Kirjoittaja Aihe: Twilight: Sinä olet tärkein, S  (Luettu 2493 kertaa)

Comah

 • Vieras
Twilight: Sinä olet tärkein, S
« : 26.11.2009 17:51:07 »
Title: Sinä olet tärkein
Author: Comah
Beta: ei ole
Fandom: Twilight
Genre: songfic, angst
Song: Sara – Lasken
Raiting: sallittu
Pairing: Edward/Bella
Warning: Spoilaa Uuttakuuta
Disclaimer: Hahmot ovat Stephenie Meyerin, tarina minun ja kappale Saran Jorma Korhosen käsialaa.
Summary: Ilman sinua ei ole minua, angstista mietiskelyä.

A/N:
Sijoittuu Uudenkuun aikaan, kun Edward on jättänyt Bellan ja tämä on siis Edwardin näkökulmasta. Vastaanotan mielelläni rakentavaa palautetta, kiitos.

Sinä olet tärkein

lasken kehon vuoteelle
kauniit kuvat vierelle
missä on loput minusta
vain haalistuneet kuvat jäljellä


Kuvasi mielessäni ei ollut enää terävä. Se heikkeni heikkenemistään, vaikka miten yritin pitää sen vahvana. Yritin pitää mielessäni sinut yhtä terävänä muistona kuin viimeksi olin nähnyt sinut. Kun olit seissyt metsässä kanssani. Ennen kuin kasvojesi ilme oli vaihtunut järkytykseksi, kun olin kertonut lähteväni luotasi. Jättänyt sinut yksin. Niitä järkyttyneitä kasvojasi en halunnut nähdä milloinkaan enää.

Yritin piirtää ääriviivasi tarkasti mieleeni. Yritin värittää hiuksesi oikealla sävyllä, yritin saada huuliisi oikean punan ja silmiisi sopivan värin. Miksi minä en onnistunut siinä? Miksi en? Minä, joka en milloinkaan unohtanut. Miksi nyt en onnistunut piirtämään hymyä huulillesi ja säihkettä silmiisi? Miksi juuri nyt sinä katsoit minua tummin, vihaa leiskuvin silmin? Miksi sinä et hymyillyt?

Sinä heikkenit. Heikkenit ja jos minulla olisi ollut sydän, olisit raastanut sitä auki aina, kun kuvasi sumeni mielestäni. Silmistäni. Voisiko se haihtua kokonaan? En halua unohtaa sinua. En milloinkaan. Haluan pitää kuvasi aina yhtä selvänä kuin se oli ollut Forksissa ollessani. Miksi milloinkaan lähdin luotasi?

lasken kuvat, kauniit vierelle
kerään kaikki, missä on tärkein


Jotain tärkeää elämästäni puuttui. Jotain, mitä ilman en voisi elää. Mutta mitä minä voisin tehdä? Itsemurha ei onnistuisi minulta kovinkaan helposti. Minähän olin kuolematon. Mutta minä en pystyisi elämään tätä ikuista elämääni ilman sinua. Halusin sinut siihen takaisin. Mutta antaisitko sinä enää minulle anteeksi? Palaisitko sinä enää luokseni, jos pyytäisin? En uskonut enää siihen. Minulta puuttui jotain tärkeää ja se tulisi puuttumaan minulta lopun elämääni.

Tiesin, että sinäkin kärsit. Olin täysin varma siitä. Alice oli nähnyt sen. Nähnyt sinun kärsivän lähtömme jälkeen. Halusin palata luoksesi, mutta en voinut. En mitenkään voisi tulla takaisin. Se ei olisi enää samanlaista kuin ennen. Ei. Mikään ei olisi enää kuin ennen. Kuvasi hajoaa mielessäni pieniksi tuhansiksi palasiksi. Kaunis hymysi särkyy kuten sinäkin. Ja vain minä aiheutin sen.

lasken irronneet palaset
kerään yhden kerrallaan
kiinnitän kaikki paikoilleen
ja tiedän tärkein puuttuu


Kerään mielessäni jokaisen palasen. Yritän saada kiinni pienenkin sirun. Poimin ne yksitellen ja yritän kiinnittää niitä uudelleen. Auttaisiko liima? Miten hemmetissä en saanut kiinni kaikkia palasia, vaikka kuina yritin? Ei, et saa kadota kokonaan! Sinä olet elämäni tärkein asia. Miksi annoin sinun jäädä kauas minusta? Miksi olin niin typerä? En haluaisi sanoa, mutta olisi paljon helpompaa, jos sinä et koskaan olisi tullut elämääni? Mutta miten minä olisin voinut pitää sinua poissa? Kun olin yhtä hulluna sinuun kuin sinä minuun. Ja olin yhä.

