Kirjoittaja Aihe: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)  (Luettu 1057 kertaa)

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 574
Nämä eivät ehkä olleet sellaiset ensitreffit, joita Tonks oli odottanut, mutta tässä hän silti oli.


Nimi: Oikeutta niistakeille!
Kirjoittaja: Beelsebutt
Päähenkilöt: Tonks/Luna
Lajityyppi: hömppä
Sanamäärä: < 500
Ikäraja: S (sallittu kaikille)


Tämän työnimestä tuli nyt ihan Oikea Otsikko, kiitokset siitä ruttopojalle <3 kiitokset myös kirjoitusavusta ja –neuvoista sekä Sisiljalle että Lizille <3

Tää on omistettu rimpsille, joka muistutti mua tästäkin ihkusta parituksesta <3

// Ai niin, gdi, tää on ideoitu osittain rimpsin itsensä promptista, osittain Finin Discon viikkopromptista (kiitti coop!)


Hox! En omista Pottereita, J.K. Rowling omistaa, joten kaikki kunnia The Ladylle. En saa tästä rahaa, elekää haastako oikeuteen!
Oikeutta niistakeille!Tonks vilkaisi vaivihkaa isoilla ja hyrisevillä kirjaimilla maalattua tekstiä kyltissä, jonka Luna oli hänen käteensä tuupannut heti hänen ilmiinnyttyä Lontoon sivukadulle.

"Luna, miksi me halutaan oikeutta niistakeille?"

"Ruotsin avohakkuiden takia ruttusarvisten niistaisikkien elinpiiri kapenee olemattomiin, joten me vaaditaan, että Ruotsin taikaministeriö perustaa metsiinsä kunnollisen kokoisia suojelualueita", Luna selitti rauhallisesti, mutta heilutteli kylttiään harkitun ärhäkästi. Tonksista tuntui, ettei tämä ollut Lunan ensimmäinen mielenosoitus.

"No tuota, miksi me sitten ollaan Britannian taikaministeriön sisäänkäynnin luona osoittamassa mieltä?" Tonks kysyi varovaisesti ja yritti matkia Lunan kyltinheilutuselettä. Hän oli lyödä Lunaa päähän kyltillään ja päätti viisaasti laskea sen nojaamaan vasten puhelinkoppia, jota pitkin vieraat kulkivat Taikaministeriöön. Tai siis kulkivat tavallisesti, mutta juuri tuona päivänä edes Tonksilla ei ollut pääsyä sisään johtuen hänen seuralaisestaan.

Tonks ei olisi voinut vähempää välittää väliaikaisista estoistaan. Nyt oli hänen vapaapäivänsä, jonka lisäksi hän oli vihdoin saanut Lunan suostumaan treffeille viikkokausien yrittämisen jälkeen. Ministeriö sai hänen puolestaan vaikka tukehtua homeisiin arvoihinsa.

"Koska Ruotsin taikaministeriö ei antanut mielenosoituslupaa, joten en saanut myöskään porttiavainpaikkaa varattua", Luna sanoi. Hänen äänensä oli edelleen varsin vakaa, mutta Tonks tunsi hänet jo tarpeeksi hyvin tietääkseen, kuinka paljon asia häntä harmitti.

Tonks tarttui Lunaa kädestä ja puristi sitä kevyesti.

"Mennään seuraavalla lomareissulla käymään Ruotsissa, ja jos ne ei anna oikeutta mielenosoitukseen, niin sitten me munitetaan niitten ministeriö!"

Luna purskahti nauramaan kiihtyen nollasta sataan alle kahdessa sekunnissa. Muutama ohikulkija vilkaisi häntä kyräillen, mutta Tonks ei ollut aivan varma johtuiko kyräily riemukkaasta naurusta vai kenties siitä, että heidän kahden hengen mielenosoituksensa näytti kohdistuvan rikkinäiseen puhelinkoppiin.

Nämä eivät ehkä olleet sellaiset ensitreffit, joita Tonks oli odottanut, mutta tässä hän silti oli: Lunan kanssa kahdestaan, käsi kädessä keskustellen, jos ei nyt henkeviä, niin ainakin hengästyttäviä.

"Nämä on ihan parhaat ekat treffit ikinä!" Tonks hönkäisi ja vei Lunan sormet huulilleen.

Lunan nauru vaimeni hitaasti, kunnes hän enää hymyili leveästi tuijottaen Tonksia. Kyltti oli tipahtanut hänen kädestään jo naurunpuuskan alkumetreillä, ja nyt hän livautti vapaan kätensä Tonksin niskaan ja veti tämän suudelmaan.

