Kirjoittaja Aihe: Angels lie to keep control, K11  (Luettu 1981 kertaa)

Nani

 • Your Evil Master
 • ***
 • Viestejä: 85
 • It's my pleasure
Angels lie to keep control, K11
« : 04.09.2010 10:09:12 »
// Alaotsikko: [K~11] Angst, songficci

Nimi ~ Angels lie to keep control
Kirjoittaja ~ Nani
Ikäraja ~ k-11
Paritus ~ ?/?
Tyylilaji ~ Angst
Yhteenveto ~ Kun rakkaus muuttuu vihaksi.
Varoitukset ~ Hahmon kuolema.
A/N ~ Eräänä tylsänä iltana, yksin istuskellessa kämpillä, syntyi tämä. Rakas ystäväni oli pistäny mulle tän biisin (Slipknot - Snuff) ja inspis syntyi samalla kun sitä kuunteli. Ite tykkään vaikki surullinen onki.  

*******

Ihmiset kerääntyivät suuren, torille pystytetyn lavan ympärille. He kaikki olivat tulleet katsomaan minua. Minua, joka seison keskellä lavaa, kädet köytettyinä ja köysi kaulalla.

Bury all your secrets in my skin

He kavahtivat edelleen jos katsoin heihin. Se oli itse asiassa hauskaa, omaa pikku huviani. Heistä olin vain hullu, joka nauroi edelleen vaikka tiesin kuolevani muutamien minuuttien kuluttua.

Mitä sitten? Ihan kuin minulla olisi täällä muka jotain jäljellä.

Come away with innocence and leave me with my sins

Se kaikki mitä minullakin joskus oli, on viety aikoja sitten pois. Taloni, sukuni kunnia - mitä sekin ikinä oli - kaikki mitä omistin. Ja kenen takia? Sinun.

The air around me still feels like a cage

Hengittäminen tuntui aina hieman raskaammalta kun ajattelin sinua. Olithan sinä ainoa, jota ikinä olin rakastanut. Jos se oli edes rakkautta, mistä minä tiedän. Vanhempani menivät naimisiin koska niin oli määrätty. He vihasivat aina toisiaan.
Ei minulla ollut mistään katsoa mallia.

And love is just a camouflage for what resembles rage again

Sinä tosin vannoit ja vakuutit rakastavasi minua. Ja minä hölmö uskoin. Miksi? Koska halusin. Halusin tuntea sen tunteen kun on valmis kuolemaan toisen puolesta. Rakastaa jotain toista niin että se sattuu.

Ironista sinänsä että nythän minä kuolen sinun takiasi. Lupasin sen sinulle kerran ja nyt se käy toteen.

So if you love me let me go

Osa minusta tosin ei halunnut kuolla. Osa minusta kaipasi yhä edelleen luoksesi. Mutta se oli vain pieni häilyvä osa. Se suurempi vihasi sinua. Se suurempi osa oli tyytyväinen että näin tulisi käymään.

Olin aina ollut hirviö. Sinä tosin kesytit sen pedon sisälläni. Ainakin hetkeksi. Mutta sitten he saivat tietää ja nyt katselevat tuossa ja odottavat koska lista syyllisyyksistäni saadaan luettua. Kieltämättä se on aika pitkä.

And run away before I know

Minä vain hymyilen. Jotkut saavutuksistani ovat kyllä aika mahtavia, vaikka itse sanonkin. Ei minua turhaan pelätty ja samalla ihailtu.
Naiset olisivat antaneet osan sielustaan, jos olisivat saaneet viettää kanssani edes yhden illan tai yön kanssani. Ja miehet, vaikka sen kielsivätkin, he halusivat olla minä. He ihailivat kaikesta huolimatta minua. Minun voimaana ja etenkin vapauttani. Minä todella olin ollut vapaa tekemään mitä ikinä halusin.

Mutta sitten oli se yksi osa minusta, joka sai kaikki vihaamaan minua.

