Kirjoittaja Aihe: Ei mitään etanoita (Harry/Charlie, söpöstelyä hiplailuilla, S)  (Luettu 1480 kertaa)

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 405
 • home is where you hang your enemy's head
Hänen sanansa hukkuvat Charlien kaulaan.


Nimi: Ei mitään etanoita
Kirjoittaja: Beelsebutt
Oikolukija: sieerra
Päähenkilöt: Harry/Charlie
Lajityyppi: söpöstely hiplailulla
Sanamäärä: < 300
Haasteet: FF100 (66. Sade)
Verse: Rahiseva gramofoni (K-18) -> Unelma (S) -> Zeta (S) -> Kiinniotto (S) -> Ei mitään etanoita
Ikäraja: S (sallittu kaikille)


Irkissä rimps antoi sanoja: puurolautanen, kukkalapio (ja jatkoi sitten vehnänjyvällä, mutta en huomannut sitä aikanaan, joten en laske sitä!) Ja sitten oli sanasota. Ja tämä syntyi siitä sanasodasta. Tämän voinee lukea yksinkin, mutta päässäni ajattelen tämän kuuluvan Rahisevan gramofonin verseen, linkkejä tuossa yläpuolella, jos verse kiinnostaa!

Kiitokset taasen sieerralle lukemisesta ja rohkaisusta (ja taustatarinan selittelystä, se ei kuitenkaan ficciin asti yltänyt :P ) <33


Hox! En omista Pottereita, J.K. Rowling omistaa, joten kaikki kunnia The Ladylle. En saa tästä rahaa, elekää haastako oikeuteen!
Ei mitään etanoita
Aamu on tuskin sarastanut, mutta Harry istuu jo puurolautasensa ääressä ja silmäilee Päivän Profeettaa. Hän puhaltaa höyryävää lusikallistaan ja työntää sen hajamielisesti suuhunsa, kiroaa sitten ääneen puuron polttaessa kitalakea.

Eteisestä kuuluu kolinaa, ja Harry nostaa katseensa lehdestä. Charlie vilkaisee oviaukosta keittiöön ja hymyilee niin, että hänen silmäkulmansa katoavat naururyppyihin.

"Jäähtyös?" hän ehdottaa nauraen.

"Siitä jää metallinen maku", Harry vastaa ja laskee katseensa jälleen sekavaan artikkeliin. Hänellä on vielä tunti aikaa. Muutaman sekunnin kuluttua hän tajuaa, mitä oikein näki hetkeä aikaisemmin, ja hän nousee ylös seuraten Charlieta eteiseen.

"Aiotko oikeasti mennä ulos? Siellä sataa!"

Charlie työntää kukkalapion taskuunsa, ennen kuin kurottaa sadeviittaa naulakosta.

"Eipähän tarvi kantaa erikseen kasteluvettä. Enkä mä ole sokerista tehty."

Harry naurahtaa ja astuu askeleen lähemmäs laskien kämmenensä Charlien jykevälle rinnalle.

"Et sokerista, et, ehkä kuitenkin sammakoista."

"Teitkö puuron alumiinikattilassa? Siitä voi liueta kaikenlaista", Charlie kysyy naurahtaen ja vetää Harryn lähemmäs.

"Se on typerä lastenloru jonka kuulin joskus kauan sitten", Harry selittää vaikka ei kerrokaan, missä lorun kuuli. Eikä sillä ole väliäkään, sillä hänen sanansa hukkuvat Charlien kaulaan. "Tässä olisi vielä tunti aikaa, ennen kuin joudun lähtemään."

"Eikös sulla ollut puuronsyönti kesken?" Charlie kysyy, mutta hänen sormensa kulkevat jo pitkin Harryn selkänikamia.

"Sen pitää jäähtyä ensin", Harry selittää ja virnistää tuntiessaan Charlien hymyn vasten poskeaan. "Älä nyt sano että aiot jättää mut tänne yksin ihmettelemään ja painut pihalle kaatosateeseen kaivamaan kukille kuoppia?"

Charlie pudistaa päätään, ja hänen ylikasvanut sänkensä hieraisee Harryn korvanlehteä. Harry värähtää ja pujottaa kätensä Charlien vyötäisille.

"Okei, no mennään sitten katsomaan, montako koiran häntätupsukkaa sun paidan alta paljastuu."


Beelsebuttin laari

Jos haluat kommentoida tekstejäni, jätäthän vain positiivista palautetta. Jos ei ole positiivista sanottavaa tekstistäni, ethän kommentoi lainkaan! Jos haluan rakentavaa palautetta, haen sitä hyviltä ystäviltäni joiden kirjoitustaitoihin luotan.

