Kirjoittaja Aihe: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [S, fluff, humour? D/Hrm + muita]  (Luettu 11615 kertaa)

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 4 610
 • Malfoysexual
Totuus vai tehtävä, herra Malfoy?

Kirjoittaja: niiina
Ikäraja: S
Lajit: One shot, fluff, humour?
Paritus: Useita vihjailuja moniin (Draco/Hermione)
Beta: Aici, kiitos hänelle!
A/N: Elikkä haasteeseen vastaus ficci. Qfeissin Leikitäänkö lääkäriä? - haaste vanhassa finissä.
Kuvaus: Rohkelikkonuoret tapaavat käytävällä porukan vihamiehiään. Kuinka käykään kuin he kuulevat Voron askeleet ja joutuvat piiloutumaan luutakomeroon? Miten pienessä kopissa voisikaan viettää aikaa vihamiehien kanssa?

Vanhasta finistä tämäkin. Muutama pyysi ja viimein muistin kun selasin vanhoja ficcejä. Pitää henkäistä syvään tässä vaiheessa :') Voi ei...


*~~*~~*

Ron, Hermione ja Harry matkasivat Tylypahkan koleaa käytävää samalla iloisesti keskustellen. Nuorukaisten askeleet kaikuivat tyhjässä tilassa, ja Hermione oli hermona heidän yöllisestä retkestään.

”Meidän ei pitäisi enää olla täällä!” Hermione sanoi happamasti.
”Älä jaksa niuhottaa, ei meitä kukaan huomaa, kunhan ollaan hiljaa”, Ron sanoi huolettomasti ja huitaisi hieman kättään Hermionen ilmeelle.
”Niin, JOS oltaisiin hiljaa...” Hermione mutisi itsestään.
”Mitä sanoit?” Harry tokaisi ja katsoi Hermionea kysyvästi. Hermione vilkaisi poikaa ja väänsi kasvoilleen virnistystä muistuttavan tekohymyn.
”En yhtikäs mitään, Harry, en yhtään mitään...”
”Ai, olin varma, että – ”
”Oi, roskasakki taas liikenteessä!” kuului sarkastinen ääni edestäpäin. Hermione kääntyi epäuskoisesti - melkein hidastetusti - kohti koleanharmaita silmiä, jotka olivat täynnä ivaa.
”Voi ei...” hän huokaisi.
”Painu helvettiin, Malfoy!” Ron ärähti vihoissaan.
”Noh, noh, poika hyvä. Jospa sinun jälkeesi”, Draco jatkoi ilkeää linjaansa. Ron puristi kätensä nyrkkiin ja oli jo astumassa eteenpäin kun Hermione tarttui tätä käsivarresta.
”Hän ei ole sen arvoinen, ja sinä tiedät sen.”

Ron vilkaisi hieman Hermionen pelokkaita silmiä ja astui askeleen taaksepäin, avaten kämmenensä. Pieni hymyn kaari eksyi leikkimään pojan huulille tämän tuntiessa Hermionen käden vielä kiinni käsivarressaan.

”Voi kuinka suloista, tyttöystävä pelastaa Weasleyn”, Draco leperteli. Pansy naurahti pojan takana kylmästi ja takertui Dracon käteen kiinni. Crabbe ja Goyle seisoivat vaalean pojan molemmilla puolilla ryhdikkäästi ja Harry ei voinut olla ajattelematta mitä tapahtuisi jos hän tökkäisi jompaakumpaa mahaan saaden tuon typerän asennon häviämään noiden köntysten olemuksesta.

Ron katsoi Dracoa murhaavasti ja oli juuri avaamassa suutaan sanoakseen "entä sitten", mutta Hermione ehti ensin.
”En ole hänen tyttöystävänsä.” Tytön ääni oli olemattoman hiljainen ja se kaikui käytävillä ikävästi.
”Ihan kuin ketään kiinnostaisi!” Pansy sanoi naurahtaen kylmästi ja katsoi Dracoa kuin olisi juuri sanonut maailman parhaan vastalauseen. Draco katsoi vain kylmästi Ronia ja Hermionea ja lopulta vaivautui vain nostamaan olkiaan.
”Sama se”, poika tokaisi.
”Jos teitä ei häiritse, me lähdemme nyt!” Harry tokaisi, viimein avaten suunsa. Hermione olikin ihmetellyt miksi Harry oli ollut niin hiljainen. ”Tulkaa, Ron ja Hermione.”
”Hei arpinaama, ei tämä ole vielä ohi”, Draco jatkoi.
”Kuules kärähtänyt kaali – ”, Harry aloitti, mutta hänen puheensa loppui lyhyeen kun jokainen kuuli nopeita askelia käytävältä.