My heart is just too dark to care

En aina ollut tällainen, senkin kerroin sinulle. Ehkä se entinen inhimillinen osa minusta sinuun rakastuikin.
Sinuakin vihattiin silloin. Mahtavan kenraalin poika, joka menee nyt ja rakastuu minuun. Mutta moniko tiesi silloin sen totuuden?

I can’t destroy what isn’t there

Halusin tappaa sinut kun kuulin totuuden, mutta sinä olit jo kaukana. Juossut takaisin isäsi turvaan. Ihan kuin hän olisi oikeasti pystynyt pysäyttämään minut.
En siksi tajua sinua. Juoksit pois vaikka pakkohan sinun oli tietää että mikään ei pysty voittamaan minua. Unohditko sen vai halusitko nähdä mitä olisin valmis tekemään puolestasi? Vai olitko vain oikeasti niin typerä?

Deliver me into my fate

Kohotan katseeni, joka oli tippunut lavan lattiaan. Ihmiset tuijottavat yhä ja supattelevat keskenään. Jotkut heistä huutavatkin että pistäisivät vauhtia. Mulkaisen erästä herraa, joka tuolla tavalla huusi ja kohotan toista silmäkulmaani. Mies vaikenee saman tien. He pelkäävät minua edelleen ja syystäkin.
Olen jo hetken haistellut sitä pelkoa ympärilläni, joka maistuu niin maukkaalta. Viha tekee siitä suloisempaa. Antaa sille lisämakua.

If I’m alone I cannot hate

Minä olen hirviö, en kiellä sitä enää itseltäni. Miksi pitäisi? Minä olen mikä olen. Sinä kerran pelasit minut itseltäni ja olit ainoa jota en halunnut satuttaa. Sinä olit hyvä.

Silloin vihasin itseäni. Minä en ansainnut sinua ja sinun rakkauttasi. Sinä olit liian hyvä minulle. Tai niin luulin.

I don’t deserve to have you

Sinullakin oli varjopuoli, jonka tosin nyt vasta ymmärrän. Sinä teit sen suojellaksesi heitä. Sinä teit sen mikä sinut oli opetettu tekemään. Suojelemaan kyläsi asukkaita.

Heitä, jotka eivät ole sen parempia kuin minä. Minä tiedän sen. Minä näen sen. Kuinka moni noistakin miehistä oli uskollisia vaimoilleen. Kuinka moni noistakin iltaisin kapakasta tullessaan kulkee huorien täyttämän kujan kautta?

Kuinka moni noistakin vaimoista nukkuu puukon tai aseen kanssa, peläten sitä hetkeä kun heidän miehensä tulevat kännipäissään kotia.
Naisten onneksi, heidän miestensä halut ovat sammuttaneet jo joku muu ja he sen sijaan kaatuvat sammuneena sänkyihinsä.

Ooh, my smile was taken long ago

Niin. Ja minähän olin se hirveä ihminen. Enhän minä ollut edes enää ihminen kokonaan. Joten. Oliko heillä tosiaan syytä tuomita minua? He eivät olleet sen parempia.

Minä olen tuomittu tähän, heillä on vaihtoehto ja silti he tekivät sitä ja jatkavat sitä tulevaisuudessakin.

If I can change I hope I never know

En enää hymyillyt, mutta annoin katseeni kiertää taas yleisöä. Jotkut heistä näyttivät nyt tyytyväisemmiltä kun en enää hymyillyt. He varmaan luulivat että olin alkanut katumaan.

En. Minä en pyytäisi anteeksi. Minä en pyydä anteeksi sitä että minä elin elämääni.

I still press your letters to my lips

Olin onnellinen kaikesta huolimatta. Minä tiesin mitä olin ja hyväksyin sen. Minulla oli syitä elää ja yksi niistä olit jossain vaiheessa sinä. Sinä jonka katseeni nyt löysi.

