Kirjoittaja Aihe: Young royals: Uusia asioita (K-11, Wilhelm/Simon)  (Luettu 2162 kertaa)

Melodie

  • ***
  • Viestejä: 1 356
  • Banneri @ Crysted
Nimi: Uusia asioita
Kirjoittaja: Melodie
Fandom: Young royals
Ikäraja: K-11
Paritus: Simon/Wilhelm


Hyvää syntymäpäivää Violetu!!! <3
(Tämä sijoittuu ilmeisesti ykköskaudelle ekan suudelman ja yökyläilysuunnitelmaviikonlopun väliseen aikaan.)

-

Uusia asioita


"Mikä paikka tämä on?" Wille kysyi tuijottaen neonvaloja jotka muodostivat tekstin VIDEOVUOKRAAMO.
"Eikö sillä ole aika yksiselitteinen nimi", Simon naurahti.
"No mutta… siis, miksei niitä vaan katsota Netflixistä?"
Simon pärskähti ja tökkäsi Willeä käsivarteen. "Etkö ole koskaan käynyt videovuokraamossa?"
"En", Wille arveli. Simon puisteli päätään ja kiskaisi oven auki. Kello kilahteli. Simon piteli ovea auki Willelle, joka katseli ympärilleen kasvoillaan kohteliaan utelias ilme ja silmissään paistaen syvä hämmennys. Simonia pakahdutti ajatus siitä, että hän erotti sen.

Simon oli lukevinaan Shawshank Redemptionin takakansitekstiä mutta oikeasti vilkuili kuinka hyllyn toisella puolen Wilhelm silitti sormenpäillään elokuvakoteloiden kylkiä. Se näytti helvetin kuumalta.
"Kiinnostaako?"
"…mitä?" Simon kysyi ja ehkä punastui hieman.
"Tuo elokuva?" Wille tarkensi ja katsoi Simonia intensiivisesti.
"Ai, joo. Siis ei." Simon lykkäsi elokuvan kiireesti takaisin hyllyyn ja vaelsi komediaosastolle. Hän tuijotti hyllyä mitään näkemättä kunnes Wille seisahtui hänen viereensä. Tämä vilkuili ympärilleen punehtuneena ja silloin Simonkin huomasi eroottiset elokuvat viereisessä hyllyssä.
"Öhm", hän lausahti. Wille hymyili hiukan.
"Haluatko sinä vuokrata jonkun elokuvan?"
"En", Simon myönsi. "Mutta ostetaan karkkia."

Wille käsitteli irtokarkkikauhaa mitä suurimmalla hartaudella ja tutkiskeli valikoimaa kasvot vakavina. Simon täytti oman pussinsa nopeasti ja katseli elokuvajulisteita seinillä kunnes Wille oli valmis. He maksoivat ja poistuivat, ulkoilman viileys sai heidät hetkeksi värisemään.
"Tässä on vanha ala-asteeni", Simon esitteli ja Wille istuutui penkille koulun seinustalle katselemaan pihaa. Tuuli heilutti keinuja. Simon istui Willen viereen ja keikkui epävarmana penkin reunalla kunnes Wille veti hänet itseään vasten. Simon tunsi sulavansa kun Wille lepuutti päätään hänen olkapäällään ja huokaisi.
"Miten voit?" Simon kysyi.
"Haluan vaan olla tässä", Wille huokaisi. Simon keinotteli kätensä Willen selän taakse ja rutisti tätä. "Odotan viikonloppua."
"Niin minäkin", Simon kuiskasi. Wille laski kätensä hänen reidelleen ja hän värähti. Wille virnuili hänelle estottomasti ja niinpä hän suuteli tätä. Wille vastasi suudelmaan halukkaasti ja kohotti kätensä hänen niskaansa, eikä Simon tiennyt kauanko aikaa kului ennen kuin jostain kuului kolahdus ja Wille säpsähti erilleen ja pälyili ympärilleen. Ketään ei kuitenkaan näkynyt. Wille voihkaisi ja painoi otsansa vasten Simonin otsaa.
"Tämä tuntuu niin oudolta."
"Niin", Simon myönsi, vaikka hänestä se tietysti tuntui oudolta ihan eri syystä. Hän puristi Willen kättä. "Mutta kyllä se helpottuu."
"Olet ihana", Wille sanoi ja hautasi nolostuneena kasvonsa Simonin takinolkapäähän.
"Niin sinäkin", Simon sai mutistua ja silitti Willen selkää vapisevin käsin.

