Kirjoittaja Aihe: Voltron: Kerberos | S | draama | Shiro/Matt | one shot  (Luettu 2087 kertaa)

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 250
He ovat saapuneet Kerberoksen kiertoradalle ja Shiroa ahdistaa.

Nimi: Kerberos
Kirjoittaja: Avaruuspiraatti
Fandom: Voltron: Legendary Defender
Paritus: Shiro/Matt
Tyylilaji: draamaa, hyppysellinen myös fluffia ja ahdistusangstia
Ikäraja: S
Vastuunvapaus: Kaikki tunnistettavat hahmot, tapahtumat ja miljööt kuuluvat Voltron: Legendary Defenderin luojille. En ansaitse tällä rahaa.

A/N: Spoilaa 4. kautta!
Spoiler: näytä
Eh, oli minulla sittenkin vielä yksi Voltron-ficci varastossa :’D Minä vain en halunnut julkaista tätä uudestaan, koska kirjoitin tämän ennen 4. kautta ja, noh, Matt on tässä hieman OOC. Yritin kyllä vähän korjailla tätä uudelleenjulkaisua varten, mutta ken tietää, auttoiko se yhtään.

En tiedä Mattin oikeaa ikää, mutta tässä ficissä hän on vuoden tai pari Shiroa nuorempi!
K E R B E R O S


On päiviä, kun avaruussukkula tuntuu liian ahtaalta. Päiviä, joina Shiro ajattelee, että oli virhe lähteä Kerberokselle. He ovat matkanneet kohti Plutoa ja yhtä sen kuista jo kohta kolme viikkoa, ja sukkula on käynyt Shirolle liian tutuksi. Hän tietää sen jokaisen nurkan ja kolon kuin oman kehonsa, ja se ahdistaa häntä. Alumiiniseinät ovat paljaat ja värittömät ja liian lähellä toisiaan. Joskus Shiro herää yöllä hiestä märkänä painajaisiin, joissa ne painuvat kasaan ja puristavat hänet hengiltä. Hengittäminen on vaikeaa: hän kaipaa iholleen aikaisten aamujen kirpeyttä, ei kierrätettyä ilmaa, joka tuntuu paksulta keuhkoissa, vaikka ilman kaasutasot ovatkin normaalit. Hän tarjoutuu usein huoltamaan sukkulan ulkorakenteita vain päästäkseen edes hetkeksi pois, mutta avaruuden loputon tyhjyys tuntuu sukkulaakin ahdistavammalta.

Tänään on yksi näistä päivistä.

Shiro makaa kerrospunkan yläpedillä ja tökkii ilmassa kelluvaa stressipalloa. Samuel Holt on sammuttanut painovoimageneraattorin viikoittaisen huollon ajaksi. Shiro tarjosi Holtille apuaan, mutta tämä kielsi häntä rehkimästä liikaa: he saapuivat eilen Kerberoksen kiertoradalle ja huomenna mission haasteellisin osuus on viimein edessä. Laskeutuminen. Shiroa ei jännitä, ei häntä ainakaan pitäisi, mutta hänen vatsansa on silti sekaisin ja ihon alla pistelee epämukavasti. Hän ei halua ajatella jokaista asiaa, joka laskun aikana saattaa mennä pieleen. Ei vielä.

Matt makaa viereisellä pedillä silmät ummessa ja kuuntelee äänikirjaa. Hän näyttää nukahtaneen, mutta Shiro tuntee hänet tarpeeksi hyvin tietääkseen, ettei hän oikeasti nuku. Onhan aamuherätyksestäkin kulunut vasta muutama tunti. Shiro sulkee stressipallon nyrkkiinsä ja kääntyy kyljelleen.

”Matt”, hän kutsuu, muttei saa vastausta.

”Matthew”, hän sanoo kovempaa ja, jäädessään taas huomiotta, heittää pallon laiskasti Mattin suuntaan. Se osuu Mattin poskeen, kimpoaa takaisin ja jää kellumaan heidän petiensä väliin. Matt räpyttelee silmänsä auki ja nostaa toisen kuulokkeen pois korvaltaan.

”Mitä nyt?”

Shiro kierähtää takaisin selälleen ja ristii kädet päänsä alle. ”Ei mitään.”

