutta ehkä en kuitenkaan. :---D Piip, piip, piip on kyllä selkeä vinkki siitä, missä ollaan, mutta hahmojen suhde ja ajatukset olivat varmaankin paljon helpompia sisäistää, kun sai nuo perustiedot valmiina. :''D Mikä on sinänsä hyvä, koska nyt kaikki energia ei mene siihen "mitäs hittoa" -pohtimiseen edes ensimmäisellä lukukerralla.

Tämä oli kokonaisuudessaan tosi nätti, tuo aihe riipaisee jostain syvältä. ;___; Tyylisi sopi tähän myöskin, erityisesti tykkäsin sydänjuurista, hiljaisesta huudosta ja juurikin noista piippauksista. Toisessa virkkeessä nuo sulut jotenkin häiritsivät alkuun (sanoo ihminen, jolla on toisinaan pakkomielle sulkuihin, seems legit), mutta makujuttuja. c: Ei tekstin pituuksilla niin kamalasti väliä, jos ne saa toimimaan. Tämä ainakin oli hieno, kiitoksia. :3 <3
everybody knows there's a party at the end of the world

Claire

  • ***
  • Viestejä: 587
  • tuulikannel
Vs: Lennä takaisin, S
« Vastaus #2 : 22.11.2022 00:26:34 »
Mightyena, suurkiitos kommentistasi, vaikkakin kiitokset saatkin muutaman vuoden jälkijunassa :D Ihana kuulla, että tykkäsit, ja fic jollain tasolla kosketti sinua. Kiitos! <3
Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?