Kirjoittaja Aihe: Hallitsija (K-11) Bartemius Kyyry Jr. ja Alastor Vauhkomieli | Virkehaaste XIX  (Luettu 1626 kertaa)

marieophelia

 • Pajunkissa
 • ***
 • Viestejä: 805
 • 🇺🇦
Nimi: Hallitsija
Kirjoittaja: marieophelia
Ikäraja: K-11
Hahmot: Bartemius Kyyry (Jr.) ja Alastor Vauhkomieli
Tyylilaji: häiriintynyt slice of life   
Haasteet: 12+ virkettä XIX, Kerää10 hahmolla Bartemius Kyyry nuorempi.

A/N: Lähdin aluksi perä edellä puuhun ja yritin sovittaa virkehaasteen sanoja valmiiksi mietittyihin tarinakehyksiin. Ei tullut mitään. Sitten aloin miettiä, mikä hahmo mulle näistä sanoista ensiksi tulee mieleen. Yllätyin vähän aivojeni valinnasta! Haasteen sanat löytyvät lopusta spoilerin alta.
Pihatatar on Potterwikin mukaan yksi monijuomaliemen ainesosa ja sitä kasvaa Kielletyssä metsässä.

Kommenteista kiitän jo etukäteen!
Hallitsija


Sumu tuo minulle yhä mieleen ankeuttajat. Tärisen koleassa aamuilmassa ja kuulen niiden rätisevän hengityksen Kielletyn metsän hiljaisissa kätköissä. Ja kun lähellä sitten todella räsähtää jokin, olen vähällä huutaa, anoa armoa: taantua takaisin siksi kurjaksi mielipuoleksi, joksi Azkaban minut nujersi.

Mutta kun sydämeni syke viimein tasaantuu, huomaan, että sumun keskeltä löntystää ainoastaan Hagrid, Tylypahkan riistanvartija.

”Huomenta professori Vauhkomieli”, tuo säädytön ja vastenmielinen puolilajinen tervehtii.

”Huomenta kuomaseni!” minä vastaan, solkotan sanoja, jotka eivät ole omiani.

Hätäpäissäni väitän etsiväni tiheiköstä viluheinää lonkkakipujani lievittämään, eikä jättiläisenköntys vaikuta epäilevän mitään, höpöttää vain lohikäärmeistä ja Harry Potterista.

Aamun harmaus kirkastuu ja vaihtaa väriään kuulaammaksi, kun marssin kohti linnaa taskut pullollaan pihatattaren lehtiä.
Mies, jota esitän makaa käsiraudoissa oman matka-arkkunsa pohjalla kuin mitätön riepu. Nukutettu leikkauspotilaskin osoittaisi enemmän vastarintaa, mutta koska kyse on sentään muka poikkeuksellisen pätevästä aurorista, pidän hänet varmuuden vuoksi kahlittuna.

Minulla runsaasti aikaa ruokkia vankini ennen kuin päivän ensimmäinen oppitunti (kilpiloitsuja kuudesluokkalaisille puuskupuheille) alkaa. Syötän hänelle keittiöstä vohkimiani hedelmiä. Osa niistä on jo ehtinyt mädätä, mutta komennutettu ei maista eroa tuoreen ja tunkiokelpoisen välillä.

”Kaikki sujuu niin helposti, että se on suorastaan hupaisaa”, minä kerron vangilleni.

Greippimehu valuu niljakkaana pitkin kuulun aurorin arpista leukaa.

”Potter on suorastaan rakastunut minuun. Herrani suunnitelma etenee yhä varmemmin kohti täyttymystään.”

Muistan edelleen, miten turtuneelta ja samalla kuitenkin ajoittain kirkkaalta mieli komennuskirouksen alaisuudessa tuntuu. Katselen hievahtamatta kahlevankini leukojen kiehtovaa, kirottua liikettä, kun hän jauhaa matoista omenaa nielaisukelpoiseksi ja uskon näkeväni epätoivoa jossakin hänen ainoan silmänsä syvyyksissä. Kaivan taskustani nenäliinan pyyhkiäkseni hänen sotkuisen leukansa, mutta muutankin mieleni ja annan liinan sen sijaan heilua verkkaan tyhjässä ilmassa, aivan hänen kasvojensa edessä.