Violetu

  • Draamaprinssi
  • ***
  • Viestejä: 6 075
Vs: Young royals: Uusia asioita (K-11, Wilhelm/Simon)
« Vastaus #1 : 17.12.2022 17:22:00 »
Kiitos<3<3<3
Luin tämän synttäripäivän iltana, mutta on sitten ollut joku omatekoinen etenemiseste about kaiken kirjoittamisen ja kommentoimisen kanssa, mutta nyt, tänään korjaan asian!

Lainaus
"No mutta… siis, miksei niitä vaan katsota Netflixistä?"
Voi Wille, senkin kerettiläinen :'D
Heti alusta tuli jotenkin niin vahva tunne, että voi näitä poikia, ovat jo ihan eri sukupolvea kuin itse on, ettei Wille ole koskaan käynyt edes videovuokraamossa (okei, ehkä prinssiydelläkin saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa 🤭)
Tässä oli just sellaista ensitreffien pientä kiusallisuuden tuntua, mutta samaan aikaan poikien välillä on selkeästi myös innostusta siitä, mitä parhaillaan tapahtuu (ja mitä myöhemmin saattaa tapahtua!) <3

Ääää, ja koko tuo poikien hetki siellä penkillä vierekkäin oli jotenkin niin herkkä, ne on ihania, kun niiden fiilikset vaihtuu niin nopeasti, Wille vetää Simonin itsevarmasti, virnistäen suudelmaan, ja seuraavassa hetkessä tajuaa, että ei hitto, näkiköhän joku. Ja sitten kehutaan toista ihanaksi 😭❤
Ja Simon silittää toisen selkää vapisevin käsin, en ehkä kestä <3
Teki tämän myötä mieli katsoa sarja taas alusta, eihän se olis kun mitä, kolmas kerta, vai alkujaksojen osalta jopa neljäs 🙈🔥😂

Suurkiitos tästä <3

~Violet

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Meldis

  • puuskupurilainen
  • ***
  • Viestejä: 2 669
Vs: Young royals: Uusia asioita (K-11, Wilhelm/Simon)
« Vastaus #2 : 19.11.2023 13:08:55 »
Kolmas kausi alkaa kuumottelemaan kohta, joten piti tulla tutkailemaan Finin Young royals -valikoima. Tämä oli tosi herttainen pätkä, mikä söpö ajatus, että Simon vie Willen videovuokraamoon ensi kertaa. Aika ihme, että niitä tosiaan on enää olemassa, ei Suomessakaan kovin montaa, mutta ihanaa, että vielä oli yksi, jotta Simon saattoi esitellä sen Willelle. Hih, joo sieltä Netflixistä voi katsella vaikka ja mitä, esimerkiksi söpöä draamaa pojista ihastumassa korvieen myöten toisiinsa, ainiiin toinen pojista on muuten prinssi. ;D Karkithan siellä vuokraamoissa tosiaan oli parasta! En muista, että olisin kovin montaa kertaa edes vuokrannut mitään Makuunista, karkin takia sinne mentiin. ^^ Oikein, Simon! :D

Lopetus oli söpö, ihanaa, että he voivat vähän edes olla kuin normi teinit, istua vanhan koulun pihalla, syödä irtokarkkia ja pussailla. <3 Kiitos tästä!
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