Kirjoittaja Aihe: 1972 Ford Cortina | K-11 | huumori | Aapo/Ville  (Luettu 587 kertaa)

Sokerisiipi

  • Teekeisarinna
  • ***
  • Viestejä: 5 816
  • yks pieni höpötiainen
Ikäraja: K-11
Tyylilaji: huumori
Paritus: Aapo/Ville
Haaste: Originaalikiipeily (102. ylpeys)

A/N: Taas yksi autoraapale juoksusta! Kiitos kaaokselle aivan ihanasta viestistä ♥︎ Sain siitä tsemppiä, että julkaisen tämän myös yksinään, ja otsikoksi laitoin auton, koska käytin ihan tuhottoman kauan taustatutkimukseen. Niin siinä nyt saa olla mokoma!1972 Ford Cortina

Aapon juhlailta huipentui aikaisin. Kello ei ollut edes puolta kahtatoista, kun Ville oli jo peittelemässä humalapäistä Aapoa autonsa takapenkille.

”Jää mun kanssa”, tämä pyyteli. Mies retkotti penkillä raajat sojossa kuin selälleen kellahtanut rapu ja valitti, kun hänen paitansa oli kiertynyt rutuksi rintakehälle. Villen piti se hänelle oikaista. Hänen oli myös pitänyt käyttää Aapo vessassa ennen kuin he olivat tulleet autolle. Villestä tuntui kuin hän olisi paimentanut lasta ja se otti helvetisti päähän. Hän tahtoi pelastaa illasta edes yhden tunnin ilman päissään törttöilevää Aapoa.

”Lähdetään ihan just kotiin”, Ville sanoi teennäisen kärsivällisesti. ”Mä tuun puolen tunnin päästä, okei? Sulla ei ole täällä mitään hätää.”

”Naidaan”, Aapo hihitteli, vaikkei pystynyt pitämään edes silmiään auki.

”Käyhän nukkumaan.”

”Pusu.”

”Tuun kohta.”

”PUSU!”

Kun Ville oli varma siitä, ettei Aapo ollut oksentanut illan aikana, hän painautui antamaan miehelle suukon. Se teki Aapon niin onnelliseksi, että Villen ärtymys kääntyi vauhdissa hellyydeksi. Hän antoi toisenkin. Aapo alkoi lauleskella.

”Oos nyt siinä”, Ville nauroi ja peruutti takapenkiltä. Hän varmisti vielä, että Aapo oli mukavasti ennen oven sulkemista. Ville katseli autoa hellästi. Se oli hänen silmäteränsä, omin käsin huollettu ja kunnostettu vuoden 1972 punainen Ford Cortina GT. Hän taputti sen kattoa ja palasi juhliin.

Lopulta Ville oli poissa vain vartin, koska jätkät tahtoivat nähdä hänen autonsa ja esittelyähän varten hän oli sen tänne ajanut, joten sinne he menivät.

Ongelma oli vain se, ettei auto enää ollut parkissa.

Villen ensimmäinen ajatus oli se, että Aapo oli jollain ihmeellä selvinnyt ylös ja päättänyt vähän hurjastella, kunnes mies muisti, että avaimet olivat hänellä. Aapo ei olisi osannut käynnistää autoa ilman niitä, ei edes selvänä.

En lukinnut ovia, Ville tajusi kauhukseen.

”Ei vittu, mun auto on nyysitty!” mies huusi. ”Se on vuoden -72 Cortina, kahen tonnin moottorilla! Voi saatana!”

Vasta ilmoitettuaan varkaudesta poliisille, Ville tajusi, että auton lisäksi tuulessa oli myös hänen poikaystävänsä.Neptunus

  • ***
  • Viestejä: 789
Vs: 1972 Ford Cortina | K-11 | huumori | Aapo/Ville
« Vastaus #1 : 04.08.2021 22:02:00 »
Iltaa!

En muistanut, että tämä oli kirjoitettu noinkin "kauan" aikaa sitten kuin toukokuun lopussa, koska tuntuu että tästä on vain hetki, kun heitit tämän juoksuun.

Voi Aapoa, kun on ihan umpihumalassa. Onneksi Ville huolehtii tästä ja kantaa autoon. Voin niin kuvitella, kuinka Aapo makaa selällään kaikki raajat ojossa auton takapenkillä :D Villellä ei tietenkään meinaa kestää kärsivällisyys mokoman Aapon kanssa. Ville tahtoisi juhlia ilman murheita miehestään, jota täytyy paimentaa. Onneksi Ville on kuitenkin niin huolehtivainen Aaposta, että tosiaan vie tämän autoon. Nauratti tuo, kuinka Aapo hihittelee, että se tahtoo naida ja Ville on vaan "no niin, nukkumaan siitä" :'D + Niin ihana vaativa Aapo, kun kärttää pusua. Baww!

Ville on kyllä niin autoihminen. Aapo ja autoihminen, pff. Hellyttävää kuinka Ville on ylpeä autostaan, mutta eipä ihmekään. Onhan hän sen ihan omin kätösin kunnostanut. Ja tietty Ville tahtoo esitellä autoaan ja miehet tahtovat nähdä sen. Saa Ville ylpeänä esitellä kultaansa.

Voi ei, Villen auto on varastettu! Ihana ajatuksenjuoksu Villellä, että Aapo olisi lähtenyt hurjastelemaan, mutta ei. Ei ilman avaimia ei millään. Mutta kamalaa kyllä, kun huomaa oman hienon autonsa varastetuksi! Ihana tuo Villen huuto autostaan :D Tietty pitää huudella vuosimalli ja moottorit ja mitä lie, pff.

Mutta vasta aivan viimeiseksi tietenkin Ville tajuaa, että Aapo on siellä auton kyydissä :D Voi sitä onnetonta paskiaista, joka varasti auton! Kun Aapo herää niin ei hyvä heilu, pff. Ville saa siis kyllä varmasti autonsa takaisin.

Tämä oli oikein ihana teksti! Löytyi huumoria, kepeyttä ja hauskuutta. Selvästi tämä on tullut helposti kynästä (näppiksestä) paperille ja nimikin sopii mainiosti. Tykkäsin paljon, kiitos tästä ♥

ava & bannu by Sokerisiipi

Sokerisiipi

  • Teekeisarinna
  • ***
  • Viestejä: 5 816
  • yks pieni höpötiainen
Vs: 1972 Ford Cortina | K-11 | huumori | Aapo/Ville
« Vastaus #2 : 22.08.2021 20:47:47 »
Ihanaa, kiitos jälleen perusteellisesta ja täynnä tunteita ja ajatusta olevasta kommentista, Neptunus! Se ilahdutti hurjasti :3