Kirjoittaja Aihe: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3  (Luettu 1044 kertaa)

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 082
 • ava + bannu: Ingrid
Nimi: Mökkihöperyyttä à la GOM & Co
Kirjoittaja: Grenade
Fandom: Kuroko no Basuke
Ikäraja: S
Päähenkilöt: Generation of Miracles, Takao, Himuro, Kagami
Genre: lol
Vastuunvapaus: En omista muuta kuin tämän pölön idean, en saa tästä tekeleestä mammonaa.

A/N: Meikä meni mökille. Meikä sai idean. Meikä tuli mökiltä ja kirjoitti tämän tekstin. Ei ole otettavissa vakavasti, sisältää oocmaisuutta, huonoja vitsejä, lievää urpoilua ja ties mitä. Grenade ei niin ylpeänä esittää tarinan siitä, kuinka koripalloilijat lähtee suomalaisittain mökkeilemään AKA

Mökkihöperyyttä á la GOM & Co.

1.
Kun he seisoivat seuraavan parin päivän asuinpaikkansa edessä, heistä kukaan ei tiennyt, miksi ihmeessä edes oikein olivat siellä. (Ja ei tiedä kukaan muukaan, koska kirjoittajalta loppuivat paskat tekosyyt kesken.)

”Kurokocchi, mikä tämä paikka on?”
”Tiettävästi jonkinlainen mökki. Momoi lupasi tulla hakemaan parin päivän päästä.”
”Mitä Kagami tekee täällä?” Aominen ärsyyntynyt ääni kuului porukan takaa.
”Kutsuin hänet. Jokainen sai tuoda jonkun mukanaan. Ilahduttavaa, että Murasakibara ja Midorima toteuttivat toivettani.”
”Miksei kukaan kertonut minulle?” Aomine nurisi.
”Koska et kuunnellut.”

”Miksei Momoi jäänyt tänne myös?”
”Kuulemma hänellä oli jotain muuta menoa.”
”Mutta tarpeeksi aikaa kuitenkin jättää meidät keskelle metsää?” Kise ei ollut täysin vakuuttunut entisen managerinsa toimista.
”Onko täällä internet? Toivoisin voivani hoitaa kuitenkin yhtiön talousosastoa.” Akashi tuijotti edessään aukeavaa metsän keskeltä pilkistävää järvimaisemaa.
”Onko täällä ruokaa?” Murasakibaran ääni kuului vaimeana, kun hän oli kurottunut kaivamaan repustaan suklaapatukkaa.
”Kaikki ajallaan. Käydään nyt ensin tutustumassa tähän. Katsotaan nukkumisjärjestelyitä, sillä jonkun pitää mennä nukkumaan saunalle. Ja jonkun luultavasti tuonne toiseen vierasrakennukseen.”
”Vau, tästä tulee varmasti hupaisaa”, Takao kommentoi takarivistä selvästi tarkoittamatta sitä.

Mökki osoittautui melko tavallisen näköiseksi, punaiseksi rakennukseksi, jossa oli yksi iso tila ja yläparvi. Rannan ja sinisenä kimaltelevan järven vieressä oli myöskin punainen saunarakennus ja pihan toisella puolella rakennus, jossa oli pieni vierashuone, ulkovessa sekä jonkinlainen puuvaja.

”Mikä tämän reissun idea edes oli?”

Kuroko kohautti harteitaan. (Kunhan kirjoittaja vain halusi teidät johonkin totaalisen erilaiseen maastoon, olkaahan nätisti nyt.)

”Kuka nukkuu missäkin?”
”Lyön vetoa, ettei Kagami uskalla nukkua yötään vierashuoneessa”, Aomine virnisti ivallisesti.
”Häh? Varmasti uskallan. Katsotaanko vaikka?”
”Noh, te voitte mennä sinne. Kuka haluaa nukkua saunalla?”
”Hei hei hei, en varmasti nuku tuon idiootin kanssa samassa.”
”Etkö uskalla?”

Kagami tuhahti kovaäänisesti, tarttui mielenosoituksellisesti omaan kassiinsa ja lähti viemään sitä vierashuoneen suuntaan.

”Noh, sauna?”
”Ottaen huomioon, että Shin-chanin onnenkapistus on tänään vihta, niin hän varmaan menee sinne. Ja ottaen lisähuomioon, ettei kukaan muu jaksa hänen kuorsaamistaan koko yötä, voin mennä seuraksi.”
”Minä en kuorsaa.”
”Et vain kuule sitä itse.”
”En kuorsaa.
”Okei, ei sitten. Se vain kuulostaa siltä epäilyttävästi.”

Midorima kurtisti kulmiaan, mutta lähti sitten Takaon johdattelemana kohti saunaa. Aomine tuhahti ja nappasi oman laukkunsa, lähtien sitten kohti vierashuonetta.

”Meille näemmä jäi tämä… rakennus.”
”Ilahduttavaa, että sait sanottua sitä vielä rakennukseksi, Akashicchi.”
”Käsitteenmääritelmä on luultavasti sille liikaa eduksi.”
”Niin, onhan siinä tosiaan katto ja seinät. Sekä oletettavasti lattiakin.”
”Momoin mukaan sisällä on sohva ja yläparvella muutama patja.”
”Toivottavasti ne ovat tarpeeksi pitkiä”, Himuro liittyi puheeseen ensimmäistä kertaa. Muuten muut olisivat luultavasti jo unohtaneet koko henkilön paikallaolon.
”Aivan”, Kuroko kääntyi mittailemaan Murasakibaraa, joka tuijotti poissaolevan oloisesti pois.

Viisikko pääsi sisälle ja selvisi, että patjat olivat auttamattomasti liian pieniä Murasakibaralle. Päätettiin, että hän ja Himuro saisivat nukkua alakerrassa, koska sohvalle violettikutrinen sai oikaistua kokonaan jalkansa ja sillä yläkerrassa oli kaiken roinan jälkeen tilaa vain kolmelle vierekkäiselle patjalle.
”Minä varaan keskipaikan”, Kise ehti ilmoittamaan ja tömäytti laukkunsa keskimmäiselle patjalle.

Kun alkuvalmistelut oli saatu valmiiksi sekä Aominen ja Kagamin alkanut riitely keskeytettyä, alettiin miettiä, mikä oli päivän suunnitelma. He kokoontuivat istumaan mökkiin sisälle, jotkut istuivat sohvalla ja tuoleilla, jotkut pöydän ääressä.

”Jos nyt aikoisimme edes jokseenkin toimia jotenkin järkevästi, ehdottaisin, että lähtekäämme pois täältä.”
”Akashicchi, tuo on tylsää. Olemme sentään tulleet tänne asti.”
”Haluaisitteko mennä saunaan?” Kuroko yritti saada äänensä kuuluviin.
”Milloin syödään?” Murasakibara nurisi sohvalta.
”Onko täällä mölkkykin?” Takaon huvittunut huudahdus kajahti nurkasta, jossa hän kaiveli arkun näköistä kapistusta.
”Voi ei”, Kisen harmistunut älähdys kiteytti hyvin monet mietteet kyseisestä pelistä.

Päätettiin, että sauna lämmitettäisiin samalla kun muut pelaisivat pakotetun kierroksen mölkkyä. Kukaan muu kuin Takao ei näyttänyt olevan innoissaan pelistä, mutta kukaan ei myöskään halunnut ottaa vastuullista saunanlämmitystehtävää omalle kontolleen.

”Lyön vetoa, että saisin sen nopeammin lämmitettyä kuin Kagami.”
”Lyön vetoa, ettet saisi sitä edes syttymään.”
”Katsotaanko?”

Aomine ja Kagami tunkivat ovesta ulos ja katosivat kovaan ääneen mäkättäen kohti saunaa.
”Onkohan tuo ihan viisasta?” Kise katseli kaksikon menoa.
”Ei luultavasti”, Kuroko myönsi.
”Midorima, voitko sinä tehdä asialle jotain?”
”Miksi?”
”No, sinähän varmaan voisit osata sytyttääkin saunan”, Kise vastasi.
”Ennen kuin nuo räjäyttävät koko paikan”, lisäsi Himuro. Ikkunasta vilkaistessa näkyi, kuinka kaksikko juoksi kilpaa puuvajalle hakemaan halkoja saunanpesään.

”Olisi hyvin suotavaa, että Shintaro tekisit asialle jotain. En toivoisi viettäväni aikaa Aominen räjäyttämässä saunatilassa”, Akashi vilkaisi tiukasti Midorimaa, joka lopulta huokaisi ja myöntyi tekemään asian.

Mölkky saatiin raahattua mökin pihaan. Takao puuhasteli sen kasaan ja sitten jaettiin joukkueet. Koska Midorima oli karkottanut tehtävässään epäonnistuneen kaksikon pois saunalta, jaettiin joukkueet ihmesukupolven ja muiden välille, tosin Kuroko valitsi itsensä Kagamin joukkueeseen. Kapteeneiksi lupautuneet punapäät kyräilivät toisiaan kulmiensa alta, kun liian yksinkertaisen kivi-paperit-sakset -pelin jälkeen Akashi oli voittanut. Kenties saksitekniikka tosiaan toimi.