”Me liikumme kiellettyyn aikaan!” Hermione hengähti hermostuneesti.
”Tätä tietä”, Draco sanoi nopeasti ja joukko lähti juoksemaan nopein askelin Dracon perässä. Crabbe ja Goyle hengittivät raskaasti jokaisella askeleella ja Hermionen oli vaikea olla naurahtamatta.

Kulmat vilahtelivat nuorten ohi kuin maisemat junan ikkunasta ja pian vaaleahiuksinen poika pysähtyi kuluneen näköisen oven edessä. Hän riuhtaisi oven nopeasti auki kuullessaan takaansa tulevien askelien voimistuvan ja alkoi huitoa kaikkia sisälle komeroon.

”Potter, ala tulla, en usko että Norriska tarjoaa sinulle yhtään parempaa kuin tämä komero!” Draco murahti ja vetäisi Harryn tämän kaavun reunasta komeron pimeyteen, samalla sulkien oven perässään kiinni.

Raskas hengitys kaikui komerossa kaikkien istuessa kasassa sen perällä kuin odottaen kuuta nousevaa. Komero oli tuntunut sulkevat äänet sen ulkopuolelta ja Ron nousi heikosti ylös lattialta, jonne oli istuutunut ja matkasi kahvan luokse.

”Hän on varmaan jo mennyt”, poika sanoi hiljaa ja laittoi kätensä kahvalla. ”Eh, tuota noin... Malfoy?”
”Niin?” Draco vastasi laiskasti.
”Tulitko miettineesi, että sinä lukitsit meidät tänne?”

Dracon ilme valahti.

”Mitä?”
”Tämä ovi ei aukea!”
”Antakaa kuin minä”, Hermione sanoi turhautuneena. ”Alohomora.”
”Se ei siltikään aukea”, Ron uikutti ja huomasi muidenkin ilmeiden kiristyvän. Crabbe kaivoi nenäänsä hieman hermostuneesti ja ulisi nurkassa.
”Minä en pidä tästä ja minä haluan vessaankin...”
Harry naurahti kuivasti Craben vierestä ja siirtyi tuuman toiseen suuntaan.
”Kiitos kun jaoit tuon tiedon meidänkin kesken...” hän mumisi hiljaa ja pyyhkäisi lasejaan.
”Mitä täällä pölyisessä kopassa oikein voi tehdä! Minun kaapuni pilaantuu…” Pansy huokaisi.
”Älä jaksa uikuttaa”, Draco murahti ja haroi hiuksiaan hermostuneena. ”Meidän ei auta kuin jäädä tänne.”

Porukka huokaisi syvään ja Hermione loihti heille erääseen vanhaan kuppiin valon, joka valaisi melkein koko huoneen. Se oli pölyinen ja tunkkainen, mustanharmaa koppi. Joukko katseli ympärilleen irvistellen ja Pansy loikki hieman nurkassa, ja pyyhki hulluna lattialle paikkaa johon voisi istua.
Huone oli noin kolmisen metriä leveä ja pitkä, joten heillä oli hyvin ahtaat oltavat. Crabbe ja Goyle istuivat Pansyn molemmilla puolilla ja Draco taas Crabben vieressä. Hermione katsoi nelikkoa vastahakoisesti ja päätti lopulta ottaa itseään niskasta kiinni ja istuutua Dracon vierelle, saaden Ronin seurakseen toiselle puolelleen. Harry seisoi edelleen ja alkoi kävellä edes takaisin muiden muodostamaa piiriä.

”Hah, minulla on idea!” hän huudahti nopeasti ja sai muut hieman hätkähtämään pojan nopeaa reaktiota.
”Noh, mitä?” Ron sanoi uteliaasti.
”Pelataan erästä peliä, ettei kyllästytä kuoliaaksi”, Harry sanoi innoissaan.
”Mitä peliä, en minä mitään tyhmiä rohkelikkojen pelejä halua pelata”, Draco sanoi kyllästyneenä.
”Totuutta ja tehtävää.”
”Ei, Harry, EI!” Hermione sanoi väliin nopeasti.
”Älä nyt, Hermione, siitä tulisi kivaa”, Harry jatkoi.
”Mikä se semmoinen on?” Ron kysyi kiinnostuneena.
”Ihan typerä peli, missä ei ole yhtään mitään järkeä!” Hermione sanoi sarkastisesti. ”Sitä paitsi en usko paikalla olevien henkilöiden osaavan puhua totta...”
”Puhu vain omasta puolestasi”, Draco töksäytti. ”Pelataan vain niin saa neiti Grangerkin nähdä ettei ole aina oikeassa.”
”Noniin, asiaa! Ovatko kaikki muutkin mukana?”

