Kirjoittaja Aihe: 3 kertaa, kun -ANERYA- pyysi Lily & James-tekstiä S  (Luettu 1238 kertaa)

James-Cam

  • ***
  • Viestejä: 23
  • "You brought some snack"
Lily/James, raapaleita, S

Title: 3 kertaa, kun -ANERYA- pyysi Lily & James-tekstiä
Author: James-Cam
Genre: Romance, Angst, Humour ja eehkä Fluffy
Rating: S
Pairing: Lily/James

A/N:  -ANERYA- sinulle, koska niin kauniisti pyysit kirjoittamaan  ;D   

1. Ensimmäinen kerta

   RUUSUJEN TUOKSUSSA
         Haistoin ruusun tuoksun. Minne kukkatarhaan olimme oikein matkalla? Yritin kurkkia silmiäni peittävien käsien ohi.  Ei auttanut, Jamesin kädet olivat liian pitävät. Täytyi siis turvautua muihin aisteihin. Jostain kuului linnun viserrystä ja nuotion ritinää. Nyt pystyin jo haistamaankin nuotion savun.  ”Perillä”, James kuiskasi ja nosti kätensä pois. Silmäni rävähtivät auki. ”Ooh!”, huudahdin ja käännähdin saadakseni halata poikaystävääni. Halaus oli lämmin ja pehmeä, olisin voinut jäädä noiden käsien suojaan vaikka loppu elämäkseni.  Kukaan muu koko maailmassa ei olisi voinut keksiä parempaa syntymäpäivälahjaa. Vain me kaksi nuotion lämmössä katselemassa kuuta tällä ihanalla rannalla ruusujen ympäröimänä.

2. Toinen kerta
VALINTOJEN MAAILMA
          Taas oltiin tässä tilanteessa, paras kaveri vastaan uusi tuttavuus. Adriana, paras ystäväni, ei pidä Jamesista. Minusta taas on alkanut tuntua, että minä James saattaisimme tulevaisuudessa olla enemmänkin kuin kavereita. Adriana on uhannut lopettaa olemasta bestikseni, jos alan seurustella Jamesin kanssa. Mutta onko sillä merkitystä? Nykyään emme enää tapaa Adrianan kanssa läheskään niin usein kuin ennen.  Siltikin olemme kuin siskokset. Jamesia olen alkanut tavata yhä enenevässä määrin viime aikoina ja hän on jo tunnustanut haluavansa olla enemmän kuin kaveri tai ystävä. Minun pitäisi jo päättää miten aion toimia. Pitäisikö ottaa riski ja alkaa seurustella Jamesin kanssa ja toivoa, että Adriana luopuisi uhkauksestaan? Kumpi merkitsee enemmän paras ystävä, joka on kuin siskosi vai poika, josta voisi mahdollisesti tulla lastesi isä?


3. Kolmas kerta
SALAISIA LUKUHETKIÄ
            Jamesin tullessa kotiin hän oli aivan poikki. Mies oli ollut kuntosalilla treenaamassa. Päivä oli muutenkin ollut rakas pitkän työpäivän takia ja kuntosali käynti oli vienyt viimeiset voimat hänestä. Heti astuttuaan ovesta hän oli vain riisunut kengät ja rojahtanut sohvalle. Hetken aikaa hän vain makasi silmät kiinni, mutta avasi ne sitten ja katseli ympärilleen. Sohvapöydällä oli suuri kasa mainoksia, kirjeitä ja muutama lehti. James huomasi myös Lilyn Me Noidat-lehden tulleen. Nopeasti hän tarkisti, ettei vaimo ollut lähettyvillä ja sieppasi lehden pöydältä ja alkoi selailla sitä. Lehti oli täysi erilaista naistenhömpötystä, mutta kyllä sieltä löytyi muutama kiinnostava juttukin. Pian Jamesin silmät osuivat artikkeliin, joka oli otsikolla ”Unelma treffit”. Mies etsiskeli vinkkejä heidän hääpäivänsä juhlistus treffeille. Tumps.. Joku oli tulossa alas portaita.  James heitti lehden äkkiä pöydälle ja nosti juuri sopivasti katseensa nähdäkseen Lilyn laskeutuvan portaita.
« Viimeksi muokattu: 11.05.2015 13:54:35 kirjoittanut Kaapo »
Dastan <3

-Anerya-

  • ***
  • Viestejä: 162
Vs: 3 kertaa, kun -ANERYA- pyysi Lily & James-tekstiä
« Vastaus #1 : 16.08.2010 19:48:53 »
Anerya kiittää miehekettään ^^D
Headmaster of Hogwarts hits the gym.

Dumbelldore.