Matt riisuu kuulokkeet ja kurottaa ne päänsä taakse yöpöydälle. Hän tuntee Shiron tarpeeksi hyvin tietääkseen, ettei kyseessä ole todella ”ei mitään”.

”Eikö isä suostunut ottamaan sua mukaansa?” Matt kysyy ja hymyilee vinosti.

”Ei”, Shiro huokaisee.

”En ihmettele”, Matt sanoo. Hän venyttelee makeasti. ”Isällä on ollut hermot kireällä laskun takia. Mutta se menee varmasti pian ohi. Viimeistään sitten, kun olemme turvallisesti Kerberoksen pinnalla.”

Shiro hymisee myötäillen. Holt on vaikuttanut hermostuneelta viime päivinä ja olisi todellinen emävale väittää, etteikö se olisi tarttunut myös häneen. Tunne on uusi ja epätoivottu; hän on aina ollut se, joka on pitänyt päänsä kylmänä tiukimmissakin tilanteissa.

”Entä sinä?” Shiro kysyy. ”Jännittääkö sinua huominen?”

”Ei oikeastaan”, Matt sanoo, ”sä olet hyvä pilotti, Shiro. Luotan, että viet meidät turvallisesti alas.”

”Sitä paitsi”, Matt jatkaa ja nousee istumaan, ”en usko, että se tulee olemaan yhtään sen vaikeampaa kuin simulaattorissakaan. Kaikki menee varmasti laskelmien mukaan.”

”Et voi olla noin huoleton”, Shiro toruu, ”kaikki menee harvoin yhtä sulavasti kuin simulaattorissa.”

Matt tuhahtaa ja pudistaa päätään. Hän kuitenkin hymyilee. ”En tiennyt, että olet noin kova pessimisti.”

Shiro hengähtää ja haroo tukkaansa. ”Anteeksi. Kai minullakin sitten on hermot vähän kireällä.”

”Ei se mitään”, Matt sanoo ja ponnistaa seinästä vauhtia. Hän kelluu ilman halki Shiron pedin laidalle ja jää siihen istumaan. Hän heiluttelee jalkojaan ilmassa ja potkaisee stressipallon vahingossa vastapäiseen seinään.

”Mitä Keithille kuuluu?” Matt kysyy hetken hiljaisuuden jälkeen. ”Eikö hän eilen lähettänytkin sulle jotain viestiä?”

”Joo”, Shiro nyökkää, ”Keithillä menee ihan hyvin, uskoisin. Hänellä on ollut pientä kähmää komentaja Iversonin kanssa. Jotain kurinpitoon liittyvää.”

”Eikö meillä kaikilla?” Matt naurahtaa. ”Se mies on oikea sika.”

Shirokin nauraa. ”Niin kai sitten.”

Matt lykkii hänet lähemmäs seinää ja änkeää hänen viereensä makaamaan. Shiro ojentaa toisen kätensä Mattin pään alle.

”Mä lähetin eilen Katielle viestiä”, Matt sanoo, ”hän on vieläkin näreissään, ettei päässyt mukaan.”

”Kyllä Katie siitä vielä leppyy”, Shiro vakuuttaa. Hän upottaa sormensa Mattin paksuun tukkaan ja hieroo tämän päänahkaa. Matt hengittää syvään, nojaa lähemmäksi ja näpertää laiskasti hänen paidanhelmaansa. Shiro ojentaa Mattin huulille lyhyen suudelman. Se tuntuu hyvältä, lämpimältä kihelmöinniltä huulilla ja poskipäillä. Pienessä sukkulassa saa harvoin olla kahden ja edelliskerrasta on jo aikaa. Matt kallistaa päätään suudelmaan ja vetää Shiroa lähemmäksi, eikä hän malta lopettaa edes silloin, kun Shiro on jo vetäytymässä pois.

”Meillä on vielä hetki aikaa”, Matt kuiskaa ja nykii Shiron paidanhelmaa ylemmäs, ”me ehditään kyllä.”

Mattin sormet ovat viileät ja saavat Shiron ihon nousemaan kananlihalle. Mutta vaikka Shiro haluaa Mattia aivan yhtä lailla, hän kuitenkin pudistaa päätään ja nousee istumaan. Holt viettää päivänsä usein ohjaamossa tai laboratoriossa, mutta Shiro ei halua ottaa riskiä tulla yllätetyksi.