Valitettavasti pian huomattiin, että peli oli liian helppo koripallonpelaajille. Jos koko vapaa-ajan muutenkin käytti jo yrittämällä osua johonkin tiettyyn, ei yhden puukapulan nurinpäin kaataminen ollut lopulta liian haastavaa. Akashin joukkue voitti ja hetken nuristuaan Takaokin tyytyi siihen, ettei toista kierrosta tullut. Toivottavasti koskaan, joku lisäsi ja sai heti kannatusta.

Midoriman vihreä pää pilkisti saunasta, kun he olivat saaneet pelihetkensä valmiiksi, nähtävästi hän siirsi onnenkapistustaan pois liiasta lämmöstä. Kagami ja Aomine jäivät kinastelemaan löytämänsä tikkataulun luokse Himuron ja Kurokon jäädessä vahtimaan, etteivät he käyneet toistensa kurkkuihin kiinni. Murasakibara katosi mökin keittiön puolelle, ja Kise yritti näyttää Akashille, kuinka ruohonkorresta sai tehtyä oivan musisointipelin. Akashi näytti siltä, että kuristaisi blondin siihen, jollei ääni kellossa pian muuttuisi.

Takao talsi saunalle, jossa Midoriman sytyttämä kiuas hohkasi jo lämpöään.
”Oletko nähnyt sitä onnenkapistustasi?” hän kysäisi Midorimalta, joka oli nojautunut saunan ovea vasten.
”Vastahan se tuossa oli.”

Takao ei ollut enää varma, miten päin olla ja repesi lopulta hervottomaan kikatukseen.
”Mikä naurattaa? Tiettävästi en sanonut mitään, mikä yleisien normien muodossa olisi hauskaa.”
”Mutta sinä – tirsk – sanoit vasta. Ja vihta on onnenkapineesi. Ja vasta. Voi luoja, Shin-chan.”
”En ymmärrä sanomaasi.”
”Hahah, no ei se niin tärkeää ollutkaan. Älä huoli Shin-chan.”

Midorima ei näyttänyt tyytyväiseltä pelikollegansa naurunpurskahduksista, muttei kommentoinut asiaa enää. Lopulta Kuroko tuli katsastamaan, missä vaiheessa saunanlämmitys oli. Vihdoin sekin oli tarpeeksi lämpimänä, jotta saisi kunnon löylyt ja porukka alkoi kokoontua pieneen pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteita. Sauna oli pieni, mutta yhdeksän ihmistä saatiin juuri sullottua sisälle, vaikka ensin Kuroko meinattiin unohtaa ulkopuolelle ja jokainen oli kompastua Murasakibaran jalkoihin, kunnes hänet pakotettiin istumaan nurkassa.

”Eihän tämä nyt niin huono idea ollut.”
”Tetsu, alan uskoa, että sinä keksit tämän”, Aomine murahti ja heitti lisää löylyä kiukaalle. Jokainen yritti kärvistellä saunan kuumuudessa ja lopulta se muuttui jonkinlaiseksi selviytymiskamppailuksi. Piti osoittaa toisille olevansa kykenevä toimimaan kovissakin olosuhteissa. (hyst, ei sellaisissa kovissa, hyi nyt)

”En halua olla punainen koko iltaa”, Kise lopulta nurisi ja lähti nopeasti pois kuumuudesta. Pian huomattiin, että Kuroko oli onnistunut livahtamaan jo jossain aikaisemmassa vaiheessa pois ja Midorimakin lähti valitellen, ettei tuonut hyvää onnea virua lauteilla liian kauan.

Kun Akashi oli häipynyt tasoittamaan nestetasapainoaan kuumuuden ulkopuolelle ja Takaokin irvistellen, loput tajusivat, että Murasakibaran hiukset olivat jääneet kiinni saunan seinästä tulevaan pihkaan. Myrtyneen näköisenä hän ja Himuro lähtivät etsimään saksia, koska nyt hiusten kiskomisen jälkeen takana oli epäilyttävä aukko. Lopulta saunassa olivat enää Tōōn ja Seirinin tähtihyökkääjät, jotka kiskoivat vettä kiukaalle kuin lämpö ei olisi jo tarpeeksi sulattanut heidän aivojaan.

Ei ollut lopulta varmaa, kumpi sen idean sai, mutta tyhmä se kuitenkin oli. Kun ensimmäisenä takaisin saapunut Midorima astui sisälle saunaan, häneltä pääsi sydäntäsärkevä parahdus.
”Minun – vihtani. Te olette ottaneet minun vihtani.” Midorima vaipui saunan lattialle selvästi murheissaan.

Tätä ei yhdellä grillimakkaralla pelastettaisi.
« Viimeksi muokattu: 06.06.2016 02:30:16 kirjoittanut Grenade »
Hyppää lehtikasaan!

Beyond

 • Kamui
 • ***
 • Viestejä: 1 873
 • op HaX
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 1/2
« Vastaus #1 : 22.04.2016 00:04:31 »
Awwwws, eih! <3 :D

Hienoa, että mökkeily on inspiroinut. ^^ Pakko kyllä kehaista, että kyllähän järvimaisema ja vallan punainen tupa miljöönä sopivat tälle kokoonpanolle loistavasti, koska pölöilymahdollisuudet ovat kerrassaan loisteliaat. Tämähän on kuin perus ranta- tai kylpyläepisodi sarjassa astetta suomalaisemmalla maisemalla! :D Tyrskähtelin kovasti mölkylle, josta vain Takao innostui, sekä Shin-chanin onnenkapineelle. Oha Asa on osannut kyllä asiansa!

Lainaus
”Meille näemmä jäi tämä… rakennus.”

Voi Akashi! <3 Nautiskelin kovasti ylipätään tästä keskustelunpätkästä, minkä lisäksi allekirjoittanutta ilahduttaa henkilökohtaisella tasolla hurjasti se, että Akashi ja Kise pääsevät jakamaan nukkumatilan. Myös tuumailut siitä, että rakennus on mahdollisesti turhankin imarteleva käsite, oli kultaa. Melkeinhän tässä kuitenkin kuvittelisi, että Akashi yrittää suhtautua positiivisesti, kun epätarkkuuksista huolimatta ja vähän pitkin hampain saa kuitenkin puristettua itsestään ulos sen verran hienotunteisuutta vierasrakennusta kohtaan, että suvaitsee kutsua sitä rakennukseksi. :')

Lainaus
”Jos nyt aikoisimme edes jokseenkin toimia jotenkin järkevästi, ehdottaisin, että lähtekäämme pois täältä.”

Tässä ehdotuksessa kiteytyy se, miksi Akashi on niin kullanmuru. <3

Huvitti kovasti myös se, että Kagami ja Aomine lopulta päätyivät sitten ihan kunnon saunakilpailuun. Voin kyllä helposti kuvitella, että juuri näin kävisi. Tässä tekstissä on nyt ylipäätään kaikki vallan kohdillaan; miljöö antaa mukavasti tilaisuuden tälle kokoonpanolle rentoon yhdessäoloon, jossa erilaiset persoonat pääsevät esille kivasti. ^^ Okei, nyt kun olen yrittänyt sanoa jotain fiksua, voin varmaan vielä todeta, että tykkäsin kovasti siitä, miten paljon tässä tekstissä oli tilaisuuksia nähdä AkaKise -viitteitä! <3

Kiitoksia kivasta luettavasta! <3 Jään seuraamaan, miten Shin-chanin vihta löydetään ja tilanne pelastetaan. ^^
Hellät sanat pilaavat ruman maailman,
johon tahdot kuulua ja tappaa Jumalan.

Verinen Paronitar

 • monkerias
 • ***
 • Viestejä: 1 940
 • monokkeli huurussa
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 1/2
« Vastaus #2 : 22.04.2016 14:56:27 »
Lol, otsikko on jo mitä mainioin, koska todellakin monenmoiset sekoamiset lienevät vahvasti läsnä kun tämä kööri nakataan keskenään korpeen  ;D  Ja totta kai Momoi on jollain tavalla vastuussa tästä retkeilystä, kuinkas muutenkaan!

Takaon riemastuminen mölkystä oli kauhean liikuttavaa, vaikka voi tietysti olla, että peli sujuu vähintäänkin antiklimaattisesti näiden koripallojeesusten kesken. Muutenkin oli hauskaa, kun suomalaista mökkikuvastoa käytiin lävitse niin monen hahmon kautta, oli just kaikki saunanlämmittämiset ja vähän liian ahtaat nukkumisolot. Myös minä repeilin sille, että Midoriman onnenkapine oli vihta, Oha Asa totisesti osaa hommansa!

Lainaus
Ei ollut lopulta varmaa, kumpi sen idean sai, mutta tyhmä se kuitenkin oli.

Tälle hajosi kyllä aika huolella, nyt on saatu olennainen tiivistettyä yhteen lauseeseen! :''D  Muutenkin taisin diggailla tässä kaikkein eniten just Kagamin ja Aominen välisestä jatkuvasta kilpailusta -- hahmoille moinen sopii loisteliaasti, ja samalla tällainen pöljä äijäily-suoritus istuu tähän ympäristöön ihan täydellisesti. Kukapa muka olisikaan voinut välttää mökkiskenessä saunomiskilpailut tai hampaat irvessä käydyt mittelöt siitä, kuka hakkaa eniten halkoja...  ;D

Lainaus
Kenties saksitekniikka tosiaan toimi.

Tää tosin saattoi silti olla lempparikohtani. Reps, kops ja aaah.

