Kirjoittaja Aihe: Se kesä (Harry/Ron, S)  (Luettu 1930 kertaa)

Ashtray

 • Lady Stardust
 • ***
 • Viestejä: 450
 • i will battle for the sun
  • LJ
Se kesä (Harry/Ron, S)
« : 24.07.2010 18:42:57 »
Title: Se kesä
Author: Ashtray
Pairing: Harry/Ron
Raiting: S
Genre: fluffy, romance
A/N: Olipas ihanaa saada kirjoitettua vaihteeksi jotain, mihin olen itse tyytyväinen. Shuffle-haastettahan tästä saa erityisesti kiittää, menee myös Slash10:iin ja FF100:een sanalla 063. Kesä.


Fionn Regan - The Underwood Typewriter

Se kesä oli erilainen. Ja ihana.

Oli helppo paeta kaikkea sitä hälinää keskelle ei-mitään. Pieni mökki, lampi ja metsää silmänkantamattomiin. Hiljaisuutta ja ei ketään muuta.

Harry heräsi aina aikaisin, joskus jopa näkemään auringonnousun. Kostea aamuilma tuntui hyvältä ihoa vasten. Tunteja myöhemmin Harry kömpi takaisin lakanoiden väliin. Ron oli aamuisin uninen, ja Harry hymyili ja painoi suukkoja ystävänsä pisamaisille kasvoille.


Placebo - Ask for Answers

Öisin oli kuuma, mutta se ei haitannut.

Harry näytti upealta joka ikinen kerta Ronin alla. Silmät kiinni, mustat ripset vasten poskia, tukka vielä sotkuisempi kuin normaalisti. Salama-arpi oli haalentunut. Silti Ron tuijotti sitä tullessaan.

Usein Ron jäi katselemaan Harrya vielä senkin jälkeen, kun tämä oli nukahtanut. Keskellä yötä ei nähnyt melkein mitään, välillä Ron erotti vain tumman hahmon vierellään, mutta aina hän jaksoi katsoa. Kun aamu alkoi valjeta, Ron näki levolliset kasvot ja pienen hymyn raollaan olevilla huulilla. Ron pyyhkäisi hiuksia Harryn silmien edestä. Usein hän nukahti itsekin hymy huulillaan.


Jay Brannan - Housewife

Loppukesästä Harry oli se, joka sanoi sen ääneen.

Se jatkuisi sittenkin, kun he palaisivat kotiin. He jatkuisivat.

Saattoi olla pelottavaa mennä takaisin ja kertoa kaikille, että oli kesän aikana rakastunut parhaaseen ystäväänsä. Saattoi olla vaikeaa myöntää, että ei tulisi vaimoa ja suurta lapsikatrasta, olisi vain kaksi poikaa, jotka löysivät toisensa uudella tavalla.

Mutta se olisi sen arvoista. Se olisi täysin sen arvoista, jos saisi herätä joka aamu vierellään se, jota rakasti eniten.
« Viimeksi muokattu: 25.03.2015 06:49:33 kirjoittanut Kaapo »
I'll pretend that my heart and my head are well.

tirsu

 • BubblegumKnight
 • ***
 • Viestejä: 1 569
 • Clara, my Clara
Vs: Se kesä
« Vastaus #1 : 24.07.2010 21:06:16 »
Tämä oli aivan ihana ja söötin suloinen. ^ ^ Ron ja Harry ovat sitten ihastuttava pari. Ja kuvailu oli jollain tasolla kaunista. :)
Pahoittelen lyhyttä kommenttia, halusin vain ilmoittaa pitäneeni tästä. :)
-tirsu
>> Don't give up. Not ever. Not for one single day. >> Clara Oswald

 >> How do sharks make babies? >> The 11th Doctor 
 >> Carefully? >> Clara Oswald
>> No, no, no - happily. >> The 11th Doctor

>> I don’t think I could ever forget you. >> The 12th Doctor

Snuffy

 • Vieras
Vs: Se kesä
« Vastaus #2 : 25.07.2010 12:34:01 »
Voin kertoa, että mulla ei ole harmainta aavistustakaan, miksi avasin juuri tämän ficin, mutta sen sijaan olen enemmän kuin iloinen, että sen tein :'') Harry/Ron on aina ollut mulle vähän harmaata aluetta, mutta tämän jälkeen sinne on päässyt ilmaantumaan joitakin värilaikkuja.

Kaiken kaikkiaan tämä oli tajuttoman söpö ja suloinen. Teksti sai hymyilemään kaikilla pienillä yksinkertaisuuksillaan.

Lainaus
Ron oli aamuisin uninen, ja Harry hymyili ja painoi suukkoja ystävänsä pisamaisille kasvoille.

Yksi näistä ihanuuksista, tajuttoman söpöä :'')

Lainaus
Saattoi olla pelottavaa mennä takaisin ja kertoa kaikille, että oli kesän aikana rakastunut parhaaseen ystäväänsä. Saattoi olla vaikeaa myöntää, että ei tulisi vaimoa ja suurta lapsikatrasta, olisi vain kaksi poikaa, jotka löysivät toisensa uudella tavalla.