Porukka mumisi jotain vastaukseksi ja osa kohotti vain olkiaan kyllästyneesti. Hermione vilkuili ihmisiä ympärillään ja suostui lopulta peliin huokaisun saattelemana. Tämä ei tietäisi hyvää.

”Kuinka haluatte pelata? Ajattelin, että käyttäisimme pulloa, mutta ei meillä sellaista ole”, Harry mutisi.
”Kuinka olisi taikasauvani?” Hermione sanoi hiljaa ja tarjosi sauvansa Harrylle.
”Hyvä idea!” Harry sanoi. ”Minä olen ensimmäinen. Pyöräytän sauvaa kerran näin ja se kenen kohdalle se osuu, ja tässä tapauksessa Pansyn, niin minä kysyn sinulta totuus vai tehtävä. Sitten sinä saat valita, kumman haluat. Ymmärrättekö?”
”Öö... Okei”, Pansy takerteli ja nosti katseensa Harryn vihertäviin silmiin.
”Joten, totuus vai tehtävä, Pansy?”
”Noh, tuota... Tehtävä!” tyttö huudahti. Harry hieroi hieman käsiään yhteen, mainiota, mainiota.
”Suutele Crabbeä!”
”Mitä, saanko vaihtaa totuuteen?!” Pansy huudahti hädissään, ja katsahti toisella puolellaan istuvaa, hieman helottavaa, isokokoista pojan ruhoa, joka väänteli huuliaan sulavasti hieman eteenpäin.
”Tehtävä on tehtävä, siitä ei peräännytä”, Harry sanoi ilkeilevästi ja kaikki kiinnittivät katseensa Pansyn tuskaiseen ilmeeseen, tämän lähestyessä Crabbeä.

Se tapahtui nopeammin kuin salaman isku.

”Milloin pesit hampaasi viimeksi, Crabbe?! Yh!”
”Noh, noh, lapsukaiset. Pansy, sinun vuorosi pyörittää”, Harry jatkoi. Pansy tarttui innokkaasti sauvaan ja pyöräytti sitä kerran. Sauva pyöri vähän aikaa vimmatusti ympyrää, kunnes sen kärki pysähtyi Hermionen ja Ronin väliin.

”Entä nyt?” Ron kysyi ihmeissään ja katsoi Hermionen mietteliäitä kasvoja.
”Se on sinuun päin kyllä enemmän”, tyttö tokaisi hiljaa ja Ron alentui kohtaloonsa.
”Totuus vai tehtävä?” Pansy kysyi laiskasti.
”Hmm...” Ron tunsi punan nousevan kasvoilleen. ”Totuus.”
Pansyn laiska ilme kirkastui ja tyttö pongahti pelottavasti seisomaan.

”Kerro mitä tunnet Grangeriä kohtaan! Viimein saan teistäkin selkoa”, Pansy sanoi ilkikurisesti, purren hieman huulensa pintaa ja heilauttaen mustia lyhyitä hiuksiaan kasvoiltaan.

Ronin kasvot muuttuivat lähelle paloautoa. Hermione käänsi katseensa kohti Ronia ujosti ja seurasi pojan jokaista liikettä. Dracokin oli ottanut mukavamman asennon Hermionen vieressä ja vilkuili nyt Hermionen ja Ronia vuorotellen kulmiaan kohottaen.

”No tuota noin...” Ron aloitti.
”Anna tulla vaan, punapää”, Goyle hörähti. Harry virnisti Ronin suuntaan ja nyökkäsi hitaasti.
”Nominäpidänvähänhänestä”, Ron sanoi nopeasti.
”Mitä?” Pansy kysyi kulmiaan kohottaen.
”Hän vastasi jo kysymykseen, teidän vikanne jos ette kuulleet. Turha sitä on enää toistella”, Draco tokaisi happamasti ja heilutti kättään Ronin suuntaan näyttäen, että poika voisi pyörittää jo sauvaa lattialla. Ron nappasi sauvan käteensä ja pyöräytti sitä helpottuneena. Se pyöri lattialla hetken nopeasti kunnes se pysähtyi silmälasit omistavan pojan eteen.
”Harry, haa! Totuus vai tehtävä?” Ron sanoi hilpeästi.
”Ööh, hmm. Totuus”, Harry sanoi hiljaa. Hermione vilkaisi Harryä sivusilmällä ja huomasi muiden tekevän samoin. Draco vääntelehti paikallaan hieman ja hipaisi vahingossa Hermionen maassa lepäävää kättä. Hermionen sisällä joku kiristyi. Hän liikutti kättä hitaasti enemmän itseään kohti, huomaten ettei Draco ajatellut siirtää kättään Hermionen käden vierestä.