Seisot isäsi vieressä, univormu päälläsi. Et katso minuun. Miksi et katso minuun?

And cherish them in parts of me that savor every kiss

Isäsi sen sijaan tuijottaa minua tuo sama ylimielinen katse naamallaan. Hän todella luulee että vangitsi minut omin avuin.
Totuus on kuitenkin toinen. Jos todella olisi pistänyt vastaan, tämä tapahtuma olisi hänen hautajaisensa ja minä olisin toisella puolella maailmaa.

Mutta sitä en tehnyt ja sinä tiedät sen. Siksikö et katso minuun? Siksikö että tiedät minun tekeväni tämän sinun puolestasi? Että kuolen mieluummin kuin elän ilman sinua?

I couldn’t face a life without your lights

Toivon että tiedät sen. Toivon että kärsit. Kärsit samalla tavalla kuin minä kärsin kun lähdit luotani.

But all of that was ripped apart when you refused to fight

Vihdoin nostat katseesi ja katsot suoraan silmiini. Näen kuinka värähdät ja lopetat hengittämisen. Katseeni tunkeutuu sinun lävitsesi ja nyt viha nousee taas jostain sisältäni.

Sinä pelkäät minua. Hyvä. Niin sinun kuuluukin.

So save your breath, I will not care

Toivottavasti tiedät että tämä kaikki on sinun syytäsi. Itse asiassa, meistä kahdesta, sinä olet se hirviö. Minä en ikinä halunnut satuttaa sinua enkä niin tehnytkään. Mitä sinä teit?

I think I made it very clear

Sinä teit mitä sinut olit määrätty tekemään. Mihin sinut oli koulutettu. Sinä tosin et ikinä arvannut että rakastuisit minuun. Kukaan ei arvannut. Pahin vihollisesi. Se joka sinun oli määrä tappaa. He pettyivät sinuun. Isäsi pettyi sinuun.

Et ikinä pitänyt isästäsi, itse asiassa vihasit häntä. Kerroit sen minulle ja minä ymmärsin. Hän ei koskaan ymmärtänyt sinua tai kuunnellut. Ja tiedät että silloin puhuit totta. Mutta loppujen lopuksi. Et pystynyt pettämään omaa isääsi, vaikka rakastitkin minua.

You couldn’t hate enough to love

Sinä valitsit heidät, paskat minusta. Minähän olin vain hirviö. Mitä minulla oli väliä? Minä olisin voinut suojella sinua heiltä. Heillä ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia, mutta sinä et voinut karata kanssani. Sinä pelkäsit silti.

Sinä sanoit että he hyökkäisivät kimppuumme valtavalla armeijalla. Tykein ja miekoin.

Is that supposed to be enough?

Kuinka monta kertaa minun olisi se sinulle pitänyt sanoa ja vakuuttaa. He eivät olisi pystyneet tappamaan minua. Vaikka heillä olisi ollut yli tuhannen miehen ylivoima, yksi heistä olisi saattanut saada tuurilla miekkansa osumaan minuun, mutta se ei olisi tappanut minua.

Ainoastaan sinä pystyit tappamaan minut ja sen sinä teitkin. Sinä jätit minut.

I only wish you weren’t my friend

Sinä satutit minua ja minä en voinut tehdä mitään. En vaikka olisi halunnut. Vihaisin sinua ja itseäni siksi. Sinä teit minusta heikon!

Then I could hurt you in the end

En väitä että ettenkö tavallaan olisi syyllinen. Hyökkäsinhän minä sen jälkeen kylään ja tapoin muutamia, kymmeniä ihmisiä. Mutta minä olin vihainen ja petetty. Minun sydämeni oli särkynyt.

