Kirjoittaja Aihe: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)  (Luettu 1090 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 964
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« : 07.11.2019 15:05:28 »
Nimi: Kahvilla
Paritus: Harry/Draco
Ikäraja: S
Kirjoittaja: Vendela
Tyylilaji: Arkinen fiilistely
Pituus: Triplaraapale, 300 sanaa
Vastuuvapaus: Hahmot ja universumi ovat Rowlingin, minä lainaan.

Tiivistelmä: Harry vie Dracon kahville kysyäkseen tältä jotain.


Vapaa sana: Selasin FFF1000 -haastetta ja silmiini osui sana palazzo enkä tiennyt mitä se tarkoittaa. No, nyt tiedän sillä wikipedia kertoi että: Palazzo on Etelä-Kaliforniassa suosittu jääkahvi, joka sisältää kaksi annosta espressoa joka viilennetään ja johon lisätään makeutettu kerma. Palazzo tehdään yleensä mokkapannulla.
Koska selvitin arvoituksen, tahdoin myös kirjoittaa sanasta, joten lopputuloksena tämmöinen pikkuinen höpsöily ;D
Teksti on oikolukematon, joten virheet ovat omiani.

FFF1000 -haasteen (sana 468. Palazzo) lisäksi tämä osallistuu myös Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus #2 -haasteeseen sekä vuosi raapalehtien -haasteeseen.

Kahvilla


”Mitä haluat? Minä tarjoan”, Harry sanoi ystävällisesti.
”Palazzo kiitos”, Draco sanoi riisuen kaulahuiviaan, laskostaen sen sitten siististi tuolin selkänojalle.
”Anteeksi mikä?” Harry näytti hölmistyneeltä.
”Palazzo”, Draco toisi hitaasti ja katsoi Harrya tavalla, joka sai Harryn tuntemaan itsensä hölmöksi.

”Kyllä barista tietää”, Draco tuhahti napittaen takkiaan auki mutta kun Harry ei liikkunut, Draco huokaisi: ”mene vain tiskille ja tee tilaus, myyjä kyllä tietää.”
”Selvä”, Harry sanoi hitaasti ja asteli kahvilan myyntipöydän luo.

Tilattuaan itselleen mustan kahvin ja Dracolle palazzon (myyjän ilme ei ollut edes värähtänyt), Harry palasi takaisin pöytään missä Draco oli asetellut niin itsensä kuin tavaransa mukavan näköisesti.

”No, sinä tahdoit puhua”, Draco sanoi, kun Harry oli riisunut ulkovaatteensa.
”Kyllä”, Harry istuutui ja jatkoi: ”olen miettinyt, että veisin lapset ensi kesänä Yhdysvaltoihin ja ajattelin kysyä, olisitko päästänyt Scorpiuksen kanssamme?”
”Miksi?” Draco töksäytti katse kovana.
”Koska se olisi mukavaa”, Harry kohautti olkiaan. ”Albuksesta olisi hauskaa, jos hänellä olisi seuraa ja minä pidän Scorpiuksesta. Hän on mukava nuorimies, kohtelias ja hyväkäytöksinen.”

Tarjoilija toi heidän kahvinsa, joten Draco ei voinut vastata. Harry näki kuitenkin, kuinka tämän silmät siristyivät.

”Sinä pidät Scorpiuksesta?” Draco kysyi käheällä äänellä.
”Tietenkin pidän”, Harry sanoi osaamatta lainkaan tulkita Dracon äänensävyä.

Hetken Draco mulkoili Harrya, eikä Harry oikein tiennyt mitä äsken oli juuri tapahtunut.

”Kuule, ehkä se oli huono ajatus”, Harry sanoi, kun hiljaisuus oli venynyt.
”Ehkä”, Draco käänsi katseensa.

”Anteeksi”, Harry sanoi, kun hiljaisuutta oli jälleen kestänyt jonkin aikaa.
”Sinä pidät Scorpiuksesta”, Dracon ääni oli hiljainen, eikä tämä katsonut Harrya.
”Kyllä”, Harry sanoi hitaasti, ”mutta minä pidän sinustakin.”
”Pidätkö?” Draco käänsi katseensa Harryyn ja tämän silmissä hehkui toiveikkuus.
”Tietenkin”, Harry hymyili. ”Haluaisitko sinä lähteä mukaan?”
”Ehkä”, Draco vastasi ja loi katseensa alas tavalla jota Harry ei osannut tulkita.
”Mennään sitten kaikki yhdessä, siitä tulee mukavaa”, Harry hymyili.
”Varmasti”, Dracon hymy oli leveä, kun tämä joi viimeiset tipat omituisesta kahvistaan.©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 913
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #1 : 07.11.2019 17:07:50 »
Kiitos tästä ihanasta pikku höpsöilystä. En minäkään olisi tiennyt mikä on palazzo, joten kiva kun ratkaisit arvoituksen ja annoit vielä Harrynkin kummastella samaa asiaa. Se että Dracon ei sitä tarvinnut ihmetellä, on juuri Dracoa itseään. Hänhän on tuon sanan kuullut varmasti jo melko nuorena.  :)

Tässä taas kivasti tuli tuota pientä kiertelyä ja kaartelua sille asialle, että Dracohan pitäisi jollain saada mukaan. Lapset välikappaleina ovat joskus oiva apu aikuisten asioitten edistymisille. Kiitos kun kirjoittelit.