Painovoimageneraattorin taustahumina täyttää hiljaisuuden. Stressipallo tippuu lattialle ja pomppii Holtin pedin alle. Matt huokaisee pettyneenä ja nousee itsekin.

”Keittiössä on varmaan vielä kahvinjämiä”, Shiro sanoo.

Matt nyrpistää nenäänsä. ”Et voi todella sanoa sitä litkua kahviksi.”

Shiro hymyilee ja suukottaa Mattin suupieltä pikaisesti. ”Kun pääsemme takaisin kotiin, ensimmäiset kahvit menevät minun piikkiini.”

”Sovittu”, Matt hymyilee ja suukottaa häntä takaisin – ja suukottaa vielä kahdesti, ennen kuin malttaa hypätä sängyltä alas.

Shiro katsoo Mattin yli ikkunasta ulos. Kerberos odottaa heidän allaan suurena ja sinisenä. Vielä viisi viikkoa, Shiro ajattelee ja seuraa Mattin esimerkkiä. Vielä viisi viikkoa ja he pääsevät takaisin kotiin. Siellä heillä on aikaa tehdä kaikki ne asiat, joita he täällä haluaisivat, mutteivät pysty tekemään.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Shiron on äkkiä vaikea olla.

”Tuletko?” Matt kysyy ja nakkaa päätään oven suuntaan. Shiro nyökkää. Hän pakottaa ahdistuksen pois mielestään varastamalla Mattilta vielä yhden suudelman, ennen kuin Holt tulee takaisin.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2018 13:24:38 kirjoittanut Avaruuspiraatti »

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Beelsebutt

 • old but not obsolete
 • ***
 • Viestejä: 4 630
Vs: Voltron: Kerberos | S | draama | Shiro/Matt | one shot
« Vastaus #1 : 29.11.2017 09:07:22 »
Uuuhaahöööh, varastoficit <33333333333

Spoilaa uudempia kausia:
Spoiler: näytä
Ei ollut  minusta yhtään ooc!Matt koska mistä sen tietää, millä tavalla se käyttäytyy Shiron seurassa kahdestaan, koska sellaista ei ole nähty! Jos nyt jotain niin ehkä se ois voinut pontevammin yrittää Shiron mieltä kääntää tuossa "ollaan me tarpeeksi kahdestaan" -jutussa, mut kamoon, kai se nyt jo tietää, ettei Shiron mieltä saa käännettyä tuomoisessa XD

PLUS vielä se, että Matt on takas tullessaan ollut vuosikausia vankina/karkumatkalla, joten aiemmasta käytöksestä ei ihan kauheesti oo tietoa? paitsi silloin ne pienet pätkät Pidgen seurassa, mut se oli sit taas pikkusisko joten <3

Mistä tulikin mieleen toi Mattin ikä. En ymmärrä, miten Pidge vois olla sarjan alussa 15 kun taas Lance 17 ja Hunk 18 koska ne on samasssa ryhmässä? Okei, nyt katoin wikistä, Pidge siis muilutti itsensä akatemiaan, okei. Eli se on 15 sen takia. Shiro ja näin ollen Matt oli vuoden kadoksissa, tosin jos ajattelee että aika kuluu kausittain, esim. edes puoli vuotta per kausi, niin tossa vaiheessa ois Matt ollut kadoksissa jo yli kaksi vuotta. Joo, mä laskeskelen että Matt ois max 20v tässä ficissä mut toisaalta Shirokin olis vasta ehkä 23 joten ikäeroittain ollaan samixii! ;D OMG tää on kauheeta, haluan lopettaa tämmöisen! Ne on sen ikäisiä kuin niiden tahtoo olevan!