Yhä minusta tuntuu, että elämästäni puuttuu tärkein, ellet sinä ole elämässäni. Ellet sinä lepää käsivarsillani ja ellen kuule sydämesi kaunista lyöntiä, en minä voi olla olemassa. En voi. Ja myös minulla on keino itsemurhaan aivan kuin ihmisillä on. Jos minä en halua enää elää täällä, ei minun ole pakko. Ja jos sinua ei ole rinnallani, ei minua ole olemassa. Tiedät sen tunteen. Tiedät miltä minusta tuntuu. Tekisit sen itsekin, jos sinulla ei olisi minua.

Minä rakastan sinua. Rakastan sinua nyt ja aina, Bella – rakkaani. Pidä huolta itsestäsi, rakkaani. En halunnut satuttaa sinua, mutta satutin tahtomattani. Usko minua on parempi niin. Ilman minua sinä olet turvassa. Sinä saat elää sitä elämää, mitä sinun kuuluukin elää. Oikeiden ihmisten seurassa. Pysy kaukana minusta. Vaikka olet minulle tärkein, en voi ottaa sinua takaisin elämääni. Hyvästi rakkaani, olet minulle tärkein!

lasken kuvat, kauniit vierelle
kerään kaikki, missä on tärkein


THE END
« Viimeksi muokattu: 18.11.2012 20:11:03 kirjoittanut Illusia »

Kotitonttu

 • ***
 • Viestejä: 478
Vs: Sinä olet tärkein (Twilight)
« Vastaus #1 : 28.11.2009 23:32:21 »
oi, ihana ficci :o
tää oli todella surullinen;< kerrankin mun käy sääliks Edwardii(en siis hirveesti pidä edwardista vaan Jacobista♥)
Harmi kun kappaletta ei löytynyt  youtubesta, nimittäin oon huomannu et samalla kun kuuntelee kappaletta jonka sanat on ficissä nii ficci vaikuttaa paremmalle: )
olkapäällä kyyhkynen vaikket sitä nää

Comah

 • Vieras
Vs: Sinä olet tärkein (Twilight)
« Vastaus #2 : 29.11.2009 10:52:06 »
Kiitoksia kotitonttu!

Joo, tätä Saran vanhempaa tuotantoa ei valitettavasti youtubesta tai mistäänpäin nettiä löydy, ikävä kyllä!  :(
Mutta kiva, jos muuten tykkäsit ficistäni! Mukava saada tähänkin vähän palautetta!  :)

NiNNNi

 • Weasley
 • ***
 • Viestejä: 593
  • LJ
Vs: Sinä olet tärkein (Twilight)
« Vastaus #3 : 29.11.2009 12:04:48 »
Aaa.. Tää on surullinen..  :'(
Käy sääliks Edwardii, ja kiva kun on kirjotettu Edwardin kuvakulmasta.
Tää oli hieno! ;)
Other cities always make me mad
Other places always make me sad
No other city ever made me glad
New York, New York

Julma-Nala

 • Alfanarttu
 • ***
 • Viestejä: 3 093
 • Ia cen Alphasuttans' waalii, sen yxin on onni.
Vs: Sinä olet tärkein (Twilight)
« Vastaus #4 : 02.12.2009 15:05:53 »
No niin, nyt minä aloin itkeä :'( Tervetuloa, punaiset silmät.
Voin kuvitella, miltä Edwardista tuntuu, jättää joku, joka tarvitsee häntä ja jota hän itse tarvitsee. Minun ei pitäisi lukea näitä, tai en voi enää lähteä kouluun ja jättää koiraani yksin kotiin (ei ole sama asia, mutta tuntuu silti pahalta). En vain tajunnut, että oliko Edward tässä tekemässä itsemurhaa, vaikka ei vielä luullut Bellan kuolleen? No, sama se, kunhan olen utelias ;D

Kirjoita ihmeessä lisää,

~Nala~

"Raiskaus? Check. Paha ikäero? Check. Graafista lapsipornoa mielellään raiskauksena? Check. Insestiä? Check.
Verta ja suolenpätkiä? Check. Raiskaajaan rakastuminen? Check... JULMA-NALA TÄÄ ON SUN!!!"

Comah

 • Vieras
Vs: Sinä olet tärkein (Twilight)
« Vastaus #5 : 02.12.2009 17:26:33 »
En vain tajunnut, että oliko Edward tässä tekemässä itsemurhaa, vaikka ei vielä luullut Bellan kuolleen? No, sama se, kunhan olen utelias ;D

Kirjoita ihmeessä lisää,

~Nala~

Kiitos nalinea!
Edward oli periaatteessa tässä jo suunnittelemassa itsemurhaa, vaikka ei vielä tiennyt Bellan kuolleen,
mutta ei ollut vielä varinaisesti tekemässä sitä...tai jotain sinnepäin!  ;D

Kiitos palautteesta myös NiNNNi!