Kirjoittaja Aihe: Syvemmälle (rakasta minut), Teddy Jr./James Jr., K-11, 12+virkettä  (Luettu 2766 kertaa)

Carolynne

 • A proud Hufflepuff
 • ***
 • Viestejä: 1 578
Nimi: Syvemmälle (rakasta minut)
Kirjoittaja: Carolynne
Beta: PumpuliLady
Disclaimer: Kaikki kuuluu J.K. Rowlingille, en saa tästä yhtään rahaa ja omistan vain oman sanaseppoiluni.
Paritus: Teddy Jr./James Jr.
Ikäraja: K-11
Genre: Fluffailua enimmäkseen, pientä angstia
Warnings: Sulkuhysteriaa, seitsemän vuoden ikäero (22/15)
Summary: Yksi asia on johtanut toiseen ja Teddyn on päätettävä, luottaako hän enemmän järkeensä vai tunteisiinsa (miksi iho tekee valinnan niin helposti?)
A/N: Tämä on niitä parituksia, joiden puolesta liputan ja joita rakastan mitä syvimmin. Ja uskokaa tai älkää, kaikki lähti yhdestä upeasta fanartista (jonka hukkasin *nyyh*).
12+ virkettä –haaste, sanalista lopussa.
Kaunis päivä vaihtuu kauniiseen iltaan, kattolampun valo on liian kelmeää pimenevässä huoneessa. Teddy on pelannut omatuntonsa kanssa koko päivän, onnistunut lopulta valehtelemaan, että kaikki on hyvin siksi koska. Viimeistään Jamesin vihainen katse ruokapöydän yli oli saanut hänet muuttamaan mielensä - keskustelunaiheena pelkuruus ja mustatukkaisen toteamus siitä, että hän tietää yhden sellaisen, kaikista tämän muista meriiteistä huolimatta.

Ja mikä saavutus se onkaan, unohtaa tuntien ajaksi kaikki maailmaa pystyssä pitävät syyt siitä, miksi tämä suhde ei voisi toimia. Yleensä jo pelkkä Jamesin katsominen saa Teddyn yhtä hengästyneeksi kuin jos hän olisi juossut viisi mailia, mutta koskettaminen… se on jotain, jonka ihanuutta hän ei ole aiemmin kyennyt edes ymmärtämään, ei kokonaan ja täysin. Se polttaa häntä, koko hänen ihonsa on peittynyt kirjoituksiin, Jamesin sanoihin ja huokauksiin (se on tarpeeksi juuri nyt).

Mutta kiertäessään mustan hiuskiehkuran sormensa ympärille ja tuijottaessaan rakastajansa nukkuvaa profiilia hänen on myönnettävä, että tämä ei ollut realistista elämää. Seitsemän vuotta enemmän elämän virrassa ei ehkä tuntunut liialta heille, mutta muu maailma saattaisi hyvinkin olla eri mieltä (olisi varmasti). Lunta tupaan vaan ja lippu korkealle, oli James tuhahtanut hänen etsiessään tekosyitä olla koskematta poikaan, mutta Teddy oli kyllä pystynyt lukemaan sanojen takaa 15-vuotiaan liian optimisten elämänkatsomuksen. Rakkauden siemen putoaa aina hedelmälliseen maahan, oli taas hänen ystävänsä kliseillyt, kun hän oli ryyppyillan jatkoksi päätynyt avautumaan ongelmistaan; Teddyn usko vanhoihin totuuksiin ei ollut yhä suuri. Mutta mitä tahansa esteitä hän heidän yhdessäololleen saattoikaan keksiä, yhtä asiaa hän ei voinut kieltää: kaipaus toisen iholle ja syvemmälle syvemmälle syvemmälle ajatusten sisään oli liian kova vastustettavaksi.

”Hei”, James sanoo avaten silmänsä ja hymyilee ujosti, kauniina heijastuksena renessanssiajan tauluista, unelmista. Pojan ilme on hieman varautunut, hän selvästikin odottaa, onko Teddy vielä kauhuissaan heidän rakastelustaan, pitääkö kaappihomon viittaansa yhä tiukemmin ympärillään.

”Hei”, vastaa Teddy yhtä lailla hymyillen ja kumartuu suutelemaan Jamesin paljaita lapaluita, perääntyminen nyt on ajatuksista huolimatta mahdotonta. Kohottaessaan katseensa hän saattaa nähdä loistavan katseen lisäksi Jamesin silmissä myös kasvavaa nälkää, jotain, mistä hän on haaveillut jo liian kauan. Syntistä ja kiehtovaa, James puhaltaa kiusoittelevasti hänen heinien värisiä hiuksiaan, tänään saa rakastaa.