MUTTA Shiro ja sen epävarmuudet <3 mahtavuutta lukee Shiron näkökulmasta jotain, koska se on aina nin tyyni ja hillitty sarjassa, mut täytyyhän senkin tuntea sisimmässään epävarmuutta. No joo, vähän ehkä jossain on näytettykin sitä epävarmuutta, mut tokihan tälleen pov-tasolla pääsee syvemmälle! Seinien pusertuminen liian lähelle ja sit taas toisaalta avaruuden suunnattomuus, yhh, voin vain kuvitella, miten pieneksi ja haavoittuvaiseksi tuollaisessa tilanteessa itsensä tuntee. Mä saan lietsottua itseni tuollaiseen paniikkiin jo ihan täällä maan päällä, saati sitten jos istuisi jossain peltipurkissa keskellä avaruutta, kaukana kaikesta :F

Hiha, kerrospunkka <3 ja stressipallo! <3 Ja vielä roikkuvat jalat, awwww <333

Kyl tässä vähän ikä näkyy tuolla pronominipuolella :P mut ei TOD mitenkään häiritsevästi! Mut silleen jos luupin kanssa tuijottaa. Hienosti oot viilannut \o/

Mut joo, oisin mielelläni vähän enemmänkin hands-on-actionia lukenut ;) mut gaaddääm ritarillinen Shiro, pyh. Jos ne on kolmestaan tuolla ja isäpappa on ulkopuolella, nii kai siinä nyt pikavarvit ehtis vetää XD ehkä tälle vois sellasen pikkuruisen jatkon? Jos seuraavalla kerralla Matt ambushaisi Shiron heti kun painovoima häviäis?

Spoilaa uudempia kausia:
Spoiler: näytä
TAI SITTEN: jatko tälle kun ne kohtaa sit neloskaudella ja tällä kertaa on omat, LUKITTAVAT, huoneet! Uujea, mama, bliiiiiiiiiiiiiiiis <33333333


Huh, mikä aamupala, kiitokset tästä <33333 ja pus <3333333 ja lisäääää Voltronia, valloitetaan sillä maailma! <3333333333

(vauhdikas päivä tulossa ;D)//
Tuhma sinä ja miljoonat ideasi!

Pus <3


« Viimeksi muokattu: 29.11.2017 14:27:13 kirjoittanut Beelsebutt »
Beelsebuttin laari
sometimes my brain doesn't work so brain

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 250
Vs: Voltron: Kerberos | S | draama | Shiro/Matt | one shot
« Vastaus #2 : 29.11.2017 14:24:34 »
Spoilaa pikkasen uusinta kautta jne.

Spoiler: näytä
Ehkä olin turhan huolehtivainen Mattin suhteen :-D Se vain vaikuttaa jotenkin niin... energiseltä ja vitsiniekalta, että tuntui ihan väärältä kirjoittaa siitä näin rauhallinen. Mutta tuo on kyllä totta, että tässä Matt ja Shiro on vain kahdestaan ja onhan se ihan selvää, että ihmiset käyttäytyy eri tavoin aina eri ihmisten kanssa! Hehe, vähän kyllä tekee mieli kirjoittaa tälle jokin pieni PWP-jatko (tyylillä: muutamia tunteja ennen laskeutumista, kun Holt on nukkumassa tms.) :'D Tuhma sinä ja miljoonat ideasi!

Mulla ei ole kyllä mitään hajua, miten aika on kulunut Voltronin edetessä, joten siihen en ota kantaa :'D Mutta about parikymppinen tuo Matt on tässä ficissä! Joku oma headcanon (tai jonkin toisen ja olen vain adoptoinut myös itselleni), että 3. kauden alussa olisi kulunut about vuosi siitä, kun Lance löysi sinisen leijonan.

Mä itseasiassa mietin kahteen kertaan tuota pronomini-asiaa :-D Alun perin tässä sekä Shiro että Matt puhui ihan kirjakielellä (se jotenkin tuntu luontevammalta näille vielä siihen aikaan), mutta sen jälkeen, kun Matt palasi takaisin sarjaan ja osoittautui aika vekkuliksi, aattelin, ettei se kirjakieli sille kyllä sovi :'D Hyvä ettei pistänyt liiaksi silmään!


Nuutnuut, kiitos taas ihanasta kommentista Bbuttis ^.^ <3

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Voltron: Kerberos | S | draama | Shiro/Matt | one shot
« Vastaus #3 : 23.12.2017 01:46:01 »
Tonttuiluhaasteista terveisiä! Olipa muuten ilo saada sinut yllätettäväksi. :3 On pitänyt kommentoida sun Voltron-ficcejä, joten olihan tuota jo viimein aikakin. Ja kun olen katsonutkin vihdoin ne kaikki kaudet niin uskaltaa lukeakin!