”Niin, Ron, sinä keksit kysymyksen”, Hermione rykäisi hermostuneesti, huomatessaan Dracon virnistävän luihuismaisesti.
”Niin, tietty”, Ron mumisi ja katsoi Harryä hetken.
”Kuka on mielestäsi huoneen seksikkäin tyttö?”
”Ron, ei mitään tuollaisia kysymyksiä!” Harry älähti hermostuneesti ja laski alentuvan katseensa Hermioneen.
”Sinun pitää vastata, Harry”, Ron sanoi heti perään.
”Pansy...”
”Pansy?!” Hermione karjaisi. ”Olisihan se pitänyt arvata...”
”Anteeksi Hermione… Se oli vain totuus”, Harry aloitti harmissaan.
”Joo, sama se, Harry”, Hermione sanoi allapäin. Pansy nosti päätään kunnioitettavasti ylöspäin ja irvaili Hermionelle.
”Kuka sinua valitsisikaan, lukutoukka!”
Hermione kääntyi katsomaan Pansyä sanattomasti, mutta laski pian katseensa takaisin sinne minne se kuuluikin.
”Pansy, oletko hiljaa. Pilaat huoneen ilman”, Draco sanoi huolettomasti. ”Ja Potter, sinun vuorosi. Pyöritä jo.”
Harry pyöräytti sauvaa hieman, ja se osui suoraan Dracon kohdalle. Dracon virne syveni entisestään.
”Asiaa”, hän töksäytti.
”Totuus vai tehtävä?”
”Malfoyt vain tekevät asioita, eivät puhu niistä.”
”Selvä, eli tehtävä. Hmm, suutele ihan ketä vain ringissä olevaa. Niin poikaa tai tyttöä, saat päättää”, Harry sanoi voitonriemuitsevasti.
”Helppoa.”

Draco katsoi hetken ringissä olioita ja kääntyi sitten Hermionen puoleen irvistäen. Hän nappasi tyttöä tämän pään takaa hellästi kiinni ja veti tytön kasvot lähemmäksi omiaan.
Hermione oli paikoillaan kuin jääpuikko huomatessaan Dracon yrityksen.

Draco painoi pian vaaleat huulensa Hermionen punaisia huulia vasten, ja suuteli tyttöä intohimoisesti. Siitä suudelmasta ei puuttunut halua. Se oli kaikkea muuta mitä Hermione oli koskaan kokenut.

Pian. Liian pian, poika irrottautui Hermionesta ja kääntyi katsomaan muita kanssa pelaajiaan. Ron katsoi heitä Hermionen toisella puolella läppä auki ja mumisi hiljaa jotain itsestään.

”Kalpea kaali sentään...”
”Mitä sanoit, Weasley?” Draco kysyi happamasti.
”En mitään”, poika mumisi ja käänsi nyt katseensa Pansyyn, joka oli pyörtynyt jonnekin. Hermione avasi viimein silmänsä, milloin lie edes sulkenut ne, ja henkäisi syvään.
”Vau.”
”MITÄ?!” Ron henkäisi. Hermione käänsi katseensa pelokkaasti Roniin ja huomasi pojan olevan hermona.
”Vau, sain viimeinkin Pansyn hiljenemään...” Hermione mutisi pojalle. Ron nyökkäsi epävarmasti takaisin.
”Draco, miksi valitsit Grangerin?” Crabbe kysyi mörähtäen.
”Mieluummin lukutoukka kun bulldoggi, tai läjä rumia miehiä”, Draco vastasi heti itsevarmana. Hermione punastui. Pitikö Draco häntä paremman näköisenä kuin Pansyä?

Pian ovelta kuului lukon rapinaa ja nuoret kääntyivät salamana ovelle päin. Oven kahva avautui hitaasti ja pieni pyöreä pää kurkisti sisään.

”Täällähän te olette, olen etsinyt teitä kaikkialta!”
”Oi, Neville, voisin suudella sinua juuri nyt!” Harry huudahti ja hyppäsi nopeasti ulos komerosta.
”Vaikka oletkin niin mahtava, Harry, niin en olisi kovin otettu suudelmastasi...” Neville uikutti.
”Älä huoli, Neville. Pidän Harryn kiireisenä, ettei hän tee sitä”, Ron sanoi pojan viereltä ja katseli kuinka Harry liiti pitkin käytäviä.

Crabbe ja Goyle astuivat ulos komerosta Pansyä kantaen ja lähtivät päätä pahkaa omaan makuusaliinsa, ennen kuin Harry liitäjä osuisi heihin.

Draco ei ollut vieläkään noussut komeron lattialta, vain istui siinä katsoen tyttöä, joka seisoi oviaukolla katsoen Harryn menoa.