”Huh, miten viileää täällä arkussasi on, voisit sentään ensi kerralla laittaa lämmitysloitsun päälle, kun saat kunniavieraita”, huomautan.

Kankea puujalka kolahtaa arkun seinämää vasten, kun kohottaudun seisaalleni.

”Juttutuokiomme on nyt valitettavasti ohi, sillä ystäväsi Dumbledore odottaa minua aamiaiselle”, sanon ja annan vastustamattoman hymyn levitä ruhjotuille suupielille.

Hetken verran minusta tuntuu kuin vankini hätkähtäisi voitonriemuni kiihkeää hohdetta kasvoilla, joita on tottunut pitämään ominaan. Niin pitkään haaveilin, miltä tuntuisi hallita toista ihmistä – tai edes itseäni – etten pysty peittämään onneani, kun toiveeni on mestarini ansiosta vihdoin käynyt toteen.
Spoiler: näytä
sanat: 1. sumu 2. hiljainen 3. armo 4. kun 5. säädytön 6. sana 7. kipu 8. väri 9. käsiraudat 10. leikkaus 11. kilpi 12. hedelmä 13. mädätä 14. hupaisa 15. valua 16. rakastunut 17. yhä 18. kirkas 19. liike 20. verkkaan 21. viileä 22. kolahtaa 23. ohi 24. hohde 25. haaveilla« Viimeksi muokattu: 02.10.2021 18:32:03 kirjoittanut marieophelia »

ruttopoika

 • harbinger
 • ***
 • Viestejä: 1 205
 • nightmare muse
Hahdhgdhghj hieman saatoin kiljuu kun näin että oot kirjoittanut miun lempihahmosta, joka on niin vähän ficattu että vähän itkettää. Ja aihe on muutenkin niin hieno, oijoi, musta tää Bartyn catfishing Vauhkomielenä on yks siisteimpiä juttuja näissä kirjoissa koska jotain niin huvittavan härskiä siinä on et tommonen paatunut murhaaja esittää eksentristä opettajaa ja tekee sen vielä niin hyvin ettei ees Dumbledore arvaa mitään. Joten joten, ai vitsi että oon iloinen tästä ficistä nyt!

Joo en mä ees tiedä mitä sanoa. Tää oli hirmu hieno ja tässä oli hirveesti kaikkea hauskaa tematiikkaa mistä tykkään esim:

Lainaus
Niin pitkään haaveilin, miltä tuntuisi hallita toista ihmistä – tai edes itseäni
Tää!!! Kun sitä lähtee kelaan, on varmaan aika hiton traumaattista maata jossain komerossa komennuskirouksen alaisena, mitä, yli vuosikymmenen, niin ettei ole edes omaa tahtoa jäljellä. Tai siis, ite menisin mieluummin suosiolla Azkabaniin jos totta puhutaan, ja aaaa musta on niin hienoa että toit tän esille, koska tottahan se Vauhkomielen komennuttaminen ja vankina pitäminen hits differently kun oot ite viettäny niin kauan aikaa samanlaisessa tilanteessa. Oh how the tables turn.

Toinen juttu mistä tykkäsin ihan sikana oli tää Bartyn halveksiva asenne about kaikkia muita kohtaan (paitsi tietysti Voldemortia). Musta se on tosi oleellinen osa sitä hahmoa koska no siis, se viettää koko neloskirjan manipuloiden joitain maailman vahvimmista velhoista (kuten just Vauhkomieli ja Dumbledore), ja se tekee kaiken vielä niin helposti että totta kai se päässään miettii että onpas nää tyhmiä ja turhia ihmisiä ja Vauhkomielikin on vaan "muka poikkeuksellisen pätevä aurori". Erityisen hyvin tää tuli esille tossa miten se anto Vauhkomielelle jotain mädäntyneitä hedelmiä, tai siis hyi saasta ja käy kyllä Vauhkomieltä sääliks, mut tää oli myös hyvin accurate ja kuvaa sitä täyttä kunnioituksen puutetta mikä Bartyl on. Ja jotenki symppis ajatus että se välillä menee Vauhkomielen arkkuun vaan jutusteleen, mutta tietysti se menee, onhan se varmasti ylpeä siitä kuinka hyvää työtä tekee ja harmittais muakin jos en vois leijuu kellekään, haha.

