Kirjoittaja Aihe: Ally McBeal, Ikuisuus yhdessä ~ S (Ally/Larry)  (Luettu 3492 kertaa)

Penber

  • Vieras
Title: Ikuisuus yhdessä
Author: Penber
Raiting: S
Genre: Romance, Oneshot
Fandom: Ally McBeal
Pairing: Ally/Larry
Disclaimer: En omista ko. sarjaa, enkä siihen kuuluvia hahmoja :3.
Song: Robert Downey Jr. - The Futurist

Summary: Kuin kohtalo olisi puuttunut peliin.

A/N: Ihan vaa siks koska Ally/Larry on joku söpöin tv-pari ikinä :b. Aws. Oikeesti. Osallistuu siis Jinmaru-Chanin ihanimpaan haasteeseen (Oi Doris jada jada) ikinä. Kiitos siis siitä! n___n

~


Asianajaja Larry Paul istui laiskasti tuolillaan, jalat pöydälle nostettuina. Hän pyöritteli kynää kädessään. Työpöydällä odotti kasa paperitöitä, jotka tulisi hoitaa välittömästä, mutta jostain syystä Larry ei ollut kirjoitustuulella.

Miehen päässä pyöri vain yksi asia. Yksi ihminen. Ally McBeal.

Oltuaan aluksi aivan varma, ettei tuolla naisella olisi mitään mielenkiintoa häntä kohtaan, Larry päätti sysätä ajatuksensa jonnekin toisaalle. Huonolla menestyksellä, tietenkin. Jostain, täysin yllättäen, ilman mitään varoitusta, Ally oli vain hypähtänyt hänen eteensä. Kuin kohtalo olisi puuttunut peliin.

Larry horjahti ja oli pudota tuoliltaan. Ovelta kuulunut vaimea koputus oli lopulta keskeyttänyt miehen ankaran pohdiskelun. Korjatessaan silmälasiensa asentoa nenällään, mies huikkasi tulijaa astumaan peremmälle.

“Ally.”

“Hei… Larry.”

Salakavalasti leveä hymy nousi miehen kasvoille. Ally seisoi edelleen oven lähellä kuin valmiina juoksemaan karkuun. Larry tunsi hermostuvansa, vaikka peittikin sen yllättävän hyvin, melkein jopa itseltään. Hän nousi verkkaasti tuolilta ja käveli sitten kädet ojennettuina Allyn luokse.

“Satuin kävelemään naapurustossa… Ja tulin ajatelleeksi sinun nakkia… Tarkoitan lakkia. Ei! Takkia! Takkia. Mistä ostit sen?” Ally sopersi, omaan tapaansa jälleen kompastellen sanojen kanssa, jotka olivat liiakseen sekoittunut yhtään hänen ajatuksen virtaukseen. Larry naurahti, muttei kuitenkaan koskaan virallisesti vastannut naisen esittämään kysymykseen takista.

“Onko jokin hätänä?” mies sitten kysäisi.

“Aivan kuin tulisin tänne vain silloin kun jokin on pielessä!” Ally tuhahti kulmat kurtussa. “No siis… Tavallaan on.”

“Tavallaan?” ihmetteli Larry yhä hymyillen. “Minusta tuntuu, että tiedän tähän ongelmaan ratkaisun.”

“Niinkö?” Ally totesi melkeinpä uskomatta miehen sanoja. “Sillä tämä on todella hankala, mitä tulee uskottavuuteen… Kun mietimme, mitä aikamme suurim… mmm.”

Ally McBeal ei koskaan kerennyt epämääräisen selontekonsa loppuun, kun Larry oli jo painanut huulensa tämän huulille. Kaksikko suuteli hiljaisessa toimistohuoneessa, toisiinsa samalla kietoutuen.

Larryn päästäessä lopulta irti, Ally oli varma, että kaikki hänen huolensa olisivat poissa.

Ikuisesti.

It'll be like lovers
For the rest of our lives
I wont have to run around
You wont have to think twice
« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 13:46:48 kirjoittanut Yukimura »

Jinmuru

  • Fangirl
  • ***
  • Viestejä: 1 316
  • Ava (c) Okakettu
    • Tumblr
Vs: Ikuisuus yhdessä (S)
« Vastaus #1 : 14.06.2010 17:52:10 »
Hei aww... <3

Oon joskus kauan sitten varmaan kahtonu tätä sarjaa ohi mennen. ^^ Ally ja Larry on kyllä niin söpis pari. Eka lukemani ficci tästä fandomista, jännää. :'D

Mutta itse ficciin... xD Oli ihana ja söpö pikku ficceröinen. :3

Lainaus
“Satuin kävelemään naapurustossa… Ja tulin ajatelleeksi sinun nakkia… Tarkoitan lakkia. Ei! Takkia! Takkia. Mistä ostit sen?”

Voin kuvitella tän niin hyvin tuohon sarjaan! :'''D

Kiitos kun osallistuit haasteeseeni. ^^ Vielä kerkeät! ;D

Penber

  • Vieras
Vs: Ikuisuus yhdessä (S)
« Vastaus #2 : 14.06.2010 20:20:58 »
Yay, kommentti! n_____________________n

Jinmaru-Chan: Ih! Kiva, että tykkäsit! Eka siun lukema tätä ja eka miun kirjottama tätä lajia! WOOW! Mutta siis kiitos eri paljon tosta sinun kommentista :---D. Sai kyllä hymyilemään!

Fell

  • Vieras
Vs: Ikuisuus yhdessä (S)
« Vastaus #3 : 01.07.2010 22:34:06 »
Ikinä en oo uskaltautunut katsomaan McBealia, koska se ei kuulemma ole ihan mahtava :,D Eijeijeijei, ei pitäisi lukeä näitä ficcejä, alan kohta katsoa jokaista sarjaa joista ficcaat! :,D
Lainaus
“Satuin kävelemään naapurustossa… Ja tulin ajatelleeksi sinun nakkia… Tarkoitan lakkia. Ei! Takkia! Takkia. Mistä ostit sen?”
Nakkia :^^D Hihihi, hiukan kuolisin nauruun jos sanoisin jollekulle miespuoliselle ajatelleeni tämän nakkia :,DD

Tää oli söpskä n__n Hahmojen IC:eydestä, mutta tosi suloisia olivat :3 Kiituksia tästäkin lukukokemuksesta ^^

Penber

  • Vieras
Vs: Ikuisuus yhdessä (S)
« Vastaus #4 : 02.07.2010 09:18:59 »
Fell: Oleppa hyvä! Ja kiitos ku luit/kommasit! :--D Ally McBeal ON hyvä sarja<3. Muistan ku katoin sitä ekan kerran joskus vuonna naama. Oi voi. Pitäis taas kattoo muutama jakso lisää. Larry on niin kui kui ;___;<3.