Kirjoittaja Aihe: Uusi ystävä | S | Scorpius, Albus, (Harry/Draco) | kid!fic | 20/20 raapaletta - VALMIS 10.10.2019  (Luettu 2236 kertaa)

hiddenben

  • ***
  • Viestejä: 953
    • H.E.R. – Things In Focus
Eikä, nämä viimeiset osat olivat ihanan söpöjä! En yleensä välitä tarinoista, jotka ovat ylisöpöjä tai siirappisia, mutta näissä se ehkä on luonnollisempaa, koska tarina on lapsen näkökulmasta? Joka tapauksessa, tämän tarinan viimeinen osa sai hymyn huulille ja oli todella mieluisaa luettavaa :)

Scorpiuksen ja Albuksen sanailu on huvittavaa luettavaa ja niin lapsenomaista, varsinkin tuo ”Entä jos vaan kysytään?””Hyvä on, mutta jos he eivät kerro, se on sitten sinun syysi.” Arvostin myös, kuinka Albus oli kysynyt vinkkejä salakuunteluun – vanhemmat sisarukset ovat usein hyviä tiedonlähteitä tällaisissa asioissa :D

Tämä tarina kietoutui jotenkin hienosti tässä viimeisessä osassa: kuinka kaksi rikkinäistä perhettä onnistuvat muodostamaan yhden kokonaisen, kuinka Harry ja Draco saavat toisensa ja Scorpius itselleen sisaruksia. Kaiken kaikkiaan lämmin, mukava ja viihdyttävä tarina, jossa käsitellään hankalia aiheita, mutta positiivisessa, optimistisessa valossa.

Kid!ficcinä tämä on mielestäni todella onnistunut (heh, yhden ficin kokemuksella) ja olen tämän myötä löytänyt ihan arvostusta genrelle! Kaikkein yllättävintä lienee se, että mielessäni on alkanut pyöriä ihan oma kid!fic-idea :D Kiitos siis inspiraatiosta! Ja tietenkin ficistä :)
lemon trees don't make a sound
'til branches bend and fruit falls to the ground

Vendela

  • Teeholisti
  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 2 243
  • Maistuisiko kupponen teetä?
Anteeksi todella paljon etten ole saanut aikaisemmin aikaiseksi vastata teidän ihaniin kommentteihin. Jokaisen olen kuitenkin lukenut heti tuoreeltaan ja iloinnut siitä :)

Fairy tale, kivaa että tykkäsit näiden viimeisten osien pehmeydestä :) Lasten suusta tosiaan tulee joskus vähän kaikenlaista ;D Poikia ei tosiaan taida kovin paljon kiinnostaa mitä aikuiset oikeastaan puuhailevat, niin pitkään kun heillä itsellään vaan on kaikki hyvin. Mukavaa, että tykkäsit myös tuosta sarjakuvasta, minusta se oli mainio. Kiitos todella paljon kommentistasi, on aina ihanaa kuulla mietteitäsi näistä rakkaista hahmoista :)

Karvalakkirakastaja, aaaaws, ihanaa että olet hajonnut siellä söpöyteen ja toivottavasti saanut myös tuossa hetkessä hieman voimia harjoittelijan kanssa ;D Muistan kyllä, että olen joskus nähnyt/kuullut sinun kritisoivan raapaleita ja siksi tuntuukin ihan hurjan ihanalta kun sanot, ettei tässä tuo raapalemitta haitannut niin paljon kun yleensä ♥ Itselläni raapaleisiin on hieman kaksijakoinen fiilis, joskus ne toimivat, joskus taas kaipaa pidempää selitystä asioille. Siksi se onkin varmaan paljon kirjoittajasta kiinni, osaako hän valita oikean muodon tarinalleen.
Tässä jäi tosiaan tuo korkeampi ikäraja nyt välistä, mutta onneksi tulee uusia tarinoita ja mahdollisuuksia ;) Kiitos hurjan paljon kommentistasi!

Thelina, kivaa että tykkäsit tästä lopetuksesta :) Minustakin on kiva ajatella, että kartanoon tulee nyt hieman elämää tämän myötä kun myös Harryn lapset viettävät siellä aikaa. Ehkä ajattelen myös osittain niin, että Harrylla on suurempi vastuu lapsista eron jälkeen kuin Ginnylla. Kiitos paljon kommentistasi!

Angelina, ihanaa kuulla, että tämä lapsen näkökulma toimi :D Minustakin tämä oli parempi toteuttaa Scorpiuksen näkökulmasta, sillä hän on kuitenkin se "yksinäinen" lapsi kaikista kolmannen sukupolven lapsista, joten hän ehkä ajattelee hieman eri tavalla asioita. Molly on kyllä rautainen kasvattaja, suudella ei saa ennen papin aamenta ;D Ehkä hän sillä yrittää ehkäistä nuoria tutustumasta toisiinsa liian intiimisti ;D Kiitos paljon kommentista!!

Fiorella, ihanaa kuulla, että tämä loppu miellytti ja lapsinäkökulma toimi loppuun saakka :D Itsekin ajattelin, ettei se sängyn alle piiloutuminen tainnut oikeasti olla vaihtoehto. Se olisi saattanut olla hieman liikaa näin pienille lapsille. Ajatuksena kuitenkin ihan hauska, mutta onneksi Scorpius on tuollainen hieman harkitsevaisempi lapsi ;) Pakko muuten sanoa, että jaksan ilahtua kerta toisensa jälkeen siitä, kuinka onnistut tavoittamaan näissä ficeissäni juuri niitä pointteja joita olen itsekin ajatellut kirjoittaessani näitä. Usein en edes kirjoita ajatuksiani kovin tarkkaan auki, vaan jätän ne tuonne rivien väliin mutta sinä se vaan menet poimit ne sieltä ja se tuntuu tosi hyvältä :D Kiitos siis hurjan paljon kommentistasi ♥

hiddenben, kivaa että näissä rapsuissa tuo siirappisuus meni vaikka se ei olekaan aivan lemppareitasi :) Luulen, että tuo lapsinäkökulma vaikutti varmasti asiaan, sillä muutoin tämä olisi voinut olla minullekin hieman turhan sokerista. Ei sillä, ettei söpöily ole joskus ihanaa, mutta sillekin on aikansa ja paikkansa. Tässä oli tosiaan tämmöinen win-win tilanne kaikkien osapuolten kannalta :D Ja isommilta sisaruksilta saa aina hyviä neuvoja, se on varmaa! Hihii, kivaa jos tämän myötä inspiroidut kirjoittamaan myös kid!ficin, sillä kyllä näillekin on kysyntää :) Kiitos ihanasta kommentistasi, se piristi minua heti tuoreeltaan ja nyt uudestaan kun palasin vastailemaan näihin kommentteihin.

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!