Kirjoittaja Aihe: Hyvästi K-11  (Luettu 1196 kertaa)

:Miki:

  • ***
  • Viestejä: 19
Hyvästi K-11
« : 13.07.2011 13:38:51 »
Ficin nimi: Hyvästi
Kirjoittaja: Aika Kelmi
Beta: Ei ole
Genre Angst
Ikäraja: K-11
Summary:"Hyvästi."

A/N:  Time in memorian.


Hyvästi

On aamu. Valkoisia hiutaleita sataa taivaan täydeltä. Käännät askeleesi kohti lumista metsäpolkua. Kävelemme hetken ja pian, kuin lukien ajatukseni, nostat pehmeän laukan. Kaviosi jättävät jälkeemme polun, mutta se peittyy pian. Olemme kaksin. Pysähdyt. On aivan hiljaista. Puiden oksat kaartuvat yllemme katoksi. Töytäiset jalkaani samettisella turvallasi. En voisi olla onnellisempi.

****

Lumi sulaa pieniksi, iloisesti pulppuaviksi puroiksi. Olet yltä päältä mudassa. Nyhdät punamultaisen tallin vieressä kasvavia iloisenkeltaisia voikukkia. Vihdoinkin olet omani!

****

Kahlaat syvään, viileään veteen. Muidenleiriläisten riemunkiljahdukset luuluvat viereltämme. Lun jalkasi eivät enää yllä järven liejuiseen pohjaan, liu-un pois selästäsi. Auringonpasite kimmeltää veden yllä. Suklaanruskea karvapeitteesi on kastuessaan muuttunut miltei mustaksi. Vesi viilentää sopivasti kovalla helteellä. Mikä kesä!

****

Laukkaat taas pitkin sitä samaa polkua. Enää se ei ole valkoisenaan lumesta, vaan puissa toistuvat erillaiset punaisen, keltaisen, oranssin ja ruskean lämpimät sävyt. En kuitenkaan jaksa ihailla niitä nyt. Olen nii vihainen, että haluan vain pois. Et haluaisi, mutta pakotan sinut juoksemaan vielä lujempaa. Yhtäkkiä hengenvaarallisen nopea laukkasi  pysähtyy kuin seinään. Kaadun mukanasi multaiseen maahan. Kuulen vain korviavihlovan hirnuntasi ja oman huutoni. Sitten näen vain pimeää.

****

Seuraavat päivät kuljen kuin sumussa. Tiedän, mitä minun pitäisi tehdä, mutta pelkään liikaa. Entä jos voisit vielä parantua? Entä jos tämä kaikki on vain kamalaa painajaista, josta herään pian? En voi jatkaa näin!

****

Seison vieelläsi ensimmäist kertaa onnettomuuden jälkeen. Katson tummiin silmiisi, ja näen niistä kuvastuvan tuskan. Olisin itsekäs, jos en tekisi tätä. Nyt on aika päästää irti. Hyvästi.
« Viimeksi muokattu: 13.07.2011 13:40:32 kirjoittanut Aika Kelmi »
~Miki was here