”Harry on seonnut, tällä menolla Voro saa meidät muutenkin kiinni”, Ron huokaisi ja lähti Nevillen kanssa ottamaan poikaa kiinni ja viemään tämän pois.

Hermione oli juuri lähdössä Ronin perään kun tunsi jonkun ottavan hänen käsivarrestaan kiinni. Hyvin pitkä ja auringon valoakin hohtavammat hiukset omaava poika seisoi hänen takanaan epävarmana.

”Granger… Hermione”, Draco aloitti epäröiden.
”Niin?” Hermione kysyi hieman ihmeissään Dracon käytöksestä.
”Onko ajatus meistä kahdesta liian hullu?” Draco sanoi irvistäen hieman vaivautuneesti. 
”Totuus vai tehtävä, herra Malfoy?”
”Tehtävä.”
”Suutele minua”, Hermione sanoi hieman hymyillen ja pian tunsikin kuinka kahdet huulet löysivät toisensa maailmassa.

*~~*~~*

A/N: Tämä ei ole kovin syvällinen tai mitään muutakaan millaista yleensä teen. Joten joudutte tyytymään pieneen pinta raapaisuun. Kommentteja silti näihin vanhoihinkin lukee mielellään.
« Viimeksi muokattu: 02.11.2014 13:45:29 kirjoittanut niiina »

emmöö

 • ***
 • Viestejä: 85
 • jöö vinkvink
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #1 : 12.08.2007 19:10:02 »
Kirjotan mieluummin tänne kuin meseen..
Mä en oikeen tajuu, mitä sä väitit et tää on outo/kauhee tai jotain muuta, mitä se ei todellakaan ollu.
Kuten sanoin, kuuntelen samalla Avril Lavignen When you're gonea, ja tää on ihana yhdistelmä loppuun..
Totuus vai tehtävä idea on aika helppo, mutta se toimii tässä hyvin, ja one-shothan tämä on.
Tossa oli se kärähtänyt kaali, mist puhuit, ja se oli tosi hyvä.
Tästä ei plajon muuta voi sanoa, mutta oikeasti tosi hyvä.
Ja Crabbe taisi ehtiä hyvin vessaankin.. Jos nyt Pansyn suudelma ei saanut poikaa laskemaan alleen.. (;
Aika romanttinen suklaatryffeli sinänsä, ihanaa!

 emmöö, kuten hyvin tiedätkin.. (:
« Viimeksi muokattu: 26.12.2007 17:15:52 kirjoittanut emmöö »
Roar, roar, Gryffindor!

Gab

 • ***
 • Viestejä: 6
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #2 : 22.10.2007 23:55:14 »
Herkullinen idea :) Ja toi loppu oli niin ihana...

Herski

 • Malfoyn vaimo
 • ***
 • Viestejä: 350
 • Dramione ♥
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #3 : 15.12.2007 22:25:23 »
Tosi ihana,hyvä,hauska jne. :D heh. :P
DRAMIONE ♥

ssatine

 • ***
 • Viestejä: 100
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #4 : 25.12.2007 22:50:46 »
Ahhhh, tämä.
Luin tämän vanhassa finissä, ja muistaakseni kommentoinkin jotain. Tykkäsin nyt vielä enemmän, kuin viime kerralla. Kai siksi, että D/Hrm ei ollut silloin suosikkini (G/D oli silloin, mistäköhän se semmoinenkin...:D).

Ihana tuo loppu... "Suutele minua." Voih. Miten aina saatkin mut hytisemään innosta näiden ficciesi äärellä?!

Huomasin heti, että olet kehittynyt järjettömästi tämän ficin jälkeen. Olet mahtava kirjoittaja, jatka samaa rataa, mussukka!

<3:llä

~ssatine
Dream a paradise

Luthien

 • ***
 • Viestejä: 204
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #5 : 02.01.2008 17:25:34 »
Kiva idea tarinalle (jostain syystä pidän tarinoista, jossa hahmot jäävät jumiin jonnekkin, eivätkä pääse pois) ja hyvin toteutettukin, mutta jäin miettimään että miksi ihmeessä Harry sekosi kun Neville tuli ja lähti liitelemään pitkin käytäviä?  :-\ Muuten kyllä hyvä tarina.  :D

Rakentavana kommenttina kuvailuja olisi voinut olla enemmän koska en oikein pystynyt hahmottamaan tarinaa mielessäni kovin hyvin.

Muuta kommentoitavaa ei nyt tule mieleen.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2008 09:50:07 kirjoittanut Luthien »
Wanna see how hard i can fall?