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 975
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #2 : 07.11.2019 17:26:55 »
Oi, tämäpä oli kiva pala arkista fiilistelyä, kuten tyylilajin nimesit. Teenjuojana erikoiskahvit ei tosiaan ole kovin tuttuja, mutta nytpä opin, mikä palazzo on. Draco on hellyyttävä jumittuessaan toistamaan, miten Harry pitää Scorpiuksesta :D Ja onneksi ei mennyt ihan kiertelyksi ja kaarteluksi (paitsi vähän) vaan Harry sai kutsuttua Draconkin mukaan. Tämä ilahdutti rankan työpäivän jälkeen, sen vastapainoksi piti etsiä jotakin kivaa lukemista :) kiitos :)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Paquette

 • mårran
 • ***
 • Viestejä: 362
 • Alkukantainen suolarinkeli.
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #3 : 07.11.2019 18:08:09 »
Kyllähän Harry/Dracotkin näköjään välillä maistuvat hyvin, vaikka juuri suunnittelin kirjoittavani paritusaiheiseen keskusteluun siitä, miten en vain ole oppinut ymmärtämään tämän parin suosiota. ;D Tämä on oikein kiva arkisen kohtaamisen kuvaus, johon kuitenkin sisältyy suurempiakin tunteita.

Symppaan kyllä Harrya erikoistermistön aiheuttamassa hölmistymisessä. Tuommoinen hifistely voi olla ärsyttävää, mutta toisaalta Dracolle varmaan aika luonteenomaista. Ja palazzo saattaa olla hyvääkin, pitäisi ehkä maistaa. :D

Dracon reaktio Harryn sanoessa pitävänsä Scorpiuksesta oli yllättävän voimakas, ja Harrykaan ei tainnut heti olla ihan kartalla tilanteessa. Onneksi hän kuitenkin lopulta löysi oikean tavan edetä epäilemättä molempia miellyttävään suuntaan. :)

Pressed Rat and Warthog have closed down their shop. / They didn't want to, 'twas all they had got.
Selling atonal apples, amplified heat, / and Pressed Rat's collection of dog legs and feet.

Peter Edward Baker

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 542
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #4 : 07.11.2019 19:14:27 »
Olipas tämä herttainen, vaikka alussa jäätiinkin vähän ihmettelemään kahvien kummallisuuksia. ;) Minusta oli jotenkin erityisen huvittavaa, että Draco tuntee jästien erikoiskahvit paremmin kuin Harry, joka ei tiedä mitä edes barista tarkoittaa.  ;D

Lainaus
”Sinä pidät Scorpiuksesta?” Draco kysyi käheällä äänellä.
LOL.  ;D Harry miettii, miksi ihmeessä ei pitäisi, ja Draco miettii, miksi se pitää pojastani eikä minusta?  ::)

Onneksi kaikki loppui hyvin ja tämäkin selvisi. Yhteinen perheloma on mitä mainioin idea. :) Tällainen pieni hyväntuulen ficcinen, sai hymyilemään.


I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Karvalakkirakastaja

 • Vieras
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #5 : 07.11.2019 21:31:36 »
LOL mä olen yrittänyt kerätä rohkeutta kirjoittaa H/D:tä. En tiedä miten ikinä saan sen toimimaan, mutta siksi on kiva lukea tekstiä, jossa se toimii vaivattomasti ja jossa ei tarvitse paljoa tapahtua fyysisesti että tapahtuu todella paljon. Dracon kysymys, että Harry pitää Scorpiuksesta sai mut ekaksi miettimään, että miksei Harry muka pitäisi Scorpiuksesta, mutta samalla heti tuli mieleen, että varmaan se oikeasti haluaa kysyä, että pitääkö Harry hänestä itsestään. Se jännite oli läsnä. Ja lol palazzo on mullekin mysteeri, mutta kuulostaa juuri siltä, että se sopisi Dracolle.  ;D

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 964
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #6 : 07.11.2019 22:19:56 »
Kiitos teille kaikille ihanille kommenteistanne :D Olen täällä aivan silmät sydäminä sanoistanne!

Fairy tale, mukavaa etten ollut ainoa jolle tuollainen erikoiskahvi oli vieras :D Draco nyt tietenkin tietää kaikki tuollaiset jutut, toisin kun Harry. Mutta niinhän sen pitääkin olla! Olen kyllä jotenkin tykästynyt näihin aikuisiin hahmoihin sekä lapsiin, joten voi olla että näistä tulee vielä kirjoitetltua :) Ihanaa kun kommentoit, kiitos!