Tonks sulki silmänsä koska ei kyennyt pitämään niitä auki. Hänen aistinsa keskittyivät maistamiseen ja tuntemiseen, kun Lunan pehmeät huulet kulkivat hänen omillaan ja Lunan edelleen tavallista raskaampi hengitys tuulahti hänen poskeaan vasten.

Suudelma oli ohi ennen kuin Tonks ennätti saada tarpeekseen. Kun Luna vetäytyi hieman kauemmas, Tonks yritti seurata perässä.

"Mennäänkö meille?" Luna kysyi lipaisten alahuultaan kielellään. "Voisin keittää teetä, ja minulla on vielä limppisoppaakin jäljellä."

"Joo", Tonks henkäisi. "Mutta entä mielenosoitus?"

Luna naurahti ja vilkaisi puhelinkoppia.

"Voidaan aina jatkaa huomenna, ei ministeriö mihinkään karkaa."


« Viimeksi muokattu: 09.06.2020 00:08:12 kirjoittanut Beelsebutt »
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

cooperaur

 • grieving widow smith
 • ***
 • Viestejä: 585
 • multipussies on vaa porttihuume
Vs: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)
« Vastaus #1 : 09.06.2020 00:04:56 »
Yritän nykyään kommata mahdollisimman paljon kaikkea mitä luen ja toki tulin tänne heti linkistä kuin mikäkin vainukoira! Hail viikkoprompt!

En oo varmaan koskaan lukenu tätä paritusta, tai jos oon niin siitä on aikaa pieni ikuisuus. Aika ultimate söpö kyllä as femmes go!

Tää mielenosoittaminen jostain aivan absurdista asiasta ekoina treffeinä on niin Lunaa kuin voi mikään asia olla.

Lainaus
Tonksista tuntui, ettei tämä ollut Lunan ensimmäinen mielenosoitus.
No ei varmasti, hah. Ainoastaan Lunan kanssa jopa Tonkskin tuntuu suorastaan erirationaaliselta ihmiseltä!

Lainaus
jos ei nyt henkeviä, niin ainakin hengästyttäviä
Tää oli kauhean kiva. <3

Hyvin söps all in all, nyt vaan kirjoittaa harhautussuudelmista sitten eiks ;)
Ei ollut gluteenia Hitlerin aikaan.
- Steve Rogers


ruttopoika

 • pelle
 • ***
 • Viestejä: 926
 • aika gay
Vs: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)
« Vastaus #2 : 09.06.2020 00:22:18 »
No olipas ihan hirveen söpö ja nautin tuosta typo-otsikosta, hihi. Sisäinen ituhippini hihkuu ilosta kun osoitetaan mieltä eläinten (tai taikaotusten) puolesta, vaikka mielenosoitus jäikin lyhyeen. Ymmärrettävää toki, koska kyllä nyt ekoilla treffeillä haluaa päästä, krhm, asiaankin jossain vaiheessa!

Tonks-parka kun joutuu syömään limppisoppaa. Mutta ihanaa kuinka Tonks on niin supportive girlfriend, vaikkei ehkä ihan kaikkia Lunan aivoituksia tajuakaan. Hömppä on totta vie paras genre, tästä tuli niin hirmuisen hyvä mieli! Kiitti bbuttis tästä illan serotoniinipläjäyksestä <3
boom, boom, ciao.

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 1 664
Vs: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)
« Vastaus #3 : 09.06.2020 08:49:44 »
Rehellisesti sanottuna tämä teksti yllätti! En heti olisi arvannut, että Tonks/Luna -hömppä sisältäisi taikamaailman politiikkaa ja mielenosoituksia :D Mutta mitä pidemmälle tekstissä pääsin, sitä vakuuttuneempi olin siitä, että juuri Tonks ja Luna voisivat olla ne kaksi, jotka sopivat parhaiten osoittamaan mieltään (Luna oli tietenkin saanut valita aiheen). Joten mikäpä siinä!

Vaikka paritus onkin minulle vieras enkä oikein osaa nähdä heidän tulevaisuuttaan, pidin kuitenkin siitä, kuinka aidolta tämä tuntui. Mielestäni olet vanginnut hyvin Tonksin ihastuksen Lunaan ja jännityksen ensitreffeistä. Erityisesti pidin tuosta " - Lunan kanssa kahdestaan, käsi kädessä keskustellen, jos ei nyt henkeviä, niin ainakin hengästyttäviä, koska juuri tuollaiset ensitreffit saavatkin olla! Sen lisäksi pidin hurjasti tästä:

Lainaus
Suudelma oli ohi ennen kuin Tonks ennätti saada tarpeekseen. Kun Luna vetäytyi hieman kauemmas, Tonks yritti seurata perässä.

