Kirjoittaja Aihe: MCU/ Avengers: Sairaanfuckingkipeenraastavaa | S | Tony & Pepper  (Luettu 674 kertaa)

Kelsier

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 477
 • ava by Vanilje
Nimi: Sairaanfuckingkipeenraastavaa
Ikäraja: S
Fandom: MCU/Avengers
Paritus: Tony/ Pepper
Vastuuvapautus: Avengers kuuluu tekijöilleen, minä vain lainaan.
Tyylilaji: draama
Haasteet: Finfanfun1000 (59. Syntymä), Raskauden olematon keveys -haaste

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fucking eli kuinka vauvoja tehdään

Äiti kielsi aina rikkomasta tyttöjen sydämiä. Isä ei kieltänyt mitään, koska ei ollut kotona, mutta olisi varmaan todennut, että pari sydäntä saa mennä rikki, kunhan et vain poika saata ketään raskaaksi. En ole saattanut. Kaikenlaisia yrittäjiä on kyllä ollut, monilla Stark Industriesin rikkaudet silmissä kiiluen. Osan todisteet ovat olleet niin heppoiset, että he karkasivat häntä koipien välissä melkein heti toimistooni sisään päästyään. Muutama vaati isyystestiä, mutta ne osoittautuivat aina negatiivisiksi.

Nyt asiat ovat toisin. Halusin saada Pepperin raskaaksi, en vain uskonut enää kykeneväni siihen. Avaruudessa vietetyt kuukaudet heikensivät minua enemmän kuin saatan ymmärtää. Ja silti raskaustestissä näkyi kaksi viivaa. Sain niin hysteerisen nauru- ja itkukohtauksen, että Pepperin piti taluttaa minut sänkyyn. Tunteeni, järkeni ja aivoni ovat riekaleina. Toivon mukaan olen kursinut ne kasaan, kun pikkuisemme näkee maailman.


Sairasta eli kuinka selvitä aamupahoinvoinnista

Pepper oksentaa vessanpönttöön. Nyt on iltapäivä, mutta aamupaholainen tulee tasan silloin kun sitä huvittaa. Pahoinvointikohtaukset kestävät vain tunnin kerrallaan, mikä on tietysti kätevää, sillä taloutemme käytännössä pysähtyisi, jos Pepper olisi poissa pelistä yhtään pitempään. Olen vielä niin heikko, että aamiainen olisi minun voimillani vasta lounasaikaan eikä meillä olisi enää puhtaita vaatteita.

Pepper tulee kylpyhuoneesta muutama vesipisara kasvoillaan. Hän kyselee vointiani, vaikka on itse vielä juuri loppuneesta höykytyksestä tuhkanharmaa. Mielleyhtymä on niin epämiellyttävä, että se varmasti kuvastuu ilmeeni kireydessä ja Pepper tekee omat päätelmänsä. Hän lähtee keittiöön etsimään colaa ja suolaista syötävää. Nousen hitaasti sohvalta – tietyt ruumiinosat tuntuvat edelleen rekan yli ajamilta – ja menen hänen peräänsä.


Kipeetä eli loppuraskauden kukoistus

Minä puuhailen vajassa ja Pepper puuhailee keittiössa ja kaikki on täydellisen idyllistä. Voisi melkein unohtaa, että vain hetki sitten puolet universumin asukkaista pyyhkäistiin hiekkana tuuleen. Raskaus pukee Pepperiä. Hän näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta, vaikka vatsa on jo kasvanut isoksi. Minäkin olen alkanut pikku hiljaa näyttää jälleen ihmiseltä. Komealtakin, niin Pepper sanoo, mutta se johtuu hormoneista. Hän pitää postinkantajaakin komeana.

Puhun iltaisin vatsalle ja Pepper silittää tukkaani. Hän nauraa, kun selitän lapselle rakentamieni asioiden teknisistä yksityiskohdista tai mainitsen äidin kauneudesta. Kaikesta muusta puhuminen olisi liian kipeää. Cap ja muut lähettivät onnittelut, kun kuulivat raskaudesta. Se on ainoa heidän viestinsä, johon olen vastannut. Kyky kuulua heihin on valunut ulos minusta, mutta kenties palaa vielä joskus.