Suudelman keskeyttävät porrastasanteen juoksuaskeleet ja James tyrkkää Teddyn lattialle, sänky peittää hänet näkyvistä kun Lily avaa oven ja pajattaa jotain puuttuvasta alushameestaan ja siitä, kuinka James aina varastaa hänen tavaroitaan. Tyttö kuitenkin pysähtyy suu auki ovelle ja ähkäisee ihmeissään, miksi ihmeessä James on jo nyt sängyssä, reaktioksi riittää Jamesin makeileva vastaus siitä, että hame on piilotettu ullakon suuren lipaston alimmaiseen laatikkoon.

Lily hiljenee ihmeissään, omantunnon puhtaus ja nopea tunnustus eivät yleensä kuulu veljen peruspiirteisiin. Hän kuitenkin lähtee katsastamaan piilopaikkaa ja oven sulkeuduttua Teddy heittää itsensä takaisin sängylle kysäisten uteliaana, onko Jamesilla kenties joku fetissin tapainen alushameisiin.

Punastuen James kieltää sen ja myöntää toispuolisesti virnistäen, että hänellä on pakkomielle tuottaa sisarelleen niin paljon turhautumisen tuskaa kuin mahdollista. Teddy naurahtaa, mutta on jo liian janoinen Jamesista, jotta jaksaisi alkaa avaamaan kaikkia Potterin perheen salaisuuksia. James on se ihmelapsi, ihmeellinen ja kaunis ja selvästi tärkeintä, mitä hänen pitää tuntea.

Sama se piilotteliko tämä ullakolla pesusieniä, viskipulloja vai sukkahousuja, kunhan tämän sängyn alla ei piilottelisi muita rakastettuja.

Sanalista:   
1. kaunis
2. pelata
3. vihainen
4. saavutus
5. juosta
6. ymmärtää
7. kirjoitus
8. realistinen
9. puro
10. lumi
11. hedelmällinen
12. kaipaus
13. taulu
14. kaappihomo
15. lapaluut
16. nälkä
17. sara
18. alushame
19. makea
20. puhtaus
21. piilopaikka
22. tuska
23. janoinen
24. ihmelapsi
25. pesusieni
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 00:19:43 kirjoittanut niiina »
"Forever may only be twelve days."
"Then we'll take those twelve days, and we'll live twelve lifetimes."

Velia

 • ***
 • Viestejä: 20
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #1 : 18.12.2008 07:54:45 »
Vau : o Tämä oli yksi parhaimmista oneshoteista mitä olen ikinä lukenut, tämä oli vain niin suloinen.
Ted/James paritus toimi. Loistavaa, vielä puoli vuotta sitten olisin vannonut etten ikinä lukisi slashia mutta nyt tämän lukemisen jälkeen on lähellä ettei ole lempiparitukseni 8 ) Lisää Ted/Jamesia ihmiset 8D

Lainaus
”Hei”, vastaa Teddy yhtä lailla hymyillen ja kumartuu suutelemaan Jamesin paljaita lapaluita, perääntyminen nyt on ajatuksista huolimatta mahdotonta. Kohottaessaan katseensa hän saattaa nähdä loistavan katseen lisäksi Jamesin silmissä myös kasvavaa nälkää, jotain, mistä hän on haaveillut jo liian kauan. Syntistä ja kiehtovaa, James puhaltaa kiusoittelevasti hänen heinien värisiä hiuksiaan, tänään saa rakastaa.

Viimeistään tässä kohtaa tuli se kuuluisa "aww"- tunne. Viimeinen lause on aivan ihana ja suorastaan nerokkaasti kirjoitettu.
Myönnän että nuo viisi sanaa jotka kirjoitit sulkuihin ärsyttivät minua suunnattomasti : D Se ei jotenkin vain sopinut siihen, kun ne olivat suluissa.

Mutta tämä oli oikeasti aivan ihana : )
« Viimeksi muokattu: 18.12.2008 07:56:21 kirjoittanut Velia »

Arte

 • Puuskupuh
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 991
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #2 : 18.12.2008 20:20:21 »
Teddy/James<3 Awww, rakastan poikia. Tätäkin paritusta on aivan liian vähän, he ovat niin ihania että voisin lukea heistä kauan ja paljon. Olin aivan onnessani, kun huomasin silloin joskus, että olet ottanut heidät paritukseksi virkehaasteeseen, ja nyt on tekstiä kasassa! Pur.

Rakastuin aivan tyystin tuohon alushamefetissiin, ihana veto. Ja vieläpä se, että Lily käyttää jotain niin suloisen tyttömästä ja pörröistä kuin alushame... Olisiko mahdollista, että kirjoittaisit joskus crossdressingiä näiden kahden välillä? Jamesissa on potentiaalia siihen, todella.

Myös viittaus kaappihomoon tuli ihanasta, "katuuko hän seksiä?". Minä tykkäsin, että se oli juuri Teddy, joka olisi saattanut tuntea siitä epävarmuutta, että se tuotiin sillä tavalla esille.