Joten politiikasta viis, kun on tällaista ihastuneisuutta ja ensitreffien ihanuutta tarjolla ;) Mielestäni Lunan ehdotus oli varsin rohkea, vaikka hän tasoittaakin sitä heti tarjoamalla limppisoppaa (yök), mutta toisaalta se ehkä kertoo siitä, että Lunakin on kypsynyt vähän enemmän kirjojen jälkeen. Ja oli jotenkin hellyyttävää, että Luna oli valmis jättämään mielenosoituksen toiseen päivään – ehkä se olikin vain testi, että millaisesta treffikumppanista on kyse: lähteekö Tonks mielenosoitukseen mukaan?

Tämä oli kovin positiivisesti yllättävä teksti, kiitos tästä! :D

between the sea
and the dream of the sea

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 574
Vs: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)
« Vastaus #4 : 04.07.2020 11:25:59 »
cooperaur, todellakin hail viikkoprompt! Mulla tosin kertynyt tässä jo aika monta promptia jotka mennyt ihan ohi sormien yhyy D: mutta onneksi on vielä kesää jäljellä :D musta tuntuu että tää on itsellenikin eka kerta kirjoittaa tätä paritusta, vaikka useampi Tonks-ficci löytyykin ennestään ja olen pari Lunaakin jo kirjoittanut. Mutta tässä parituksessahan on melkein jo järkeäkin, eikös?! ;D

ruttopoika, joo! Ehkä tää protesti on Lunan mielessä maratoni eikä pikajuoksu, joten ihan hvyin voi vähän harhautua, kun söppeli treffikaveri sattuu siihen rinnalle ;) hei kuule, mä luulen että Tonks vaan nauttii limppisopasta hahaa, mitäpä sitä ei oman kullan eteen tekisi ;D

hiddenben, omg onnistuinko jotenkin vahingossa kirjoittamaan sivulauseessa jotain rationaalistakin, enkä vain pelkkää kaahkoilua, apua! ;D Mä voisin kyllä nähdä näiden kahden tulevaisuudenkin, mutta ehkä vahvimpana tulee mieleen sellainen alkuhuuma, jonka jälkeen ollaan tavallaan valtavan avoimessa suhteessa, melkein jopa friends with benefits -tyyppisessä ratkaisussa. Että kun nähdään niin voidaan likistellä ja nauttia toisen seurasta ihan estoitta, mut sit voidaan myös lähtä muuallekin maailmaan :D ooh, pitäisköhän tähän yrittää ympätä joskus Ginny/Tonksia (yks mun OTPistä <3) joka sitten välillä olisikin Luna/Ginny/Tonksia! Hii!Kiitos rakkaat kommenteista <3333
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Vuorna

 • tahdonalainen
 • ***
 • Viestejä: 422
Vs: Oikeutta niistakeille! (Tonks/Luna, hömppää, S)
« Vastaus #5 : 11.02.2021 20:46:07 »
Iltaa! Tonks-femmen houkuttelemana päädyin lukemaan tän tekstin enkä kyllä pettynyt lainkaan. En oo tästä parituksesta aiemmin lukenut tekstejä, mutta tän perusteella oon hyvinkin myyty! Minusta Luna on varsin täydellinen hahmo Tonksille paritettavaksi, jotenkin heidän persoonallisuutensa vaan sopivat yhteen tosi hyvin.

Ensitreffihömppätekstit ovat tosi sympaattisia, olin myös positiivisesti yllättynyt siitä, miten toiminnantäyteiset ensitreffit näillä kahdella oli. Toisaalta se sopii hyvin molemmille, Lunan into osoittaa mieltä niistaisikkien puolesta on erittäin IC ja Tonksin mukanaolo on luonnollista. Nää kaksi ovat aina sujahtaneet mun mielestä hyvin kategoriaan "osoittaa todennäköisimmin mieltä asian x puolesta Taikaministeriön porteilla", Ginny vaan puuttuu niin ois koko jengi kasassa :D

Ja olihan tämä myös suloinen ja ihana! Tykkäsin kovasti tän tekstin kehityksestä tuon alun mielenosoittamisesta lopun suutelointiin, se tuntui kovin luonnolliselta. Myös tuo miten Luna oli valmis jättämään mielenosoituksen kesken oli varsin söpöä, mutta oikeassahan hän oli siinä, että kyllähän se ministeriö siellä on seuraavana päivänäkin. Ehkä seuraavilla treffeillä nämä kaksi päätyvät sinne Ruotsiin asti, mutta ensin pitää nauttia yhteisestä limppisoppahetkestä. Mä pidin tosi paljon tästä kivasta hömppätekstistä, kaipasin just jotain tämänkaltaista tähän iltaan. Kiitos tuhannesti tämän kirjoittamisesta!
de tes bras, je m'arracherai tout doucement
et c'est la réalité qui m'attend