Kiitoksia tästä pölöilystä, toinenkin osa maistuisi mainiosti.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2016 15:26:46 kirjoittanut Verinen Paronitar »
sano mua rovastiks

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 858
 • kiero ja sarkastinen
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 1/2
« Vastaus #3 : 27.04.2016 05:05:07 »
Lol. :D Ajatus näistä jätkistä suomalaisessa mökki-idyllissä on kyllä hysteerisen hauska, ja fanfiction on siitä loistavaa ettei moista oikeasti tarvitse oikeuttaa millään muulla kuin sillä, että se vain on hauskaa. <3

Saksiläpät ja Midoriman onnenkapine lämmittivät ihan erityisesti, ja mölkky. ;D Siinä on kyllä löydetty ympäristöön sopiva peli, joka voi olla jengille antiklimaattisen helppo... ehkä sitä toista kierrosta ei tarvitse pelata ikinä. ;D

Toivottavasti Midorima-parka toipuu onnenkapineen kohtalosta ja edes joku saa yöllä nukutuksi noissa mielenkiintoisissa oloissa... jatkoa odotellessa, kiitoksia. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 082
 • ava + bannu: Ingrid
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 2/3
« Vastaus #4 : 21.05.2016 03:24:10 »
Beyond: AkaKise-viitteitä voi olla ja myös mahdollisesti pariin muuhunkin paritukseen, kun en voinut pitää näppejäni erossa. Pääsääntöisesti aion pitää tämän parituksettomana, mutta hih, voihan sinne rivien väliin vähän jotain jättää. ^^ Kiitos kommentista!

Verinen Paronitar: Aomine ja Kagami on niin raivostuttavuuteen asti jääräpäitä, joiden täytyy koko ajan todistaa toiselle olevansa parempi, että olihan sitä nyt pakko tuoda esiin jollain tavalla. Ja mikäpä heidän mielestään sen miehisempää kuin uhota koko ajan joka nurkassa. :D Kiitos kommentista!

Pics: Midorima voi toipua, kunhan tarpeeksi lepyttää, mutta rauhallisesta nukkumisesta en mene niin takuuseen, kun on kyse tästä joukkiosta. ;D Kiitos kommentista!

A/N: No joo, täähän levis käsiin, kun sain uudestaan mökillä vieraillessa uusia ideoita tähän. Elikkäs teksti jakautuukin nyt kolmeen osaan. Huonot vitsit jatkaa voittokulkuaan, eivätkä ne parane toistuessaan. Osassa myös pelataan myllyä, jonka ohjeet tässä, jos se on jonkulle tuntemattomampi peli.

2.
Kagami katsoi hädissään lattialle vajonnutta Midorimaa.
”Pitäisikö kertoa, että se vihta on oikeasti vain lauteiden alla piilossa? Toki siitä puuttuu muutama oksa, mutta eikö se idea siinä ole se pääpointti?”
”Antaa nyt vähän aikaa vielä virua. Sitä paitsi, mitä alemmas hän tuossa menee, sitä suuremmalla varmuudella hän näkee sen sieltä”, Aomine heitti uuden kauhallisen löylyä kiukaalle, mikä kirvoitti molemmista kunnon ähkäisyt. Saunamittari heitti noin yhdeksässäkymmenessä ja ulkopuolelta kuului Kisen ja Takaon ilomielinen suunsoitto.

”Mikä on tilanne?” Sisälle astui Himuro, joka vilkaisi päänsä käsiin haudannutta Midorimaa.
”Vastaa ei löydy.”
”Vastahan se tuossa oli.”
”No nytpä vitsin heitit”, takaa tullut Takao läiskäisi Himuroa olalle ja istahti kahden hyökkääjän viereen.
”Hah hah”, Himuro kommentoi kuivasti ja piti ovea edelleen auki, jotta Akashi ja Kise pääsivät istumaan alemmalle lauteelle.

”Pitäisikö mennä uimaan?” Kagami ehdotti, kun katseli muiden vedestä tippuvia hiuksia.
”Aiotko luovuttaa, häh?” Aominen ääni oli ärsyttävän vihjaava.

”Te ette mene mihinkään ennen kuin pyydätte anteeksi vastaltani”, Midorima oli saanut äänensä takaisin ja nousi seisomaan pienessä hökkelissä.
”Tuo on aika absurdia jo”, Kagami puuskahti.

Okei, he olivat saattaneet vähän käyttää vastaa ja koivunoksat olivat varistaneet lattian täyteen vihreitä lehtiä, mutta oli se nyt sentään edelleen tunnistettavissa vihdaksi. Jos se sitä oli alun perinkään ollut.

”On hyvä olla kohtelias, Kagamicchi”, Kise kommentoi ja Takao nyökytteli naurua pidätellen vieressä.

”Se oli Aominen idea.”
”Jotenkin en yhtään yllättynyt”, Akashi sanoi kuivasti ja Aomine päästi pienen tsk-äänen, muttei vastannut mitään.

”Anteeksi Midorima, että käytimme vastaasi. Mutta—”, Kagami jatkoi ennen kuin Midorima ehti sanoa mitään.
”Mutta oli aika tyhmää, että jätit sen sellaiseen paikkaan, josta kaikki sen voisivat ottaa.”
”En tietenkään olettanut, että joku tarttuisi henkilökohtaiseen omaisuuteeni.”
”Mistä me olisimme voineet tietää, että jonkun kirppaiset koivunlehdet olivat jonkun omaisuutta. Niitähän on koko metsä täynnä. Ainakin koko matkan, kun tänne ajoimme sitä kuoppaista ja mutaista metsätietä, oli pelkkää koivua koko metsä täynnä.”

”Sentään erotat puita toisistaan, olen hyvin hämmentynyt”, Aomine nälväisi ja Kagami mulkaisi häntä.
”Pyydä nyt sinäkin anteeksi.”
”Ei minun tarvitse pyytää mitään anteeksi. Mikä on tehty, on tehty. Ja sitä paitsi, se oli täysin Midoriman vika.”
”Voi tietysti olla Aomine, ettei autossa täysin olekaan tilaa sinun tavaroillesi. Olisi myös erittäin vähänlaisesti hauskaa löytää aamulla kännykkä ja varavaatteet kellumasta tuosta jorpakosta”, Takaon ääni kuului sinihiuksisen vierestä.

”Oletpas sinä nyt tarkka näistä asioista”, Aomine tuhahti ja sutaisi sitten nopean anteeksipyynnön Midoriman suuntaan.
”Minä olen se, joka joutuu kuuntelemaan sitä murjotusta koko illan.”

”Mutta nythän on asia selvitetty! Kuka lähtee uimaan?” Kisen ääni oli varovaisen innostunut ja hän heilautti kättään kohti järveä.

”Käy!” Kagami puuskahti ja ihmiset purkautuivat ulos saunarakennuksesta.

Kuroko oli ottamassa Murasakibaran kanssa aurinkoa laiturilla ja seitsemän muun henkilön astuessa sille, laituri päästi melkoisen narahduksen. Kenties, koska omaan ikäänsä nähden useimmat olivat epäilyttävän lihaksikkaita. Taiteilijan vapauksia, oli sanottu ja Kagami oli ainakin ollut tyytyväinen lopputulokseen.

”Onko täällä venekin?” Takao hämmästyi.
”On kai, olin näkevinäni sen tuolla jossain puun alla makaamassa. En tiedä, onko sitä käytetty milloin viimeksi”, Himuro viittoili rannan tuntumassa kasvavan puuryhmittymän luokse.

”Lyön vetoa, ettei Kagami osaa soutaa venettä”, Aominen virnistys levisi suupielestä toiseen.
”Hemmetti soikoon, varmasti osaan paremmin kuin sinä.”
”Otetaanko kisa.”
”Onnea hukkumisellenne.”
”Akashicchi, tuo ei ole kovin kivasti sanottu.”

”Mutta veneitä on vain yksi, miten muka voitte kilpailla vain yhdellä veneellä?” Himuro kysyi.
”Hyvä kysymys”, Kise nyökytteli vieressä.
”Otamme tietysti aikaa. Toinen soutaa ensin toiselle rannalle ja toinen takaisin. Tetsu ottaa aikaa.”
”En halua.”
”Tetsu, älä nyt ole tuollainen. Se on hauskaa”, Aomine mutristi huuliaan.
”Kuroko, aion voittaa tuon mahtailijan”, Kagami puhisi ja lähti harppomaan kohti kenollaan olevaa veneentynkää.

”Tehdään popkornit valmiiksi, tästä tulee varmasti hyvä show”, Takao virnuili katsellessaan, kuinka Seirinin ja Tōōn tähtihyökkääjät yrittivät raahata viimeksi muutama vuosikymmen sitten liikkunutta rotiskoa kohti vesirajaa.

”Varaan eturivin!” Kise pompahti seisomaan laiturin nokkaan ja olisi menettänyt tasapainonsa, ellei vieressä seissyt Himuro olisi tarttunut jätkää olkapäästä kiinni.

Kagami ja Aomine joutuivat pyytämään vastahakoisen näköisen Murasakibaran mukaansa veneentyöntöoperaatioonsa ennen kuin se saatiin kellumaan veden varassa. Kuroko näytti hukkuvan oranssiin pelastusliiviinsä, eikä hän näyttänyt kovinkaan varmalta eloonjäämisestään, kun astui kiikkerään paattiin.