Shiro/Matt on paritus, mitä en silleen tullut sarjassa ajatelleeksi, kun sitä katsoin, mutta nyt. Totta, tässä on oikeesti tosi paljon ideaa, monessakin mielessä. On aika päheetä, kaikinpuolin ja onnistuit musta Mattinkin kirjoittamisessa tosi hyvin, vaikka et ollut silloin vielä katsonut sarjaa "tarpeeksi" pitkälle!

Spoiler: näytä
Musta tämmöinenkin Matt toimi tosi hyvin ja onhan tässä välissä tosiaan tapahtunut paljon kaikkea. Eikä Mattin pelastamisen jälkeen kuitenkaan niiiin paljon Mattista kerrottu etteikö tällainenkin puoli voisi olla mahdollinen! Ja kuten sanottua, neloskauden ja tämän välissä on oikeasti paljon aikaa ja muuta ja ehkä Mattiakin jännitti sitten kuitenkin tuo, vaikka olikin sen verran luottavainen? Ja koska Shiro nyt on vähän tuollainen hermostunut niin oikeastaan se sopii, että Matt on rauhallisempi, voisi kuitenkin ajatella, että sillä on tilanne tajuakin! Sitä paitsi, oli se musta tässäkin vähän vekkulimainen. :3


Tällä parituksella lukisi kyllä mielellään lisääkin! Iskee kyllä tosi hyvin, kun Shiro-paritukset ei muuten niinkään. Paitsi no Shiro/Keithissä on kyllä ehdottomasti puolensa, mutta jotenkin tää toimii. Jotenkin Shiro ja Matt on kuitenkin samalla tasolla, jos tajuat, mitä meinaat ja niillä on kuitenkin ollut paljon yhteistä aikaa tehtävän aikana.

Mutta, tämä oli tosiaan todella kiva! Mukavan rentoa luottavaa, mutta oli mukana kuitenkin jännittyneisyyttä, ja kuvailu natsasi tosi hyvin! Mukavan avaruushenkistä ja sarjalle tyypillisesti semmoista kevyttä luettavaa. Oon nyt aika sanaton ja työvuoron jäljiltä hieman uupukin, mutta halusin jotain kivaa iltapalaa ja päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun sain nautittua tästä ja tonttuilunikin suoritettua!

Ps. Sori typot.
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 250
Vs: Voltron: Kerberos | S | draama | Shiro/Matt | one shot
« Vastaus #4 : 23.12.2017 12:53:19 »
Oi! ^.^ Kiitos mystiselle tontullekin siis!

Mainiota, että sinäkin Shiro/Mattista viehätyit! Mäkään en sitä sarjaa katsoessani ajatellut sen enempää, mutta upposin mukaan, kun Tumblrissa tuli niin höpöjä fanartteja niistä vastaan :-P Shiro/Keithissä on oma viehätyksensä, mutta itsekin kaadun enemmän Shiro/Mattin puoleen, koska ne tuntuu olevan justiinsa, mitä säkin sanoit, niin enemmän ns. samalla tasolla. Plus se, että ne on olleet viikkoja pienessä tilassa keskenään, on aina mainio lähtökohta ficeille 8)

Spoiler: näytä
Kiitos paljon kehuista sun muista Mattin suhteen! Vieläkin olen itse vähän kahden vaiheilla, pidänkö tämän ficin Mattista vai en, mutta ehkä vähän helpottaa jo, ettei muut pidä häntä niin OOC:na tässä. Ei sillä, että muiden mielipiteillä pitäisi olla kauheasti painoarvoa jnejne. ::) Voisin kyllä kuvitella, että Matt on tuona aikana, kun se on ollut Galran vankina ja sen jälkeen myös taistellut kapinallisten kanssa, niin saanut paljon itseluottamusta ja "energiaa" olla enemmän sellainen... hömelö :-D Ja minun HC:n takana myös seison, että Matt on Shiron seurassa rauhallisempi kuin esim. Pidgen. Enemmän ehkä kypsä, jos nyt tosi karkeasti määritellään, että kypsyys on sellaista hillittyä öö hillittynä olemista :-D


Kiitos kehuista ja kommentista <3 Kivaa, että tämä sopi niin hyvin makoisaksi iltapalaksi ^.^

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"