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 4 610
 • Malfoysexual
Re: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #6 : 02.01.2008 18:36:57 »
Oho, tässäkin on kommentteja. Kiitos.

emmöö, kiitoksia kommentistasi ja heh, olihan tämä minun mielestäni aika kamala, mutta hauska tätä oli kirjoittaa, kun ei paljon tarvinnut ajatuksia laittaa likoon! Mutta hienoa jos pidit (:

Gab, heh. Kiitoksia.

Nemethys, joo, kaali mikä kaali. Ja hei, mutkin saa teljetä, ei ongelmaa (; Kiva jos pidit, kiitos.

Herski, no hyvä, kiitos. (:

ssatine, niin taisit lukea :'D Hienoa jos nyt iski paremmin. Ja hyvä vain jos hytiset innosta, heh! Tämä ficci on vähän tämmöinen ei-ajatuksella tehty ja mahdollisemman kevyt lukuinen, siksi ehkä tosiaan huomaa sen erilaisuuden muuhun mitä olen kirjoittanut, nimittäin kehityksestä en tiedä. : D Kiitos<3

Luthien, kiitoksia ja Harry rukka sekosi innosta kun pääsi viimein ulos. Ja tuosta rakentavasta en voi sanoa muuta kun, etten halunnut kuvailla enempää, koska halusin yksinkertaisesti yli hengittävän ficin, joka on ihan erilaista kun minun ainainen yli kuvailu mihin hukkuu! Antaa lukijallekin vähän tilaa ja kyseessä ei ollut kovin vakava ficci ja tämä oli haaste mikä piti tehdä lyhyeen aikaan, niin jaksanut ajatella syntiä syviä kuvailussa (; Kiitän paljon!

mouse

 • ***
 • Viestejä: 20
 • weasley is our king
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #7 : 29.03.2009 15:41:21 »
vähäkö sulonen toi loppu aaw 8D !

Bindie

 • Upseeri Lärpätin
 • ***
 • Viestejä: 130
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #8 : 02.04.2009 16:09:52 »
Wöördi<33 Ihana.Söpööääää. Ei tuu rakentavaa ;)
I have always liked to write a letters
And watch movies

Mimmi _91

 • ***
 • Viestejä: 4
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #9 : 10.04.2009 21:23:05 »
Iiiihihihiiii!! Ihanan suloinen. Hyvä idea  :) Tämmöisiä lisää  ;)

Satan

 • Jezebel
 • ***
 • Viestejä: 32
 • Hölmö hamsteri
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #10 : 03.05.2009 17:01:58 »
Tää oli ihana. Nauroin tolle kärähtänyt kaali- jutulle. Toi loppu oli hyvin kirjotettu ja idea mitä mahtavin.
Voisit kirjoittaa lisää tän tapasii.
Voin kuvitella noi tuolla komerossa pelaamassa totuus vai tehtävä- pelii. Voisin itekkin mielelläni olla tuolla komerossa.

Satan kiittää ja kumartaa
Nunnaluostariin hankittiin polkupyöriä. Abbedissa ihmetteli miksi nunnat pyöräilivät niin paljon ja päätti tehä asialle jotain. Seuraavana päivänä Abbedissa pyysi nunnat koolle ja sanoi:
-Jos toi pyöräileminen ei ala vähenee niihin pyöriin hankitaan satulat.

NeitiMusta

 • ***
 • Viestejä: 981
 • Hakunamatata
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #11 : 13.05.2009 18:38:56 »
Tää oli aivan ihana!!! Siis tosi ihana. Ja mäkin nauroin sille kaali-jutulle.
Tää oli niin sulonen.

Lainaus
  Granger… Hermione”, Draco aloitti epäröiden.
”Niin?” Hermione kysyi hieman ihmeissään Dracon käytöksestä.
”Onko ajatus meistä kahdesta liian hullu?” Draco sanoi irvistäen hieman vaivautuneesti. 
”Totuus vai tehtävä, herra Malfoy?”
”Tehtävä.”
”Suutele minua”, Hermione sanoi hieman hymyillen ja pian tunsikin kuinka kahdet huulet löysivät toisensa maailmassa.
 
Tää loppu oli ihana ♥

NeitiMusta. ♥
Kliseiden vannoutunut liittolainen! ♥

Lozku

 • ***
 • Viestejä: 466
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #12 : 26.05.2009 22:53:23 »
Suloista.

Loistavaa tekstiä. Rakastan Hermione<3Draco paritusta yli kaiken. Siinä on vain omalla tavallaan jotain liian suloista.

Kuitenkin, teksti oli sujuvaa ja omalla tavallaan idea yhden suuntaisesta ovesta oli hauska. Tai siis niin. Yllättävää kuitenkin oli Harryn vastaus tehtävään, sillä ainakin minun pienessä mielessäni Pansy on vain pieni lutkan näköinen pikku tyttö.

