Kirjoittaja Aihe: Veli Laventeli | S | Laventeli & Violetti | maaginen fantasia | raapalesarja 10/10  (Luettu 2134 kertaa)

Pura

  • Korpisoturi
  • ***
  • Viestejä: 493
Noniin! Heipähei ja halihyökkäys! Sellaisen saat kun seuraavan kerran nähdään koska ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Tää on nyt taas sitä taattua Aurilaatua ja mahtavaa ihanuutta, voi hitto, en ees pysty. Täydellistä <3

Nelosen jälkeen taisin kommentoida, joten vitosesta jatketaan! Violetti on!! Ihana!! Tärkein tyttö oikeesti, niin rakas :'( <3 Hän on hyvin kulta kun jää kaipaamaan Laventelia :'( :'(
Lainaus
“En minä itke,” Violetti sanoo murheellisella äänellä.
Soft. Laitonta.
Näiden sisarussuhde on vaan jotain niin hienoa. Rakastan sitä kuin vaik siel on sitä perus sisarusten kiusoittelua, niin enimmäkseen nää vaan on pehmeitä ja rakastaa toisiaan??? Sitä Hyvää!

Kutosen kuvaus on upeaa. Rakastan tätä maailmaa, se oikein pursuu magiaa ja mielikuvitusta ja mysteerejä ja sinuu. Rakennat tätä kaikkea taas niin hienosti ja mukaansatempaavasti. Täänki kohtauksen oikein näkee mielessään! Sellasta efektiä on vaikeaa saada kirjoittamalla aikaan, mut sie vaan onnistut kerta toisensa jälkeen. Ei voi kuin ihailla <3
Sama juttu noiden tanssiaisten kanssa! Ihanaa kuvailua ja tunnelma tulee niin lähelle, että tuntuu niinkuin itsekin olisi paikalla. Kaikki ruuat ja juomat kuulostaa herkullisilta ja ihmisten asut upeilta ja. Ääää. Haluan tuonne.

Lainaus
Violetin hiukset on letitetty ja kasattu päälaelle nutturaan. Valkea, pitsein koristeltu silkkinen tanssiaismekko laskeutuu aistikkaasti hänen nilkkoihinsa asti; hänen korvalehtiään koristavat helmet, hänen silmäluomensa on maalattu kimalteleviksi.
HHhrrgh, läähpuuh, kuolen. Mikä täydellisyys. Mitenkäs sen Kamomillan voisi hoitaa pois tieltä,,,,
Ei vaan, itken jo nyt sitä miten kaunis ja hyvä pari niistä tulee <3
Rakastan kans tuota että Laventeli on tuollainen softi ihana josta kaikki pitävät. Sellainen vois nousta hattuun, mut hän vaan pysyy mukavana. Voi kulta.

Lainaus
Varpunen selittää kiivaasti jotain leveä hymy huulillaan, puhuu käsillään - huitoo ilmaa silläkin, johon on unohtunut täysi lasillinen jotakin punasävyistä juomaa.
Oonko jo sanonut että rakastan häntä?? Jos en: MIE RAKASTAN VARPUSTA. TOSI PALJON.
Ihanaa että hänestä nähdään nyt vähän erilaista puolta kuin Antikvariaatissa, vaikka häntä ei tässäkään ollut paljon. Kiinnostaa hirveästi tietää hänestä lisää. Vaikuttaa niin symppikseltä, tuollainen nörtti, fiksu ja filmaattinen mut sit kuitenkin vähän höpö ja nauraa ja puhuu käsillä ja on vaan niin söpö?? Sign me the fuck up!!

Lainaus
Violetti vastaa, juo lasinsa tyhjäksi ja työntää sen Laventelin käteen. Hän pujottelee ihmispaljouden lävitse tuon valkotukkaisen tytön luo, joka istuu yksin yhdessä ruokapöydässä. Violetti sanoo jotakin ja ojentaa kätensä, tyttö hymyilee ujosti ja nyökkää ennen kuin ottaa Violettia kädestä. Violetti vetää heidät tanssilattialle
Shippaan niin kovaa että itkettää ja hengästyttää!! ÄÄÄ!! Voi Kamomillaa kun hän yksin istui, onneksi Violetti oli rohkea ja meni hakemaan tyttöparan tanssimaan. <3 On jännää miettiä että mitäköhän Kamomilla tuossa kohtaa ajattelee. On varmasti tosi hämmentävää, ettei pysty lukemaan yhtä ihmistä samalla tavalla kuin kaikkia muita, ja sitten se vielä pyytää tanssimaan, ja on periaatteessa prinsessa ja tuollainen tyrmäävän kaunis ja suloinen. Ei mikään ihme, että sellaisen edessä menee vähän ujoksi.