Lainaus
”Huh, miten viileää täällä arkussasi on, voisit sentään ensi kerralla laittaa lämmitysloitsun päälle, kun saat kunniavieraita”
Vai että oikein kunniavieraita, oh god mikä egoistinen pyllypää :--D <3

Ei kai mul sen järkevämpii. Mut ai että oon tästä edelleenkin niin fiiliksissä, tää oli hyvin mainio ja sanoinko jo et oi vau kun sait minäkertojan toimiin niin hyvin! Yhyy mulle tuli niin hyvä mieli, oikeesti masennus parannettu ja elämä hymyilee. Kiitos kiitos kiitos niin kovin paljon tästä ficistä <333

Nii ja!

Lainaus
Ja kun lähellä sitten todella räsähtää jokin, olen vähällä huutaa, anoa armoa: taantua takaisin siksi kurjaksi mielipuoleksi, joksi Azkaban minut nujersi.
Onhan Barty ihan hirvee tyyppi mutta silti, voi mun pientä traumatisoitunutta reppanaa ;__;
maybe you're born with it.
maybe it's clinical depression.

marieophelia

 • Pajunkissa
 • ***
 • Viestejä: 805
 • 🇺🇦
ruttopoika: Kiitos hurjasti kommentistasi! Voi miten ihanaa kuulla, että olit noin fiiliksissä tästä, oon tosi onnellinen sanoistasi!<3 Bartyn hahmossa olisi oikeasti aineksia vaikka mihin, kun häntä tarkemmin miettii. Vähän jännitti lukea, mitä mieltä tästä olet, kun Barty on kerran lempihahmosi, mutta oon huojentunut, että kaikki minäkertojasta alkaen upposi sulle näin hyvin. Siis Bartyn tilannehan on vähintään outo, kun hän on ensin kolmetoista vuotta esittänyt kuollutta ja sitten jotain parin viikon valmistautumisajalla pitäsi ruveta esittämään opettajaa! Joten mua kiehtoo ajatus, että hänestä varmaan on kiva edes välillä olla oma itsensä vankinsa Vauhkomielen seurassa. Samoin hänellä on ihan hirveät traumat, kun on ensin melkein kuollut Azkabanissa ja sitten elänyt puolet elästään komennutettuna. Siksi oli ihana huomata, mitä kohtia olit tekstistä nostanut esiin!

KIITOS siis tästä kommentista ja myös arpajaiskommentista Tähtitorni-ficciin. Se on mulle hyvin tärkeä ficci ja aloin melkein itkeä ilosta, kun sain siihen pitkästä aikaa niin vallan ihanan kommentin!<3 <3 Olin melkein unohtanut, että se on kesken, mutta nyt oon mietiskellyt sitä paljon viime päivinä, kiitos sun! :)

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 534
Ooh, olipa tämä upea! Sain viime sunnuntaina kirjoitettua valmiiksi oman virkehaastetekstini enkä sitä ennen uskaltanut tulla lukemaan kenenkään muun tekstiä, joten nyt minulla on välilehdessä odottamassa ainakin viisi näitä virkehaastetekstejä :D Ja päätin aloittaa tästä sinun tekstistäsi, koska oho, mitkä hahmot! Yllättävä, mutta ilahduttava valinta, koska nämä hahmot ovat varsinkin Finissä ihan rare-hahmoja ja rare on mielestäni ficeissä yksi parhaimpia juttuja!

Tässä on aivan omanlaisensa, hieman vinksahtanut tunnelma ja se välittyy niin rivien välistä kuin itse tekstissä! Se tavoittaa todella hyvin Bartyn mielentilan ja olikin hauska lukea siitä, miten ruttopoika analysoi hänen hahmoaan tässä ja kirjassa muutenkin. Olen ihan samaa mieltä, että Barty ei ole aivan mustavalkoinen hahmo vaan oikeastaan hänellä on syynsä olla sellainen kuin on, ja vaikka se tekeekin hänestä vähän mielipuolen, se ei automaattisesti tee hänestä pahaa. Mielenkiintoista hahmoanalyysia siis tässä tekstissä ja enemmän tai vähemmän jokainen lause tässä ficissä paljastaa hänestä ja hänen maailmankuvastaan ja ajatustavoistaan enemmän. Minulle jäi erityisen vahvasti mieleen tuo mädäntyneiden hedelmien syöttäminen ja kuinka Barty pitää Vauhkomieltä pilkkanaan, antaa tämän olla säälittävä ja kuvottava aneeminen vihannes ja puhuttelee niin kuin tekee. Siinä korostuu niin vahvasti ihmisviha ja pilkka kaikkea ja kaikkia paitsi Voldemortia ja hänen aatettaan kohtaan.