”Hah, laitahan se värkki kuntoon, sillä meikä vetää sellaiset pohjat, ettei tuo ääliö kauaa soita suutaan!” Kagami tarttui airoihin ja sinkosi pohjalle kerääntynyttä vettä jalallaan kohti toisessa päässä istuvaa Aominea.
”Kagami, voisitko olla keikuttamatta niin paljon”, Kurokon ääni oli hiljainen, eikä kasvojen lievä viherrys jättänyt kertomatta kuinka paljon Kuroko tulevasta venereissustaan nautti.

Kise, Himuro ja Takao jäivät heiluttelemaan ja nauramaan laiturille, kun kovan kiroamisen säestämänä Kagami pääsi alkuvaikeuksien jälkeen vauhtiin ja veneen kokka kääntyi kohti aavaa. Midorima ja Akashi olivat harmitelleet shogi-laudan jääntiä pois, joten laitettuaan Midoriman koluamaan mökin pölyttyneitä kaappeja, he päätyivät lopulta pelaamaan myllyä. Se oli parempi kuin samaisesta kaapista löytynyt korttipakka. Korttipeleissä ei kai sinänsä ollut vikaa, mutta mieluummin sitä pelasi peliä, jossa omalla järkeilyllä pärjäsi eikä mahdollisella tuuriominaisuudella ollut sijaa. Murasakibara sen sijaan oli löytänyt varastosta aurinkotuolin, jossa nyt lekottelikin rannalla aurinkolasit päässä.

”Olikohan tuo ihan viisas idea? Kun ei noilla kahdella ole edes suojavarusteita.” Kise pyöritteli silmiään järvenselällä huutavalle parivaljakolle.
”Mutta milläpä olisit kaksi puupäätä saanut pukeutumaan hohtavan oranssiin kumiasusteeseen, tai mitä materiaalia ne ikinä lienevätkään?” Himuro totesi.

Takao tirskahti epämääräisesti ja heitti huonon läpän neonoransseista kondomeista, minkä jälkeen hänet työnnettiin julmasti laiturilta järveen. Pärskien hän nousi pintaan henkeään haukkoen ja edelleen hirnuen.

Järveltä alkoi kuulua enemmänkin ääniä ja kolmikko kääntyi katsomaan sinne. Vene, jolla toinen trio oli lähtenyt soutelemaan, lillui nyt kauemmas kääntyneenä ylösalaisin ja kaksi vihaista hahmoa näkyi uivan sen perässä raivoisasti. Kolmas, vaaleansininen ja oranssihtava jäi kellumaan pinnalla pysyvässä asussaan paikalleen.

”Arvasin, että näin käy”, Himuro huokaisi ja lähti lisäämään saunanpesään lisää puita.
”Takaocchi, haluatko sinä pelata jotain?” Kise kääntyi kysymään järvessä edelleen pulikoivalta Takaolta.
”Mikäpä siinä. Katsotaan, jos saamme jonkinlaista nelinpeliä aikaiseksi”, Takao heilautti epämääräisesti kättään kohti terassilla nököttävää duoa.
”Aivan, hyvä idea!”

Takao nousi järvestä, kävi hakemassa pyyhkeensä ja saapui mökin etualalle, jossa Kise jo tuijotti pelin tiimellykseen unohtunutta paria.
”Miksi noita valkoisia on noin vähän?” hän kuului kysyvän, kun Takao pääsi paikalle. Midorima loi blondiin murhaavan katseen yli silmälasiensa, eikä vaivautunut vastaamaan.
”Shintarou ei ole tänään aivan täydessä terässään. Hänen taktiikkansa on selvästi hävitä minulle niin paljon, että voi seuraavaksi vedota saaneensa auringonpistoksen”, Akashi kommentoi lakonisesti ja nappasi jälleen yhden nappulan pois Midorimalta.

”Asia ei ole laisinkaan näin. Mutta nuo pannahiset menivät käpälöimään onnenvihtaani, ja karma kostaa sen nyt minulle.”
”Uskoakseni kosti myös niille kahdelle.”
”Kuinka niin?”
”Vene taisi kaatua ja lähteä ajelehtimaan.”
”Hyvin luultavaa, ottaen huomioon, että se oli myös laho pohjasta.” Akashi nappasi taas yhden nappulan Midorimalta ja sen myötä koko pelikin oli ohitse.
”Akashicchi, mikset sanonut sitä silloin?”
”On toivottavaa, että jos omistaa aivot, niitä myös käyttää. Tosin Aominen tapauksessa olen menettänyt toivoni kauan aikaa sitten jo.”

Takao viskasi pyyhkeensä terassin reunalle, kun Himuro saapui paikalle perässään löntystävä heränneen ja hieman äreän näköinen Murasakibara.
”Jos alettaisiin tehdä ruokaa?” Kise ehdotti.
”Ainut vähänkään ruuanlaittotaitoinen on tuolla keskellä järveä pulikoimassa tällä hetkellä”, Takao tähyili järvelle, jossa näkyi jo hieman edistystä.

”Kai me nyt osaamme yhdet makkarat paistaa”, Kise huomautti ja Himuro nyökkäsi päätelmälle. Murasakibara ja Himuro lähtivät sisälle hakemaan ruokaa ja Takao painui virittelemään hiiligrilliä.
”Olettaisin, että Midorima sinun kannattaisi mennä mukaan. Olet kuulemma joskus grillannut jotain”, Kise sanoi ja huokaisten Midorima nousi tuolistaan.

”Pelataanko me yksi erä?” Kise istahti vapautuneeseen tuoliin Akashia vastapäätä.
”Olkoon.”

Nappulat jaettiin ja hetken vänkäämisen jälkeen Akashi aloitti. He olivat ehtineet pelata jo puoleenväliin, niin että Kiseltä oli syöty jo neljä nappulaa ja Akashilta kolme, kun Akashi nosti päänsä ja katsoi Kiseä.
”Sinä siis kopioit muuallakin kuin pelikentällä.”
”Mutta tämähän on pelikenttä, Akashicchi”, Kise vastasi maireasti. Toinen oli siis huomannut, että hän oli alkanut käyttää samoja peliliikkeitä, joita Akashi oli aikaisemmin käyttänyt, ja saanut niiden kautta syötyä muutaman toisen nappulan pois pelilaudalta.

”Katsokaapa, venetrio saapuu!” Takao kailotti mökin pihalta, jossa seisoi grillin vieressä sörkkimässä sitä tulitikun kanssa.
”Ei sanaakaan”, Aomine murahti marssiessaan ohitse kohti saunaa läpimärkänä. Kagami seurasi perässä raivosta kihisten, mutta pysähtyi lopulta antamaan neuvoja hiilien kanssa. Kuroko nousi tasanteelle, jossa loput jo seisoivat.
”Miten kävi?” Himuro vilkuili Kurokoa, jonka hiuksiin oli tarttunut joku epämääräinen järvikasvin palanen ja joka tiputti perässään vesilätäkköä.
”Vene kaatui, kun Kagami ja Aomine päättivät tapella keskellä järveä.”
”Saatiinko vene yhdessä kasassa tänne asti?”
”Juuri ja juuri.”

Kuroko ei edes halunnut ajatella, mitä loppuillasta oli vielä suunnitelmissa.
Hyppää lehtikasaan!

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 858
 • kiero ja sarkastinen
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 2/3
« Vastaus #5 : 21.05.2016 05:32:05 »
Aw, ilahduin kovasti, kun Midoriman onnenkapineesta kuultiin vielä lisää. Tää elementti fandomissa vaan huvittaa joka kerta yhtä paljon. Takaon motiivi anteeksipyynnön vaatimiselle lämmitti myös suuresti, koska hänhän siitä Shin-chanin huonosta tuulesta epäilemättä eniten kärsii. <3

Kuroko voi pelastusliiveissä sillä tukalla olla sellainen näky, etteivät näyn todistajien verkkokalvot toivu ikinä entiselleen. o_O Samoin huvitti mielikuva Akashista löytämässä myllyn riemut - pelin maininta oli nostalgista, yhteen aikaan tuli pelattua sitä tosin paljon. Hauskan kepeää luettavaa, kiitoksia. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Beyond

 • Kamui
 • ***
 • Viestejä: 1 873
 • op HaX
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 2/3
« Vastaus #6 : 27.05.2016 19:37:57 »
Vihdan kohtalo selvisi kivasti! Repesin heti alkuunsa Aominen toteamukselle siitä, että lattialtahan Midoriman on helpompi bongata kadotettu onnenkapine. Siinäpäs vasta hyvä pointti! Pakko myöntää, että myös nämä vastavitsit uppoavat minuun hävettävän hyvin. ^^' Hienoa, että vihdalta pyydettiin anteeksi pienellä painostuksella, minkä lisäksi awwailin sille, että Kagami sai niiiiin kaunista tunnustusta siitä, että tuntuu metsän puista koivun. :D

Eniten kuitenkin kaikesta ilahdutti Akashin osuus. <3 Selkeästi siinä on porukan järjen ääni, joka pointtaa hukkumisvaaran - eihän sitä toisaalta parhainkaan aina jaksa muistutella, että veneen pohja on laho tai mitään sellaista. :') Myllyn maininta lämmitti myös minua kovasti. Midorima ja Akashi on aika helppoa kuvitella sen pelin äärelle, vaikka varmastihan se shōgi-laudan puute harmittaakin hieman. Ja voih, tykkäsin todella paljon Akashin ja Kisen välisestä pelistä, sekä siitä, että Kise kopioi pelisiirtoja. <3 Olen lukenut sen kohdan ties kuinka monesti ja todennut, että mahdollisuus nähdä pieninkään AkaKise -viite missään on vain aina parasta. ^^ <3

Kiitoksia! <3
Hellät sanat pilaavat ruman maailman,
johon tahdot kuulua ja tappaa Jumalan.