On ehkä turhaa toistaa palvontaani kirjoitustyyliäsi kohtaan, joten mainitsen sen vain tässä pienesti: kirjoitat ihanasti. Kirjoita, paljon, lisää, pian.


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • dynamite
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #3 : 03.04.2009 21:32:44 »
Voi ihanuus, mikä ficci <3
Ite en koskaan kykene tekemään 12-virkettä haasteeseen mitään yhtenäistä tekstiä. Tajusin vasta luettuani, että tämä siihen haasteeseen osallistuu. Ihana, ihana <3

Sun ficeissä on aina mahtavaa kuvailua, aivan niin kuin tässäkin. Mä tykkäsin erityisesti tän ficin lopusta, vika lause oli hieno, mutta myös sitä edeltävä oli mahti. Siitä ehkä tykkäsin jopa enemmän kun vikasta.  ;D

Lainaus
James on se ihmelapsi, ihmeellinen ja kaunis ja selvästi tärkeintä, mitä hänen pitää tuntea.

Tää oli jotenkin vaan niin ihanan lohdullinen ton pähkäilyn jälkeen.

kiitän tästä!

Lallu
[

Kleopatra

 • Parantumaton luuseri
 • ***
 • Viestejä: 67
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #4 : 07.08.2009 22:14:59 »
oon vastustanu yleisesti J.K. Rowlinging ideaa viimeisessä kirjassa jo itsessään tämän "19 vuotta myöhemmin asian" suhteen ja ficcejä en ole ainuttakaan sulattanut..ennen eilistä. Tämä on nyt kolmas jonka luen ja tämä on vaan upea .

Miellyttävää sujuvaa tekstiä, aivan 'urmaava. niin. pidän hirveästi, todella kaunis :)

Tää on juuri sellaisia ficcejä, joita vaaditaan siihen että mää hyväksyn tietyt paritukset ja asiat pottereissa.

eli kiitos : D

Carolynne

 • A proud Hufflepuff
 • ***
 • Viestejä: 1 578
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #5 : 15.01.2010 21:48:12 »
Anteeksi, että kommenttivastaus on vuosia myöhässä! Olen kuitenkin lukenut kommenttinne moneen kertaan ja ne merkitsevät minulle paljon <3

Velia, olen todella otettu! Kommenttisi teki minut hyvin onnelliseksi, leijun pari päivää ihan pilvissä ^^ Ihanaa myös, että olit poiminut lainaukseesi minunkin lempilauseeni ficistä. Ja Teddy/Jamesia lisää, ihmiset!

Arte: Ensinnäkin kiitokset kommentista ja sitten siitä, että linkitit tämän Hormipulveriin <3 Alushameet ovat ihanan tyttömäisiä, ja kyllä, voin niistä kirjoittaakin joskus. Tähän mennessä olen vihjaillut asiasta aina mainitessani Hugon, mutta miksikäs en sitä tähänkin ihanaan pariin laajentaisi. Täytyy harkita asiaa ^^ 

Lallu, kiitos sinullekin! Ihanaa, että kuvailu ja teksti ylipäänsä miellyttivät ^^

Kiitos, Kleopatra! Loistavaa, että tämä on auttanut sinua hyväksymään tätä puolta pottereista ^^' Ja ihanaa, että tykkäsit myös ficistä!
"Forever may only be twelve days."
"Then we'll take those twelve days, and we'll live twelve lifetimes."

Golliwogtional

 • *
 • Viestejä: 1
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #6 : 18.05.2010 03:59:35 »
Ficcien lukeminen neljän maissa aamulla on hyvä lopettaa tällaiseen. Ja lukemisen riemu sitten vuodattaa erittäin turhaan ja väsyneeseen yksinpuheluun siitä, miten Teddyä pitäisi olla ficeissä enemmän, enemmän, paljon, mahdottomasti, kauheasti...

Niin, tosiaan... Melkein takaisin aiheeseen.
Itehän (vai -kin?) tykästyin tässä erityisesti siihen, kun ficin ajan oli ihan selvä, että poikien suhde ei vain ole niin hemmetin yksinkertainen, kuin varmaan 90% homosuhdetta kuvaavissa ficeissä annetaan ymmärtää.  :D Tai toisessa ääripäässä kaikki vedetään ihan perseelleen ja poijat lynkataan heti kun vähänkin "epänormaali" suhde tulee ilmi. Pää pölkylle ja ruumiinpalaset roviolle!
... Tai ehkei ihan, mutta melkein... Tai en ite ainakaan turhan usein törmää realistisen oloisiin ficceihin niin niin... Sanattomaksi se meinasi nyt vetää. Tai hmm... Kuitenkin.   :) Ehdottomasti menee niihin ficceihin, jotka luen uudestaan. o/