Raastavaa eli kohti synnytystä ja sen yli

Synnytyssali on sairaalanvihreä ja kliinisen valkoinen. Pepper kiroaa minua alimpaan helvettiin, kun vauva päättää olla itsepäinen eikä tule ulos parilla ensimmäisellä työnnöllä. On raastavaa, kun ei kykene auttamaan millään tavalla. Kätilö kehuu Pepperin pärjäävän hienosti ja kehottaa minua tukemaan puolisoani. Kättäni puristetaan niin lujaa, ettei siinä ole tuntoa varmasti vielä huomennakaan.

Pidän pientä nyyttiä sylissäni. Se vänisee ja vääntelehtii vähän, pieni tyttäremme, meidän Morganimme. Pepper lepää sängyssä vieressämme. Nyt kun Morgan on täällä, hän sanoo pehmeästi, ajattelitko kertoa hänelle ensin valon fysiikasta vai vauvanhuopien valmistuksesta. Hymyilen hiljaa itsekseni ja kuiskaan tytölle: rakastan sinua 3000 kertaisesti. 3000. Se on hyvä luku.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2019 20:33:54 kirjoittanut Kelsier »
Now I will say one thing only:
               where any man is needed, I am there.

                             - Odysseus-

                 (Philoctetes by Sophocles, lines 1054-55)

                
              
           

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 115
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Törmäsin tähän puolisattumalta ja ihastuin, että tästäkin aiheesta on kirjoitettu! :) Tykkäsin Morganista NIIN paljon Endgamessa!

Tony/Pepper ei ehkä jostain syystä ole niin suosittu paritus ficeissä, mutta saisi olla. Sen verran ihania ovat yhdessä! <3 Olen itsekin vähän tästä perheestä kirjoittanut, mutten vielä viimeistellyt saati julkaissut, kun Tony on ollut itselle vähän vieraampi hahmo.

Tässä oli ihanaa se, miten Tony tokeni omasta voinnistaan ja alkoi huolehtia Pepperistä, mikä sai heidän suhteensakin pikkuhiljaa taas kukoistamaan.

Lainaus
Hän pitää postinkantajaakin komeana.
Jostain syystä repesin tälle ihan täysin.  ;D Minkähänlainen tyyppi siellä on ollut postinkantajana?

Hellyttävä pikku ficcinen. <3 Kiitos tästä!

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 1 804
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Minun piti lukea ja kommentoida tämä jo silloin kun linkkasit tuonne Raskaus-haasteeseen, mutta jostain syystä se jäi. Nyt kun törmäsin tähän uudelleen tuolla FFF1000-listauksessa etsiessäni tälle viikolle kommentoitavaa, päätin tarttua tähän ja mikä onni se olikaan :D

Fio tuossa sanoikin jo, että tämä oli ihana ja olen niin samaa mieltä. Itselleni Avengers on hieman vieras fandom, mutta kyllä minä Tonyn tiedän ja Pepper selvisi sitten Googlettamalla, ja sitten muistinkin että näin juuri hetki sitten pieniä pätkiä jostain Avengers leffasta sivusilmällä missä nämä kaksi kävelivät jossain puistossa ennen kuin tuli tilanne päälle. Joten sattui monessa mielessä sopivasti tämä.

Olit rakentanut tämän kokonaisuuden kivasti ja tykkäsin miten tämän tekstin nimi nivoutui noihin neljään pätkään. Minäkin naureskelin posinkantajalle ;D ja lopetus oli uskomattoman suloinen! Myös tuo idyllinen hetki oli hellyttävä.

Muutaman typon bongasin tuolta, jos haluat korjata.
mutta ne osoittautuiva aina negatiivisiksi
Sairasta eli kuinka selvita aamupahoinvoinnista
Kättäni puristetaan niin lujaa, ettei siinä ole tuntua varmasti vielä huomennakaan. (ellei tässä sanavalinta ollut tarkoituksellinen?)

Kiitos tästä,
Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Kelsier

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 477
 • ava by Vanilje
Fiorella ja Vendela: Kiitos kivoista kommenteistanne. Heillä on ollut komea urho postinjakajana (onneksi huonot kokemukset eivät karsineet pois Tonyn kaikkea sarkasmia ;)). Mukavaa että tykkäsitte.
Mun Wordissä ei olen suomen oikolukua lainkaan, niin tuollaisia vähän hölmöjä typoja jää, vaikka yritänkin itse oikolukea parhaani mukaan.
Now I will say one thing only:
               where any man is needed, I am there.

                             - Odysseus-

                 (Philoctetes by Sophocles, lines 1054-55)