Verinen Paronitar

 • monkerias
 • ***
 • Viestejä: 1 940
 • monokkeli huurussa
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 2/3
« Vastaus #7 : 29.05.2016 13:02:48 »
Ai saatana, tämähän jatkui hervottomana. Tuo soutureissu oli kyllä kaikkine oheisherkkuineen melkoista kamaa, hihittelin niin pelastusliiviselle Kurokolle kuin laholle veneen pohjallekin aika antaumuksella.

Tulkinnanvarainen MidoTaka ilahdutti allekirjoittanutta kovasti, oli kauhean somaa kun Takaokin ryhtyi vähän ripittämään uhoavaa duoa siitä vihdan kohtalosta ja vaatimaan niitä anteeksipyyntöjä. Haha, silllä kaverilla kyllä varmasti riittäisikin hilpeitä ideoita kelpoisiksi kostojäyniksi, lienee Aomineltakin ihan hyvä idea taipua pieneen pahoitteluun.

Lainaus
”Onnea hukkumisellenne.”

Hajosin. Kiitos, Akashi <3

Olikin sitten oikein ilahduttavaa, että niin moni pääsi siitä järvessä lillumisesta nauttimaan, Takaon laatuhuumori lienee ansainnutkin pienet kylvetykset ja se kilpakaksikko kyllä just niin tasan alkaisikin tapella keskellä järveä... Hyvää sanastelua ja mökkifiilistä oli taasen, kiitoksia siis.
sano mua rovastiks

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 082
 • ava + bannu: Ingrid
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #8 : 06.06.2016 02:29:52 »
Kaatosade: Kirkkaanoranssi ja vaaleansininen voivat kieltämättä olla mielenkiintoinen kontrasti. :D Ja kukapa sen parempi pelaamaan myllyn kaltaista peliä kuin Akashi! Kiitos kommentistasi! ^^

Beyond: Olisihan se nyt melkoisen aikaavievää kertoa, ettei veneessä liene pohjaa nimeksikään, koska näkeväthän Kagami ja Aomine sen sitten varsin selvästi lopulta itsekin. :D Epäilemättä esimerkiksi shakkia olisi tylsä pelata Kisen kanssa, jos tyyppi vain toistaa kaiken samalla tavalla. Kiitos kommentistasi! ^^

Verinen Paronitar: Tulkinnanvarainen MidoTaka ilahduttaa ihan kirjoittajaa itseäänkin, joten kiva, että sen sieltä sai bongailtua. ^^ Ja siis jos jotain Aomine ja Kagami osaavat tehdä, niin tapella keskenään, sivullista välittämättä. :D Kiitos kommentistasi! ^^


A/N: No niin, vihdoin ja viimein tämäkin kääpäily saadaan pakettiin. Osassa esiintyy taas yksi peli, hanhipeli, en tiedä, kuinka tunnettu on, joten siinä nyt kuvakin.

Osa 3
Grillailu saatiin sujumaan, kun Kagami laitettiin hommiin, eikä kukaan muu päässyt lähellekään. Midoriman huomaan uskottiin salaatin teko ja muut pelasivat ruuan valmistumisen ajan erinäisiä mökistä löytyneitä pelejä, varsinkin hanhipeliä, jonka Himuro voitti hyvin selkeällä erolla edelliseen. Aomine oli laitettu siivoamaan sauna vihtaepisodin jälkeen, ja hän palasi sieltä sadatellen hiljaa. Illan viiletessä saapuneet hyttyset eivät nostaneet kenenkään mielialaa, vaan lopulta oli pakko siirtyä sisätiloihin ja jättää Kagami kärventymään hitaasti makkaroiden ääreen.

Takaon jostain internetin syvyyksistä kaivamia seurapelejä ei kukaan oikeastaan olisi jaksanut pelata, mutta koska tönöpahasessa ei pahemmin muutakaan toimintaa ollut luvassa, ne saivat tällä kertaa toimia. Koska yhteistuumin oli tajuttu, kuinka hermostuttavaa ja tylsää oli, jos jokainen vain tuijotti eteensä ja odotti, että raivoaan hiljaa ulkona kihisevä kokki saapuisi sapuskan kanssa sisätiloihin, päätettiin Takaon yksimielisellä päätöksellä pelata tutustumisleikkejä, joita jokainen omalla tavallaan vihasi sydämensä pohjasta.

”Kai nyt ymmärrät, että jokainen oikeastaan tuntee toisensa melko hyvin?” Kise vilkaisi hämillään Takaoa, joka oli kumartunut selaamaan toimimatonta nettiään lukeakseen ohjeet.
”Niin, mutta kai nyt haluat tietää, mikä puu olisit, jos Akashi saisi päättää?”
”Luultavasti kelo.”
”Jos saisin päättää, Tetsu olisi bonsai”, Aomine sanoi nurkasta ja nippasi sormenpäillään pähkinän ylös vain napatakseen sen suuhunsa lennosta.
”Ja Murasakibara jättitammi.”
”Entäs Shin-chan?” Takao kääntyi katsomaan Aominea, joka oli upottanut kätensä pähkinäpussiin.
”Kaktus. Ehkä siinäkin kerran sadassa vuodessa mahla virtaa.”

Midorima päästi närkästyneen ärähdyksen ja mutisi jotain kaktusten vilkkaasta sielunelämästä. Takao sai vihdoin nettinsä toimimaan ja nosti puhelimen käteensä.
”No niin!”
”No niin, tuhon hetkemme on saapunut.”
”Ai, joko ruoka on valmista?”

Takao selitti pelin idean, jakoi paperipalasia ja heitti muutamat kynät ensimmäisille. Aomine lättäsi saamansa lapun otsaansa ja kiinnitti huomionsa takaisin pähkinäpussiinsa, jonka oli varastanut Kagamilta.
”Okei, mitä voittaja saa?”
”Hyvän mielen”, Kise huomautti, johon Aomine tuhahti.
”Mitä iloa siitä on?”
”Eipä näemmä sinulle mitään.” Kise lätkäisi Kurokolta saamansa lapun otsaansa ja hetken säädön jälkeen sai sen vielä oikein päin.
”Eli ideana on vain keksiä, mikä nimi omassa otsassa komeilee?”

Midorima oli jo aloittamassa saarnaansa siitä, kuinka turha tällainen peli oli, kun olisi voitu keskustella vaikkapa Japanin taloudellisesta tilanteesta, mutta Takao tyrehdytti vuodatuksen alkuunsa, ja vaikka innostus ei missään vaiheessa kovin suureksi ehtinyt äityä, saatiin peli vedettyä läpi jokseenkin kunnialla. Aomine mökötti, kun ei voittanut ja Kisen ja Niiskuneidin yhtäläisyyttä jäätiin puimaan pidemmäksi aikaa.

”No niin, valmista on.” Kokiksi pakotettu saapui harvinaisen elämäänsä kyllästyneen näköisenä ulkoa kukkuroillaan olevan ruokalautasen kanssa. Koska päivällä ei pahemmin muuta kuin hengenravintoa, joka Midoriman ja Akashin mielestä ei ollut ollut kovin antoisaa edes, oltu nautittu, menivät ruuat kuin kuumille kiville ja puolen tunnin päästä sohvalla makasi puolen tusinaa kupuunsa liikaa ruokaa ahtaneita koripalloilijoita.

”Onko kello oikeasti vasta yhdeksän?” Himuro vilkaisi kelloaan. Ulkona oli vielä aurinkoista, vaikka ilma oli jo kylmempi ja hyttyset odottivat ensimmäisenä ulos astuvaa uhriaan.

”Pitäisikö meidän kertoa kummitustarinoita?” Aomine kysyi harvinaisen ilahtuneen näköisenä ja nousi vetämään verhot mökin ikkunoiden eteen.
”Eeeh, emmeköhän keksi jotain muutakin tekemistä”, Kuroko yritti ja heitti pöydälle korttipakan, mutta totuttuun tapaan kukaan ei pahemmin kiinnittänyt epätoivoiseen pelastusyritykseen mitään huomiota, vaan päätettiin toimia vastoin järkevää ajatusmallia.

Midorima ja Akashi kieltäytyivät toimimasta mukana tällaisessa turhanpäiväisessä ajanviettotavassa, ja he vetäytyivätkin huoneen nurkkaan pelaamaan tammea, kun sellainenkin pelilauta oli jostain löydetty.

”Kuka aloittaa?”
”Onko meidän pakko?” Kurokon ääni oli hiljainen, eikä vieressä istuvan Aominen sarjamurhaajamainen virnistys pahemmin auttanut.

