Kirjoittaja Aihe: Rakas, kuvasi on lehdessä k-11  (Luettu 4719 kertaa)

ReginaRiddle

  • ***
  • Viestejä: 130
  • The Ringworld is unstable.
Rakas, kuvasi on lehdessä k-11
« : 30.08.2023 21:04:04 »
Nimi: Rakas, kuvasi on lehdessä
Kirjoittaja: ReginaRiddle
Ikäraja: k-11
Tyylilaji: Angstisekoilu
Varoitukset: Kuolema mainitaan


Hän näyttää yhä häneltä. Mutta hän ei ole hän. En tiedä mihin hän on mennyt. Silmät ovat yhä yhtä kauniit, mutta katse on muuttunut. Huulet maistuvat yhä samalta, mutta tuntuvat vierailta. Käsien iho on kovettunut, ja ote muuttunut vaativaksi. En pidä hänen uudesta kosketuksestaan, mutten halua kieltää. Ehkä rakastan yhä.

Minä en tiedä onko sitä naista, jota joskus rakastin, enää olemassa. En ole varma oliko häntä koskaan olemassa. Mitä jos hänen katseensa on aina ollut tuollainen, ja kosketuksensa aina yhtä vaativa? Jos se kaikki olikin tällaista jo silloin - ennen?

Hän ei kuuntele, sillä hänestä on tullut päättäjä; hän päättää tähtäimensä läpi kenen aika on tullut ja kuka saa vielä odottaa. Kun katson hänen pestyjä käsiään näen niissä yhä verta. Hänen hajuvetensä ei pysty peittämään kuoleman löyhkää.

Me molemmat pelkäämme. Hän pelkää poliisia, tuntemattomia ihmisiä ja ääniä öisin. Minä pelkään häntä. Haluan hänen olevan se sama nainen, joka kirjoitti minulle rakkausrunoja ja puhui paremmasta maailmasta. Hän lupaa, että tekee maailmasta kauniimman paikan. En tiedä uskonko häntä, sillä hän valehtelee nykyään niin paljon.

Aamunkoitteessa hän lähtee taas. Hän ei kerro minulle mitä hän tekee vuorilla, mutta minä tiedän. Ne sanovat, että toisen terroristi on toisen vapaustaistelija, mutta minulle hän on nainen joka sai minut kerran tuntemaan itseni naiseksi.