I never claimed to be a saint

Toivon että näet sen silmistäni, vaikka viha paistaakin niistä enimmäkseen. Ihmiset lähinnä lavaa ovat ottaneet muutaman askeleen taaksepäin. Minun silmistäni siis täytyy paistaa viha ja raivo. He tietävät että minua ei pidättele tässä mikään. Köysi kaulassani on vielä löysä. Köysi käsissäni ei kestäisi kauaa jos riuhtoisin sen auki.

Minua ei pidättele tässä muu kuin sinä.

Ooh, my own was banished long ago

Rakkauteni sinua kohtaan, sillä typerä kun olen, rakastan sinua edelleen. Minä olen jo teknisesti ottaen kuollut, sillä sinä et rakasta minua takaisin.
Ei minulla ole enää syytä elää. Ennen sinua, syyni elää oli etsiä sinut. En tosin tiennyt silloin kuka olit tai mitä etsin, mutta kun löysin sinut…

It took the death of hope to let you go

Nyt minulla ei ole mitään. Ja se peto joka sisälläni raivoaa, ei haluaisi luovuttaa. Se haluaisi taistella ja kostaa.
Heidän ja sinun onneksesi, se peto ei kuitenkaan hallitse tätä ruumista. Ei ilman minun lupaani.

So break yourself against my stones

Et ihme kyllä ole kääntänyt katsettasi vieläkään pois. Tuijotat vain tuskallisena minua ja katseessasi on pahoittelua, mutta minä olen kuin en sitä huomaisi. Et sinä oikeasti ole pahoillasi. Sinä säälit minua.

And spit your pity in my soul

Vihdoin, se pitkä lista synneistäni on saatu loppuun. He tulevat luokseni, pyöveli ja se joka listan oli lukenut. Lukija kysyy onko minulle viimeisiä sanoja?

Siirrän tylsistyneen katseeni häneen ja mies värähtää. Ivallinen hymy kohoaan toiseen suupieleeni ja käännän katseeni takaisin sinuun. Nyt kaikkien katse seuraa omaani ja jokainen tuijottaa sinua hetken.

Heidän katseensa tosin siirtyy takaisin minuun, mutta minä tuijotan edelleen sinua.

You never needed any help

Nyt viimeistään tiedät että minä todella syytän sinua tästä kaikesta. Tosin sen tiesit kyllä varmaan jo aikaisemmin. Sinä teit sen kaiken vain pettääksesi minut. Sinä kavalsit minut.

You sold me out to save yourself

Sinä olet ihan kuin he, vaikka aina vihasit heitä. Sinä kerroit minulle kaiken heistä, kuinka he aina komentelivat ja sanoivat mitä saat ja mitä et saa tehdä. Ja kuinka sinä aina teit kuten oli käsketty, vain siksi että et ollut tarpeeksi rohkea.
Rohkea kuten minä

And I won’t listen to your shame

Silloin kuuntelin ja yritin auttaa sinua, mutta nyt. Nyt näen että sinusta ei koskaan ollut siihen. Sinä olit heikko ja teit kuten käskettiin. Vaikka rakastitkin minua. Et pysty valehtelemaan minulle enää.

You ran away, youre all the same

Sinä olet juuri kuten he. Isäsi poika, joka tavoittelee vain omaa parastaan. Paskat muista. Paskat minusta.

Lukija toistaa kysymyksensä sillä minä en ole sanonut mitään. Onko minulla viimeisiä sanoja, hän kysyy tärisevällä äänellä.
Minä katson sinuun ja naurahdan pienesti.

Angels lie to keep control

On ainoa mitä sanon ja ihmiset kavahtavat jo pelkkää ääntäni. He eivät odottaneet että sanoisin mitään. Sinäkään et ollut odottanut. Eikä isäsi. Hän katsoo sinua vaatien selitystä sanoilleni. He eivät ymmärrä niiden merkitystä.

Sinä olit minun enkelini. Sinä toi valon pimeyteeni ja sait tuntemaan oloni hyväksi. Sokaistuin kauneudestasi ja rakastuin sinuun. Mutta, olivatko enkelit loppujen lopuksi hyviä? Hehän tulevat ja vievät sinut pois niiden luota joita rakastat eniten. Sinä veit itsesi pois.