”Minä voin aloittaa!” Takao hihkaisi ja ojentautui istuma-asentoon paremmin. Hän rykäisi ja aloitti sitten:
”Olipa kerran pilvinen tiistaipäivä. Olin saapunut koulurakennukseen tavalliseen tapaani liian aikaisin, sillä Shin-chanin mukaan tietää huonoa onnea, jos ei ole koulussa jo puolta tuntia ennen opetuksen alkamista. Siinä sitten otin koulukirjaani esille, kun tajusin, että olin kirjannut tehtävään väärän vastauksen. Tuskanhiki alkoi kuplia niskassani, kun ryntäsin ottamaan penaalini ja aloin miettiä, mitä asialle oli enää tehtävissä. Mutta tajusin, että olinkin kirjoittanut koko tekstin kuulakärkikynällä enkä siten –”
”Jumalauta Takao! Teidän piti kertoa kummitustarinoita, ei kumitustarinoita”, Midoriman ääni kajahti nurkasta.

Hetkellisestä hämmennyksestä selvittiin, ja päätettiin, ettei Takao enää saisi toimia kertojana. Sen pitkästyttävämpää kun ei oltu kuultu sitten sen jälkeen, kun Kise oli joskus kertonut mallintöistään.

”No niin, minä voin kertoa seuraavan”, Aomine virnisti seuraavana ja muut asettuivat istumaan parempaan asentoon, vaikkei se kovin mahdollista pienessä tilassa ollutkaan, sillä keskipituuden ollessa normaalia lukioikäistä korkeampi, ei jalkatilaa pahemmin ollut.

”Ne, jotka eivät kestä kuunnella tätä, voivat sitten lähteä kesken kaiken, jos haluavat. Varoitan nyt jo.”
”Okei”, Kise vastasi epäilevällä äänellä ja nojautui taakse päin.

”Olipa kerran synkkä ja hämyinen kartano, jossa asui yksinäinen poika ja hänen hovimestarinsa. Kukaan ei uskaltanut lähestyä kartanoa, sillä sen uskottiin olevan kirottu, ja jotkut tahot olivat väittäneet nähneensä pihapiirissä hiippailevan olentoja, jotka eivät olleet tästä maailmasta. Eräänä iltana kuitenkin yksi mies eksyi talolle. Oli ukkosilma, ja sade piiskasi vasten miehen kasvoja, kun hän näki talon ja sen ikkunoista kajastavan kutsuvan valon. Hän koputti oveen ja kuuli sisäänastumispyynnön. Hän meni sisälle, vaikkei nähnytkään ketään ja astui sitten eteisen vieressä olevaan keittiöön.

Keittiössä poreili kaksi kattilaa, joissa oli tummaa punaista nestettä. Mies ei uskaltanut mennä lähemmäs, mutta tuoksu oli viettelevä ja miehen teki mieli maistaa. Samassa hän huomasi, kuinka keittiöstä johti ovi seuraavan huoneeseen. Huoneen takaa kuului epäilyttäviä huohottavia ääniä, ja miehen mielenkiinto heräsi. Ovessa luki ”pääsy kielletty”, mutta äänet olivat sen verran selkäpiitä karmivia, että miehen teki mieli katsoa huoneeseen.

Hän nousi, ja vilkaisi uudelleen keitoksiin. Verenpunainen keitos poreili ja sen tuoksu oli kutkuttava. Mies ojensi sormensa pataan ja nuoli siihen jääneen nesteen. Maku oli sanoinkuvailematon ja mies tuntui pökertyvän. Samassa äänet kuitenkin kovenivat ja mies käveli kuin huumattuna ovelle. Hän tarrasi kahvaan ja avasi oven.

Samassa hän tajusi tuijottavansa suoraan verenhimoisiin, punaisina hehkuviin silmiin.”

”…”
”..ja?”
”Okei, mitä sitten?”
”Se oli siinä, idiootit!”
”Vau, Aomine. Laitoit sitten kaikki paskat kliseet samaan juttuun”, Kagami oli saanut varastettua pähkinäpussinsa takaisin ja nappaili niitä nyt yksitellen.


”Miksi ihmeessä se jätkä meni sinne ilman lupiaan. Ja tunki sormensa johonkin keitokseen? Toinen on keittämässä verta siinä tehdäkseen verilättyjä ja toinen tunkee likaisen sormen sinne. Ei kiva”, Kise kommentoi ja Takao nyökytteli vieressä.
”Miksi ukko ei jäänyt odottamaan eteiseen? Toiset paneskelee oven takana ja hän menee katsomaan. Sitten pelästyykin, kun toinen hiukan darraisena sattuu katsomaan päin.”
”Te luupäät! Ette ymmärrä kunnon draaman päälle!” Aomine tulistui ja ryntäsi ovesta ulos.
”Murasakibara taisi nukahtaa jo”, Himuro huomautti ja vilkaisi violettikutrisen suuntaan.
”En epäile, meinasin itsekin”, Kise myönteli ja rapsutti mattoon jäänyttä tahraa kynnellään.

”Okei, pitäisikö sitten vain lähteä nukkumaan jokaisen, jos ei tästä tule mitään. Herätään aamulla sitten ja keksitään, mitä huomenna tehdään”, Takao ehdotti ja muut myötäilivät.

Kun Akashin ja Midoriman peli oli saatu lopetukseen ja koston tummaa liekkiä edelleen syöksevä Aomine pelastettu huussista, jonne oli jäänyt, kun koukku oli livahtanut vahingossa ulkopuolelta kiinni, päätettiin painua yöpuulle. Takao ja Midorima lähtivät Midorima etunenässä kohti saunaa, kun Takaolle jäi tehtäväksi vielä siirtää grilli sisätiloihin. Aomine ja Kagami olivat lähteneet voimakkaasti mäkättäen jo vierashuoneelle, jonka pieni tila heidän oli ollut tarkoitus jakaa. Kise otti vastaan vetoja siitä, kumpi heittäisi kumman ensimmäisenä ikkunasta ulos ja vahvemmaksi selviytyjäksi veikattiin tällä hetkellä Kagamia.

Murasakibara oli nukahtanut sohvan viereen ja Himuro talutti jo puoliksi nukahtaneen Kurokonkin yläkertaan nukkumaan. Kise maanitteli Akashin pelaamaan vielä yhden pelin samalla, kun Himuro pakkasi ylijääneet ruoat jääkaappiin.

Lopulta mökki hiljeni ja päivästä uupuneet painuivat untenmaille.

Seuraavana aamuna nuutuneen näköinen Takao saapui ensimmäisenä mökille. Murasakibara nukkui raajat levällään mökin lattialla ja Himuro pienellä sykkyrällä sohvalla. Yläkerrasta kantautui tuhinaa ja Takaon vilkaistua sinne, olivat siellä päät yhdessä kuin mikäkin Romanian lippu pastelliväreissä.

Takao haukotteli, nappasi leivän ja painui laiturille syömään, sillä ei halunnut vielä herättää muita. Hän oli herännyt Midoriman kolisteluun, kun tämä oli aamulla lähtenyt hakemaan metsän laidalta avartuvalle niitylle aineksia päivän onnenkapineeseensa, kukkaseppeleeseen.

Ehkä viimeöinen sauna vielä Midoriman kanssa oli omiaan viemään energiaa, mutta sen jälkeen, kun hän oli yöllä joutunut käyttämään yön pimeydessä melko karmivan oloista huussia ja viereisestä vierashuoneesta oli kuulunut varsin, hmh, hämmentävää kärhämää, olivat yöunet kartelleet häntä kunnolla. Ehkä kuitenkin virkistävä aamuilma ja linnunlaulu saisivat hänet jotenkin piristymään.

Hänen seuraansa liittyi pian Kuroko, jonka hiukset olivat sekaisin ja silmät unen pöpperössä. Seuraavana oli seppeleensä koonnut Midorima, ja pian Himurokin saapui aamu-unettomien jengiin mukaan.

”Jotain ideaa tämän päivän tekemiseen?” Himuron onnistui kadottaa haukotus käden taakse, mutta sen kuuli silti.
”Varmaan saunomista”, Takao epäili ja kuunteli, kuinka sorsaparvi vaakkui lähistöllä.

He ehtivät rupatella puolisen tuntia aamuisen rennolla laiturilla, kun pihalta alkoi kuulua kiivasmielistä suunsoittoa ja oli aika lailla selvää, että vierashuoneen kilpaääliöt olivat heränneet uuteen päivään. Heidän kovaääninen jäkätyksensä herätti lopulta muutkin, vaikka Murasakibaran heihin kohdistama murhaava katse olisi ollut omiaan pysäyttämään jopa tankkihyökkäyksen.

Päätettiin, että mentäisiin uudestaan saunaan, kun ei mitään muutakaan tekemistä olisi ja sillä välin Kagami saisi, tai joutuisi riippuen keneltä kysyttiin, loihtia heille jotain aamupalaa. Suunnitelma pantiin toteen ja vaikka joku vannoi nähneensä murhahimon kimaltavan kokin silmissä, kun tämä leikkasi tomaattia, ei kukaan lopulta uskaltanut kyseenalaistaa asiaa, muuten olisivat saattaneet aamupalaruoat jäädä saamatta.

Kun Kagamikin vihdoin ehti pukuhuoneeseen, oli saunassa jo saatu kova väittely aikaan siitä, miten kannattaisi ystävälleen kertoa, että toisella oli jäänyt vetoketju auki housuista. Kagami kuunteli sitä oven takaa samalla, kun vaihtoi vaatteitaan. Hän oli kääntynyt selkä oveen päin, kun se yhtäkkiä kiskaistiinkin auki.