Tämän kierroksen sanalista oli kyllä siitä syystä huippu, että sanat sujahtavat tekstiin suhteellisen kivuttomasti ja huomaamatta. Tässäkin tekstissä sain oikein miettimällä miettiä, mitkä olivat sanalistan sanoja ja etsiskelinkin niitä lopulta, kun alkoi ärsyttää, että miten en nyt niitä löydä :D Siinäkin mielessä siis todella onnistunut teksti ja ihan totta, näiden virkehaasteiden pitää melkein antaa ohjata itse itseään sen sijaan, että yrittäisi ojentaa ne aiemman ideansa kehyksiin :P Kiitos tästä, tämä oli todella hieno!

P.S. Tämä ilahdutti kovasti:

Lainaus
Olin melkein unohtanut, että se on kesken, mutta nyt oon mietiskellyt sitä paljon viime päivinä, kiitos sun!

between the sea
and the dream of the sea

marieophelia

 • Pajunkissa
 • ***
 • Viestejä: 805
 • 🇺🇦
hiddenben: Paljon kiitoksia kommentistasi!<3 Munkaan ei pitänyt lukea virkehaasteen tekstejä ennen kuin tämä on valmis, mutta ei siitä yrityksestä mitään tullut. :D Mutta se onkin kiva, kun on saanut oman tekstin valmiiksi, että voi hyvällä omallatunnolla lukea myös muiden tuotoksia. Ei minustakaan ollut mikään vaikein sanalista (ei mitään atomeja, kaaritukia tai lauttureita), mutta tietysti ihana kuulla, että sanat solahtivat tekstiin mukavasti. Itsestäni tuntui, että kaikkien sanojen avulla pystyi rakentamaan Bartyn hahmoa ja tilanteen kieroutuneisuutta tavoilla, jotka eivät ilman haastetta olisi välttämättä tulleet mieleen (mädät hedelmät erityisesti). Kiva, että pidit tästä ja myös että muistat yhä Tähtitorni-ficin! :) 

Rowena

 • ***
 • Viestejä: 893
Kävin viime viikolla hiddenbenin kanssa kahvilla, ja tää ficci nousi keskusteluun. Tää on upea, ihanan synkkä ja kieroutunut! Äsken katselin 12 virkettä -haasteen topicia, ja huomasin, että suurin osa haasteen Potter-ficeistä on julkaistu Pimeyden voimissa. Aloin miettiä, että ohjasiko sanalistassa jokin tietty sana synkkään kerrontaan, mutta vaikea sanoa. Inspiroiva sanalista ainakin oli! Oliko sulla jokin tietty sana, joka johdatti sut kirjoittamaan juuri Bartysta?

Jos pitäis sanoa Potter-hahmoista top 5 "näiden pään sisään en pääse" -teemalla, niin Barty olis ehdottomasti siinä joukossa. En oo koskaan kirjoittanut hänestä, enkä oikein lukenutkaan. Mut onhan se nyt mielenkiintoinen hahmo! Sun ficin (ja ruttopojan kommentin) myötä vasta oikeastaan tajusin, miten kiinnostava ja traaginen hahmo se onkaan.

Tässä tekstissä musta hienointa on tunnelma – ensin sumuisessa metsässä ja sitten ahtaassa matka-arkussa. Vaikka alun metsäkohtaus on tosi lyhyt, se kiskoo oitis mukaansa sumuun ja jännitteiseen tunnelmaan. Miten paljon tunnetta ja tunnelmaa voikaan välittää vähäisillä sanoilla!

Kiitos <3.