Ooh, my love was punished long ago

Lukija on poistunut jo lavalta ja köysi kaulassani on kiristynyt. Pyöveli kävelee lattialuukun avaavan vivun luokse ja jää odottamaan isäsi käskyä vetää vivusta. Isäsi tosin katselee edelleen sinua, koska et ole vastannut hänen kysymykseensä.
Miksi et vastaa, sitä en tiedä enkä halua. Minä haluan vain pois täältä. Pois sinun luotasi.

If you still care don’t ever let me know

Tunnen kuinka lattia altani katoaa ja köysi kaulassani kiristyy entisestään. Viimeinen asia jonka näin, olit sinä.
Mutta niitä silmissäsi olevia kyyneliä en enää nähnyt. Tai tuskaista huutoa, jota en enää kuullut.If you still care don’t ever let me know

*******

Kiitos jos jaksoit lukea ja kommentti on enemmän kuin arvostettu<3 Virheitä saattaa löytyä, ilmoitelkaa niistä sitten.
Nani kiittää ja kuittaa.


« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 14:31:09 kirjoittanut Pyhimys »
Do you wanna be God? The Devil like me

Kettu

 • Porngod
 • ***
 • Viestejä: 546
 • Sweet like chica cherry cola
Vs: Angels lie to keep control
« Vastaus #1 : 04.09.2010 13:14:34 »
Tämä on melkoinen mysteeri. Jopa kirjoittajalle. :D

Mutta loistavaa työtä siiselini<3
Lainaus
Olin aina ollut hirviö. Sinä tosin kesytit sen pedon sisälläni. Ainakin hetkeksi. Mutta sitten he saivat tietää ja nyt katselevat tuossa ja odottavat koska lista syyllisyyksistäni saadaan luettua. Kieltämättä se on aika pitkä.

Ehehhehee, tuo vika on aika hyvä. Melkonen lusmu tämä päähenkilö.
Lainaus
Tunnen kuinka lattia altani katoaa ja köysi kaulassani kiristyy entisestään. Viimeinen asia jonka näin, olit sinä.
Mutta niitä silmissäsi olevia kyyneliä en enää nähnyt. Tai tuskaista huutoa, jota en enää kuullut.
Tämä oli kanssa mahtava. Tykkääntykkääntykkään<3

//

Tiedoista puuttuu biisi ja disclaimer~
Man, what a rush! I’d like to thank the academy, my agent, my family and the Lord baby Jesus. Naw, just kidding. Fuck this shit

Ex-Haplo

Nani

 • Your Evil Master
 • ***
 • Viestejä: 85
 • It's my pleasure
Vs: Angels lie to keep control
« Vastaus #2 : 19.11.2010 11:44:54 »
Mysteeri indeed. Tää on yks niitä omia harvinaisuuksia josta edelleen pidän. Hurjaa~~

Kiitos kultaseni<3
Do you wanna be God? The Devil like me

Nani

 • Your Evil Master
 • ***
 • Viestejä: 85
 • It's my pleasure
Vs: Angels lie to keep control
« Vastaus #3 : 20.11.2010 10:53:38 »
Vau... ja kiitos Janskuu. En oikeestaan enää edes odottanu tähän kommentteja sillä on tääki jo hieman vanha teksti. Uusin, mutta samalla vanha :D
Ja tajusin kyllä. Itellä kans tapa harhautua asioista ni osaan sellasta tulkitakki :) Olen myös aivan samaa mieltä että joka ficistä pitäis löytyä edes vähä huumoria.
Ja univormu mies ei todellakaan olis halunnu että päähenkilö tapettais, mutta siihen on sitten oma tarinansa. :)
Kiitos kommentistasi ja kuka ties, vaikka kirjottasinki. ;)
Do you wanna be God? The Devil like me