Tämäkin oli vallan mainio ja oikein weasleymainen huomautus vaimosta ja suuresta lapsikatraasta, pidin :')
Sen sijaan tämä pätkä, ainakin omassa päässäni, toimisi paremmin, jos se olisi vaihdettu konditionaaliin: "Saattaisi olla pelottavaa...", koska seuraavassa kappaleessa puhutaan myös "Se olisi sen arvoista".

Ymmärrän kuitenkin, että koska kyseessä on Shuffle-haaste, aikaa ei ole ihan ylettömästi miettiä näitä yksityiskohtia - ja minä en ainakaan koskaan huomaa omia ajatusvirheitäni...

Lisäksi jäin pohtimaan tätä ikärajaa, koska tässähän on aika selkeä viittaus seksiin, mikä on luokiteltu kuuluvaksi vasta K-13-ikärajaisiin teksteihin. En kyllä osaa itse nyt sanoa, mikä sen ikärajan pitäisi sitten olla, mutta se on varma, että seitsenvuotiaat eivät tule ymmärtämään, mitä Harry tekee Ronin alla :'')
(ps. aivan ihanaa, että Ron on top!)

Kiitos tästä lukukokemuksesta joka tapauksessa, pidin ja hymyilin oikein kovasti :''')

Zacharias

 • les amis de l'abc
 • ***
 • Viestejä: 2 587
 • korkokenkäpoika
  • tumblr
Vs: Se kesä
« Vastaus #3 : 01.08.2010 14:15:16 »
Harry/Ron ei minullekaan mitään yleisintä tekstiä ole, joten olenkin iloinen tämän luettuani (: Se oli meinaan todella suloista ja kaunista. Sopi hyvin fluffya kaipaavalle, joka juuri nyt olin. Pistin Placeboa soimaankin, ja luin sen toisen kerran.
Mitään tämän rankempaa Ronny ja Harry parituksellista en varmaan koskaan tule lukemaan, mutta sait minut kuitenkin arvostamaan sitä tällä tasolla.
l'univers nous reprend,
rien de nous ne subsiste


Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 091
 • haaveilija
Vs: Se kesä
« Vastaus #4 : 21.01.2011 14:45:02 »
Todella ihana...!! :)
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 574
Vs: Se kesä
« Vastaus #5 : 08.02.2011 12:47:53 »
Awwwww! Olipas lutuista, kun edettiin kesäilottelusta tuon loppukappaleen aikana johonkin pysyvämpään. Joskin mä jäin miettimään tuota Ronia, kun se tuijotti salama-arpea aina lauetessaan, että senkö se vain Harryssa näki? Jäi vähän sellanen fiilis, että Ron olisi suhteessa mukana vain siksi, että Harry on kuuluisa. Ja tuo viimeisessä kappaleessa mainittu "Harry oli se, joka sanoi sen ääneen" vielä vahvisti vainoharhaisuuttani! :D Aijai, tästähän pitää alkaa ideoimaan ficciä, jossa Harry/Ron lopahtaa siihen, kun Harry päättää siirtyä jästimaailmaan ja jättää kaiken kuuluisuuden taakseen, elää vaatimatonta elämää x) Mitenköhän Ronin suu sitten pantaisiin :P

Hui, meni melkeen angstiksi tää kommentti. Nyt psyykkaan! Okei, jos jätetään vainoharhaisuudet sikseen, niin tää ficinpoikanen oli tosi kesäinen, leppoisa, raikas. Tuli ihan mieleen jotkut suhteenalut, kun sitä vaan oltiin vällyjen välissä päiväkausia ja maailmaan mahtui vain se toinen ihminen <3 Oi, kultaista nuoruutta :P


Kiitos tästä,
Bbuttis


// Joo, ikärajakeskusteluun nokkaani tuupaten: kyllä tän pitäis olla oikeesti K-13, vaikka kovin hienovarainen vihjaus onkin kyseessä ;)
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Fredu

 • Luihuisnörtti
 • ***
 • Viestejä: 1 007
  • Mieleni on maalaus
Vs: Se kesä (Harry/Ron, S)
« Vastaus #6 : 22.02.2021 10:53:24 »
Ah, olisipa kesä ja kärpäset ja nuoruudenrakkaus kuin Harrylla ja Ronilla. Sellaisessa huumassa ei yöhikoilukaan haittaa, vaan lähellä on pakko saada olla. Olisi söpöä lukea vielä joku sellainenkin, missä ne palaa vanhoina samalle mökille, mutta pökkää sängystä alas jos ei ole pesty itseä ennen nukkumaanmenoa. ;D Tämmöiset söpöt ja kevyet kesäiset pätkät on ihania, missä pojat keskittyy vaan toisiinsa.

Huomio poikien unirytmien erilaisuudesta oli tosi hellyyttävä, tietysti Harry herää aikaisin ja Ron nukkuu myöhään, mutta se että Harry sujahtaa takaisin Ronin viereen antamaan suukkoja.
Avatar: Beauty Enchants
hiphei, hurraa, nyt ei surra! pienet on konstit nää: jos joskus täytyy huolia olla, tuntuu pahalta, itkettää, itke kyyneleet sovinnolla,
ei ne silloin sisälle jää
~*~
Hävisin pelin