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 5 239
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Oi että musta on aina kiva huomata, miten jaksat ficien muodossa syventyä myös niihin hahmoihin, jotka yleensä jäävät vähemmälle huomiolle! Näitä on aina kiva lukea, ja että tämmönen vähän synkempi tavara uppoaa hyvin varsinkin näin päivien lyhetessä ja pimeyden lisääntyessä. Tää on sitä mun syysfiilistelyä ;D

Oot saanut tästä todella toimivan ficin, joka oli kiehtova katsaus Barty Kyyry Jr:n mielenmaisemiin. Jäin myös taas kerran miettimään sitä hyytävää tosiasiaa, että hän tosiaan piti liki vuoden Vauhkomieltä vankinaan 😬 Hyi miten kamalaa! (mut tälleen ficimaailmassa vain sillee kiehtovan kutkuttavan kamalaa.) Barty on kyllä mielenkiintoinen hahmo, uhri mutta samaan aikaan myös itsekin pahantekijä, mutta sekin vain kertoo sitä tosiseikkaa, ettei asiat tai ihmiset ole mustavalkoisia. Tässäkin kivasti ehti tulla esiin ne molemmat puolet ja hänen aikaisempi elämänsä, varsinkin tuossa loppuvirkkeessä. Kun on pitkään ollut komennuskirouksen alaisena niin on varmasti huumaava tunne kohdella muita samalla tavalla, niin kauheaa kuin se samalla onkin. Mutta kostonhimossa on jotain niin kovin inhimillistäkin... 🤔🤔 Mukava pohtia tällaisia, vaikka samaan aikaan kauhisteleekin hahmojen tekemiä valintoja. Äärettömän hyvin Barty kyllä huijasi muita, jopa Dumbledorea, ja jokin siinäkin ajatuksessa on hyytävää. Vaarallinen ja pelottava velho.

On kyllä todella onnistunut teksti. Oon lukenut tämän jo muutaman kerran ja tuun varmasti jatkossakin lukemaan. Kiitos tästä!
"Kylpyhuoneessa on sus, ses ja sas. Ja kylpyhuone."

marieophelia

 • Pajunkissa
 • ***
 • Viestejä: 805
 • 🇺🇦
Rowena: Kiitos paljon kommentistasi!<3 Onpas veikeää, että olette jutelleet tästä ficistä hiddenbenin kanssa. :D Oon huomannut ihan saman jutun, että verrattain synkkiä tekstejä on tällä kierroksella syntynyt, tiedä sitten mistä se johtuu.

Lainaus
Oliko sulla jokin tietty sana, joka johdatti sut kirjoittamaan juuri Bartysta?

Noh, tämän ficin aloitusvirke voisi yhtä hyvin kuulua: Sumu tuo marieophelialle mieleen ankeuttajat. :) Aloin miettiä sumua Potter-maailmassa ja miten se on usein merkki ankeuttajien läsnäolosta ja siksi päätin kirjoittaa jostakusta hahmosta, joka erityisesti kammoksuisi ankeuttajia -- Barty tuli melko nopeasti mieleen. Sitten pohdin, tekisikö Barty mitään käsiraudoilla, kilvellä ja hedelmillä ja totesin, että voisi tehdäkin.:) Mun "kenen päähän en pääse" listan kärjessä on muuten ehdottomasti Dumbledore. Hän on mun "uusi Harry" eli hahmo, josta en usko, että tulen ikinä kirjoittamaan mitään. :)

Ihana kuulla, että pidit tästä, kiitos!<3


Larjus: Kiitos paljon kommentistasi!<3 Hienoa kuulla, että tämä kestää useammankin lukukerran. :) Hauskaa ja vähän yllättävää kuulla, että tää sopii syysfiilistelyyn! :D Mutta toisaalta itse ajattelin, että tää pätkä sijoittuisi neloskirjan syksyyn, juuri ennen ensimmäistä koetusta, joten oon iloinen, että tästä tulee syysfiilikset. (Mulla oli semmoinen poistettu virke, jossa Barty pyytää Hagridia näyttämään Harrylle lohikäärmeet, mutta otin sen pois, kun en sitten kuitenkaan halunnut käyttää bonus-virkettä.)