”Herranjumala, Kagami!” Epämiehekäs ääni lähti Kagamista, ja seuraavassa hetkessä ovi pamahti takaisin kiinni. Naama hiusten punaisuuden kanssa kilpaillen Kagami astui hetken kuluttua pukeutuneena saunatiloihin, ja vaati idioottia paljastamaan itsensä. Kukaan ei tunnustanut, mutta Takao veti saunan lauteiden alta esiin vihdan ja vei sen pukuhuoneen oven eteen.

”Vast’edes olkoon vast’ edes.”
”Eh?”
”Että tästä lähtien tämä vihta saa olla oven edessä, jos joku on siellä vaihtamassa vaatteita.”

Heidän ahtautuessaan saunan lämpöön alkoi ulkona sataa ja nyrtyneenä ilman kurjuudesta ei enää jaksettu uidakaan.

”Pitäisikö meidän vain soittaa Momoille, että tulee hakemaan meidät pois täältä? Eihän täällä ole mitään aktiviteettia”, Kise veti sisällä villasukkia jalkaansa, sillä lämpötila oli päässyt laskemaan.
”Voimme keskustella Japanin taloudellisesta tilanteesta, mikä mielestäni on erittäin –”
”Shin-chan, ei taas tätä.”
”Minua alkaa epäilyttää, että kirjoittajalta vain loppuivat ideat, ja hän haluaa päästä meistä eroon.”
”Olisiko se mahdollista?”
”En usko. Vielähän voisi laittaa meidät kalastamaan, vihaisen naapurin saapumaan, jonkun saamaan piikin sormeensa ja –”, Takao luetteli.
”Okei, tuli aika selväksi jo”, Kagami nosti ärsyyntyneenä kätensä pystyyn.
”Epäilen, että hän laittaa jonkin huonon vitsin tähän loppuun vielä, koska on melko selvää, että tämä on lopussa nyt tämä teksti.”
”No, kaikki on hyvin, ellei hän ole niin pälli, että lopettaa kesken lau—”

Loppu

”Oliko tuo nyt loppu jo vai?”
”Ei.”

Loppu

”Kyllä se taisi olla. Shin-chan, jäit kympin velkaa.”
Hyppää lehtikasaan!

Verinen Paronitar

 • monkerias
 • ***
 • Viestejä: 1 940
 • monokkeli huurussa
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #9 : 06.06.2016 20:31:02 »
Tää oli just oivallista piristystä maanantaiaamun työmatkalle!  ;D  Kagamin hidas kärventyminen grillin äärellä sekä Aominen puu-vertaukset starttasi menon sopivan hilpeästi, ja saatiin heti alkuun sellainen kiva vitutuksen maku.

Lol, Takao ja seurapelit... kuulostaa tuhoisalta yhdistelmältä. Helppo kyllä uskoa, ettei porukka niin hirveän suurella innolla moiseen puuhaan tartu, joskin Shin-chanin tarjoama vaihtoehtoinen keskustelunaihe selittänee varsin näpsästi sen, miksi jannut sitten kuitenkin pelaamaan taipuivat  :D

Lainaus
”Vau, Aomine. Laitoit sitten kaikki paskat kliseet samaan juttuun”, Kagami oli saanut varastettua pähkinäpussinsa takaisin ja nappaili niitä nyt yksitellen.

Reps. Oli kyllä just niin taiten rakennettu draaman kaari ja hyvät jännitysmomentit kuin Ahominelta sopiikin odottaa. Tää Kagamin arvostava kommentti hajotti kyllä huolella, ja Aominen kimpaantuminen sitten vielä vähän lisää. Kunnon draamaa, kyllä.

Lainaus
oli saunassa jo saatu kova väittely aikaan siitä, miten kannattaisi ystävälleen kertoa, että toisella oli jäänyt vetoketju auki housuista

Okei tän keskustelun mäkin haluaisin kuulla!  ;D  Ja vooooiiii eeeiiiii, Shin-chan sitomassa kukkaseppelettä :') <3<3<3
sano mua rovastiks

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 858
 • kiero ja sarkastinen
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #10 : 07.06.2016 15:48:40 »
Apua, mikä lopetus. :D Ilahduttavaa ficcihahmoutensa tiedostamista jätkiltä.

Hanhipeli ei ole tuttu, mutta näytti ehdottomasti sopivalta ajanvietteeltä lukioikäisille pojille. :D Kuten myös ne seurapelit puuvertauksineen.

Lainaus
”Niin, mutta kai nyt haluat tietää, mikä puu olisit, jos Akashi saisi päättää?”

Kukapa ei? o_O Mutta on toki olemassa riski, että kaikki päätyisivät polttopuiksi...

Lainaus
Kisen ja Niiskuneidin yhtäläisyyttä jäätiin puimaan pidemmäksi aikaa.

:D Nyt on kyllä selkeä yhtäläisyys!

Aominen superpelottava kummitusjuttu sekä juuttuminen huussiin riemastuttivat kovasti ja muutenkin ficci oli loppuun asti hupaisan letkeää luettavaa. Lämpenin myös Shin-chanin uudelle entistäkin hempeämmälle onnenkapineelle. <3

Ja ihan lopetus oli tosiaan helmi. Kiitoksia. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 082
 • ava + bannu: Ingrid
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #11 : 12.06.2016 23:41:07 »
Hahah, ihanaa, että tää huumoriyritys on saattanut huvittaa muitakin kuin vain kirjoittajaa itseään. ;D Kiitos teille kommenteistanne, ovat piristäneet! <3

Tästä pääteltäköön, ettei Aominen seuraava ammatti ole ainakaan tarinankertoja. :D Ja tottakai Midorima ja kukkaseppele piti saada mukaan, kun sen verran söpön mielikuvan asiasta sain. Ehkä hän voisi lahjoittaa sen Takaolle lopulta... <3
« Viimeksi muokattu: 13.06.2016 00:42:40 kirjoittanut Grenade »
Hyppää lehtikasaan!

Arion

 • Kelmi
 • ***
 • Viestejä: 614
 • Huffleclaw
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #12 : 20.05.2017 22:28:55 »
Ahahahaww : 3 jostain syövereistä löysin tämänkin tekstin ja oli mukavan viihdyttävä!

Erityisen paljon pidin kaikista AkaKise-viittauksista (hehe, Kise pöllii liikkeet myös pelilautojen pällä eikä vain liikuntasalissa - ja ne nukkuivat vierekkäin!!! : 3 ). Myös Kagamin ja Aominen kinat ja heidän pähkinäpussin pöllimiset kuuluvat erityissuosikkeihini. (Tästä tuli mieleen kerta, kun jossain conissa Kasamatsu-cossaaja pihisti multa (taisin vielä cossata Kiseä) pähkinäpussia). Ja totta kai Midoriman onnenkalut! Ofc Akashi omana mahtavana itsenään on mahtava! : 3 Myös kirjoittajan omat kommentit ja hahmojen kommentit kirjoittajastaan olivat hyvin viihdyttäviä!

Mitä tossa kommenttejakin vähän seurasin, niin kyllä varmaan Kise soveltaisi esim. shakin peluun nappuloiden siirtoa eikä ihan suoraan kopioisi toisen liikkeitä. (Olen joskus pelannut näin hyvin huonolla menestyksellä - en ole järki-pelien pelaaja :'D )

Kiitos tästä lukukokemuksesta!
"I think kids will read more good books than we can possibly produce " - Rick Riordan

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 082
 • ava + bannu: Ingrid
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #13 : 30.05.2017 00:15:52 »
Hahah, ilahduttavaaa, että löysit! On aina hämmentävää nähdä, että vanhempaankin tekstiin on tullut kommenttia, ja suurella ilolla otan ne aina vastaan. ^^ Ja joo, ehkä Kise ei ihan suoraan kopioisi, eikö hänellä muutenkin ole tapana ensin kopioida ja sitten tuutata vastustajaa vastaan tämän omalla strategialla, eli ensin katsotaan, miten toimitaan ja sitten parannetaan toisen toimintatapaa. En kyllä ihan varma ole, miten se toimii shakissa, mutta fiktion ihmeellisessä maailmassa se sallittakoon, haha. :D AkaKise-viittauksia voi olla, en tunnusta mitään kuten en muitakaan parituksia, joita on saattanut livahtaa matkan varrella mukaan, hupsis. :p Parittomaksi tekstiksi sisältää epäilyttävän paljon viittauksia, haha. Kiitos kommentistasi! ^^
Hyppää lehtikasaan!