Sitten lempi kohtani, eli tuo ihan loppu:
Lainaus
”Granger… Hermione”, Draco aloitti epäröiden.
”Niin?” Hermione kysyi hieman ihmeissään Dracon käytöksestä.
”Onko ajatus meistä kahdesta liian hullu?” Draco sanoi irvistäen hieman vaivautuneesti.
”Totuus vai tehtävä, herra Malfoy?”
”Tehtävä.”
”Suutele minua”, Hermione sanoi hieman hymyillen ja pian tunsikin kuinka kahdet huulet löysivät toisensa maailmassa.
Olit yhdistänyt hauskasti kuitenkin koko ficin sisällön pariin hassuun lauseeseen.

Kiitos luku kokemuksesta
~ehjimmät meistä on tehty sirpaleista~

Kovin helppoa on vajota hetkiin
joissa tunne on valhetta
sielusi kadotat vain öisiin retkiin
syntyy syviä haavoja
Sano sana ja tiedät mä tuun vastaan
ole rauhassa vielä mä sua seuraan

Amanecer

 • ***
 • Viestejä: 393
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #13 : 04.08.2009 23:14:21 »
Olenkin lukenut joskus jonkin kaappiinsulkemisficin, mutta kyseessä taisivat olla pelkästään Draco ja Hermione. *miettii* Anyway, pidin tästä todella paljon. Joku ihmeellinen mieltymys on tällä hetkellä Hermione/Dracoon, tiedä sitten miksi. Taikasauvanpyöritys oli kiva idea tuonne komeroon hommattavaksi (kaksimielinen minäni nostaa päätään pystyyn). Varsinkin tuo loppu oli todella ihana. :)
Onni on kuin lasi: kun se on kirkkaimmilleen hiottu, se särkyy.

Aivohome

 • ***
 • Viestejä: 218
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #14 : 05.08.2009 11:21:17 »
Ooi, suloista ♥ Rakastuin totaalisesti tuohon loppuun! Yhden kirjoitusvirheen löysin, siinä Crabbe oli kirjoitettu Crabe, mutten muista, missä se taas olikaan. Aika alkuvaiheessa. Lisäksi minua jäi häiritsemään, että eikös Pansya sanottu mopsin eikä bulldogin näköiseksi? :) Mutta joka tapauksessa, tämä oli tosi hyvä, pidän tavastasi kirjoittaa. Kerronta oli sujuvaa ja kuvailuakin oli tarpeeksi, olisi saanut olla ehkä ihan hiukkasen enemmän. Hahmot olivat ehkä paikoittain pikkuisen OOC, mutta se ei haitannut. Tämä oli siis todella hyvä, tykkäilin tosiaan :) Lempiparitukseni vieläpä! Ja tuo kaalijuttu oli kieltämättä huvittava :D Mutta näin kokonaisuutena, todella hyvä fic.

- CUPCAKEKID
avatar © mustapisara

Azucena

 • Hömötianen
 • ***
 • Viestejä: 40
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #15 : 09.08.2009 15:23:56 »
Aivan ihana. Olen sanaton, muuta en keksi tällä hetkellä.

Lotazi

 • Dramioneholisti
 • ***
 • Viestejä: 393
 • ∂σ уσυ вєℓιєνє ιи мαgι¢ ♥
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #16 : 31.03.2010 22:21:04 »
Aivan ihana!
Harmi että tää oli vain one shot, koska olisi ollut mukavaa lukea lisää.
Rakastan yli kaiken Dramionea <3
Loppu oli mitä ihanin ja suloisin. :)

Lainaus käyttäjältä: niiina
”Kuules kärähtänyt kaali – ”, Harry aloitti, mutta hänen puheensa loppui lyhyeen kun jokainen kuuli nopeita askelia käytävältä.
Hörähdin niin kovaan nauruun että! Mistä toi kärähtänyt kaali tuli?  ;D

postimyyntivaimo

 • ***
 • Viestejä: 377
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #17 : 07.06.2010 20:31:12 »
Aaaa ihana. ♥ Oon taas jossain seitsemännessä taivaassa. En osaa koskaan laskeutua sieltä ajoissa... .D

Tekstistä huomasi joissain kohdissa, että tämä on vanhempaa tuotantoasi. Pientä "kokemattomuutta" näkyi joissakin lauseissa jne. Mutta silti rutkasti parempaa tekstiä, mitä useinkaan saa täällä finissä lukea.