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 883
 • Maistuisiko kupponen teetä?
*tyytyväistä hyminää*

Sinä ja Harry ja Charlie! Kiitos hei, kun näytit minulle että tämä paritus toimii <3 Tykkään tosi paljon tästä versestä, vaikka tuo puhekieli välillä potkaiseekin. Mutta en anna sen häiritä :) Ja toisaalta on kiva, että se on pysynyt koko versen ajan, jos en nyt ihan väärin muista.

Tässä pätkässä oli kiva fiilis ja voin niin nähdä nämä kaksi toisiinsa sulautuneina. Tunnin aikana ehtii vaikka mitä ;) Mutta sitä tärkeämpää oli lukea vakaus ja varmuus, mikä näiden kahden välillä on. Minusta on ihanaa lukea tämmöisä pätkisä, missä ollaan jo yhdessä ja kaikki on hyvin. Arkisia hetkiä, joista kuitenkin koostuu koko elämä.

Kiitos tästä, tykkäsin!

Vendela
I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

zilah

 • Sydänten kapteeni
 • ***
 • Viestejä: 321
 • "Olet tullut laivaan, luumuseni?"
  • Zilahin Kirjasto
Enpä minä osaa tähän sen kummemmin kommentoida, koska Vendela vei jalat... siis sanat suustani. Ja toinen juttu on se, että tämä oli niin ihana, että rakentava palaute valui aivojeni mukana viemäriin. <3


zilah

Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 025
 • haaveilija
Oih miten hauska yllätys että tähän on tullut uusi tarina! Luin taas x. kerran Gramofonia ja sen jatkoja ja siitenpä löytyi tämä! Hauska, kiihkeä arkiaamu eikä sadekaan haitannut ;) Viitattu loru on aina jotenkin älyttänyt sanoillaan, mutta nyt siihen viimein sai positiivisemman mielleyhtymän.
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 405
 • home is where you hang your enemy's head
Vendela, puhekieli on tähän verseen kuuluva, kyllä! Muistan kun kirjoitin tätä ficciä (tai oikeastaan kun valmistauduin sanasotaan), niin piti pikkupätkä Rahisevaa gramofonia lukaista, että pääsi puhekielen tunnelmaan kunnolla ;D ja kyllä, arkinen romantiikka on mun mielestä yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa, sitä haluan ja sitä haluan hahmoillenikin <3 Kiitos kommentista :-*

zilah, omg! Äkkiä haavin kanssa kalastamaan sitä takaisin! ;D No eikä, järkevä palaute on yliarvostettua, mukavata kuulla, että ficci sai aivot sulamaan! Kiitoskiitos kommentista :-*

Elfmaiden, hahaa, mua on kans aina mietityttänyt, että onpas pojat rakennettu varsin kummallisista ainesosista ;D ;D ja jeee, joo, joskus sitä saa näitä sarjojakin vähän jatkettua, kun tulee sovelias mielikuva, mistä kirjoittaa! Kiitos kommentista <3
Beelsebuttin laari

Jos haluat kommentoida tekstejäni, jätäthän vain positiivista palautetta. Jos ei ole positiivista sanottavaa tekstistäni, ethän kommentoi lainkaan! Jos haluan rakentavaa palautetta, haen sitä hyviltä ystäviltäni joiden kirjoitustaitoihin luotan.

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 337
 • Try me.
Aaah lisää Rahiseva gramofoni -verseä, uuh <3 Tämä on ehdottomasti yksi Finin lemppariverseistäni, ja, no, tiedätkin jo varmaan että rrrrrrrakastan sinun kirjoittamaasi Harry/Charlieta! Toisaalta kukapa ei rakastaisi. Tämän lukemisen jälkeen pitäneekin käydä lukemassa uudestaan nuo aiemmat osat tästä versestä. Älä kysy, miksen suoraan lukenut niitä ensin.

Tämä oli tosi söpö pieni pätkä! Juuri tällaista kaipasin, sillä tätä edeltävä teksti jonka luin, olikin aika raskasta angstia, joten tämä sopi oikein mainiosti tähän hetkeen :D Sinun Harry/Charliessasi tykkään hurjasti tästä söpöilyaspektista, erityisesti koska Charlie on näissä niin ihana! Ja Harry saa olla sellainen, no, vähän pikkupoika, tai ei ehkä pikkupoika, mutta luvan kanssa se nuorempi ja kokemattomampi ja ehkä vähän hölmömpi.

Voi, tykkäsin tästä tosi hurjasti, vaikka en osaakaan tämmöistä höttöistä söpöstelyfluffia kommentoidakaan! Mutta siis olet yhä idolini ja Harry/Charlie on <3 Jään odottamaan lisää Rahisevaa gramofonia ja sillä välin luen taas uudelleen edelliset!

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3