Lainaus
Violetti huokaisee taas, mutta tällä kertaa unenomaisesti. Hymy leviää hänen huulilleen. “Hän näyttää ihan niin kuin… kamomillalta. Valkeat hiukset, oranssit silmät… ja pisamia! Hän on niin kaunis.
Itken myös tälle. Voi mikä rakastunut hölmö. <3<3

Tuo loppukin on aivan täydellinen, kokoaa tän tarinan nätisti pakettiin, mutta vihjaa kuitenkin tulevasta. Eiköhän Laventelikin pian rohkaistu ja mene sen Varpusensa sieltä pölyisten kirjojen keskeltä penkomaan ;D Larpunen on otp ja haluan tietää heistä lisää! Ootan valtavalla innolla, mitä uutta tässä maailmassa tulee tapahtumaan ja mitä kaikkea näiden hahmojen välillä tapahtuu. Vähän tiiänkin jo (<3) mut en malta oottaa, että saan oikeasti lukee kaikki ne jutut tällä siun uskomattoman kauniilla kielellä. Olet aarre ja hyvin rakas ja kirjoitat ihan loistavasti. Kiitos ihan hurjan paljon näistä, ja halailemisiin! <3<3<3

Aurinkolapsi

  • saatanan tonttu
  • ***
  • Viestejä: 316
  • mä sotken sut suohon
Okakettu, voi sinä!! Kiitos hurjasti kommentista ♥♥ Kovasti kehut mua, apua en osaa sanoa mitään ;;; On niin suuri kohteliaisuus, että sinä pidät tästä minun pienestä typerästä maailmastani nyyh ♥ Laventelivarpusta on tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa! En uskalla vielä lupailla mitään, koska kirjoitusinto ja -tahti vaihtelee tosi paljon, mutta suunnitelmissa on kyllä syventää heidän suhdettaan! He ovat minun rakkaat pojat ♥ Kiitos paljon kommentista, olet ihana!! ;;

Pura, nyyyh rakas ♥ Huolin halihyökkäyksen aina ja joka kerta. Taattua Aurilaatua en kestä!! Olet liian kulta. ♥ Ihana kuulla, että olet tästä tykännyt (olisi aika hirveää jos et tykkäisi kun aina välillä ahdistelen sua uusilla ideoilla ja juonenkaarilla mitä keksin...) Voi ei kun minä olen ihan sanaton tässä sinun kehujesi edessä! Olen lukenut sinun kommentin uudelleen ja uudelleen ja itkettää ihan. En osaa uskoa, että joku noin paljon voisi tykätä mistään mitä minä teen, mutta kiitos! Olet kovin rakas ♥ Violetti on aika ihana, mutta se kuuluu Kamomillalle, höpsökkä. Violetista ja Kamomillasta pitäisi myös kirjoittaa pian lisää! Rakkaat tytöt ♥ Mutta tosiaan seuraavaksi on suunnitelmissa jonkinnäköistä Larpusta juurikin. Olet kertonut, että rakastat Varpusta, monesti, mutta ei sitä koskaan kyllästy kuulemaan ♥ Minäkin rakastan häntä kovin! Hän on vähän sosiaalisesti tynkä, muuten kuin jos innostuu selittämään jostain joka häntä kiinnostaa. Ei helvetti... Onko hän minä? Maailmassa tulee tapahtumaan vielä vaikka ja mitä, kaikkea korkealentoistakin, mutta seuraavaksi varmaankin kirjoitan ihan vain Laventelivarpussöpöstelyä. Vai että OTP, en kestä sinua nyyh ♥♥♥ Olet rakas ja tärkeä ja kiitos hurjasti kommentista ja ihanaa että pidit tästä!!
« Viimeksi muokattu: 06.02.2019 22:38:14 kirjoittanut Aurinkolapsi »

"ja yritän aatella et mieluummin olemassa epätäydellisenä ku olemattomana täydellisii"
- Orca, 2018