Hahhah, joo fiktiossa kamaluus voi tosiaan olla kutkuttavaa. Ja Bartyn tilanne varsinkin on hurjan monisyinen. Ja joo, ehdottomasti jaksan kirjoittaa sivuhahmoista, enhän mä taida oikein muista kirjoittaakaan :) (Oon joskus miettinyt, että rarehahmo-haasteessa ei olisi mulle yhtään mitään haastetta. :D)

Kiva kuulla, että tämä herätti ajatuksia, kiitokset!<3


Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 6 345
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta :D

Valitsin listauksestasi tämän koska hahmot kiinnostivat ja oooh minkälainen tämä olikaan! Huikea! Toistan tässä nyt varmaan kaiken mitä muut ovat jo sanoneet, mutta ei sen väliä ;D

Nämä 12+ tekstit ovat aina tosi kivaa luettavaa kun sanat ovat kaikille samat ja toteutus kuitenkin ainutlaatuinen :) Tämä teksti tosin tuntui lentävän aivan omaan ulottuvuuteensa, koska tässä ei ollut sellaista haasteen teksteille tyypillistä fiilistä. Tai itse usein koen, että haasteeseen kirjoitetuissa teksteissä on sellainen tietty fiilis ja tämä oli siinä mielessä erilainen, että tässä ei tuota fiilistä ollut vaan tämä oli kuin mikä tahansa ficci. Ja siis selvyyden vuoksi sanon vielä, että tämä on siis ehdottomasti positiivinen asia :D Sillä tämän tekstin luki ilman että ajatteli koko ajan että tämä on juuri tuohon haasteeseen kirjoitettu. En nyt ehkä osaa selittää, mutta toivottavasti saat ideasta kiinni ;D

Tämä oli todella hienosti istutettu canoniin ja itse tykkään tosi paljon tämmöisistä canonia täydentävistä ficeistä. Tykkään siitä että ikään kuin kurkistetaan kulissien taakse ja vähän leikitään sillä, että mitä siellä olisi voinut tapahtua :D Tämä koko Kyyry jr-Vauhkomieli homma oli jo kirjoissa jotenkin sellainen, että tuli ihan puskista, niin siksi on myös kivaa kurkistaa siihen että mitähän Kyyry juniori mielessä olisi voinut liikkua kun tämmöisen juonen kehitteli. Ja tässä ficissä tuli tosi hyviä vastauksia tuohon ajatukseen.

Olisi ihan tosi mielenkiintoista lukea myös Vauhkomielen näkökulma esimerkiksi juuri tähän kohtaukseen. Koska tuo lähes syömäkelvottomien hedelmien syöttäminen oli samalla jotenkin tosi ällöä mutta kuitenkin en voinut olla miettimättä että kuinka paljon Vauhkomieli todellisuudenssa ymmärsi vai oliko tämä itsekin samanlainen "vihannes" mitä söi.

Itse tuskailen usein ficcien nimien kanssa ja siksi ihailen aina kun kohdalle osuu oikein hieno nimi, kuten tässä. Tuo hallitsija kertoo kaiken ja avautuu kun tekstin on lukenut. Sitä ennen se herättää uteliaisuutta ja saa kiinnostumaan tästä ja juuri kun kyseessä ovat nämä hahmot. Sillä tämän alla olisi voinut olla oikeastaan melkein mitä vaan, rajua pornoa tai alistamista, mutta tämä sinun ratkaisusi oli kyllä erittäin onnistunut :D

Tämä oli ihan uskomattoman hieno lukukokemus, kiitos paljon!

Vendela

Bannu©Ingrid

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

marieophelia

 • Pajunkissa
 • ***
 • Viestejä: 805
 • 🇺🇦
Vendela: Tykkään itsekin canonia täydentävistä ficeistä ja paljon sellaisia hahmoja Pottereista löytyykin, joiden mielenmaisemasta olisi ehdottomasti halunnut kuulla lisää. Onneksi on ficit! :) Tosiaan olisikin kiinnostavaa myös tietää, mitä Vauhkomielen päässä liikkui vankeuden aikana! Sain kyllä kiinni siitä, mitä sanoit virkehaasteen teksteistä ja erinomaista jos tämä tuntui siltä, että olisi voinut syntyä ilman haastettakin tällaiseksi. :) Kiitos myös kehuista ficin nimen suhteen, on aina kiva tietää, että nimi houkuttelee lukemaan. :)

Kiitos paljon kommentista!<3