Lainaus
”Suutele Crabbeä!”
Ainoat virheet, joita näin, olivat yllä olevan kaltaisia. Tuo olisi Grabbea. Ja siellä oli myös kirjoitettu Harryä, Pansyä jne, jotka olisivat a:lla. Mutta minusta tuntuu, että tiedät tämän ja ihan turhaan huomautan asiasta. Eihän vanhoja tekstejä saa kommentoida kovin kriittisesti .D

Mutta niin. Ihana! Kiitos tästä .)

mmariaä

bellafruits

 • ***
 • Viestejä: 11
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #18 : 16.01.2011 00:36:40 »
Tääkin aika vanha ficci jo, mut whateverrrr =)

Oon lukenut paljon sulta noit Dramione - ficcejä, rakastan kyseistä paritusta yli kaiken ♥ Ja voin muuten sanoa, että tää on sun paras ficci. Oon huomannut, että useissa sun ficeissä (ja aika monissa muissakin Dramione - ficeissä) Dracosta on tehty aika OOC. Yleensä muita Dramione -ficcejä lukiessa tulee olo, että ''tää on pelkkä ficci'', koska Draco ei vaikuta kauhean aidolta.  Tässä ficissä on kuitenkin Dracon tyypillinen luonne säilynyt, mut siitä on silti onnistuttu tekemään aivan ihana (viitaten Dramionen ensisuudelmaan sekä tuohon viimeiseen kohtaukseen) :) Tätä ficciä lukiessa ei tullut sellaista tunnetta, että Draco olisi liian OOC vaan voisin kuvitella, että tällaista voisi oikeasti tapahtua. Kaiken lisäksi, tarinan huumori puri muhun täysin :D ! Kärähtänyt kaali, Pansyn pyörtyminen, Harry liitäjä... Toi kyllä vuoden naurut :D Koko ficin idea on muutenkin nerokas. Kokonaisuudessaan, todella suloinen ja hauska ficci, tyksin paljon ♥

Toivoisin, että tekisit tälle jotain jatkoa. Ei välttämättä juuri tälle ficille, mut käyttäisit tätä tarinaa hyväksesi. Toisit ficceihis enemmän huumoria ja muutenkin tällaisia hauskoja ideoita, kuten tässä oli pullonpyöritys. En tietenkään suosittele tekemään mitään humour-ficciä, mut siis käyttäisit sitä kuitenkin ficeissä. Sä oot ilman muuta erinomainen kirjoittaja ja sun muutkin ficit ovat todella hyviä, mut ite ainakin kaipaisin enemmän tän kaltaisia. Uskon, että tällaisia mielellään luettaisiin. Toivottavasti pääsit lukee tän viestin :)

♥ bf

Feliicia

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 831
 • Hobitti
Vs: Totuus vai tehtävä, herra Malfoy? [K-7, fluff, humour?]
« Vastaus #19 : 16.01.2011 12:56:36 »
Tää on aika vanha, mut se ei se ny niin haittaa.

Grabbe on just niin Grabbe kun vaan sano et mulla on vessahäätäkin, tai jtn. Tää on hyvin kirjoitettu. Älä sää väitä vastaan, että tää olis huono.
En oikein tykkää Dramionesta. Se ei jotenkin kolahda, mutta ainahan niitä voi lukea, vaikka ei parituksesta pitäisikään. Jotenkin arvas et tää menee tähän suuntaan.
Totuus vain tehtävä- ficit on kivoja, varsinkin jos siinä on kaikkia hauskoja juttuja.
Harryn kommentti oli kyllä hyvä, kun Neville päästi ne ulos sieltä :D Ron oli kiva kun se sano Nominäpidänvähänhänestä. Nauroin siinä, voi Ron raukkaa kun Draco pääsi suutelemaan Hermionea.
 Hiukan rakentavaa, tai ainakin yritän saada jotain rakentavaa ;D
Kuvailua ei ollu paljon, mut ei sitä tarvittu. Tää oli ihan hyvä näin. Kirjoitusvirheitä ei ollut ollenkaan! Ei tökkiny ollenkaan, ja dialogia oli sopivasti.
 
Lainaus
”Täällähän te olette, olen etsinyt teitä kaikkialta!”
”Oi, Neville, voisin suudella sinua juuri nyt!” Harry huudahti ja hyppäsi nopeasti ulos komerosta.
”Vaikka oletkin niin mahtava, Harry, niin en olisi kovin otettu suudelmastasi...” Neville uikutti.
Tämä oli selvästi lempikohtani. Nevillen kommentti oli vaan niin mahtava ja nevillemäinen. Miksiköhän Harry ei sittenkään suudellut Nevilleä?

Mut kuitenkin, kiitos tosi ihanasti ficistä ja silleen.
HarryPotterFan4Ever


ava by Raitakarkki
banneri by Pyry