Väsynyt väsynyt sepostus jatkuu:
Annoit kyllä hiukkasen innoitusta alkaa ehkä vihdoin yhden erittäin alkuvaiheessa olevan ficci-idean kimppuun. Meinasin ensin Teddyn tunkea Harrylle, mutta saas nyt sitten nähdä, että mitä mie lyhyiden unosteni aikana saan kehitettyä kunhan tästä petiin menen. :D

Ei ei ei, ei tässä kommentissa mitään järkeä ole. Ei mitään kehittävää eikä oikeastaan mitään mikä ottaisi tekstiin kantaa. Aamulla, myöhemmin aamulla, varmaan kiroan kommentointitempaustani.  :(

Merrrí

 • ***
 • Viestejä: 583
Vs: Syvemmälle (rakasta minut)
« Vastaus #7 : 04.01.2011 21:59:26 »
Pidinkö edes tästä?
Mähem, Teddy Jr./James Jr. on uusi paritus, johon vahingossa tutustuin, jota olen etsiny melkein kaikin mahdollisin tavoin ja nyt hypin riemusta kun löysin sitä. Harmittavan vähän on tähän mennessä löytynyt..
Kuitenkin, itse ficistä tyksin tosi paljon. Tässä oli aivan liian paljon kohtia, jotka saivat minut iloitsemaan, awwittelemaan ja ties mitä vielä.
Kuvailu oli jotain todella kaunista, tällaista voisi lukea vaikka kuinka paljon, kyllästymättä siihen ollenkaan. Lilyn vaatteiden piilottaminen ullakolle oli niin Jamesin tyyppistä (tai ainakin sellaiseksi sen voi kuvitella), ja myöhemmin Teddyn kiusoittelu asiasta sai minut ainakin sulaamaan lattialle.
Olettaen, että he asuvat Pottereiden luona (olen aina yrittänyt kuvitella sitä, millaisessa talossa he asuvat), ihmettelen sitä, miten tämä rakkaus kaksikko ei ole jäänyt vielä kiinni kaikista tilanteistaan huolimatta. Onhan Jamesilla sentään isänä Harry, ellei hänen aistit/vaistot ole heikentynyt sen melkein parinkymmenen vuoden aikana.
Nyt minua ärsyttää se, kuinka en löydä sanoja kuvaamaan sitä, kuinka paljon pidin tästä, joka saa aina sulaamaan lattialle epämääräiseksi lammikoksi.
Joten siis..
Merrrí kiittää ja taapertaa pois etsien enemmän Teddya ja Jamesia ja lukemaan lisää tuotantoasi ^^

Ronen

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 379
Herran jestas, tämä oli ihan huikean hieno löytö Hormipulverin Teddy/James-topasta, ja ilolla tulen nostelemaan tätä kahdeksan ja puolen vuoden jälkeen täältä Hunajaherttuan uumenista ;D Tykkään virkehaasteesta todella paljon, ja tämä oli herkullisella tavalla siitä johtuen polveileva ja mielenkiintoisen yksityiskohtainen. Vaikka tiesin tämän olevan tuon haasteen tuotoksia, oot onnistunut sulauttamaan sanat hienolla tavalla tämän sisään niin, että paikoin niitä on vaikea arvata. Paikoin ne ovat aika erottuvat (lapaluut, alushame), mutta suurimmilta osin tää on todella hieno teksti tekstillisellä tasolla.

Ja aihe onkin sitten asia erikseen - kielletty rakkaus ja sen piilottelu, ai että! Käsittelet Teddyn sisäistä kamppailua suhteesta ja sen vaikeudesta sellaisella tavalla, joka tuntui ainakin muhun lukijana resonoivan tosi vahvasti. Tulee itellekin ihan sellainen fiilis, että voi poikaparat, olisipa heidän tilanteensa helpompi, tosin eipä sitä mikään muu auttane kuin aika! James parivaljakon avoimempana puoliskona on kiva, kertoo myös sukupolvien välisestä suhtautumiserosta; vaikkakin kyllä uskon hänessä olevan vielä aika paljon nuoruuden naiiviutta ja kypsymättömyyttä, joiden luomien vaaleanpunaisten lasien läpi hän ei ihan taida tajuta, että heidän välinsä eivät taida olla ihan sallitut. Jamesin ja Teddyn lisäksi Jamesin ja siskonsa Lilyn dynamiikka on tosi kiva, kun James on tuo vähän pienestäkin kiusasta nauttiva isoveli - tämä tavallaan heijastuu kivasti tuohon Teddyn väleihin, kun kyseessä on yksi esimerkki Jamesin iästä ja kypsymättömyydestä. :p

Kiitos, tämä oli ihan hurjan nätti ja mielenkiintoinen teksti! Onneksi tuli löydettyä <3
the memories fade
like looking through a fogged mirror

ava by sokerisiipi