Thelina, minäkin olen teenjuoja, todellakin! Kahvia, siis perusmustaa, en juo ollenkaan mutta joskus hairahdun latten tai cappuccinon vietäväksi :D Mukavaa kuulla, että tämä on piristänyt työpäivän päätteeksi, sillä tämmöinen kevyt juttuhan tämä olikin. Ja tosiaan onneksi kiertelyyn ei tuhlattu enempää aikaa vaan asiassa päästiin etenemään :) Kiitos todella paljon kommentistasi, ilahduin!

Paquette, niin, tämä on tosiaan hyvin jännä paritus monessakin mielessä ;D Tiedän, ettei tämä iske kaikille ja se on ihan ok. Kiva kuitenkin, että annoit tälle mahdollisuuden ja varmaan suurimpia tämän parituksen ongelmia on se, että tämä monesti toistaa itseään. Hifistely, olipa kyseessä sitten mikä tahansa asia, on kyllä ärsyttävää. Etenkin juuri tuollainen Dracon tyyppinen hifistely missä ei todellakaan vaivauduta edes selittämään toiselle mitään ;D Itse jäin muuten miettimään tuossa palazzossa tuota makeutettua kermaa, että mitähän se oikein on. Kivaa kun kommentoit, oli ilo lukea mietteitäsi!

Fiorella, tässä on juuri sellainen pihalla oleva Harry joka ei vaan ymmärrä ;D Sillä kuka nyt jaksaa miettiä kahvien eroja jos juo vaan yhtä laatua ;) Draco puolestaan on niin kotonaan tuolla erikoiskahvien maailmassa eikä voi ymmärtää miksi Harrya ei kiinnosta! Hahaa, juuri noin, että Draco pelkää että Harry tykkää Scorpiuksesta enemmän kuin hänestä ;D Ihanaa kun kommentoit, kiitos!

Karvalakkirakastaja, oooo, H/D:tä sinulta, ihanaa! En malta odottaa, sillä tiedät että tykkään! Ja toivottavasti tästä ei nyt tullut mitään paineita, sillä tiedän myös että olet hyvä kirjoittaja ja saat sen kyllä toimimaan hyvin :D Draco tosiaan mietti, että tykkääkö Harry vähän liikaakin Scorpiuksesta ja miksi tämä ei tykkää hänestä. Mutta koska Harry on hidas, niin... ;D Kivaa, että jännitteen aisti tuolta ja selvisihän tuo Dracon mysteerikahvikin. Kommenttiasi oli ilo lukea, kiitos paljon!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 825
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #7 : 08.11.2019 22:00:53 »
Ihana typerä Harry :''D Toki en itsekään olisi varmaksi tiennyt palazzoa, mutta barista sentään on jo tuttu ;D

Lainaus
Draco huokaisi: ”mene vain tiskille ja tee tilaus, myyjä kyllä tietää.”

You need patience with Harry, my dear Draco.

Mutta oon kyllä kateellinen, miten nopeasti sulta näitä herkkupaloja syntyy! Jotenkin sun tekstit vaikuttaa aina niin vaivattomilta (vaikka eivät ne sitä ole, tiedän :D) ja niitä on niin helppo ja mukava lukea!

bannu ♥♥♥ ©Ingrid ♥♥♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 964
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #8 : 08.11.2019 22:55:30 »
Ihanaa kun kommentoit Angelina, kiitos tosi paljon! Tämä ilahdutti :D Tässähän oppii uusia asioita itse kukin, kuten on huomattu. Draco tarvitsee ehkä hieman kärsivällisyyttä Harryn kanssa, mutta onneksi se taitaa olla sen arvoista.
Älä ole kateellinen muru, ei tämä aina niin helppoa ole ;D Mutta ihanaa jos se siltä näyttää, kiitos!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 130
 • How's my singing?
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #9 : 09.11.2019 17:25:14 »
Ihana, suloinen ja kahvintäyteinen pieni drarry-lukupala <3 Tässä alkaa jo tehdä kovasti itsekin kahvia mieli ;D Draco on kamalan luttana, kun on aina olevinaan niin itsevarma kaikesta, mutta kuitenkin häntä mietitytti, että pitääkö Harry hänestä laisinkaan. Tottahan siinä varmasti sydämestä häntä kivisti, kun Harry heti ensitöikseen pyytänyt häntä mukaan! Kiitos ^-^

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 964
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Kahvilla (S, Harry/Draco, triplaraapale)
« Vastaus #10 : 09.11.2019 23:11:13 »
Mukavaa kun kommentoit Avaruuspiratti, ilahdutit minua suuresti, kiitos! Dracoa tosiaan pelotti, että mitä jos Harry ei haluakaan matkustaa hänen kanssaan. Onneksi asia saatiin kuitenkin ratkaistua ja kaikille saatiin hyvä mieli :) Ja tietenkin Dracon täytyy näyttää ulospäin vahvalta, sillä eihän hänen arvolleen sovi, että hän olisi epävarma ;) Kiitos vielä kommentistasi!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!