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 5 230
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: KnB: Mökkihöperyyttä á la GOM & Co (S) 3/3
« Vastaus #14 : 31.08.2021 14:14:39 »
Voi apua tätä ficiä :D Oon ennenki lukenut sulta ficejä, jotka on saanut mut huolella repeilemään, ja nyt sitä oli peräti kolmen osan verran... Mulle tuli tästä niin vahvasti mieleen, miten joskus yläasteikäsenä mun fandom/ficcailupiireissä monet kirjoitteli ficejä, joissa pantiin hahmot seikkailemaan Lappiin/Tallinnan laivalle/Linnanmäelle/mökille ja meno oli koko ajan enemmän tai vähemmän älytöntä :D Tän lukeminen olikin siinä mielessä myös ihana nostalgiapiikki, kun tällasia ne just oli. Hassua ja älyvapaata huumoria (joka aina puree muhun) ja kirjoittaja itsekin aina jossain sivukommentissa mukana ja siten osittain ficin hahmokin ;D

Lainaus
Kun he seisoivat seuraavan parin päivän asuinpaikkansa edessä, heistä kukaan ei tiennyt, miksi ihmeessä edes oikein olivat siellä. (Ja ei tiedä kukaan muukaan, koska kirjoittajalta loppuivat paskat tekosyyt kesken.)
En päässyt edes tätä pidemmälle kun nauratti jo ihan liikaa 🙈🙈 On se hyvä kun fici itsekin on näin tietoinen itsestään ja lähtökohdistaan. Mihinpä sitä tekosyitä tarvitseekaan, kyllä sen vaa pitää riittää että haluaa lukea hahmoista ties missä ympäristöissä ja tilanteissa! Joskus se järjen käyttö on ihan turhaa, ei sitä viihtyäkseen aina tarvitse.

Lainaus
”Lyön vetoa, ettei Kagami uskalla nukkua yötään vierashuoneessa”, Aomine virnisti ivallisesti.
”Häh? Varmasti uskallan. Katsotaanko vaikka?”
No ei olla pitkälle päästy kun tämä kaksikko on jo toisiaan haastamassa ;D Mut sehän onkin heidän vuorovaikutuksensa suola. Sainkin suurta hupia kun he näiden osien aikana intoutuivat kisaamaan ties mistä ja niin että välillä muut joutuivat kärsimään siinä sivussa. Eipä sitä kyllä muutakaan olis osannut odottaa. Onhan noilla kaikilla toki kilpailuviettiä mutta Kagamilla ja Aominella rutkasti enemmän ja varsinkin toisiaan vastaan kisatessa :D Ai kauhea, en haluu ees tietää millanen meno heillä on ollut, kun kahdestaan ovat nukkuneet... (ja siis eihän tässä virallisesti mitään shippimatskua oo mutta... ( ͡° ͜ʖ ͡°))

Lainaus
”Toivottavasti ne ovat tarpeeksi pitkiä”, Himuro liittyi puheeseen ensimmäistä kertaa. Muuten muut olisivat luultavasti jo unohtaneet koko henkilön paikallaolon.
😂😂 Voi Himuro-parka... Hänen koko roolinsa tässä ficissä tuntui olevan vähän tätä, mutta eipä se mikään ihme oo että joutuu vähän sivuun kun paikalla on Kagami ja Aomine supervahvoine kilpailuvietteineen, Midorima kohtalokkaine onnenesineineen ja ties ketä muuta persoonaa...

Lainaus
”Jos nyt aikoisimme edes jokseenkin toimia jotenkin järkevästi, ehdottaisin, että lähtekäämme pois täältä.”
Mut eihän se käy, muuten olis fici loppunut lyhyeen!

Lainaus
”Olisi hyvin suotavaa, että Shintaro tekisit asialle jotain. En toivoisi viettäväni aikaa Aominen räjäyttämässä saunatilassa”, Akashi vilkaisi tiukasti Midorimaa, joka lopulta huokaisi ja myöntyi tekemään asian.
Miks nää Akashin kommentit on näin naurattavia 😂😂 Ääää se kuulostaa niin yliasialliselta ja viralliselta... Mut sehän jos mikä vain toimii kontrastina kun mukana on lauma aikamoisia idioottejakin. Ihanan about kaikkien luonteet vähän ammuttu yli ja karrikoitu, mut sellainen toimiikin huumorificeissä niin mainiosti.

Lainaus
”Oletko nähnyt sitä onnenkapistustasi?” hän kysäisi Midorimalta, joka oli nojautunut saunan ovea vasten.
”Vastahan se tuossa oli.”
Tässä kohdassa nauroin jo itsekin että höhö, vihta-vasta, ja nauruni vain lisääntyi kun seuraavaksi itse ficissä naurettiin samaa asiaa ;D Muutenki tän ficin vastavitsit uppos ♥

Lainaus
Tätä ei yhdellä grillimakkaralla pelastettaisi.
Siinä on kyllä sitten iso katastrofi, koska normaalitilanteissa grilliruoka aina pelastaa!

Lainaus
”Minä olen se, joka joutuu kuuntelemaan sitä murjotusta koko illan.”
Semmosesta mökötyksestä oiski saanut hienon ficletin aikaseks... :D Mut hyvin selittää, miksi Takaokin alkaa vaatia Kagamia ja Aominea pyytämään anteeksi vihdan varastamista. Ja oli kyllä niin jätkille tyypilliset anteeksipyynnöt, asdfsgdfl...

Lainaus
”Onnea hukkumisellenne.”
😂😂
Ja tietenkin on Akashille liian työlästä huomauttaa veneen kunnosta yhtään mitään, kun on paljon parempaakin tekemistä. Ja on kyllä toisetkin olleet aikamoisia laholatvoja ja puusilmiä, kun sellaisella veneellä päättivät lähteä soutelemaan. Etukäteenhän sitä osas arvata, mitä siinäkin käy.

Pakko heittää tähän väliin, että Murasakibara oli tän ficin aikana yks iso mood. Minäki haluisin vaa loikoilla jossai ja syödä, enkä joutua venettä työntelemään sun muuta.

Lainaus
”Kai me nyt osaamme yhdet makkarat paistaa”, Kise huomautti ja Himuro nyökkäsi päätelmälle.
Ei, ette te osaa :D Hyvä vaan kun tuli Kagami hoitamaan grilliä lopulta, vaikka ymmärrän kyllä hänen ärsytystään kun pitää jäädä siihen yksin puuhailemaan. Mut ei se varmaan mitään toisten ruoille tehnyt... Toivon mukaan 😅

Lainaus
”Niin, mutta kai nyt haluat tietää, mikä puu olisit, jos Akashi saisi päättää?”
”Luultavasti kelo.”
😂😂😂 Ihan parasta ♥ Ai hitto tää fici on kyllä laittanut vatsalihakset töihin!

Lainaus
Aomine mökötti, kun ei voittanut ja Kisen ja Niiskuneidin yhtäläisyyttä jäätiin puimaan pidemmäksi aikaa.
Aomine-parka ♥ Kyllähän tommonen on varmasti ollut kova paikka hänelle. Ja voih, Kise ja Niiskuneitihän ovat kuin yksi ja sama hahmo ;D

Lainaus
”Jumalauta Takao! Teidän piti kertoa kummitustarinoita, ei kumitustarinoita”, Midoriman ääni kajahti nurkasta.
Jfc, kumitustarinoita 😂😂 Tämmönen höhlä huumori uppoo muhun turhankin hyvin. Mutta on varmaan muiden kannalta hyvä, että Takaolle annettiin tarinointikielto loppuillalle.

Lainaus
”Miksi ihmeessä se jätkä meni sinne ilman lupiaan. Ja tunki sormensa johonkin keitokseen? Toinen on keittämässä verta siinä tehdäkseen verilättyjä ja toinen tunkee likaisen sormen sinne. Ei kiva”, Kise kommentoi ja Takao nyökytteli vieressä.
”Miksi ukko ei jäänyt odottamaan eteiseen? Toiset paneskelee oven takana ja hän menee katsomaan. Sitten pelästyykin, kun toinen hiukan darraisena sattuu katsomaan päin.”
”Te luupäät! Ette ymmärrä kunnon draaman päälle!” Aomine tulistui ja ryntäsi ovesta ulos.
Erittäin hyviä pointteja siellä :D Hajoilin niillekin. Ja tietty Aomine suuttui kun hänen tarinointitaidoilleen ei lämmetty tarpeeksi. Liian kriittinen yleisö ;D Meniks se sitten huussiin mököttämään vai? :DD Ahahaha, ja jäi vielä lukkojen taakse... Väkisin kyllä aloin miettiä, että ties vaikka ei olis ollutkaan vahinko...

Lainaus
Yläkerrasta kantautui tuhinaa ja Takaon vilkaistua sinne, olivat siellä päät yhdessä kuin mikäkin Romanian lippu pastelliväreissä.
Awww, jostain syystä tää vertaus puri ♥ Jotensaki niin söötti :D

Lainaus
”Minua alkaa epäilyttää, että kirjoittajalta vain loppuivat ideat, ja hän haluaa päästä meistä eroon.”
Valetta! Kun selkeesti ideoita olis vielä ollut, ja mitä mä sua tunnen niin et sä näistä vatipäistä eroon halua :D

Oli kyllä hauska lopetus, sopii hyvin tämän itsetietoisuuteen ja neljännen seinän rikkomiseen. Koko fici oli muutenkin ihan mielettömän hauska, mahtavaa nauruterapiaa. Ja oisin periaatteessa halunnut lainailla vaikka miten paljon muitakin kohtia, jotka mua viihdytti, mutta aattelin et en nyt ehkä viitti täyttää koko kommenttia siten, että lainaan puolet ficistä ja heitän väleihin omia parin sanan kommentteja. Ehkä niitä on nytkin jo tarpeeksi. Mut hei, ihan mahtava fici! Näitä pitäis olla vielä nykyäänkin enemmän liikkeellä! (Ja niinku ehdin jo heittää sulle, tekis mieli itsekin kokeilla palata tämmösten ficien pariin... Niin monet vuodet edellisestä kerrasta.)
"Kylpyhuoneessa on sus, ses ja sas. Ja kylpyhuone."